ΉΘΕΛΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ! «ΑΜΑ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΩ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ», ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΤΟΥ «..ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ, ΝΑ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ Η ΓΙΑΤΡΙΝΑ Η ΑΝΙΨΙΑ ΜΟΥ. ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ. ΟΛΟ ΛΕΦΤΑ ΖΗΤΟΥΣΕ!»

    Κοινοποίηση:
    astynomikos_simitis-768x534

    Το ασύλληπτο έγκλημα και τα αίτια που οδήγησαν σε αυτό επιχειρούν άπαντες να εξηγήσουν, περιγράφοντας το προφίλ του αστυνομικού που σκότωσε όλη την οικογένειά του και μετά αυτοκτόνησε στους Αγίους Ανάργυρους.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 42χρονος ήταν ένας καλός οικογενειάρχης και ήσυχος άνθρωπος ο οποίος δεν είχε δώσει ποτέ κάποιο δικαίωμα στον χώρο εργασίας του αλλά και στη γειτονιά του.

    Ωστόσο, συγγενής των θυμάτων, μιλώντας στον ΣΚΑΙ περιγράφει μια άλλη εικόνα του φερόμενου ως δολοφόνου από αυτήν που έχουν περιγράψει μέχρι στιγμής συνάδελφοι και γείτονες.

    Ο Μιχάλης Χερουβείμ, αδελφός της πεθεράς και θείος της συζύγου του δράστη, περιέγραψε τον 42χρονο αστυνομικό ως άνθρωπο που εκμεταλλευόταν την οικογένειά του, ζητούσε συνέχεια χρήματα και είχε μανίες καταδίωξης. «“Αμα θέλω τον σκοτώνω τον ‘κοντό’, έλεγε στη γυναίκα του. Ο “κοντός” ήταν ο Σημίτης», είπε στον ΣΚΑΪ ο κ. Χερουβείμ, περιγράφοντάς τον ως «ψυχοπαθή» που κόμπαζε ότι μπορούσε να σκοτώσει τον πρώην Πρωθυπουργό.

    «Εγώ ήρθα από τη Νάξο προχθές, να μείνω εδώ. Αν με έβρισκε θα με σκότωνε και εμένα. Με είχε στο στόχαστρο και εμένα. Ηθελε να πάρει, λέει, αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού, να το πηγαίνει στο Κολωνάκι, γιατί είχε βρει πάρκινγκ και να πάρει το μικρό η γιατρίνα η ανιψιά μου. Αυτή δεν ήθελε. Ολο λεφτά ζητούσε!».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Το επιθετο Χερουβειμ… Ελληνικο ειναι;
      Απο που μας ηρθε αυτος ο εβραιομογγολος της Ναξου…;
      Δηλαδη στο προσεχες μελλον οι λαθροπιθηκοι της Λεσβου , που παιρνουν ιθαγενεια καθημερινα (συμφωνα με το ΦΕΚ) θα λενε οτι ειναι απο την Λεσβο ;
      Ιδια ρατσα με τον τσιπρα ειναι και παω στοιχηματα .τουρκοσπορος εβραιομογγολος ειναι.

    2. Αν σκοτωνε το λαμογιο τον σημΙτη θα τον καναμε και αγαλμα!!Τωρα ομως σκατα στον ταφο του!

    3. Αμα ετρωγε τον θρουμπομουρη ισως και να γλυτωνε και τη φυλακη η να του αναγνωριζοταν ελαφρυντικο και πολυ πολυ να καθοταν κανα ταληρακι μεσα…
      Τωρα τα κανε σκατα ο Σερπικο

    4. τον σημιτη επρεπε να σκοτωσει και αντε το πολυ και την πεθερα του και οχι την γυναικα του και την κορη του ο ξεφτιλας…

    5. ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΓΚΕΣ…..
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΣΤΟΛΟ ΜΑΛΑΚΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
      ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΙΓΟ ΜΕΣΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ.
      ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΤΗΝ ΕΚΠΕΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
      ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.
      ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΤΗΣ ΚΑΚΩΝ ΑΛΛΑ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΞΑΠΛΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΦΥΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ –ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ– ΑΥΤΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ…..
      ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΄΄ΜΠΑΚΟΥΡΑΣ΄΄ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΒΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΜΕ ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ.

