ΩΡΑ 10:47! ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΒΟΜΒΑ MAKELEIO.GR! “ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ … “

    Κοινοποίηση:
    παρεμβαση

    Μια εβδομάδα συμπληρώνετε σήμερα από την άνανδρη δολοφονία του Κώστα Κατσίφα!
    8 ημέρες πέρασαν και το παλληκάρι μας εξακολουθεί να βρίσκεται σε ένα ψυγείο κάποιου νεκροτομείου στα Τίρανα.
    Μιλάμε για Έλληνα, Ευρωπαίο πολίτη, μιλάμε για ένα νεκρό χριστιανό ορθόδοξο.
    Μιλάμε για μια μητέρα, έναν πατέρα μια σύζυγο ένα παιδάκι, μια αδερφή και ένα ολόκληρο έθνος που περιμένει να θάψει τον νεκρό του.

    Δεν μπορεί μια Αλβανία να λοιδορεί ένα ολόκληρο έθνος.
    Δεν μπορεί ο Ελληνας πρωθυπουργός και υπουργός Eξωτερικών, όσο και να μισεί την Ελλάδα και τους Έλληνες – ναι μας σιχαίνεται είναι η αλήθεια– να κρατάει τέτοια στάση.

    Να τσακιστεί να πάει στα Τίρανα και να φέρει πίσω τον νεκρό μας.

    Έχει ο ίδιος παιδιά και να ξέρει ότι οι κατάρες του κόσμου αργά η γρήγορα πιάνουν τόπο.

    Σταμάτα να ξεφτιλίζεις τους Έλληνες Αλέξη Τσίπρα. Αρκετά δίχασες την Ελλάδα.

    Φέρε πίσω τον νεκρό μας!
    Φέρσου επιτέλους ως άνδρας και ως ηγέτης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΣΑ ΤΟΥ ΨΕΛΝΕΙΣ , ΤΟ ΗΓΕΤΗΣ ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ . ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ , ΑΣ ΤΟΝ ΕΛΑΓΕΣ ΠΙΟΝΙ , ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ .

    2. Δεν γνωρίζω φυσικά ποιός έβαλε αυτὴ την φωτογραφία αλλά κατάφερε κάτι εντυπωσιακό εκεί που έβαλε τον στόχο όπως μπήκε στην φωτογραφία εμφανίζει τον Τσίπρα σαν κλόουν!
      Αν το προσέξετε ο Τσίπρας μοιάζει πραγματικά με κλόουν και ας μην έχει τα χρώματα που βάφουν τους κλόουν. Καταπληκτικό!!!

    3. Δυστυχώς οι άπλυτοι ειναι πιο πολλοί,αλλά το πιο σοβαρό ειναι οτι οι πατριώτες ειναι κότες στην πλειοψειφεια.

    4. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ ΤΟΝ ΙΔΕΟΛΟΓΟ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ???ΑΝΤΕ!!!

    5. Δεν ντρεπετι τσιπρας τιν φωρα ειτανε χαιρι με χαιρι με τον αλβανο .αντη να παω παρι τον νεκρο να τονθαξουνε οι δικι του

    6. ΘΆΝΑΤΟ ΣΤΌΝ ΑΝΘΈΛΛΗΝΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΉ ΣΤΑΛΙΝΙΚΌ ΚΟΥΜΟΥΝΟSKYLO ΣΚΟΤΏΣΤΕ ΤΟ ΜΌΡΦΩΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΜΟΎ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΊΑΣ ΜΗΝ ΛΥΠΆΣΤΕ ΚΑΝΈΝΑ ΒΡΙΚΌΛΑΚΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΉ ΘΆΝΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΊΕΣ ΠΡΟΔΌΤΕΣ.

    7. isos eimai romantikos..
      Διαβάζω διάφορα εδώ στα μέιλ σας… Αλλά δεν καταλαβαίνω ένα πράγμα! Γιατί όταν αναφέρεστε στον ΤΣΙΠΡΑ εννοείτε ότι έχει σχέση με την Ελλάδα; Κάποιοι λένε ότι όταν θα ανατραπεί η κατάσταση θα πάνε όλοι αυτοί στο δικαστήριο σαν προδότες! Ναί! Ωραία! Στο δικαστήριο θα πούνε ότι εμείς ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Ελληνες εσείς μας ψηφήσατε ενώ εμείς σας είχαμε ανακοινώσει “ΤΙ” αλλαγές θα κάνουμε. (Δηλαδή λέγανε συνέχεια: ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ!!) Ακόμα και την κατάργηση των συμβόλων του ΕΘΝΟΥΣ σας το είχαμε προαναγγείλει!! Τι ζητάτε τώρα! Εγώ θα έλεγα ότι πρωτεύοντα ρόλο έχει η σύνταξη και τα διάφορα βοηθήματα για τους Ελληνες παρά η πατρίδα μας… Ούτε η πατρίδα τους ενδιαφαίρει, ούτε το μέλλον των παιδιών τους, ούτε των εγγονών τους! Και το λέω αυτό γιατί είμαι συνταξιούχος και πηγαίνω σε διάφορα καφέ και τα ακούω που τα λένε! Αυτό που κυριαρχεί στους συνταξιούχους είναι εάν θα κοπεί η σύνταξη… Εμένα αποκλειστικά με πονάει η πατρίδα μου και τίποτα άλλο, Εξάλλου τι να την κάνω την σύνταξη εάν δεν έχω την πατρίδα μου! Ο τόπος μας είναι ευλογημένος και το χώμα εύφορο (όπου και να φυτέψω) κάτι θα βγάλει για να φάω.. Τόσα έχουμε πάθει και ακόμα δεν έχουμε πάρει χαμπάρι ΤΙΠΟΤΑ!!!

