ΩΡΑ 18:33! ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΟΡΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ…

    Κοινοποίηση:
    ραγδαιες-620x345

    Οργή ΟΝΝΕΔιτών Μακεδονίας κατά του προέδρου της ΝΔ, Κ.Μητσοτάκη για την “μη αντίδραση” του στην συμφωνία των Πρεσπών. Με ανακοίνωση της η ΟΝΝΕΔ Ημαθίας, χαρακτηρίζει «προδότες» όσους ψήφισαν τη συμφωνία, υπογραμμίζοντας τη διαφωνία της με τις κινήσεις του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.

    Η ΟΝΝΕΔ Ημαθίας διαφωνεί με τον Κ.Μητσοτάκη ο οποίος σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε σημειώσει πως δεν είναι προδότες όσοι στηρίζουν τις Πρέσπες.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση:

    «Σε εσωκομματικά πλαίσια διαφωνούμε στο σημείο αυτό ακόμη και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και θεωρούμε προδότες όλους αυτούς που την ψήφισαν ή είχαν τη δυνατότητα να την απορρίψουν και δεν το έπραξαν.

    Δεν μπορούμε να συμπορευόμαστε μαζί τους, δεν ανήκουν δίπλα μας», τόνισε η ΟΝΝΕΔ εφόσον χαρακτήρισε πρώτα τη Συμφωνία κατάπτυστη, επαίσχυντη και προδοτική.

    Η ΟΝΝΕΔ μάλιστα ματαίωσε ως ελάχιστο δείγμα την καθιερωμένη δημόσια εκδήλωση για την εκκίνηση της νέας χρονιάς και την κοπή της βασιλόπιτας.

    «Δεν γίνεται να χαριεντιζόμαστε, ούτε να διασκεδάζουμε ως Οργάνωση, την ώρα που κάποιοι ξεπουλάνε τη Μακεδονία», σημείωσε.

    «Παράλληλα αποφασίσαμε να συμμετέχουμε σε όποια προσπάθεια αναληφθεί για την ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών ή την άμβλυνση των βαρύτατων συνεπειών που είναι σίγουρο ότι θα έχει σε βάρος της Ελλάδας και ειδικά στην περιοχή της Μακεδονίας», πρόσθεσε.

    «Ο αγώνας για τη μια και μοναδική ελληνική Μακεδονία δεν πρέπει να σταματήσει», ανέφερε ακόμα.

    «Ας συμβιβαστούν όσοι θέλουν να βάλουν πάνω από τον αγώνα, τις προσωπικές επιδιώξεις.

    Εμείς δεν μπορούμε να το κάνουμε, εμείς δεν έχουμε λόγους για να το κάνουμε, εμείς ως ΟΝΝΕΔ Ημαθίας, δεν συμβιβαζόμαστε», τόνισε τέλος η ΟΝΝΕΔ Ημαθίας.

    Την ανακοίνωση υπέγραψε ο πρόεδρος της οργάνωσης, Αλέξανδρος Καλαϊτζίδης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Όσοι πιστεύετε ακόμα στην πατρίδα,φύγετε από αυτό το μασσωνικό ψευτοδεξιό κόμμα του Κούλη,ο άνθρωπος δεν μπορεί ούτε να κλάσει χωρίς να πάρει πρώτα εντολή από τα αφεντικά του

    2. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΤΕ ΚΑΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ,ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟ !!!!ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΤΥΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΛΕΙΦΕΤΕ !!!

      1. Σωστος ……ψωφοδεξια προβατα ουστ πισω στο μαντρι….. τοχει το αιμα σας την προδοσια κραταει σκουφια απο τον μεγαλο εθναρχη που εδωσε στους Τουρκους την Κυπρο γι αυτο τον κανανε και εθναρχη οπως και καπποιον αλλον πριν απο αυτον……………………..

      2. Εσυ θεοδόσιε έσκισες πολλά καλτσόν και έχεις πείρα ε?

    3. Όταν τους είπε ότι ήταν αντιστασιακός έξι μηνών έπρεπε να τον κλείσουν εσώκλειστο στο Δαφνί και να περνάει κάθε πρωί ο Στέφανος να του κάνει δίωρο ηλεκτροσόκ.

    4. Ουτε στο ιδιο κομμα δεν συμφωνουν για ενα τοσο σοβαρο ζητημα! Δεν υπαρχει ιδεολογια, μονο οι μιζες κ τα φραγκα! Καταντησανε σιχαμεροι ολοι τους!

    5. Όταν έρθει η ώρα της κάλπης βάλτε φόντο στο κινητό σας τον ήλιο της Βεργίνας η τη “μεγάλη Μακεδονία” για να ξέρετε τι θα ψηφίσετε γιατί ο λαός ξεχνάει γρήγορα

    6. ΚΟΥΛΗΣ , Ο ΝΕΟΣ αλεκσις . ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ . ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΕΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ . ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΔΑ .

    7. ΕΥΓΕ στους ΝΕΟΥΣ της ΗΜΑΘΙΑΣ.

      Αυτή είναι θέση ΑΝΤΡΙΚΙΑ, ΞΕΚΑΘΑΡΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

      ΕΙΜΑΣΘΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

      Βασίλης Αρμόνης

    8. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΝΔ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2018 ΥΠΟΣΤΗΡΗΖΑΝ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ , ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΕΙΣ (ΑΛΛΑΞΕ) ΓΝΩΜΗ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Μ_ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙ
      Α

    9. Καλά ρε νεοδημοκρατες τι δεν καταλαβαίνετε;Το ίδιο σχέδιο σαν τών Πρεσπών δεν είχε καί τό κόμμα σας;
      Η τοποθέτηση τού Κώστα Καραμανλή την εμπεδωσατε;Το βόρεια Μακεδονία ήταν πρόταση της Ντόρας ;
      Άρα οδηγούμαστε στο συμπέρασμα αν έρθετε στην εξουσία δεν την καταργείται την συμφωνία.

      1. Eτσι ακριβως ειναι..! ας αφησουν τα καραγκιοζληκια! Τι κουλης τι τσιπρας ,, μια απο τα ιδια!

    Comments are closed.