ΈΒΑΛΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ!! ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ! Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΕ ΚΑΛΑΜΟ ΚΑΙ ΒΑΡΝΑΒΑ! ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙA ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΑΓΩΝΑ… (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

    Κοινοποίηση:
    ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΦΩΤΙΑ

    “Στο πλευρό των ανδρών του Ελληνικού Στρατού και του Πυροσβεστικού Σώματος βρέθηκε σήμερα κλιμάκιο του Λαϊκού Συνδέσμου στις εστίες φωτιάς της Ανατολικής Αττικής.
    ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΦΩΤΙΑ
    χα
    χα1
    χα2
    Διανεμήθηκαν τρόφιμα και φιάλες νερού, προσφορά της Χρυσής Αυγής, σε όσους δίνουν τη μάχη στα πύρινα μέτωπα. Από τον Κάλαμο μέχρι τον Βαρνάβα έδωσαν το παρόν επί ώρες πολυμελείς ομάδες του κόμματος, παρουσία του Ηλία Κασιδιάρη
    χα3

    χα4

    χα5
    Η Χρυσή Αυγή ήταν για μία ακόμη φορά το μοναδικό κόμμα που στήριξε έμπρακτα τον Στρατό και τα Σώματα Ασφαλείας που δίνουν σκληρή μάχη με τις φλόγες, την ώρα που όλο το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα κάνει τα μπάνια του στη Μύκονο” αναφέρει χαρακτηριστικά η Χ.Α στην επίσημη ιστοσελίδα της.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    162 Σχόλια

    1. Eleftherotis, επειδή είσαι μάλλον άσχετος, σε πληροφορώ ότι ο αναγκαστικός νόμος 690/1945 (άρθρο μόνον Α.Ν. 690/45), που αφορά την “Μη καταβολή δεδουλευμένων αποδοχών σε εργαζόμενο” , είναι σε ισχύ επί δεκαετίες, το αδίκημα είναι ποινικό και προβλέπει την αυτόφωρη διαδικασία, την τιμωρία του εργοδότη με ποινή φυλάκισης και την επιβολή προστίμων … Η τροπολογία που πρότεινε το κκε, εν μέσω θέρους (όπου στις συνεδριάσεις της Βουλής, περνούν όλα τα ύποπτα ν/σ), δεν προσέφερε κάτι πρωτόγνωρο & ουσιαστικό στο Ελληνικό Δίκαιο και απ΄ό,τι είμαι σε θέση να γνωρίζω, δεν αφορούσε στο σύνολον των εργαζομένων της Χώρας, αλλά μόνον στους απασχολούμενους στα μμε και στην διαφήμιση δηλ. στους ήδη προνομιούχους)…
      Πίστευε εσύ (αναφαίρετο δικαίωμά σου) ότι το κκε θα σώσει τους εργαζόμενους, με την τακτική που ακολούθησε στην απόλυση των εργαζομένων της “Τυποεκδοτικής” και του “Webradio 902” , αφήνοντάς τους απλήρωτους και άνεργους …

    2. ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΒΛΑΜΜΕΝΕ.ΕΤΣΙ ΣΚΟΥΞΕ ΚΑΙ ΚΛΑΨΕ ΠΕΡΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΚΗ ΜΕΛΛΟΝΤΑ ΣΥΖΥΓΟΥ ΣΟΥ.

    3. ΠΟΣΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΕΙΣΑΙ ;
      ΟΥΤΕ ΨΙΧΟΥΛΟ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ – ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΣΑΠΙΑ ΚΡΕΑΤΑ

    4. Φτήναν κ στον κόρφο τους για να μην τον ξαναδούν μπροστά τους!

    5. Απο την πολυ την πρεζα δεν βλέπει μπροστά του ο φασιστοχασιστας!!!

    6. Οι αριστερές λουγκρες έχουν λυσσάξει και έπεσαν πάνω στον Λιάκο να τον φάνε!Άλλο βέβαια θέλουν να “φάνε” αλλά μην κάνετε όνειρα,έχει γλαρόσουπα με μπόλικο ξυδάκι……τελειωμένες!

    7. Τελειώσαν τα ψέμματα !!!ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!

    8. ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΤΑΠΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ.

    9. Αφού τα σχόλια είναι υπέρ κατά πολύ στην Χρυση Αυγη λογικά θα είναι και το πρώτο κόμμα προσέξτε όμως μην φάτε τα μούτρα σας και το λέω όχι για να πάτε να ψηφίσετε τ αλλά κόμματα απλά γιατί δεν αξίζει κανείς άμα πιστεύετε ότι αυτό το κόμμα (τι) θα σας ελευθερώσει και είστε σίγουροι τότε είμαι λάθος και θα είμαι ο πρώτος που θα βγω στον Στέφανο και θα μάθετε ποιος είναι ο Σπάρτακος για να τον πετρο/λιθοβολήσετε!!!
      !!!…ΚΑΛΉ ΛΕΥΤΕΡΙΆ…!!!

