«ΈΞΩ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ»!! ΈΓΙΝΕ Η ΑΡΧΗ! ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΩΝ LIDL ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ! ΈΤΣΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ! ΈΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ! ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ!

    Κοινοποίηση:
    lidl-katastima

    Δεν έβγαλαν τελικά κατσίκια και αγελάδες όπως έλεγε η χθεσινή ανακοίνωση της ΕΒΟΛ, η οποία κήρυξε ανένδοτο αγώνα κατά των σούπερ μάρκετ της Lidl.

    14550913672124940337

    Τελικά παρέταξαν μόνο μερικά οχήματα της εταιρείας προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την πολιτική της γερμανικής πολυεθνικής απέναντι στα τοπικά προϊόντα.
    Συγκεκριμένα. στο χώρο στάθμευσης σε κατάστημα της LIDL, στον Βόλο, μεταφέρθηκαν την Πέμπτη 15 αυτοκίνητα του συνεταιριστικού εργοστασίου γάλακτος σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το γεγονός ότι η εταιρεία δεν τοποθετηθεί στα ράφια όλα τα προϊόντα της.
    Τα φορτηγά έμειναν έξω από το μάρκετ στην οδό Λαρίσης μέχρι το βράδυ. Επεισόδια δεν σημειώθηκαν καθώς η διαμαρτυρία ήταν ειρηνική, ενώ η αστυνομία επιτηρούσε διακριτικά…
    L1

    L2

    Όλο το παρασκήνιο

    Ανένδοτο αγώνα κατά των σούπερ Μάρκετ Lidl κήρυξε η συνεταιριστική γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ. Με ανακοίνωσή της επιτίθεται εναντίον του σούπερ μάρκετ γιατί δεν φιλοξενεί στα ράφια του όλα τα προϊόντα της ΕΒΟΛ «απαξιώνοντας» τα τοπικά προϊόντα, παρά το γεγονός ότι αυτό αποτελεί πάγια τακτική των αλυσίδων. Είναι γνωστό ότι η τοποθέτηση προϊόντων στα ράφια των σούπερ μάρκετ γίνεται μετά από συμφωνίες με την κάθε αλυσίδα.

    Η ΕΒΟΛ προειδοποιεί ότι θα υπάρξει κίνημα εναντίον των γερμανικών συμφερόντων Super Market LIDL και προαναγγέλλει ότι στα μέλλον θα καλέσει τους κτηνοτρόφους που μετέχουν στον συναιτερισμό να αποκλείσουν με …γεωργικά μηχανήματα και πρόβατα, κατσίκια και γελάδια τα καταστήματα της Lidl στο Βόλο και τη Λάρισα.

    Διαβάστε την ανακοίνωση

    «Πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της Γαλακτοβιομηχανίας ΕΒΟΛ, όπως είχε ήδη αναγγελθεί, έκτακτη, διευρυμένη και πολυπληθής συγκέντρωση, ανάμεσα σε Κτηνοτρόφους και Αγρότες της περιοχής μας, αλλά και σε μέλη και εργαζομένους του Α.Σ. Βόλου.

    Μοναδικό θέμα συζήτησης το μείζον ζήτημα που έχει δημιουργηθεί με την γερμανικών συμφερόντων αλυσίδα LIDL, λόγω της απαράδεκτης και απαξιωτικής αντιμετώπισης της απέναντι στα τοπικά συνεταιριστικά προϊόντα, που εκδηλώνεται κυρίαρχα με την μη τοποθέτηση τους στα ράφια των καταστημάτων της.

    Ειδικότερα αναφέρθηκαν στο ότι έρχονται στον τόπο μας, δραστηριοποιούνται, αποκτούν κέρδη και απαξιώνουν τα τοπικά προϊόντα. Έχουν στα ράφια τους 3.000 κωδικούς και δεν τοποθετούν 50 κωδικούς τοπικών προϊόντων. Δεν ζητάμε να τα προωθήσουν, αλλά απλώς να δώσουν στους καταναλωτές την επιλογή να τα επιλέξουν.

