ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΦΟΔΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΤΡΕΝΟ! MIΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΠΝΟΗ – ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΙΣ ΡΑΓΕΣ ΜΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ-ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΟΔΗΓΟΙ

  Κοινοποίηση:
  385e27c0a0813c61b8c98726cbea61a6_L

  Η σύγκρουση σημειώθηκε το πρωί σε σιδηροδρομική διάβαση κοντά στην Τιθορέα στη Φθιώτιδα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το τρένο παρέσυρε το αυτοκίνητο και το πήγε σχεδόν ένα χιλιόμετρο μακριά, πάνω στις γραμμές.

  Μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχαν τέσσερα άτομα. Δυο γυναίκες και δυο άνδρες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δυο άνδρες κατάφεραν να βγουν μετά τη σύγκρουση, ελαφρά τραυματισμένοι. Η μία γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή και η δεύτερη χαροπαλεύει.

  Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβέστες από την Αμφίκλεια, ενώ πάει για βοήθεια και η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία. Οι διασώστες δίνουν μάχη με το χρόνο για να κρατήσουν στη ζωή την τραυματισμένη γυναίκα.

  Πρόκειται για την παλιά σιδηροδρομική γραμμή Λαμίας – Τιθορέας η οποία χρησιμοποιείται μόνο για δύο δρομολόγια την ημέρα από την Λαμία προς την Αθήνα ένα το πρωί και ένα το βράδυ.

  IMG_3405 IMG_3406 IMG_3407 IMG_3409

  Η σιδηροδρομική συγκοινωνία στο παλιό σιδηροδρομικό δίκτυο έχει διακοπεί αλλά αυτό δεν επηρεάζει την σιδηροδρομική συγκοινωνία Αθηνών-Θεσσαλονίκης, καθώς αυτή εξελίσσεται από η νέα σιδηροδρομική γραμμή.

  Το μεγάλο λάθος που έφερε τη σύγκρουση

  Οδηγοί που βρίσκονταν στο σημείο  ανέφεραν σε δημοσιογράφους ότι η σύγκρουση προκλήθηκε από την απερισκεψία του οδηγού του αυτοκινήτου.

  Όπως είπαν το όχημα έκανε προσπέραση στη σιδηροδρομική διάβαση και μπήκε στις ράγες τη στιγμή που ερχόταν το τρένο.

  Εικόνες που τράβηξαν διερχόμενοι οδηγοί

  Το τρένο κινούνταν με κανονική ταχύτητα αλλά ο οδηγός του ήταν αδύνατον να προλάβει να σταματήσει. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η αμαξοστοιχία παρέσυρε το ΙΧ και το πήγε ένα χιλιόμετρο μακριά από το σημείο της σύγκρουσης. Δύο άτομα κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα και να πεταχτούν έξω. Οι δύο γυναίκες δεν πρόλαβαν και εγκλωβίστηκαν μέσα.

  Λειτουργούσε κανονικά ο σηματοδότης στη διάβαση

  Το σιδηροδρομικό ατύχημα σημειώθηκε μεταξύ Αμφίκλειας και Τιθορέας στο 170ο σιδηροδρομικό χιλιόμετρο στην περιοχή Μόδι. Ο φωτεινός σηματοδότης λειτουργούσε κανονικά όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια. Το λάθος του οδηγού όμως έφερε αυτές τις εικόνες.

  Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχει τραυματισμός ανάμεσα στους επιβάτες του τρένου, που παραμένει ακινητοποιημένο στο σημείο.

  lamiareport.gr

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  2 Σχόλια

  1. Όταν παραβιαζεις συνεχώς τους κανόνες ΦΙΛΕ μού Νεο-έλληνα, κάποια στιγμή τα αποτελέσματά είναι μοιραία.. Αυτό έγινε και στην συγκεκριμένη περίπτωση! Το να μήν ακολουθεί κάποιος τους κανόνες δεν οδηγεί πουθενά, ή μάλλον στον Τάφο! Κρίμα για τους επιβάτες που σκοτώθηκαν, στο ατύχημα, εξαιτίας της υπαιτιότητας του οδηγού του ΙΧ,αλλά κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε να ακολουθούμε τους κανόνες, για να σταματήσουμε να σκοτωνομαστε χωρίς λόγω, σε πρώτη φάση και στην επόμενη να γίνει αυτή η χώρα.. Κράτος δυτικής Ευρώπης, όπως του αξίζει!

  2. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ…. ΓΑΛΟΥΧΗΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΣΩΣ. ΑΥΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΑΣΘΕΝΕΣ ΦΥΛΛΟ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ….

  Leave a Response