    10. Ετσι λεβεντοπαιδα παμε δυνατα να παρουμε την πατριδα μας πισω… χρυση αυγη ψηφισα τοτε που την κυνηγουσε το συστημα. χρυση αυγη θα ψηφιζω μεχρι να ελευθερωθουμε… ευγε ηλια λεβεντια

    11. Αυτος για μερικα ψηφαλακια πουλαει και την μανα του.

    12. Σκατά στα μούτρα σου, κουνιστή ανώνυμη μπολσεβοκομμούνα. Εσύ να πας να χωθείς μέσα στον τάφο με σκατά του Στάλιν, όπου μόνον ανήκεις…..

    13. Kentrodeksios η Κύπρος κείται μακράν;;;;;

    14. Πάνω από 50% τα καλά σχόλια υπέρ ΧΑ. Έτσι να είναι και στης επόμενες εκλογές.

      1. Σε τσουζει χλαπατσα εεεεε.

    15. Όπου υπάρχουν Έλληνες υπάρχει και δυνατή Χρυσή Αυγή

      1. Έλεος!!!!
        Τι σχέση έχει ο Έλληνας με αυτούς;;; Απάντηση: Ότι σχέση έχει η Ελληνική σημαία με το σήμα αυτών πάνω της.. Δηλαδή… ΚΑΜΙΑ!!!!

        1. @Απλός πολίτης ώρα μηδέν Σημάδια ότι πρέπει να επισκεπτείς γιατρό Kούφιοκεφάλε μπολσεβίκο

    16. Η Χρυσή Αυγή αποτελεί την μοναδική φωνή Εθνικής Αντίστασης ενάντια στο ξεπούλημα και την ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας!

    17. Και οι μνημονιακοι αριστεροι συριζαιοι δινουνε αγωνα . Μπας και βρουν κανα γκομενο να τους πηδηξει.Η Αν Αττικη καιγοτανε και οι συριζαιοι στα νησια να ψαχνουν γκομενους. Σιγα μην αφησει ο αριστερος τα μπανακια του και τους γκομενους να βοηθησει καναν ανθρωπο που κινδυνευει. Οι αριστεροι μετα… τις καταπληκτικες ιδεολογιες τους και την κοσμοθεωρεια τωρα το καλοκαιρι ασχολουνται … με την ψωλοθεωρεια !

    18. Μπραβο στους Ελληνες Πατριωτες , της Χρυσης Αυγης
      Οσο σας πολεμα το διαπλεκομενο συστημα , τοσο δυναμωνετε.
      Οι αλλοι κλεφτοδημοκρατες που ηταν ?
      στις πισινες τους ,και στα σκαφη τους ,,,,,,,,,,,ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ …. ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

    19. Ακομα εξω είναι ο εγκληματιας νεοναζί.
      Αν ηταν αριστερος τωρα θα ειχε φαει ισοβια.

      1. ΟΠΩΣ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ ΑΠΛΥΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ.ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΠΕΛΩΝΗ.ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ.

        1. ΡΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΟΥΓΚΑΝΟ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ
          ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ

          1. ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΞΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ.

    20. Εγώ δεν ψηφίζω Χ.Α και ας δεχτούμε οτι το έκανε για προβολή. Ο χοντροκοιλιάς ο Βούτσης ο Φίλης κλπ που ήταν; Γιατί είμαι βέβαιος ότι αν ήταν καμμιά αριστερή πονεμένη ψυχή πρώτοι θα έτρεχαν.

    21. Θα κουραστηκε πολύ η μανα του Ηλια να τηγανισει 4 μποφτεκια.

      1. Γιατί τότε δεν έβαλε και την δική σου να κάνει το ίδιο;

        1. η δική του δεν έχει χρόνο γιατί όλη μέρα τρώει μπιφτέκια

    22. MONO ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

      1. Ξύπνα ρε βλάκα κι αποχωρίσου τον καλύτερο φίλο σου,τον δονητή σου.
        Μετά από 9 μέρες ίσως νιώσεις καλύτερα.

    23. Το να μιλάς με αριστερό χασισακια είναι σαν να αναβλύζει το σκατο από τον βόθρο. Απλά γιατί αυτοί πουλάνε και την μάνα τους όταν τους τάξεις χαρτζιλίκι. Σήμερα ΚΚΕ αύριο ΝΔ κτλ. Βλέπε τα αφεντικά τους που ζούνε σε βίλες και έχουν περάσει από όλες τις παραταξεις.. Α ρε φουκαράδες θύματα αριστεροί της φάπας και της μπύρας.τεμπςλοσκυλα κοπρίτες αιώνιοι πρεζακηδες ναι σε μια καμμένη Ελλάδα λέτε ρε ξεφτίλες;;; χαρτζηλικωμενοι σας έμαθε ο πατέρας σας ο συνδικαλιστής να βελάζετε.. Μπράβο στον Ηλία αν και δέν υποστηρίζω Χ.Α και κουράγιο στα παλικάρια που ρίχνονται στις φλόγες. Αριστεροί της φάπας φάτε και μια φασολάδα πριν μου απαντήσετε τώρα..