    Μας θέλουν μόνο για πελάτες και απαξιώνουν τα ελάχιστα τοπικά μας προϊόντα

    Αυτό οι καταναλωτές του Θεσσαλικού χώρου δεν θα το συγχωρήσουν ποτέ.

    Διατράνωσαν οι Αγρότες και Κτηνοτρόφοι την αγανάκτηση τους, φωνάζοντας «Φτάνει πια, δεν μπορεί αυτή η χώρα να πληρώνει με τον ιδρώτα και το αίμα της και να απομυζούν τον κόπο της οι Γερμανοί».

    Ο Αγώνας θα είναι διαρκής, δεν πρόκειται να σταματήσουμε. Θα είμαστε κάθε μέρα στις επάλξεις. Η φωνή μας θα ακουστεί σε όλη τη χώρα και θα υπάρξει κίνημα εναντίον των γερμανικών συμφερόντων Super Market LIDL, το οποίο και θα μεγαλώνει κάθε μέρα.

    Δεν θέλουμε προνομιακή μεταχείριση, θέλουμε να μπορούν οι καταναλωτές να επιλέξουν.

    Δεν θέλουμε τέτοιες αλυσίδες στον τόπο μας.

    Να φύγουνε από τον τόπο μας.

    Τη φωνή των αγροτών με αυτό το αίτημα να είναι βέβαιοι ότι πολύ σύντομα θα την καταλάβουν στο πετσί τους.

    Αυτή η χώρα δεν αντέχει το ζυγό.

    Θέλουμε το καταναλωτικό κοινό ανταποκριθεί το κάλεσμα μας.

    Είμαστε βέβαιοι ότι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν.

    Ο αγώνας μας θα είναι καθημερινός και σύντομα θα ανακοινώσουμε την ημερομηνία για τον αποκλεισμό των καταστημάτων και στο Βόλο και στη Λάρισα με τα γεωργικά μας μηχανήματα, τους εργαζομένους και τους καταναλωτές και με τα ελληνικά ζώα μας (πρόβατα, κατσίκια, γελάδια)

    Αγρότες, Κτηνοτρόφοι, Εργαζόμενοι και Μέλη του ΑΣ Βόλου».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    54 Σχόλια

    1. Οι μεγαλυτεροι αβανταδοροι των Lidl ειναι τα Ελληνικα σουπερ μαρκετ και οι Ελληνες αγοραστες.

    2. Ζητανε με τραμπουκισμους να μπουνε τα προιοντα τους στο lidl……
      Ολα τα Ελληνικα προιοντα στο lidl ειναι ακαταλληλα… σαπια , μολυσμενα…
      Να διωξουμε τους ξενους για να μας ταιζουν σαπια και πανακριβα δηθεν ελληνικα ,οι εγχωριοι απατεωνες που φερνουν γαλα και κρεατα απο την βουλγαρια

    3. Γιατι Να φυγουν τα λιντλ;;;;;;
      για να μπορουν ανετα να μας πουλανε τα Ελληνικα καρτελ απατεωνων σαπια προιοντα απο τα βαλκανια, σε τιμες ειδων πολυτελειας ;;;
      Ουστ κοπροσκυλα !

    4. Τους έκλασε τα παπάρια…καρτέλ γάλακτος με σήμα Ελλάς..όσο για τα λιντλ εδώ θα μείνουν…επικεφαλίδες τρανταχτες να μπαίνει ο κόσμος να κάνει κλικ ου ρε μαλακα που τα γράφεις..

    5. Ακούστε, Δείτε Μυρίστε, Γευθείτε και πιάστε από τον σβέρκο αυτά τα δίποδα αγέλαστα κτήνη, δέστε τα πιστάγκωνα με τους εδώ εγκάθετους εντολοδόχους εξουσιαστές και στείλτε τους μαζί (τα δύο σε ένα), στην πυρά, στα δένδρα, στις σπηλιές, στο έρεβος, στο φυσικό τους περιβάλλον………………………………
      Προηγουμένως θα πρέπει να τους εξευτελίσετε. Μπείτε π,χ. στα καταστήματά τους, γεμίστε τα καροτσάκια με τα προϊόντα τους και όταν περάσετε από τα ταμεία τους και πριν πληρώσετε, να τους ζητήσετε να σας τυλίξουν αυτά που αγοράσατε και να τα βάλλουν σε σακούλες για να τα παραλάβετε και να τα μεταφέρετε……………….. Επειδή όμως θα σας ζητήσουν χρήματα για τις σακούλες συσκευασίας, αφήστε τα όλα επί τόπου και ευγενικά αποχωρήστε. Αν αυτό, μεταξύ άλλων, γενικευθεί θα τους τρυπήσει την ζωώδη ψυχρότητά τους και κάτι θα καταλάβουν από το αθάνατο ελληνικό πνεύμα.

