ΈΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ! ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ Η ΜΕΡΚΕΛ!

Κοινοποίηση:
εκτακτη ειδηση

Η Μερκελ κέρδισε την πρώτη μονομαχία με τον καραφλό Μάρτιν Σουλτς που θέλει να την πετάξει από την καγκελαρία.

Τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών στο κρατίδιο του Ζάαρ

Εφτάψυχη η Ανγκέλα Μερκελ! Το κόμμα της κατέκτησε μεγάλη νίκη!

Οι σοσιαλδημοκράτες έχασαν ένα μεγάλο μέρος των δυνάμεων τους!

To afd, το πατριωτικό κόμμα της χώρας κατάφερε να εισέλθει στην τοπική βουλή κατακτώντας μεγάλη νίκη

saar

Δείτε τα κέρδη και τις ζημιές
kerdi

Αν και το Ζάαρ αντιπροσωπεύει μόλις το 1% του πληθυσμού, τα αποτελέσματα θα αναλυθούν εξονυχιστικά προκειμένου να μετρηθεί η ικανότητα του SPD να απειλήσει την καγκελάριο στις εκλογές της 24ης Σεπτεμβρίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Τι σημασία εχει ποιος απο τους δυο θα κερδίσει;;; Τα ιδια χαλια ειναι και οι δυο, καθόσον ειναι Γερμανοι. Γερμανός και καλός δεν υπάρχει κι αυτο το μάθαμε εμεις οι Ελληνες απο πρωτο χέρι στον ΒΠΠ.

  2. ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΤΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΧΑΧΑΧΑ

  3. Το Ζάαρλαντ ή Σάαρλαντ ή, αλλιώς, Σαρ όπως και ήταν γνωστό όταν βρισκόταν υπό γαλλικό έλεγχο (γερμανικά: Saarland, γαλλικά: Sarre), είναι ενα από τα 16 ομόσπονδα κρατίδια της Γερμανίας. Η κρατιδιακή πρωτεύουσα είναι το Σααρμπρύκεν. Και στην έκταση και στον πληθυσμό είναι το μικρότερο των γερμανικών Flächenländer («κρατίδια έκτασης»), των μη κρατιδίων-πόλεων δηλαδή.
    wikipedia

  4. ΟΙ ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΑΡΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΤΑΣΤΕΡΦΟΥΝ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!!!

  5. Οι Γερμανοι δουλευουν 40 χρονια και παιρνουν συνταξη 1100 ευρο και στο Νοτο στα 50 εβγαινες σε συνταξη με 2000 ευρο. Τωρα που τελειωσε το γλεντι στην Ελλαδα φταιει η γερμανια. Πατε δραχμη να γινεται πλουσιοι

    1. στη Γερμανία έβγαινες με αναπηρική σύνταξη στα 40 και τα σπασμένα σου τα πληρώνουμε τώρα εμείς οι πραγματικοί Έλληνες. Λαζοντοιτσάκο, τα παραμύθια για την εργατικότητα στα χωριά σας τα καλοκαίρια στους φουκαράδες. Κι εγώ στη Γερμανία ζώ και σου λέω με βεβαιότητα ότι είστε οι πιο αργόστροφοι και τεμπέληδες που υπάρχουν στην υφήλιο. Εμείς θα πάμε στην δραχμή και θα γυρίσουμε στην πατρίδα μας την Ελλάδα, και ναι θα ξαναγίνουμε πλούσιοι. Εσείς καθίστε στην Γερμανία και στο ευρώ για να σας τη φορέσει ο Τράμπ και έπειτα όλοι εμείς μαζί. Τελειώνει το παραμυθάκι και είστε σε λάθος πλευρά… krankmacher

  6. ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΩΣ ΛΑΟΣ ?????? ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΥΞΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠ’ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ !!!!!!!!!! ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΧΙΤΛΕΡ !!!!!!!!!!

    1. Εδω ειχαμε δεκαετιες, ολη η δυση, να εξαφανισουμε την πεινα στην Αφρικη.

      Καναμε τον χαζο.

      Ετσι μας βλεπουν και αυτοι. Σαν αφρικη του Βορρα.

  7. Πήρε η Μερκελ το γαιδουρονησί της Γερμανίας και ζώα στο Ελλαδησταν πανηγυρίζουν. Χαμένη απο χέρι είναι η μπαμπογρια ο Σουλτς ειναι ο επόμενος καγκελάριος! Περαστικά σας

Comments are closed.