    24. Πώς πήγε το μπανάκι σήμερα;
      Η καφεδιά;
      Πληρώσατε την εφορία;
      Πήγατε διακοπές;
      Πότε θα μας πληρώσετε αυτά που σας χρωστάμε εμείς;
      Είστε ρατσιστές..
      Ήρθε η ώρα να σας κάψουμε τη Γη σας
      Θα,θα θα θα θα, Θα θα θα θα Θα θα..
      Σωτήρες όλοι και συνεχίζουμε..
      zzzZZZzzzZZZzzzZZZ

      Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!

    25. Δρακογενέιες ελληνοφωνοι δρακονιανοι εκαψαν την ελλαδα. Παρολες τις μπιχτες μου για την χφυση αυγη θελω να πιστευω οτι αναμεσα τους υπαρχουν καλοψυχοι και ελευθεροι εθνικιστες οι οποιοι δεν ενδιάφερονται για την καρεκλα αλλα για την χωρα. Οσο για τους δρακονιανους εξισου και η φραση δρακοντεια μετρα εξιστορει την προστασια που εχουν οοοολα αυτα τα λαμογια για να διαπρατουν επαισχιντες πραξεις κστα της πατρισας. Εδω οφειλω ενα μεγαλο μπραβο στον ηλια απο εμενα τον παλουκωτη τον οποιο ο πατριωτικος χωρος τοσο εχει παρεξηγησει.και που βγηκα αληθινος σε ολα διοτι ειμαι δικαιος και φωτοσμενος.

      Βλαντ 15/8/2017.

    26. Είναι Έλληνας απλά ο άνθρωπος και το δείχνει.
      Η μπουγάτσα με τα Σκ@τ@ δεν συγκρίνεται.
      Με ποιους να συγκριθεί; Με αυτούς που πουλάνε πατρίδα, καταργούν θρησκεία, καταστρέφουν παιδεία, αποφυλακίζουν εμπόρους ναρκωτικών και αναρχοάπλυτους που καίνε την περιουσία του φτωχού για να γουστάρουν;;;;;
      Η ώρα πλησιάζει για την κάθαρση. Οι 72 παρθένες περιμένουν το 1/3 των κατοικούντων και εισβολέων αυτού του τόπου.
      ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μέχρι να παγώσει η κόλαση.-

    27. ΚΑΙ η Σκύρος θα ψηφίσει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

    28. Ο τρόπος ζωής μας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ! ΕΥΓΕ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

    29. Α ρε Ηλία μόνος σου κρατάς το κόμμα….
      Άντε στείλε στο διάολο την οικογενειοκρατία κ πάτε τα ηνία εσυ!

    30. Με κάθε μεγάλη πυρκαγιά αρχίζουν οι συζητήσεις και τα ρεπορτάζ γύρω από τον αριθμό και την παλαιότητα των πυροσβεστικών αεροπλάνων που διαθέτει η Ελλάδα.Το μόνο ερώτημα όμως που δεν βλέπω να τίθεται από κανέναν είναι το εξής:Εάν δεν είχαμε πετάξει κοντά 2 δις ευρώ,μόνο για έναν χρόνο,για τους λαθρομετανάστες,πόσα ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ καναντέρ θα μπορούσαμε να πάρουμε(κόστος καναντέρ 28 εκατομμύρια);Ακολούθως,πόσα στρέμματα δάσους ΔΕΝ θα είχαν καεί;Πόσοι Έλληνες ΔΕΝ θα έβλεπαν την φωτιά να καταστρέφει τα σπίτια τους;
      Υ.Γ.1) Όταν λοιπόν ο επόμενος «φιλάνθρωπος αντιρατσιστής» σας μιλήσει για τους «κακόμοιρους λαθρομετανάστες» μιλήστε του για τα χιλιάδες στρέμματα δάσους που κάηκαν και για τους κακόμοιρους Έλληνες που έχασαν τις περιουσίες τους από την φωτιά.
      Υ.Γ.2) Μιλώντας για κακόμοιρους Έλληνες,οι σεισμόπληκτοι στην Κω ακόμη κοιμούνται στον δρόμο και γι αυτούς το κράτος δεν έχει να προσφέρει ούτε ένα αντίσκηνο!

    31. Καρανικας σύμβουλος στρατηγικής τσιπρα

    32. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΣΙΠΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΚΟΠΡΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥΣ…
      Ο ΕΝΑΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΛΕΕΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΙΤ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΕΡΥ ΧΡΥΣΟΥ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΛΑΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΛΙ
      ΘΑ ΤΗ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΤΟΥΣ

    33. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ , ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΡΗΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΚΑΙ ΣΙΑ , – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !!!