      1. εχεις δικιο εκτος σε ενα: Δεν εχεις καταλαβει οτι η ζωωδης απαθεια ειναι χαρακτηριστικο των νεοελληνων οι οποιοι δεν ειναι ελληνες, ειναι διασταυρωση μογγολων, γυφτων, τουρκων, αλβανων, τουρκαλβανων κλπ κλπ.
        Κοιτα χαρακτηριστικα, φατσες και νοοτροπια… ειναι αυτα ενος ανωτερου λαου οπως των Ελληνων με κεφαλαιο Ε που ανακαλυψαν πατριδα, επιστημες, ποιηση, θεατρο, ανωτερα ιδανικα και φιλοσοφια;; Οι Ελληνες δεν κατοικουν στην Ελλαδα πλεον αλλα αλλου.. μονο ο γεωγραφικος χωρος εμεινε που λεγεται Ελλαδα

    6. εγώ ξέρω να πω απο οταν ήρθαν τα Λίντ στην Ελλάδα πεσανε και η τιμές σε κάποια Ελληνικά σουπερμάρκετ που ψωνίζω
      άρα κρατει τις τιμές χαμηλές το Λίντ .
      τώρα τη αληλογαμησια γίνονται δε με εδιαφέρει
      όλοι απατεώνες είναι οι εμποροι

      1. οι τιμές δεν θα σε ενοχλούσαν αν δεν είχε πέσει ο μισθός σου πρώτα φίλε. Οι χαμηλές τιμές είναι κακό για την αγορά. Ψάξε λοιπόν το πρόβλημα στο γιατί πετσοκόφτηκε ο μισθός σου, και θα δεις ότι αυτοί που σου δημιούργησαν το πρόβλημα έρχονται τώρα να στο λύσουν, και εσύ τους λες ευχαριστώ.

    7. Οι συμφωνίες που έκλεισαν οι πολιτικοί μας με τους Ευρωπαίους τόσα χρόνια αυτά οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση από το 1981 και μετά και η μανία μας για ξένα προϊόντα. Δυστυχώς δεν μας σώζει τίποτα αφού δεν υπάρχει παραγωγή,δεν φταίει το λιντλ και κάθε λιντλ, οι Έλληνες υπουργοί δεν έβλεπαν τι υπογραφαν? Αυτα είναι τα αποτελέσματα δεξιά – αριστερά και το κέντρο. Κανένας για την Ελλάδα ρε γαμοτο????

    8. Μάλλον μύρισε φυλακή στην Α ΒΙΠΕ του Βόλου και προσπαθούν να δημιουργήσουν άλλοθι.

    9. Παιδια το λιντ εχει 7 ετικετες απο το Εβολ,ο προεδρος της εβολ θελει να μπουν και 52ετικετες ,αυτο δεν μπορει να γινει,γιατι η λιντ εχει τα δικα του προιοντα ιδιωτικης ετικετας,αν θελει η εβολ να ανοιξει δικο της μαρκετ που να πουλαει τα δικα της προιοντα

    10. Βρε ανεγκεφαλοι, αν φυγουν οι μεγαλες εταιρειες απο την Ελλάδα, σκεφτεστε ποσοι ανθρωποι θα μεινουν χωρις δουλεια; Ε, βεβαια ποτε οι αριστεροι ηταν υπερ του κεφαλαιου, γιατι δεν σκεφτονται, οτι ο ιδιωτικος τομεας στηριζει το δημοσιο. Το δημοσιο ειναι παθητικο, τι ακριβως παραγει; Βορεια Κορεα που σας χρειαζεται!!!!