      1. Αυτά συμβαίνουν όταν “πρασινοφρουροί” βολεψάκηδες κάνουν ένα απεάγγελμα που χρειάζεται υπευθυνότητα και ισορροπία μυαλλού. Το ίδιο ισχύει και για τους πρασινοφρουρούς που έδιναν αβέρτα τις άδειες. Και σήμερα τα ίδια γίνονται, μιας και οι Συριζανελ, είναι στο μεγαλύτερο ποσοστό τους, η συνέχεια των παραπάνω.

    6. Ρε τον μαλεα τον ψηλο που δεν εφαγε τον φουστη τον σημιτοελια,μα τι μαλεας ρε παιδακι μου ο τυπος,ουφο σαν τους ψηφοφορους αυτου του ταλαιπωρημενου τοπου.

    7. Τι να σκοτώσεις από αυτή την πορδή ρε μαλακισμένε μπάτσε, σκατόψυχε? Δεν σε έπνιγαν στην κούνια σου όταν γεννήθηκες καλύτερα? Τι σου έφταιγε ρε αρρωστημένο κατακάθι αυτό το αγγελούδι? Αλλά έτσι είσαστε ΟΛΟΙ οι μπάτσοι, ανεπάγγελτα κατακάθια, άτομα χωρίς προσανατολισμό.

    8. Η γιατρίνα , δεν είχε καταλάβει πως ο τύπος δεν έστεκε και πολύ καλά ? αλλά είχε εντυπωσιαστεί από την σπάνια ανδρική ομορφιά του , καμάρωνε για τον άντρακλα που είχε δίπλα της και την πάτησε .

    9. Δεν ετρωγε τον κοντο τον θρουμπομουρη αντι του 3χρονου…

    10. Χίλιες φορες να σκότωνε τον «κοντό κινέζο»παρα την οικογένεια του…..
      Θα τον στηναμε κ ανδριάντα!!!

    11. Αγαπητοί δημοσιογράφοι παρακαλώ αναδείξτε το θέμα που αφορά το επίδομα αλληλεγγύης προς άτομα με 67% αναπηρία, το οποίο θα το δώσουν ΜΟΝΟ αν ζουν μόνοι τους, ωστόσο ενφια τους παίρνει, αν σε κάποιες περιπτώσεις κατοικεί μαζί τους ένας υπερήλικας χαμηλοσυνταξιούχος γονέας -ώστε να βοηθά ο ένας τον άλλον από κάθε άποψη -τον οποίον τον φορολογούν επίσης δυσβάσταχτα με φόρους ενφια και δεη, ΔΕΝ το δικαιούνται, παρ όλο που οι ανακοινώσεις σε μμε και ιντερνετ δεν το διευκρινίζουν και απλά λένε ότι θα το πάρουν όλοι κι ας μην έχουν έναν μήνα έστω ασφάλισης , δεν διευκρινίζουν με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται ανείπωτα ,άτομα με προβλήματα υγείας τρέχοντας από τους λογιστές στο Εφκα, απ το Έφκα στο Κεπ κι απ το Κεπ ξανά στους λογιστές επί μέρες, για να μην αναφέρουμε κι εκείνους τους συνανθρώπους μας που δεν έχουν τις γνώσεις να πράξουν ανάλογα ώστε να κάνουν αίτηση για το επίδομα, αδίστακτοι και ανάλγητοι κομμουνιστές μπλοφάρουν εναντίον των συνανθρώπων μας που υποφέρουν, ντροπή τους, ευχαριστιούνται μ αυτό το μπάχαλο;; ντροπή τους !! το μόνο ευχάριστο είναι ότι αυτό το έκτακτο επίδομα θα είναι και το Βατερλώ τους κι όταν πολύ σύντομα ξεκουμπιστούν αφήνοντας συντρίμμια πίσω τους,θα ακούνε κομμουνισμό οι Ελληνες και θα αρπάζουν επι τόπου και την σακούλα εμετού!ευχόμαστε τώρα που η δεη που μας λεηλατεί ψυχρά να μην κόψει ρεύμα σε φτωχούς συνανθρώπους μας κι έχει σαν αποτέλεσμα τον θάνατο τους από μαγκάλια και κεριά, δώστε χρήμα στους πιτσιρικάδες κι επιδόματα να αγοράσουν ακριβά κινητά για τα Χριστούγεννα!!

    Comments are closed.