    34. ΜΠΡΑΒΟ ΛΙΑΚΟ ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΣΤΑ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΝΤΙΦΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΝΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΣΑΝ ΒΙΑΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

    35. ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΝΟΥΝ ΠΟΤΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

      ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    36. Στο πίτς και φιτίλι τον στρώνω χαρακτήρα τον κακομαθημένο φασίστα!!!!!

      1. Καλα τραβα στον πακι σου να σε στρωσει τωρα και βγαλε και τον σκασμο !

    37. Την εχουν πρωτη είδηση τα κανάλια……!
      χαχαχαχα
      αν ηταν κάτι προσβλητικό για την ΧΑ θα ηταν πρώτη είδηση τώρα…!!!

    38. Καλά λέτε ότι λέτε εμείς θα το πούμε με ψηφους…όταν έρθει η ιερή ωρα..!θα σβήσετε αντιφασίστες θα θυμηθούμε τα παλιά με απελάσεις και γενικότερα….όταν κλείσουν τα σύνορα και δεν περνάει βελόνα να δούμε που θα βρείτε υποστήριξη ποιοι θα καίνε και ποιοι θα καουνε συντροφιά στα Γκούλαγκ και σε δομικά έργα να κανιβαλισμός ο ένας τις σάρκες του άλλου…

    39. Έχουν λυσσάξει τα τρυπιοαντιφααντιξουσιαστοσυριζοπουστα με τη χρυσή Αυγή….μοιραζαν και Ξυδακι χθες γιατί δεν πήρατε?πείτε μου ρε λαμόγια ποιος άλλος ενδιαφέρθηκε για τους ήρωες πυροσβέστες που τους είχαν 2 μέρες χωρίς φαγητό και νερό και εκλιπαρούσαν τα παιδιά για νερό και γάλα για να αντεξουν τη κάπνα!Ο κόσμος ενδιαφέρθηκε και η χρυσή Αυγή έμπρακτα!και καποιοι μπινεδες δεν επετρεψαν να δωσουν νερά στους πυροσβέστες γιατι τα ειχε φερει η ΧΑ!ποιο μακακας φασιστας αριστερός πεθαινεις!γι αυτό σκάστε παρταλια και στα λαγούμια σας!χρυσή Αυγή να ξεβρωμισει ο τόπος…..

      1. Ρε φασισταριο ενα κειμενάκι έγραψες 400 λάθη εκανες…βλάκα ε βλάκα!!!

        1. Ρε χασισταριο ενα κειμενάκι έγραψες 1400 λάθη εκανες…βλάκα ε βλάκα!!!

    40. Ακομη να της τραβήξει τα αυτια αυτής της γελοίας πριμαντόνας ο Μιχαλολιάκος???
      Κρίμα τον πρόεδρο…και τον ειχα για σοβαρό!!!

    41. Πρόσεχε -ανώνυμο- γίδι μη σου κάψουν τη δημοκρατία σου από τη Μύκονο.

    42. Γελάει κ ο καθε πικραμένος με τα ρεζηλίκια του….
      Φάτε σανό βόδια ναζιστές!!!
      Ευτυχώς για σας ο Μιχαλολιάκος ειναι ποιο σοβαρός….

      1. Και ευτυχώς για ολους μας που εχουμε και εναν τοοοσο σοβαρό πρωθυπουργό. Η Ελλαδα καίγεται κι εκείνος κανει μπάνια και διακοπές. Τελικα ειμαστε πολυ τυχεροί που εχουμε εναν Τσίπρα να μας σώσει.
        Αντε ξυπνά βλακα!!!

    43. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ !!!Οποιδήποτε βοήθεια είναι πολύτιμη !!

    44. Χρυσή Αυγή η μόνη λύση για την Ελλάδα.

    45. Είναι ο εθνάρχης των Ελλήνων, μόνο αυτός αν κυβερνήσει την Ελλάδα θα την κάνει πολύ μεγάλη!

    46. Εγω εαν ειμουν στην θεση του πυροσβέστη και ερχόταν ο φασίστας να με πουλήσει πατριωτισμό με ενα τάπερ σπανακόπιτα….θα το μελανιαζα στα σουτίδια!!!!!!!

      1. Εγώ αν ήμουν στη θέση σου, θα πήγαινα μέσα στη φωτιά και θα καθόμουν εκεί.
        Κακό ψόφο ιδεοληπτικέ μούλε.

      2. Σιγά ρε μεγάλε μην γαμάς τόσο ….κατούρα και λίγο….παλιομαλάκα…!!!