      1. Έλενα Κ. .Αυτό το τυράκι με τους άνεργους αφηστετο στην άκρη καλύτερα,απλά και μόνο για το οτι στη θέση των όποιων ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ θα υπήρχαν Ελληνικές Αλυσίδες ..που πριν χρόνια κάψανε και κλείσανε ……..όποτε οχι αερολογίες για άνεργους…2,5 εκατομμύρια άνεργοι δεν σου λένε κάτι ? του λιντλ θα σε πειράξουν .λίγη σοβαρότητα παρακαλώ !!!

    11. Ρε χιο να φυγουν αλλά ,, Γιατί όλοι ψωνίζουν από τα λιντλ ;;Μήπως επειδή είναι πιο φθηνα ;;; τις θέσεις εργασίας τις σκέφτηκες ;; ….

      1. Πριν λίγο γύρισα από την δουλειά. Και καθώς πήγαινα για το σπίτι. σε ένα LIDL γινόταν ο χαμός από κόσμο. Δεν ξανά είδα τόσο κόσμο σε super market. Τα μπακάλικα της γειτονιάς μας και τα mini market δύσκολα τα βγάζουν πέρα. Με την τόσο υψηλή φορολογία. Το κράτος τους ρήμαξε.

    12. Τοσα χρονια οι τσοπαναραιοι με τις γερμανικες επιδοτησεις πηγαινατε στα μπουζουκια κ στα κολομπαρα,κ αγοραζατε τα αγροτικα λιμουζινες!κανα συγχρονο μαντρι δεν περισσευανε λεφτα να φτιαξετε οπως επρεπε,τωρα παλι μας φταινε οι ξενοι.καλα να παθουμε λοιπον

    13. Α!
      Ξεχνας οτι τα ΓΑΛΠΟ τα Ελληνικα γαλακτοκομοκα απεσυραν παρτιδες προιοντων γιατι βρεθηκαν με βακτηριδια…;;;;
      Το ιδιο και τα Ελληνικα γαλακτοκομικα 3 ΒΟΣΚΟΙ…..
      Τι Βολος και τι Θρακη μας λες τωρα….. ενημερωσου , εδω στο μακελειο βγηκαν οι ανακοινωσεις για αποσυρση των παρτιδων απο τον ΕΟΦ

    14. Φύκια για μεταξωτές κορδέλες….ολοι οι φασιστες ψωνίζουν απ τα λιτλ!!!

      1. Ρουφα το ολλανδικο καροτο με ekoli φιλος.

      2. Εσυ απο που ψωνιζεις χασιστα,απο συγγρου μερια,οξω ρε αρρωστε τρολακα.

    15. ΜΕ ΝΤΑΗΛΙΚΙΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΠΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΥΣΚΩΤΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ

    16. Πολυ ωραια διωξτε τους και αυτους οπως ο ανδρεας παπανδρεου εκλεισε τοτε οτι ξενη επιχειρηση υπηρχε και γεμησε το δημοσιο.μετα δε να παρακαλατε για μεροκαματα στα παιδια σας,γιατι προσληψεις στο δημοσιο δεν γινονται.η νοοτροπια του ελληνα φταιει και οχι τα λιντλ.

    17. Το διεφθαρμενο μαγαζακι της ΕΒΟΛ με ποιο δικαιωμα κανει τετοιες απαραδεκτες κινησεις. Αυτο λεγεται αθεμιτος ανταγωνισμος. Δεν θα τους δωσουμε λογαριασμο απο που θα ψωνιζουμε. Αν δε θελει η ΕΒΟΛ να σηκωθει αυτη να φυγει και το οικογενειοκρατικο μαγαζακι που εχει στησει εδω και πολλα χρονια. Ας χαμηλωσει λιγο και τις τιμες γιατι την εχουν δει καπως τελευταια. Αντε γιατι πολυ τους ανεχτηκαμε.

      1. Μπραβο ρε φιλέ…τελικα υπαρχει ελπιδα !!!!

