ΩΡΑ 12:34! ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ! ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ (ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΚ)

    Κοινοποίηση:
    makeleio

    Τις αντιδράσεις πιστών και εκκλησιαστικών κύκλων προκάλεσε γελοιογραφία του Αγρινιώτη σκιτσογράφου Χρήστου Μακροζαχόπουλου για την Κοίμηση της Θεοτόκου, στην οποία απεικονίζεται η Παναγία να βουρτσίζει τα δόντια της πριν πέσει για ύπνο.

    Στο vimaorthodoxias.gr φιλοξενείται άρθρο του κ. Γιώργου Θεοχάρη με το οποίο ασκείται κριτική στον σκιτσογράφο για τη γελοιογραφία του. Αρκετοί μάλιστα είναι αυτοί που με σχόλιά τους στη σελίδα στο facebook «Κουλουβάχατα Comics«, όπου αναρτήθηκε η γελοιογραφία, εξαπολύουν απειλές και ύβρεις κατά του σκιτσογράφου και ζητούν ακόμη και το κλείσιμο της σελίδας ή την παρέμβαση Εισαγγελέα.

    Ο αυτοαπακαλούμενος καλλιτέχνης, κ. Χρήστος Μακροζαχόπουλος, από το Αγρίνιο έχει διαδώσει στα social media την παρακάτω χυδαιολογία με σκίτσα που προκαλούν το δημόσιο αίσθημα και προσβάλουν την θρησκευτική συνείδηση των πολιτών .

    67767403_431516120785874_5481647514136346624_n

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    54 Σχόλια

    1. Αίσχος!!! Ντροπή του!! Εύχομαι η Παναγία να μην τον ξεσυνεριστει!!! Κ φυσικά να μην ζητησει ποτέ τη βοήθειά της!!!

    2. Θα τολμαγε ο μίστερ να ζωγραφίσει έτσι το Μωάμεθ;

    3. Έχει μεριμνήσει η Μητέρα μας εδώ είναι και θα είναι ευλογημένος τόπος. Εδώ μπορεί να λέει και να ζωγραφίζει ότι θέλει χωρίς να φοβάται μην τον φυλακίσουν η ακόμα και εκτελέσουν. Τώρα τι θα του συμβεί δεν είναι δικιά μας δουλειά να το επιλέξουμε, μόνο να γινουμε καλύτεροι, να θωρακιστουμε απέναντι σε τέτοια φαινόμενα μελετώντας το από πού προκύπτουν.

    4. Οι Δικαστικές και Εισαγγελικές αρχές του Αγρινίου και όχι μόνο, φέρουν την μεγαλύτερη ευθύνη χωρίς καμμία απολύτως αμφιβολία για την πολύ μεγάλη προσβολή του υπάνθρωπου Αγρινιώτη σκιτσογράφου Χρήστου Μακροζαχόπουλου, για την Κοίμηση της Θεοτόκου, στην οποία απεικονίζεται η Παναγία να βουρτσίζει τα δόντια της πριν πέσει για ύπνο, στο Πανίερο και Πανάγιο Πρόσωπο της Παναγίας μας, που σημειωτέον – σέβονται ακόμα και οι μουσουλμάνοι – αλλά και η ίδια βλάσφημη λάσπη λερώνει την ίδια μας την Πίστη και την Ορθοδοξία γενικώτερα!!!
      Επιτέλους, τι άλλο πρέπει να δούμε και πόσα ακόμα πρέπει να ανεχθούμε σ’ αυτή την δύσμοιρη χώρα για την οποία κυριολεκτικά μεριμνά και φυλάσσει ΜΟΝΟΝ Ο ΘΕΟΣ…!!! παραβλέποντας τα λάθη και τις αδυναμίες μας, συστατικά που αν δεν τα είχαμε θα είχαμε κυριολεκτικά μεγαλουργήσει…
      Τελικά, στην Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε Κράτος, ούτε πραγματική Δικαιοσύνη, ούτε αγωνίστρια Εκκλησία, για τα Ιερά και τα Όσια της Πίστης μας και την αξιοπρέπεια και τις αξίες του Ελληνισμού και της θρησκείας μας αλλά και γενικώτερα την υπεράσπιση του Άσπιλου Και Αμόλυντου Ονόματος της Παναγίας μας, η οποία πάντοτε σκέπει, φυλάσσει και προσεύχεται μαζί με όλους τους αγίους της πίστεώς μας για την σωτηρία όλου του κόσμου αλλά και της Ελλάδας μας, αφού είναι η επίσημη ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ του γένους των Ορθοδόξων Ρωμαίων!!!…
      Τέλος, ας τολμήσει κανείς έξυπνος να κάνει ή να πεί κάτι ανάλογο, για την μουσουλμανική θρησκεία… Θα γίνει το έλα να δείς… χωρίς ίχνος υπερβολής!!!
      Εδώ όμως είναι Ελλαδιστάν ή κατά το αραβικώτερον «ΓΙΟΥΝΑΝΙΣΤΑΝ»… Και η Ορθοδοξία και του ΧΡΙΣΤΟΥ Η ΠΪΣΤΗ Η ΑΓΙΑ κυριολεκτικά βρίσκεται υπό διωγμόν!!! Μήπως υπάρχει ανριρρήση;;;
      Και εις ανώτερα!!!