      3. ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΣΒΗΝΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ!ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΛΑΓΝΟΙ,ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΒΑΝΑΡΙΟ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΟΜΑΝΗΣ…ΑΚΟΜΑ ΔΝ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΖΩΟ?ΚΑΙ Η ΜΑΡΦΙΝ ΚΑΗΚΕ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ!!ΟΠΟΥ ΦΩΤΙΑ ΔΛΔ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ,Ο ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ!ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ ΗΔΗ ΝΕΚΡΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!ΦΑΣΙΣΤΟΚΥΝΗΓΟΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ..ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΝ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ..ΑΡΑ ΛΟΥΛΗΣ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ!

    47. ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΖΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ Η Χ.Α. ΕΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ , ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ” ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Ο Ε Ο !

    48. Τωρα οπου ναναι θα αρχίσει συγκεντρώσεις σε μπυραρίες!!!!

    49. Αν λέτε ότι ο Κασιδιαρης έχει σβάστικα, αναζητείστε μακεδονικό γιαούρτι επώνυμο που εξάγεται με τον μαιανδρο και μετά ελάτε να μου πείτε τι είναι σβάστικα.

    50. Λυσσατε ανθελληνικα κοπροσκυλα μεσα δω με τα βρωμερα σας σχολια,αλλα την Πατριδα δεν θα την αφησουμε να γονατισει.

    51. Η Χ.Α έστειλε παλέτες με εμφιαλωμένα και κάποιοι δε τα δέχτηκαν επειδή ήταν από τη Χ.Α

      1. Τα βλεπεις φασιστα??
        Ουτε νερό θελει ο κοσμος απο φασιστικό χέρι!!!!

        1. Όχι ο κόσμος.
          Κάποια κομματόσκυλα ανώτεροι της πυροσβεστικής. Ο κόσμος ψηφίζει Χ.Α και έχει 11%, εσένα σε βρίζουν αναρχοάπλυτε ανθέλληνα.

        2. δεν ήταν ο κόσμος οι αριστεροί εμπρηστές της Ελλάδος ήταν…

    52. Θα ξέμεινε απο μπαφο ο φασιστοχασίστας κ πηγε να φουμάρει καμένο πεύκο!!!!
      ΟΞΩΩΩΩΩ. πρεζόνι…!!!!!

      1. Τα αναρχοσκουπίδια κάνουν μπάφους, ο Κασιδιάρης ούτε τσιγάρο δε καπνίζει καραγκιόζη ανθέλληνα.

        1. Και τσιγάρο καπνίζει και πίπες ρουφάει….

    53. Έστειλε η Χ.Α παλέτες με εμφιαλωμένα και οι ανώτεροι δε τα δέχτηκαν.

    54. Με ποια ιδιότητα ο ναζιςτής γκεμπελίσκος δίνει κ οδηγίες στον πυροσβέστη??
      φάτε σανό ανόητοι γαβγίτες….!!!

      1. Τί οδηγίες ρε πυροβολημένε; Πληροφορίες για την κατάσταση ζητάει. Πόσο μπετόβλακας μπορεί να είσαι;

      2. Την ιδιότητα που εσύ δεν έχεις, αυτή του βουλευτή του τρίτου κόμματος της Ελλάδος.

      3. Πήγαινε ρε βλακα να κλείσεις καμία εισοδο στα τζάμπο με τα πανό… Όχι στην εκμετάλλευση των υπαλλήλων και άσε τι κάνει ο κασιδιαρης.. Βλακα εσύ και το συναφι σου. Ταγάρι!!!

    55. Μπράβο Ηλία !!! Ο ιδανικός γυιός της αθάνατης Ελληνίδας μάνας !!!!!

      1. Ανωνυμε ρεμαλι της κοινωνιας εσυ εκει το βιολι βιολακι .

      2. Εσύ θες φλαμίνγκο σε διάφορες εσοχές του σώματός σου….

    56. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΠΑΝΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΩΝΟΥΝ ΤΡΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝ TWEET,Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΕΛΑΔΑΕΙ ΤΣΙΟΥ ΤΣΙΟΥ,TWEET,TWEET ΕΝΝΟΩ!!!!

    57. ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ Μ Α Ι Α Ν Δ Ρ Ο Σ!!! Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΗ ΕΧΕΙ…Η ΠΟΥΤΣΑ, ΜΕ…ΤΗ ΒΟΥΡΤΣΑ!!! Η ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ-ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 12000 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!!! ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΠΗΛΕΥΤΗΚΕ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΙ ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ !!! ΕΠΙΣΗΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ, ΗΤΑΝ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΙΑΠΩΝΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΤΟΥ!!! Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΗΛΙΟΥΣ ΜΕ ΑΚΤΙΝΕΣ Η ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΑΤΟΥΑΖ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ Η ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΧΙΡΟΧΙΤΟ!!! ΝΑ ΜΗ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!! ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΝΩΣΗ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ!!!

      1. Μαίανδρο έχει στο κάτω μέρος του μπράτσου. Στο πάνω έχει το αρχαίο Ελληνικό Γαμμάδιον.

