ΕΚΤΑΚΤΟ – ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΥΛΩΝΑ! ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΝ 19ΧΡΟΝΟ ΑΛΒΑΝΟ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΗΝ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΞΗΛΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ! ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ…

    Κοινοποίηση:
    ALBANOS FILAKES

    Σύμφωνα με πληροφορίες του “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”  σήμερα αργά το απόγευμα στις φυλακές του Αυλώνα οι κρατούμενοι τσάκισαν στο ξύλο τον 19χρονο Αλβανό με την… ανοχή των σωφρονιστικών υπαλλήλων.

    Με το που έγινε γνωστό το γεγονός, στην διοίκηση των φυλακών χτύπησε συναγερμός. Μια από τις πρώτες εντολές ήταν να καλέσουν  άμεσα όλους τους σωφρονιστικούς υπάλληλους από ρεπό καθώς και τους πρωινούς για να διαταχθεί ΕΔΕ.

    Σύμφωνα με πηγές μέσα από τις φυλακές, ο Αλβανός γρονθοκοπήθηκε άγρια και από Ελληνες αλλά και από συμπατριώτες του. Είναι ανεπιθύμητος στον Αυλώνα ακόμη και στην απομόνωση. Δεν τον θέλουν εκεί και ζητάνε να τον μεταφέρουν αλλού.

    Ο 19χρονος μεταφέρεται αυτή τη στιγμή σε κοντινό νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

    Αυτή τη στιγμή διευθυντές, αρχιφύλακες και άνθρωποι από το υπουργείο δικαιοσύνης βρίσκονται σύσσωμοι στις φυλακές του Αυλώνα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Αφού ο Τσίπρας τους δήνει 2000 ευρό το μήνα και δωρεάν διαμέρησμα πως να μην έρθουν οι εισβολείς στην πατρήδα μας να κάνουν εγκλήματα;

    2. Δεν εδειραν αυτον τον βουλγαρογυφτο που τεμαχισε και εβρασε το παιδι του,δεν εδειραν τον πακιστανο που βιασε και αφησε αναπηρη τη Μυρτω,δειρανε τον Αλβανο που εκανε ενα εγκλημα;Οι αλλοι που ειναι μεσα εχουν σκοτωσει ηλικιωμενους για 10 ευρω,εχουν “σιδερωσει” ανθρωπους για να τους ληστεψουν,εχουν τσιμεντωσει κι εχουν εξαφανισει ανθρωπους.Τι το πιο ακραιο ειχε δηλαδη το εγκλημα αυτο του Αλβανου,που προκαλεσε τους αλλους τους “αγιους”;

      1. οκ, αλλα δε ΞΕΡΕΙΣ τι εχουν παθει χωρις βιντεο…

    3. ΝΑ ΤΟΥ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΣΚΕΙΣ ΒΙΑ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ!!!

    4. ξυλο μεχρι να πεθανει.οπος εκανε και στην κοπελα το καθηκη

    5. Καλα του κανανε,να μην ξεχασουν στα Γρεβενα και τον Ροδιτη.

    6. Δεν τον πηδηξαν ακομα να του κανουν τη σουφρα κοσαρικο παλιο,κριμααα.

    7. Μεγαλη ξεφτιλα να περιμενεις εναν φυλακισμενο να παρει την δικαιοσυνη στα χερια του.

      Καποια παιδια εκει μεσα γεννηθηκαν να ειναι κακοι ..βουτηρο στο ψωμι τους να ξεκοιλιαζουν…
      Και μολις βγουν εξω θα κανουν χειροτερα απο το οτι μπηκανε ….

      Μια φορα δεν πρεπει καποιος κερατας να σκεφτει γιατι εγινε το εγκλημα να παρει μετρα να το προλαβει γυρνωντας τον χρονο πισω.

    8. ΝΑ ΑΓΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΙΑΣΑΝ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ

    9. ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

    10. Σε ολες τις φυλακες που θα τους πανε ανελεητο ξυλο και βιασμος με σκουποξυλο και στα δυο καθαρματα,να μην ησυχασουν πουθενα.

    11. Στις φυλακές οι άγραφοι νόμοι τηρούνται απαρέγκλιτα. Οι βαρυποινίτες δεν συγχωρούν δράστες εγκλημάτων που προκαλούν την κοινή γνώμη. Μπορεί να ευθύνονται με πολλά και διάφορα αδικήματα, αλλά σε τέτοια εγκλήματα είναι απίστευτα ευαισθητοποιημένοι και δεν συγχωρούν. Υπάρχουν τρία στάδια τιμωρίας. Το πρώτο μόλις διεπράχθη. Το δεύτερο δεν ανακοινώνεται. Το τρίτο, κάποια στιγμή, θα το διαβάσετε. Μπράβο στα παλικάρια για το ξύλο στο αλβανικό σκουλήκι. Σειρά του Ροδίτη τώρα να τις αρπάξει και στη μούρη και από πίσω. Ο ψευτοανδρισμός και οι ψευτοτσαμπουκάδες, διαβαίνοντας τα σίδερα, χάνονται.

    12. ΜΠΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΜΕ ΑΡΧΟΙΔΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟ ΜΕΤΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΑΙ ΝΑΡΘΕΙ ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΟΥ….ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕς ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΟΙΛΗΚΟς ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟς ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΕς ΑΥΛΩΝΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΚΙ ΤΗΣ ΔΥΣΤΗΧΗς ΜΥΡΤΟΣ ΝΑ υποθεσω???κρεμαλα και ταχα αυτοκτονια και ησυχασαμε απο το παρταλι

    Comments are closed.