      1. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΜΠΡΑΒΟ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ!!!

    8. Κανενας και τιποτα δεν μενει ατιμωριτο σ αυτόν τον κοσμο,περιμενετε και θα δειτε τα στερνα τους

    9. Ενα πινοκιο ειανι που μαζι με τον θιασο του περιφερεται ανα τον κοσμο και παριστανουν την κυβερνηση προς ευχαριστηση οσων τους ψηφισαν .,.,

      Μην ξεχαστε να επιβραβευσετε τον Οκτωβριο ξανα το εργο του

    10. Ο Τσίπρας είναι αλβανοτσάμης, το ίδιο και οι συχωριανοί του στην Λουψίστα (νύν Αθαμάνιο), οι οποίοι εκδίωξαν τον Κοσμά τον Αιτωλό και πιθανόν να είναι και οι ίδιοι που τον κατέδωσαν στους Τουρκαλβανούς.

    11. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΗΓΕΤΗΣ . ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΙΟΝΙ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ . ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΓΕΡΜΑΝΑΚΙΑ , ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ. ΡΙΞΤΕ ΤΟΥ ΕΝΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ.

    12. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΝΔΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ.
      Νομίζουν ότι ο Κίμ είναι πραγματικός Κομουνιστής . Το σύστημα που θέλει τους ανθρώπους άβουλα όντα .Λάθος. Παπαδημούλη εσείς είστε τελικά οι πραγματικοί κομουνιστές . που δεν είστε απλά υπηρέτες του παγκόσμιου σιωνιστικού συστήματος
      ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΊΣΤΩΣ ΕΙΣΤΕ ΑΘΕΟΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

      ΠΡΟΔΟΤΕΣ

      ΕΦΙΑΛΤΕΣ

      ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΖΩΗΣ ΣΤΗ ΓΗ

      ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ

    13. 300 ατομα στην κυβερνηση εκ των οποιων οι περισσοτεροι (κατασκοποι της μιτ,μοσσαντ,μελη της λεσχης μπιλντεμπεργκ,τσιρακια του σορρος,ροθτσαιλντ,της μερκελ του ερντογαν,των αμερικανων,μεχρι και του ρομα του ζαεφ και του ραμα και πολλα αλλα).ελάχιστη αυτοι που δεν ειναι εμπλεκόμενοι αλλα τους αποβάλλει ωτο συστημα η τους εμπλέκει μετα βιας.την ελλαδα για την κυβερνησης πρεπει να την νιωθεις και να την αγαπας.

    14. Σήμερα το πρωί έφευγα απο την εκκλησία και άκουγα δύο γιαγιάδες από πίσω μου ,κάτι είπε η μία για τον Τσίπρα, και τις λέει η άλλη ” μην το λές αυτό το όνομα ,ούτε που θέλω να το ακούω …” Η μοίρα που θα έχει αυτός ο μικρός “αντίχριστος ” δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση του….

    15. ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΔΟΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ …. ΤΡΕΜΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ (ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ) ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΞΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙ.

      ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΗΡΧΕ … … ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΦΑΜΑΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ) ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΦΘΟΝΗ … ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

    16. Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ.
      ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΙΠΟΤΑ … ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ.

      Με βάση τα προαναφερόμενα αναμένεται σύντομα η πλήρη κατάρρευση του χρηματοοικονομικού και πιστωτικου συστήματος και της οικονομίας στην Ελλάδα. Αμεσο ντόμινο επίδραση θα έχει αυτή η εξέλιξη και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρωζώνης, με επόμενη χώρα την Ιταλία.
      Τα χρόνια δηλαδή οι ημέρες του ΕΥΡΩ ειναι λίγες.
      ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΧΑΣΕΙ … ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΣΕΙΑ, ΔΙΕΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

    17. Τα κόκκινα και κίτρινα δάνεια ξεπερνούν ήδη το 60% των χαρτοφυλακίων των τραπεζικών ιδρυμάτων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Τα μή εξυπηρετούμενα δάνεια συνεχώς και θα αυξανονται, όσο η πατρίδα βυθίζεται στην ύφεση. Οι καταθέσεις ιδιωτών και επιχειρήσεων σε ελληνικές τράπεζας που θα προκύψει να φέρει αναρχία (φαινόμενα εμφυλίου πολέμου) και οικονομικό μαραζμό. Τα αντίκτυπο θα είναι τα χρηματιστήρια τόσο στης Η.Π.Α αλλά και σ΄όλο το κόσμο να καταρρεύσουν.