    5. Προσβάλλει το θρησκευτικό συναίσθημα εκατομμυρίων Ελλήνων. Πρέπει να δικαστεί με τον αντιρατσιστικό νόμο λειτουργεί ρατσιστικά απέναντι στους χριστιανούς ορθοδόξους. Προσαγωγή και ποινική δίωξη, μη εξαγοράσιμη για παραδειγματισμό των υπολοίπων.Αυτές οι μόδες τελειώσανε!

    6. Εάν χτυπήσετε το όνομά του στο facebook η φωτογραφία που έχεις στο προφίλ είναι στητός με εβραϊκό καπελάκι από εκει καταλαβαίνεις πλέον για τι ανθελληνικό σκουπίδι μιλάμε.

    7. Όλοι οι πισωγλέντιδες ταχα καλλιτέχνες εκ του ασφαλούς το παίζουν τζάμπα μάγκες και πουλάνε τις εξυπνάδες τους εκεί που περνάει. Αν είχε μπαλακια αυτό το γελοίο υποκείμενο ας ζωγράφιζε τίποτα που να έχει σχέση με το Ισλάμ εκεί θα ηθελα να δω τις μαγκιές του. Δεν θα ήξερε που να κρυφτεί γιατί θα είχαν επικηρύξει το κεφάλι του με φάτουα.

    8. Όταν αρρωστήσεις και χρειαστείς την βοήθειά της, θα πάρεις τ’ αρχίδια μου.

    9. ΝΑ ΞΈΡΕΙ ΌΤΙ ΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟΎΣΕ ΛΊΓΟ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ Κ ΖΩΓΡΆΦΙΖΕ ΤΟ ΑΝΤΊΣΤΟΙΧΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΆΧ, ΘΑ ΤΟΥ ΕΚΟ ΑΝ ΤΟ ΚΕΦΆΛΙ. ΦΊΛΕ ΓΕΛΟΙΕΓΡΑΕ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΌΤΣΙΑ ΖΩΓΡΆΦΙΣΕ ΤΟ ΊΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΆΧ Κ ΠΟΣΤΑΡΕ ΤΟ

    10. περιμένω ένα αντίστοιχο με τον Μωάμεθ σχετικά με τον γάμο τους με την 6χρονη Αΐσα………..

    11. Η Παναγία ας του δώσει την απάντηση που του αρμόζει.

    12. Εχει τον χρονο να μετανοησει μεχρι τη τελευταια του ανασα.Του ευχομαι να φωτισει η Μεγαλοχαρη Μανα Παναγια τη ψυχη του.