    58. φθηνη προπαγανδα .σε πυροσβεστες , μπατσους , κοματοσκυλα , οταν χανει την δουλεια του το ποπολο δεν ακουσα δεν ειδα το ιδιο για τα σπιτια που χανουν . τα αναρχοκουμουνια πρεπει να βοηθησουν .

      1. αμα δεν ακουσες και δεν ειδες εσυ τι σημαινει δηλαδη; η οτι εισαι στραβος και τυφλος ή θα πεταγες μολοτοφ στα εξαρχεια.

    59. Μπραβο στην Χρυση Αυγη. Την ωρα που ο Βουτσης και το υπολοιπο μνημονιακο σκυλολοι βρωμιζουν τις θαλασσες μας με την παρουσια τους ( σκεψου τωρα να εισαι στην παραλια και ξαφνικα να δεις τους μνημονιοδουλους σαπιοκοιλιαδες Βουτση-Φιλη διπλα σου.. Αναγουλα και αντιαισθητικο) , η Χρυση Αυγη βρισκεται εμπρακτως διπλα στους ανθρωπους που αγωνιζονται. Που ειναι η νεολαια συριζα , που ειναι τα πουστακια των γκευ παρειντ , που ειναι ολοι αυτοι? Το μονο ενδιαφερον τους να πηδιουνται και να πινουν μπαφους? Ωραια κοινωνια , το πηδημα πανω απο ολα ! Και παλι μπραβο και χρονια πολλα σε ολους τους Ελληνες. Οσων αφορα τον Βουτση ειναι ενας αποτυχημενος γονεας που εδωσε ανατροφη στον γιο του να κλεβει και να απειλει με καλασνικοφ αθωους πολιτες. Αφου αυτο το ρεταλι καταφερθηκε εναντιον της Ορθοδοξιας μονο ως θετικο εκλαμβανεται. Βουτση να χαιρεσαι τον κλεφτη που γεννησες μνημονιακε σκυλε.

    60. Θα ψήφιζα Κασιδιάρη μόνο εάν βρεθεί με δικό του πατριωτικό κόμμα. Μέσα στη χα αδικείται.

      1. Μην ψηφίσεις ποτέ λοιπόν. Εμείς ψηφίζουμε ΧΑ ανεξαρτήτως προσώπων. Εσύ συνέχισε να ψηφίζεις πρόσωπα

      2. εχεις μεγαλο δικιο,μονο με τον κασιδιαρη υπαρχει ελπιδα για την ΕΛΛΑΔΑ μας!!!

      3. Θα ψήφιζα Μακελάρη μόνο εάν βρεθεί με δικό του πατριωτικό κόμμα. Μέσα στο λάος αδικείται.

    61. ποσο ανιδεοι εισται καποιοι.ανιδεοι οταν λετε οτι η σβαστικα προσβαλη τον ελληνισμο,ποσο ανιδεοι εισται οταν λετε τετοιες ανοησιες διοτι ετσι σας εχουν μαθει,ποσο ανιδεοι οταν δεν εχετε δει το πατωμα στο ελληνικο κοινβουλιο τι συμβολο εχει,ποσο ανιδεοι οταν δεν εχετε δει το συμβολο στον αρειο παγο ποσοσ αοματοι μπορει να εισται στο ψιφηδοτο που βρεθηκε στην αμφιπολη κ ποσο αμορφωτοι επιτελους θα υπαρχουν σε αυτην την χωρα??????????
      καλυτερα να ψαξετε κ να μαθετε πριν ανοιξετε το βοθρο σας κ να πειτε οτι π********** α σας κατεβει

        1. εσύ μαθε ελληνική ιστορία ρε κακομοιρη ισλαμολάγνε…

    62. Ευγε!!!!
      Ο’τι και να γραψουν τα σκουπιδια των απλυτων δεν ακυρωνεται το μεγαλειο της ανιδιοτελους πραξης του μελλοντα Πρωθυπουργου της Ελλαδος

      1. Γελαει ολη η ελλαδα με το πηγαδι της μανας σου της απλυτης που ξερναει εκτρωματα σαν εσενα πουστρο-αριστεριδιο

    63. Πολλα μπραβο σε ολους.Ελληνα αφυπνησου και δες αντι να κανει τα μπανια του τρεχει στις φωτιες.Και χωρις καμερες να τον κυνηγουν

    64. Γελαει ολη η ελλαδα με το πηγαδι της μανας σου της απλυτης που ξερναει εκτρωματα σαν εσενα πουστρο-αριστεριδιο

    65. Σπαρτακος
      Σαλτα και γαμησου φαντασμενο σκουπιδι

    66. Και ο άλλος Ηλίας (ο Ψινάκης) ήταν στις φωτιές αλλά τον κράξατε.Ενώ ο καραφασίστας είναι ήρωας ε?

      1. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΛΕΞΗ ΑΥΤΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΣΑΣ.ΛΟΓΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ,ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΒΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.ΕΙΣΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑΤΖΕΣ.