    18. οταν το καλυτερο γαλα μετα το γαιδουρινο ειναι το κατσικισιο που το αγοραζουν οι γαλακτοβιομηχανιες απο τους παραγωγους .45 εως 0.5€ και στα ραφια πηγαινει με +1€ απο πανω δλδ 200% και περιμενεις μετα να δεις καλο σε αυτο τον τοπο?να γυριζουμε στην δεκατια του 80 και στην δραχμη..ειδαμε τα χαιρια μας με το ευρω που μας εχουν αλλαξει τα φωτα….καλυτερα δραχμη με παραθυρα ανοιχτα και το κλειδι στη πορτα παρα αυτην την κατασταση με διπλοκλειδομα το κλειδι επανω στην πορτα και καγκελα στα παραθυρα

    19. Ας μας αναφέρουν τους παραγωγούς που παίρνουν το γάλα εάν η ποσότητα διάθεσης είναι ίδια με την ποσότητα παραλαβής από τους παραγωγούς.[κάτι ακούγεται από τους εργαζομένους για εισαγωγή νύχτα από Σκόπια & Βουλγαρία].

    20. Δειτε εδω ΠΟΥ καταντησαμε….! να παρακαλαμε τους σιχαμερους γερμανοεβραιους να μας βαλουν μεσα στα βρωμομαγαζα τους!! και δεν φταινε μονο τα προβατα που πηγαινουν και τους τα ακουμπανε. πρωτιστως φταινε οι εκαστοτε ανίδεοι-μιζαδοροι δημαρχοι που τους δινουν αδεια λειτουργιας !

    21. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΒΟΛΙΩΤΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΕΞΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕ ΒΑΖΟΥΝ ΝΤΟΠΙΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ!!! ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΨΩΝΙΖΟΥΝ!!! ΑΛΛΑ ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ, ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ!!!!

    22. Μίσος ταξικό απέναντι σε “ντόπια” και “ξένα” αφεντικά. Ούτε “Σκλαβενίτης”, ούτε “Lidl”.

      1. Και τι θα φάμε ρε μεγάλε , αέρα κοπανιστό ? Από πού να ψωνίζουμε τρόφιμα ?

        1. πες του Αλαφουζου να σου δινει απο το ”ολοι μαζι μπορουμε”. Η προεδραρα σου,ντε!!!!

    23. Μάλλον ο μόνιμος πρόεδρος της Εβόλ τώρα που βγήκανε τα άπλυτα στην φόρα προσπαθεί να μετακινήσει το πρόβλημα αλλού γιατί πλησιάζει η ώρα του Κορυδαλλού {σίγουρα όχι του πουλιού}.

    24. Ωραία Δημοκρατία έχουμε.Και με ποιο δικαίωμα πάνε και στήνουμε τα αυτοκίνητα της ΕΒΟΛ στο πάρκινγκ της LIDL.Αυτο λέγεται δημοκρατία χαίρε Ελλάς

    25. Πες πως τα έβαλε.
      Και ποιος θα αγοράσει φρέσκο γάλα με 1,50 έως 1,60 το λίτρο που θέλει η ΕΒΟΛ όταν βρίσκει το ΓΑΛΠΟ
      με 0,84 λεπτά;;;;;
      Ας ρίξουν νερό στο κρασί τους και ας πουλήσουν γάλα σε λογικές τιμές.

    26. Ποια ΕΒΟΛ??? Αυτή που σταμάτησε να παίρνει γάλα απο αρκετούς παραγωγούς γιατί όπως τους ανακοίνωσε στους ίδιους, τη συμφέρει να φέρνει σκόνη γάλακτος απο Βουλγαρία με τα μισά χρήματα?

    27. Καιρός είναι να ξεκουμπίζονται γενικώς, όχι μόνο τα Λιντλ, αλλά και όλα τα γερμανικά αρπακτικά από την Ελλάδα.
      Και καλό θα ήταν επίσης , τώρα που είναι καλοκαίρι και πολλοί Έλληνες τις Γερμανίας θα έρθουν στην Ελλάδα, να τους ζητηθούν κάποιες εξηγήσεις από τους ντόπιους Έλληνες για την απόλυτη ταύτιση τους με τις Γερμανικές πολιτικές που έχουν καταστρέψει την Ελλάδα. Στην Γερμανία μένω και έχω σιχαθεί να τους ακούω να κατηγορούν την Ελλάδα και τους Έλληνες με τα χειρότερα λόγια, περισσότερο από τους Γερμανούς.

