ΆΓΡΙΕΣ ΜΑΧΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ! ΈΛΛΗΝΕΣ ΧΑΚΕΡΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ Κ@ΛΟΠΑΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ – ΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! [upd]

    Κοινοποίηση:
    ellada-tourkia

    Σε κυβερνοπόλεμο ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους χάκερς έχει εξελιχθεί το χτύπημα των Τούρκων που ισχυρίσθηκαν νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής ότι έριξαν την επίσημη ιστοσελίδα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Πριν από λίγη ώρα, ομάδα Ελλήνων χάκερς ξεκίνησαν επίθεση σε τουρκικές ιστοσελίδες και έριξαν ήδη τη σελίδα τηλεοπτικού σταθμού της Τουρκίας. Στη σχετική τους ανάρτηση στο διαδίκτυο, μάλιστα, αναφέρουν ότι για κάθε μία σελίδα που θα χτυπούν οι Τούρκοι, εκείνοι θα απαντούν με πολλαπλάσια χτυπήματα.

    «Τουρκία Τουρκία, πόσες φορές σου έχουμε πει ότι οι Έλληνες Hackers και οι Anonymous είναι 100 φορές πιο δυνατοί από εσάς. Μάλλον ήρθε η ώρα να γνωρίσεις την δική μας πραγματική δύναμη. Έριξες μια ιστοσελίδα, θα πέσουν 100 δικές σας. Ερχόμαστε!», έγραψαν χαρακτηριστικά.


     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Την παραποίηση της Ελληνικής σημαίας που έχουν οι Ανώνυμοι, την πρόσεξε κανείς; Γιατί έβγαλαν τον Σταυρό; Εμένα δε μου κάθονται για Έλληνες, παρά τσουτσέκια της Νέας Τάξης.

    2. Δεν πέρασαν λίγες ώρες από το «χακάρισμα» της σελίδας του mister Tsipra, και εμφανίστηκαν οι ΈλληνεςAnonymous, για να πάρουν… εκδίκηση!

      Μωρέ, βαστάτε Τούρκοι τ’ άλογα! Αυτοί δε χωρατεύουν! Και με ανάρτησή τους στο facebook, απειλούν τους Τουρκαλάδες που «έριξαν» το πρωθυπουργικό site: «Τουρκία.. Τουρκία, πόσες φορές σου έχουμε πει ότι οι Έλληνες Hackers και οι Anonymous είναι 100 φορές πιο δυνατοί από εσάς. Μάλλον ήρθε η ώρα να γνωρίσεις την δική μας πραγματική δύναμη. Έριξες μια ιστοσελίδα, θα πέσουν 100 δικές σας. Ερχόμαστε!».

      Αλήθεια, ποιοι είναι οι… τρομάρες, που υπερασπίζονται την… τιμή του mister Tsipra; Προφανώς, τα τρολάκια των σκοτεινών υπογείων Μαξίμου, σε στενή συνεργασία με τους πανοκαμμενικούς διαδικτυακούς… υπερπατριώτες (τα αποκαλούμενα «ψεκαστήρια»…). «Κορίτσια», προσοχή στα καλτσόν, σκίζονται εύκολα – σαν τα… Μνημόνια! Και, να πηγαίνετε τοίχο-τοίχο, μη σας βρει κάνα… κακό!

      1. Με facebook και twitter και αποδοχη cookies στο blog, επανασταση ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Τα καλσον να προσεχουν

    3. Παρόλου που μας τα κλάσανε εξευτελίστηκε όλη η κρατική υπηρεσία σε intrusion detection level. Όλοι στον τάκο, αφήστε τα πληκτρολόγια και τον πουλο έτσι όπως είσαστε χωρείς γαλόνια σπίτι σας.

    4. Κάθε προσπάθεια υπέρ της Πατρίδος είναι πάντα αξιέπαινη…..εύγε σας.!!!

    5. Ξέρετε εκτός από σελίδες και server υπάρχει και ο πυρήνας που δεν σας βλέπω να έχετε και τόσα @δια, έκαναν αέρα στα @ μας οι τουρκοι αλλά να τους ανταποδώσουμε με το ίδιο νόμισμα ; ε όχι ρε παιδιά

    6. τσουτσέκια, με κάνατε και γέλασα να βλέπω κουτάβια να μαλώνουν

      1. Έλα από τη ΣΧΑΛ για μία μετεκπαίδευση εσύ και άσε τα αντριλίκια.Κότα!

    7. Καλη κινηση απαντηση στα πλαισεια του κυβερνοχωρου. Οι τουρκοι βεβαια κανουνε μαλακια που νομιζουν πως εριξαν την σελιδα του φερομενου ως Ελληνα πορδηπουργου με το ονομα Αλεξης Τσιπρας( εαν φυσικα αληθευει πως τον λενε ετσι ). Ο Τσιπρας ενα τσατσονι ξενοκινητο ειναι που τον εβαλαν σε αυτη την θεση ξενα κεντρα για να περναει μνημονια και να πλειστηριαζει ακινητα πολιτων οπως και να κατασχει τα χρηματα των Ελληνων απο τις τρταπεζες και να τα δινει στην αφεντικινα του την Μερκελ.