    13. Για ποιον εισαγγελεα μιλας Στεφανε,αντιχριστοι είναι ολοι τους.

    14. Μαλάκες υπάρχουν παντού και πάντα! Ο συγκεκριμένος, μόνο καλλιτέχνης δεν είναι. Ας αφήσει την Παναγία ήσυχη και ας ασχοληθεί με τον εαυτό του και με τα κόμπλεξ του. Έχει πολλή δουλειά να κάνει… Ας τον βοηθήσει η Παναγία!

    15. Αριστερό σκουπίδι, ξέρασμα μπολσεβίκας ιερόδουλης των 2 ευρώ.

    16. Το κάθε κομπλεξικό, προκειμένου να τραβήξει την προσοχή του κόσμου και να γίνει γνωστή η ύπαρξή του, επιλέγει τον εύκολο τρόπο. Υβρίζει και προσβάλλει τα θεία, γνωρίζοντας ότι έτσι και γνωστός θα γίνει και θα κερδίσει και την υποστήριξη όλων των ψευτοπροοδευτικών, ψευτοαριστερών.

    17. Όχι την μάνα του , μπορεί να γεννήσει άλλον ένα μαλάκα σαν και αυτόν , ο πατέρας του μαζί με αυτόν θέλουν πήδημα .

    18. Από τη μια έχουμε μιας αμφίβολης (κακής θα έλεγα) ποιότητας “χιούμορ” ανεξάρτητα από το ποια θρησκεία “θίγεται” και από την άλλη εκφράσεις αναγνωστών απίστευτες. Παραδόξως δεν διάβασα κάποια προτροπή για εκτέλεση του “δράστη” εν ψυχρώ! Τουλάχιστον οι “άπιστοι” μωαμεθανοί είναι πιο ειλικρινείς στον φανατισμό τους. Συγχαρητήρια και προς την ιστοσελίδα για την εν γένει “ποιότητα” που την διακρίνει στη κάλυψη της επικαιρότητας, προφανώς δεν είμαι αναγνώστης της (έπεσα τυχαία), θα μπορούσα να προσπεράσω, περισσότερο μου έκαναν εντύπωση τα αναρτημένα σχόλια παρά η “είδηση” αυτή καθ’ αυτή. Τόσο μίσος από “χριστεπώνυμο” (Θου Κύριε) κοινό δεν μπορούσα να το φανταστώ.

      1. Θα είχε ενδιαφέρον κυρία ή κύριε που βρεθήκατε τυχαία στην ιστοσελίδα που δεν σας καλύπτει σε ποιότητα,να μας υποδειξετε σε ποιες ιστοσελίδες που ξεχειλίζουν ποιότητα σερφαρετε,και ποιες εφημερίδες διαβάζετε,για να δούμε και εμείς οι υπόλοιποι εδώ σε ποια κατηγορία “ποιοτικών”να σας κατατάξουμε…

    19. Εντάξει; Πήρες και συ τα 10 λεπτά δημοσιότητας σκιτσογράφε του κώλου; Τουλάχιστον αν βρεθείς σε ανάγκη να μην επικαλεστείς την Παναγία να σε βοηθήσει. Μπάσταρδε

      1. Δεν μπορείς, απαγορεύεται από τις 10 εντολές…
        Μεγάλη αμαρτία σε λέω…
        Εκτός αν εξομολογηθείς μετά οπότε εντάξει…

    20. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ, ΜΟΝΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ …ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ, ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΑΧ Η ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ…

      1. Αν το εκανε αυτό που λες, θα ειχαν πεσει ολοι οι θολοκουλτουριαρηδες αριστερουληδες να τον φάνε

    21. Έπρεπε να ήταν στο ισλάμ για να δούμε αν θα κοροίδευε τα Θεία.
      Μήνυση χρειάζεται ή καλύτερα δέσιμο, τσιτσίδωμα και πέταμα σε κάδο

    22. Στο δαφνι αμεσως και κλυσμα με ρετσινολαδο.