      1. Και τι κανει; Στη γερμανια ρς μαλακα; Ζεις με τα λεφτα της γερμανιας αλλα σου φταινε οι γερμανοι;

      2. και τι κανεις στη γερμανια ρε μ@λακα; ζεις απ τα λεφτα της γερμανιας αλλα σου φταινει οι γερμανοι; γυρνα στην ελλαδα ρε καραγκιοζακο να δεις προκοπη λοιπον, αλλιως βγαλε το σκασμο προς το παρων ζησε μερικα χρονακια γερμανια και αν εχεις δειγμα νοημοσυνης ακομα θα καταλαβεις τι καφρος νεοελληνας ησουν..

        1. δε ζω από τα λεφτά της Γερμανίας μαλ@κα, κάνω κάτι χειρότερο. Ζώ με τα λεφτά που η Γερμανία κλέβει από την Ελλάδα. Αλλά τουλάχιστον έχω τσίπα και το αναγνωρίζω και δε βγάζω γλώσσα . Εσύ τσίπα ξέρεις τι σημαίνει κωλ@βλαχε που θα πεις τους άλλους κάφρους; τη μούρη στα σκέλια και μη μιλάς γερμανοτσολιά.

          1. τοτε γιατι καθεσαι στη γερμανια ρε κολοβλαχε; αντε γυρνα σου στο χωριο σου κατσικογαμη. Αλλα αυτα αν εχεις κολο πες τα στη γερμανια, γαμιωντας θα σε πανε και μετα με τη DHL πακετο στην ελλαδα να δουμε τι δουλεια θα κανεις πισω αχρηστε τεμπελχανα οπως εχετε μαθει φραπεδοκαναπεδατοι

            1. Εγώ τουλάχιστον δουλεύω 12 ώρες την ημέρα και μπορώ να σου πώ ότι σε σχέση με την δουλειά μου στην Ελλάδα εδώ κάνω πλάκα. Όσο για φραπέ να είσαι σίγουρος ότι εδώ πίνετε πιο πολύ φραπέ (ακόμη δεν ξέρετε cappuccino και espresso freddo)Και κοπροσκυλιάζετε στα παρακμιακά ελληνικά καφενεία δεκαετίας 80 με αυτόματα, πολύ περισσότερες ώρες από τους Έλληνες της Ελλάδας. Και
              μιλάω για Ελλάδα, όχι για τα Άνω σέκλανα κολοπετινίτσας απ’ όπου θα κατάγεσαι εσύ. Είστε οι μεγαλύτεροι κόπροι της υφηλίου και κρύβεστε πίσω από επιδόματα και ψευτοσυντάξεις που δίνανε οι Γερμανοί τους καλούς καιρούς.

      3. Τοτε να σηκωθεις και να φυγεις ρε κακομοιρε που τρως τα επιδοματα. Ρεζιλι των ελληνων στο εξωτερικο απο κατι τετοιους σαν και σενα γινομαστε ρεζιλι. Ηθελε γερμανια ο βρωμοκωλος σου κατσικογαμη

        1. για να μιλάς για επιδόματα κάτι θα ξέρεις προσωπικα….έτσι δεν είναι krankmacherάκο?Επίσης απο κατσικογαμία και γενικά για ζωοφιλία, η χώρα σου (Γερμανία) φημίζεται και για τους συλλόγους που διαθέτει…
          Όξω? απο που, απο την πατρίδα σου??? χαχαχα. Ρε τυρίλα εσύ μιλάς για ρεζίλι;;;; Τι θεωρείς τι Γερμανία λίκνο πολιτισμού που όλοι ονειρεύονται να ζήσουν;;; Μακάρι να μπορούσα να έφευγα τώρα και με τις ευλογίες σου. Το θέμα είναι ότι εσείς δε θα έπρεπε να μπαίνετει στην Ελλάδα ούτε σα τουρίστες αφού μιλάτε έτσι για αυτήν.