      2. Γελαει ολη η ελλαδα με το πηγαδι της μανας σου της απλυτης που ξερναει εκτρωματα σαν εσενα πουστρο-αριστεριδιο

    67. ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΑ ΝΤΡΈΠΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ

    68. Μπράβο στον Ηλία για αυτήν την ενέργεια και όχι στην Χρυση Αυγη ομως ας πάει να σβήσει και την σβάστικα απο το μπράτσο του και να βγει να αποκηρύξει δημόσια και να ζητήσει συγγνώμη από τον Ελληνισμό για το εχθρικό σύμβολο που φέρει στο σώμα του!…Και ο λαός θα τον συγχωρέσει…

      1. Να σβήσει την σβάστικα που είναι ελληνικό σύμβολο. Οκ…

      2. Μπα φιλε…αμετανόητο φασιστικό σκυλί με το μίσος φωλιασμένο μεσα του!!!
        Δεν μετανοούν αυτά τα καθάρματα……..

      3. Σπαρτακε….ουτε την συγνωμη του ουτε τιποτα αλλο θελουμε απ αυτόν τον ΚΕΡΑΤΑ!!!!
        Μονο τον ψόφο του!!!!!!!

    69. ΧΕΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Και άσε τα τρολ να ουρλιάζουν.

    70. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ , ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ “ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΑ” ΟΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ (ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ , ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΚΟ ΔΙΑΚΟΠΑΡΟΥΝ……..ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ $ΥΡΙΖΑΝΕΛ ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΙΑ ;

      MAΛΛΟΝ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΤΕΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ……ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!

      ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΛΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΒΟΘΡΟ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟΛΑΓΝΟΥΣ ΕΥΡΟΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ!!

      1. Τα ίδια σκατά είναι με τους άλλους που διακοπαρουν οπως λες κι εσυ,αλλα δεν θες ακομα να το παραδεχθεις.Σε κοροιδευουν κι αυτοι με αλλο τροπο για να στρογγυλοκαθονται στη βουλη και να τσιμπανε 8000€/μηνα.Κι ο Ηλιας πήγε οσο να τον παρουν οι κάμερες,ξοδεψε και 50€ σε νερά και κεφτέδες.Μπας κι επιασε καμια μανικα να σβησει καμια φωτια;.Κι ο συνώνυμος του ο Ψινάκης το ιδιο έκανε,πηγε νερά και σαντουιτς.

        1. Άσχετε από τα 8 χιλιάρικα που παίρνουν οι βουλευτές της Χ.Α, τα 6 χιλιάρικα τα δίνουν στο κόμμα.
          Άσε που δεν έχουν κρατική χρηματοδότηση αφού δε παίρνουν ούτε μισό ευρώ, Λαφαζάνης και Λεβέντης παίρνουν τα εκατομμυριάκια.
          Όσο για τα 50 ευρώ που χάλασε η Χ.Α πάλι είσαι άσχετος γιατί δε ξέρεις ότι έστειλαν παλέτες με εμφιαλωμένα και κάποιοι ανεύθυνοι υπεύθυνοι δε τα έδωσαν γιατί είναι από τη Χ.Α.

          1. Και τα 2000 που τους μένουν παλι πολλά είναι (για όλους ισχύει αυτό οχι μόνο για τους χαυγιτες) οταν υπάρχουν νεοι επιστήμονες που δουλεύουν για 500€ η μεταναστευουν,να παίρνουν οι αγράμματοι πορτιερηδες και νταβατζηδες 2000€.Και τα κεφτεδακια σε παλέτες ηταν,γιατι μόνο κατι σακούλες βλέπω εγω;

            1. Για τα 400 ευρώ που παίρνουν οι Έλληνες σήμερα δε φταίει η Χ.Α.
              Τις παλέτες με τα εμφιαλωμένα δε θα στις δείξουν τα κανάλια που βλέπεις και πιστεύεις.
              Η Χ.Α έχει στελέχη επιστήμονες και τεχνοκράτες που στο δικό σου κόμμα που ψηφίζεις αγνοούνται.
              Τα κεφτεδάκια και τα νερά που προσέφερε ο Κασιδιάρης ήταν ατομική πρωτοβουλία του ιδίου σαν πολίτης και όχι σαν Χ.Α.
              Ας έκανες και εσύ το ίδιο να προσφέρεις, όπως ο Ηλίας και άλλοι συμπολίτες μας στα παιδιά που αγωνίζονταν στις φλόγες, αντί να κατακρίνεις από το πληκτρολόγιο.

    71. ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ Χ.Α.

      1. Σε τσουζει το σακουλακι μωρη φολαρπαχτρα σουζη,οξω μωρη αριστερη τρολαρα.Πουναι η κυβερνηση και η αντιπολιτευση καθως και τα αλλα αποκοματα,μουγκα ειςτην στρουγκα.