      Παράλληλα η πολιτική αστάθεια στην ΕΛΛΑΔΑ θα ενταθεί από τις έντονες αντιδράσεις του ελληνικού λαού στους όρους των μνημονίων. Οι εξελίξεις αυτές θα οδηγήσουν τους θεσμικούς ξένους επενδυτές στην ΕΛΛΑΔΑ, που σήμερα κατέχουν πάνω από το 60% των μετοχων του ελληνικού χρηματιστηρείου, να αποσύρουν τα κεφάλαια τους απότομα. ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΞΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

      Η φυγή των επιχειρήσεων και τα λουκέτα στην Ελλάδα θα ενταθούν. Το επιχειρείν διώκεται.
      Η υπερφορολόγηση και η φτωχοποίηση των ελλήνων έχει γίνει στόχος των κυβερνώντων.
      ΡΕΑΛΗΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ, ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΡΙΤΩΝ.

      Τότε είναι που το GREXIT από την ευρωζώνη θα γίνει. Κάπαια παρασκευή απόγευμα
      θα ανακοινωθεί και το κούρεμα των καταθέσεων από μηδενική ή όχι βάση. Αυτή η πολιτική απόφαση στην ΕΛΛΑΔΑ θα γίνει και η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ τους. Οι έλληνες τότε θα ξυπνήσουν και
      θα αντιδράσουν … θα έχουνε βιώσει και το παράδειγμα της επανάστασης των αμερικανών.

    18. Η ανάξιοι έλληνες και ανθέλληνες πολιτικοί της ΕΛΛΑΔΟΣ εφάρμοσαν και υιοθέτησαν τα δήθεν προγράμματα διάσωσης της Ελλάδας (εμπνευσμένα από τους πιστωτές μας) από το 2010 με αφοσίωση. Στην πυραμίδα της ελληνικής πολιτικής (μέσα στη βουλή και όχι μόνο) έχουνε συνοστιστεί ανθέλληνες και προδότες. Τα κεφάλαια του προγράμματος κατευθύνθηκαν αμέσως προς τις τράπεζες της ευρωπαικής ένωσης που είχανε δανειακές απαιτήσεις έναντι της ΕΛΛΑΔΟΣ. Στόχος τότε ήταν να κερδίσουνε οι Ευρωπαικές Χώρες χρόνο,για να γίνει μεταλλαγή του ΧΡΕΟΥΣ έτσι ώστε να μη πληγούν άμεσα οι Τράπεζες και οι ασφαλιστικές εταιρείες της Ευρωπαικής Ενωσης. Η Μετάλλαξη ή αναδιάρθρωση του ΧΡΕΟΥΣ ολοκληρώθηκε. Τα μνημόνια υπογράφηκαν και το ξεπούλημα της ΕΛΛΑΔΟΣ (τεράστειος πλούτος) δρομολογήθηκε συνηδειτά από τους ανθέλληνες πολιτικούς στην ΕΛΛΑΔΑ. Ως ενέχυρο έχουνε παραδώσει τα πάντα, το παρόν και το μέλλον του ελληνικού έθνους για τα επόμενα 100 χρόνια.

    19. ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ … ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΥΔΕΙΣ.

      Ο ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ … ΕΓΙΝΕ
      ΤΟΣΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ …. ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ …. ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΚΑΤΑΜΜΥΡΙΑ.
      Η ΔΗΘΕΝ ΨΕΥΟΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΚΟ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ … ΒΥΘΙΖΟΥΝ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΑΜΜΟ. ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΑΜΜΟ ΕΙΧΑΝΕ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΛΑΘΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ.

    20. Ο Τσιπρας δεν σεβεται κανεναν Ελληνα πολιτη,ποσο μαλλον εναν Ορθοδοξο πολιτη.Σεβεται μονο τους Ισλαμιστες λαθρομετανστες για χαρη των οποιων τα παιρνει χοντρα απο Σορος και Ευρωπαικη Ενωση.

    21. Τωρα σωθηκαμε…Του καναμε τα μουτρα κρεας…

    22. ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ…. ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΕΑΡΟΣ ΕΚΑΙΓΕ ΣΗΜΑΙΕΣ…ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ….
      ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ Κ ΕΠ’ΑΑΥΤΟΦΟΡΩ ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ….
      ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ?……..
      ΗΜΑΡΤΟΝ

    Comments are closed.