      4. ρε αχρηστε κατι σαν εσενα ρεζιλευουν τους ελληνες του εξωτερικου που ερχονται και παραμενουν οκνηρα κοπροσκυλα. Ουστ κοπριτη γυρνα πισω να πεινεις φραπε στην ελλαδα μονο γι αυτο εισαι ικανος

        1. συνεχίζεις ακόμη: εμάς περιμένατε για να γίνετε ρόμπες; εμείς ρε πανίβλακα που βγάζεις και γλώσσα ήρθαμε τώρα και τώρα δεν έχει μαλακίες, τα επιδόματα και οι βοήθειες της δικής σας εποχής έχουν κοπεί προ πολλού.Τώρα έχει μόνο δουλειά. Τα κατορθώματα σας όμως και τις βλαχοπονηριές σας ,τα μαθαίναμε και παλιότερα, όχι στα χωριά σας φυσικά που πηγαίνατε και πουλάγατε φούμαρα με νοικιασμένα αμάξια στους φουκαράδες, αλλά στις πόλεις που υπήρχε ενημέρωση και γνώση. Και τώρα από τη ζήλεια σας επειδή εμείς ήμασταν αφεντικά στον τόπο μας, έχετε λυσσάξει και θέλετε να δείτε την Ελλάδα να πεθαίνει. Στο τέλος όμως θα φάτε σφαλιάρες και από εμάς και από τους Γερμανούς για να βάλετε μυαλό.

    28. Εγώ δεν βλέπω να διώχνουν με τις κλοτσιές κανένα Lidl. Aυτό που βλέπω είναι ότι παρακαλάνε και γλείφουνε το Lidl να τους βάλει στα ράφια. Tο Lidl και κάθε Lidl μονο οι καταναλωτές μπορούνε να το διώξουνε και όπως δείχνουν τα πράγματα αυτό δεν πρόκειται να γίνει, όσο τα αλλα super market δεν κατεβαζουνε τις τιμές

    29. Δυστυχως μονο ο καταναλωτης μπορει να σαμποταρει ενα μαγαζι. Αλλα στη σημερινη εποχη οταν βρισκει μεγαλες διαφορες ακριβειας στα ελληνικα προιοντα, τα καθε LIDL θα ευημερει και θα δρεπει φρεσκο χρημα απο τους ελληνες. Ο καθενας κοιταει τη τσεπη του.

    30. Πάντως τα γαλακτοκομικά που βάζει στα ράφια του το LIDL, είναι από την “ΓΑΛΠΟ” που είναι ελληνική γαλακτοβιομηχανία και έχει έδρα την Θράκη!!!
      Δηλαδή οι Βολιώτες δεν θέλουν Θρακιώτικα προϊόντα;
      Εξάλλου εδώ στην Αθήνα ούτε τα ελληνικά σουπερμάρκετ δεν έχουν όλα προϊόντα της ΕΒΟΛ, γιατί λοιπόν δεν διαμαρτύρονται γιαυτό;
      Μην ψαρώνετε λοιπόν! Πρόκειται για τοπικιστικές διαφορές: Βολιώτες εναντίον Θράκης και όχι γερμανοί εναντίον Ελλήνων!

    31. Να πουλανε προιοντα με σωστες προδιαγραφες και οχι σαπια μες τα βακτηριδια αν θελουν να μπαινουν στα ραφια των γερμανικων σουπερ μαρκετ, μην ξεχναμε οτι ο’τι σαπιο εχει βρεθει στα λιντλ ηταν ελληνικο.

    32. Ότι αποκλεισμος και να γίνει, όσο υπάρχουν Έλληνες που ψωνίζονται στα λιντλ δεν υπάρχει σωτηρία

    33. καλα κανουν τα Lidl εχουμε παγκοσμιοποιηση και ευρωπη η εταιρεια ασ βαλει μονο γερμανικα
      χεστηκα αν θα πιω γαλα ελληνικο η οχι ετσι οπως τα κανατε χορευτε τωρα στον χορο της ευρωπης
      ουστ ολο παραπονα ειστε μουτρα,αντε στους καναπαδες σας τωρα…τσιμουδια!!!

    Comments are closed.