    23. Να γιατι θα μηνετε ισοβια στον Μεσαίωνα.

      Σας γκρεμισαν ολους σας τους Ναους.
      Σας εξολοθρεψαν συστηματικα και με βασανιστηρια στα στρατοπεδα της Αμφιπολης και της Σκυθουπολης, ομως εσεις εκει, υπιστηρηζετε με απιστευτο φανατισμο την Εβραικη θρησκεια που σας επεβαλαν οι δολοφόνοι σας..

      Ερώτηση:
      1. Είναι ποτε δυνατον να ειναι ΠΑΡΘΈΝΑ μια γυναικα παντρεμενη με 2 παιδια ???
      2.Αλλο ειναι να Κοιμηθης.
      Και Αλλο να πεθανεις…

      Ητε σας αρεσει ητε Οχι..
      Η γυναικα του Ιωσηφ του ξυλουργου, η Μαρια, πεθανε..

      Καλη σας μερα αγαπητοι φιλοι.

      1. Αν η γελοιογραφία ειχε θέμα το Μωάμεθ θα ελεγες τα ιδια; Ασχετως με τα θρησκευτικα πιστευω του καθενός, ειναι υποχρέωση να σεβόμαστε τος θρησκευτικές πεποιθήσεις των άλλων. Ειδικα όταν “οι αλλοι” ειναι το 90% των συμπατριωτων μας

      2. ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΑΥΤΑ ;;; ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ;;;; ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ;;;; ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗ
        ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΑΘΛΙΟΙ ΔΑΊΜΟΝΕΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΕ ΑΝΟΗΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ
        ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΑΙΣΧΡΑ

      3. Ο Τάφος της Παναγιάς είναι ξένος όπως και του Χριστού…..ψάξε καλύτερα δαιμονισμενε Όχι ότι κατεβάζει το ξεφτιλισμένο μυαλό σου στο έκαναν οι εβραίοι κουρκουτι

      4. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΑΘΛΙΕ ΔΑΙΜΟΝΑ

      5. αντε στον πατερα σου τον διαολο αληταρα,αντιχριστε

      6. Άγγελε είναι βέβαιο ότι εσύ δεν έχεις δει ποτέ κανένα θαύμα στη ζωή σου.
        Εμείς όμως έχουμε δει και έχουμε σχηματίσει τις απόψεις μας, τις οποίες δεν μπορείς να αλλάξεις, όπως και εμείς δεν μπορούμε να αλλάξουμε τις δικές σου. Η διαφορά είναι ότι εσύ προσπαθείς να μας πείσεις να ασπαστούμε τις απόψεις σου, ενώ εμείς δεν κάνουμε καμμία προσπάθεια να σε πείσουμε να αλλάξεις τις δικές σου. Γιαυτό σε παρακαλούμε να μην κουράζεσαι άδικα.

    24. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ…..ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΣΤΟΥ….

    25. 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου θα είναι στο κλειστό τας κβο ντο Παλαιου φαληρου
      Να παρουσιάσει τα άθλια σκίτσα του
      Ας του ετοιμάσουμε μια έκπληξη ετοιμαστειτε

    26. Καλημέρα Στέφανε,

      Τι είναι αυτά τα Απαράδεκτα Πράγματα Στέφανε; Κάποιος να τον Μαζέψει και να Λοδοτήσει στην Δικαιοσύνη !!!
      Δεν έχει Ίχνος Ντροπής αυτός ο “Άνθρωπος”, Προσπαθώντας για Λίγη Δημοσιότητα, να Φτάνει στο Σημείο να Υβρίζει το Ιερό Πρόσωπο της Παναγίας; Πόσο Άθεος Πρέπει να Είναι Κάποιος για να Φτάνει σε Τέτοιο Σημείο;

      Και την Ερχόμενη Πέμπτη είναι και ο Εορτασμός της Θεοτόκου !!!
      Ντροπή και Αίσχος, τίποτε άλλο δεν Έχω να Πω !!!