    72. Κατα ξοδεύτηκε ο πατριδοκάπηλος…δυο εξάδες νερά κ ενα τάπερ κεφτέδες με τρίχες απο την μάνα του….ουτε καν απο εστιατόριο!!!!
      ΦΑΤΕ ΣΑΝΟ ΓΑΒΓΙΤΕΣ!!!!!!

      1. Ειδαμε την αβουλη κυβερνηση,την εξαφανισμενη αντιπολιτευση και ολα τα αποκομματα.

      2. Οι αλλοι ρε βουρλο σκατοψυχε τουρκοφασιστα τι πηγαν?Σαπιε που εγραψες μια ηλιθια παπαρια και νομιζεις οτι κατι εκανες.Αιντε τωρα γιδι να πληρωσεις φορους και ενφια.Τετοια σαχλοσκουπιδια σαν εσενα αυτο αξιζουν..

      3. @φασιανοκυνηγος
        Μα ποσο κακομοιρης γεννηθηκες;;;
        Οξω λαθροπιθηκε τηγανοκεφαλε !!

      4. ΦΑΣΙΣΤΟΚΥΝΗΓΕ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΕΣ Ψ@ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.

        1. Βλάκα ορεσιβιε βρες οποσδηποτε γκομενα γιατι εισαι για το λεμπετη!!!

      5. Όταν πιάνεις κάποιον φασίστα τον πνίγεις με τις καλτσοδέτες σου;

    73. Ο ΗΛΙΑΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΑΝ ΤΟ ΚΛΑΜΕΝΟ Μ…Ι ΟΠΩΣ Η ΔΟΥΡΟΥ ,Ο ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΣΚΑΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ..ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ..
      ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ..

    74. Ξυπνάτε χαβγίτες,ο Λιάκουρας σας βλέπει για πρόβατα!!!!!!!
      ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

      1. Ειπε ο Χασιστας.

        1. Γκαβλη εγραψες την παπαρια σου,και αυριο θα πας σαν το προβατο να πληρωσεις χαρατσια,φορους,ενφια,που σου χωνει το ψευτοδημοκρατικο σοτ τοξο..ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ απλυτοκατσαπλια….

    75. Ο “Αρχηγός” που είναι;Που κοπροσκυλιαζει; Κάνει τα μπάνια του στη Μάνη με τη χοντροφαμιλια του και στα δύσκολα πάντα ο Κασιδιάρης; Τρέχει παντου ο Κασιδιάρης για να μαζέψει ψήφους και η αγία οικογένεια να κονομαει 2 βουλευτικους μισθούς, και συντομα και 3.Ο κόσμος όμως βλέπει ενα Κασιδιάρη πανταχού παροντα κι ο “αρχηγός” είναι ανύπαρκτος.Αδικο έχει να θέλει αλλαγες στη ΧΑ;

      1. Φτάνει. Επιτέλους με την προσπάθεια για διάσπαση. Ασχοληθείτε με το δικό σας μπουρδελο και αφήστε την ΧΑ. Ζεπελιν μας τα έκανες με 10000 σχόλια εδώ μέσα

    76. αρε κασιδιάρη κανε ένα δικό σου κόμμα αδίκησε και θα σε ψηφίζουμε αλλα με πιο ηρεμία και πιο πολύ δουλειά

    77. Παει εκει ο Ηλιας επειδή του αρεσει να βλεπει ημίγυμνους ιδρωμένους πυροσβεστες.

      1. Μην τον μπερδεύεις με τον μπουχέσα τής Ραφήνας…

      1. εχεις δικιο.Ο αλεξης ο κυριακος και ολοι οι αλλοι ξοδεψανε περισσοτερα χρηματα…. για τις ΔΙΑΚΟΠΕΣ τους!!!

    78. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ . ΟΙ ΣΦΟΥΓΓΟΚΟΛΑΡΙΟΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ προσφηγες. ΡΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .

    79. Όπου γάμος και χαρά και η Κασιδω πρώτη.Ευκαιρια για ψηφοθηρια εκ του ασφαλούς με αντάλλαγμα μερικα μπουκάλια νερο.Τους καταλάβαμε κι αυτους τι μαγκιά κλανιά και κ@λο φιλιστρινι πουλάνε.

      1. α γι’ αυτό δεν πάει κανένας άλλος στις πυρκαγιές και κάνουνε αμέρημνοι τα μπανάκια τους.Ο Κασιδιάρης πάει για ψηφοθηρία ενώ οι άλλοι όχι….

      2. Ρε κοπρόσκυλο εγώ είμαι αριστερός και δεν το βλέπω άσχημο ούτε άσχετο αυτό πού κάνουν. Σταμάτα την μαλκια και ξύρισμα της χούφτες σου γιατί σαν πολύ μεγάλο σαν οι τρίχες.

    80. ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΜΚΟ ΑΝΤΙΦΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΕΧΤΕΣ ΑΠΛΥΤΟΒΡΩΜΙΑΡΗΔΩΝ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

    81. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΡΑΓΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ

    Comments are closed.