    8. Καλα τους κανουν τους πουστραδες. Οποιοσδήποτε κι αν ειναι ο πρωθυπουργός ειναι θρασυτητα να προσπαθουν να ριξουν κυβερνητικες ιστοσελιδες. Επίσης στο καναπε δε κάθονται αυτοι, εσείς καθεστε και βλεπετε τον Φουρθιωτη και παραπονιέστε για τα παντα και τους παντες.

    9. Σφαλιάρες θέλουν και τα μεν και τα δε, μας σκοτίζουν τα @@. Κι έχεις και τον αμόρφωτο κρετίνο το “δημοσιογράφο” – γλάστρα της Μενεγάκη να χαίρεται ο πανίβλακας

    10. Μπράβο πατριώτες να σας χαίρονται οι μανουλεσας έτσι δυνατά αγαπάμε χάκερς!

    11. ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!!

    12. Οι ανοητοι που πρωτοξεκινησαν να αναφερουν το ονομα αυτο, εκαναν ζημια με την ψευτοιδεολογια τους. Ποτε δεν ηταν μια ομαδα, αυτος ηταν ο σκοπος να μπορει να χρησιμοποιει τον τιτλο οποιος εχει προσβαση σε εναν υπολογιστη. Δημιουργικοτητα μηδεν! Παιδια που γουσταρουν να παιζουν, κανενας σκοπος καμμια ουσια, στον πυρηνα τους ειναι κενοι. Ειναι τοσο κενο ολο αυτο που ουτε να βρουνε ενα ονομα δεν μπορουν. Κρυβονται κατω απο σκεπες αλλες. Παιζουν μουσικοι οι υπεροχες υπηρεσιες με τα τρια γραμματα, χορευουν αυτοι ολοι στον ρυθμο. Δεν θελει πολυ για να καταλαβει κανεις ποσο εχουν επωφεληθει οι ματακηδες που μας κυβερνανε με τον τροπο που λειτουργουν οι ανεγκεφαλοι. Ριξανε σελιδες ε και; Ποιο ειναι το νοημα; Πως βοηθησαν; Νοιωθετε μισος, παθος; Σας παρακινει η Εκδικηση; Τι; Και το δειχνετε με εναν τοσο απλοικο παιδιαστικο τροπο; Δεν εχουν καν ιδεα τι σημαινουν αυτες οι λεξεις…Οσον αφορα τωρα τις “υπερικανοτητες” τους, εχει τοσα εργαλεια αυτοματοποιημενα που αν κατσω να δειξω σε ενα μικρο παιδακι πως να κανει κλικ θα μπορεσει να κανει το ιδιο. Αηδια λεξη, χακερ, εχουμε να τη χρωσταμε στο ΜΙΤ. Μαθηματικα, φυσικη, χημεια, βιολογια(και ολα τα υποσυνολα αυτων) καθως και η φυσικη ταση προς την δημιουργια αλλα και προς την καταστροφη, ειναι που δινουν σε καποιον τις δεξιοτητες να γινει αυτο που αηδιαστικα εκφυλισε και εκμηδενισε η λεξη χακερ. Η χυτρα για το μαγειρεμα, των πανω υλικων ειναι ο σκοπος.

    13. Καλημέρες…

      Σιγά μην του έκαναν κακό του “έλληνα” “προθυποργού”.

      Όταν προασπίζεσαι ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ,θα είναι χαρά του και θα ένοιωσε απόλυτη ικανοποίηση για το έργο των Ανθελλήνων απέναντι…

      Άλλωστε ο ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ ,κατά 80-90% “ελληνικός λαός με ό,τι έχει ψηφίσει αποζητάει την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ του…

      Έχουμε την ¨Κυβέρνηση” που μας αξίζει.

    14. Σιγά μη σχιστεί κανένα καλσόν! Χαλαρώστε ! Άντε φιλοι μου να χακαρετε λογαριασμους πολιτικων, οφσορ εταιρίες, απόρρητα έγγραφα με μίζες και ρουσφέτια, εξοπλιστικά δις και δημοσιες αναθέσεις και δώστε τα στη δημοσιότητα μπας και ξυπνήσουμε όλοι μας! Και άμα έριξαν τη σελίδα του “πρωθυπουργου” μας, στα @ρχιδι@ του ελληνικού λαού, σας διαβεβαιώνω! Σιγά την απώλεια!

    15. Μπαρμπουτσαλα!
      Και τι έγινε; Σε μια ταινία με χακερς είδα να χακαρουν όλα τα ΑΤΜ και να βγάζουν λεφτά στο τρελο !! Επίσης είχαν χακαρει όλους τους λογαριασμούς πλουσίων με αποτέλεσμα να μεταβιβασουν τα χρήματα σε λογαριασμούς απλών πολιτων κάνοντας τους πάντες πλούσιους (αυτό μάλιστα θα ήταν τιμή δυστυχώς όμως γίνονται μονο στις ταινίες) 🙂

    16. Η ΑΝΔΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ

      1. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΕΣΟΝΤΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑΚΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ!!! ΖΗΤΩ Ο ΚΑΝΑΠ… Ε… ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ!!!

    17. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ

    Comments are closed.