      Ευχαριστώ,

      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,

      Άγγελος από Μιλάνο

    27. Ο/Η Υπάρχει κάποιος πατριώτης δικηγόρος,να του κάνει αγωγή? λέει:

      Αυτό είναι ρατσισμός και χλεύη εναντίων της Ορθοδοξίας.Αγωγή και μήνυση να στρώσει χαρακτήρα.

      1. Υπάρχει κάποιος πατριώτης δικαστής, αυτεπάγγελτα να τον καταδικάσει?
        Ή μόνο για τον αλάχ τους έχουν ευαισθησίες στην ελλαδική δικαιοσύνη;

    28. Εκει δουλευει τον γνωριζουν δημος αγρινιου +302641360300

    29. Καλέστε στο δήμο Αγρινίου και αλλάξτε τους τα φώτα τελείωσαν οι βρωμιάρηδες
      +302641360300

    30. Δίνω τηλ δημόσια από την εργασία του βλάσφημου ετοιμάστε μηνύσεις στο δήμο αγρινιου 26410 48372

    31. Αδελφοί μην έχετε μίσος για τον συγκεκριμέο συνάνθρωπό μας. Ειναι άρρωστος και πάσχει πνευματικά. Ότι και να ζωγραφίζει σε αυτην την ζωή, απλά θα λογοδοτησει στην επομενη. Μο ο η ψυχή του ξερει τι θα περασει στον τελωνισμο της.. Αλλα θα ειναι πλεον αργα για δακρυα… Απλα προσευχηθειτε για αυτον να βρει το φως του και να μετανοήσει για ότι κανει, όσο ειναι ακομα εν ζωή. Όπως είπε και ο αρχηγός, εμεις οι ανθρωποι δεν ειμαστε εχθροι μεταξύ μας, αλλα πρεπει να βοηθαμε ο ενας τον αλλον να βρουμε τον δρομο μας. Πραγματικός εχρός μας είναι το σκότος του αιώνος τούτου. Αυτο το σκοτος επηρεαζει και και καταβροχθηζει τις ψυχες των αδελφων συνανθρωπων μας. Μην πεφτετε κι εσεις στην ιδια τρυπα, αποκτωντας μισος μεσα σας.

    32. ΘΕΛΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΚΑΙ Π@@ΤΣΑ ΓΑΙΔΑΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ

    33. Αν θέλει να προκαλέσει, ας κάνει το ίδιο και να γράψει Αλλάχ… Τώρα γίνεται γελοίος… αγνοήστε τον … ανα κάνει τον Αλλάχ να σκουπίζει τον κωλο του τότε γράψτε γι’αυτόν… το να γελοιοποιεί χριστιανικά σύμβολα , είναι απλά μαλακας με μεγάλο Μ.

    34. Ας τολμησει ο γελοιος με τα σκιτσα του να αναπαραστησει τον αλαχ να δουμε σε ποσο καιρο θα τον βρουνε τρυπιο.

    35. ΑΙΣΧΟΣ. Σαν τον άλλον τον καραγκιόζη Βερύκιο που χλεύαζε την Παναγία πέρυσι. Σκουπίδια βρωμιάρηδες εισαγγελέας δεν υπάρχει η κάνει πως κοιμάται.

    36. εαν ειταν απο καποια αλλη θρησκεια θα τον ειχαν κλεισει ηδη. επιασε την σωστη θρησκεια για να την διασυρει…… ειστε αξιοι της τυχης σας στην ελλαδα. απολαυστε το οσο μπορειτε πριν σας κανει κουμαντο ο γειτονας δικτατορας που εγεινε global player. με τις υγειες σας…..

    37. ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ! ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΓΑΙ ΔΟΥΡΙ. ΚΑΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟ ΒΡΩΜΟΚΟΜΜΟΥΝΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!

    Comments are closed.