ΦΩΣ ΣΤΑ ΠΟΛΥΒΟΛΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΠΟΥ ΚΡΟΤΑΛΙΖΟΥΝ. ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ Β.ΣΤΕΦΑΝΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ. ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟ ΧΑΛΑΖΙ ΚΑΙ Η ΦΑΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΓΕΜΙΣΕ ΠΤΩΜΑΤΑ . ΤΟ ΕΝΟΧΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    elas-grivas-dolofonia

    Λεκιασμένοι αξιωματικοί του ΥΔΕΖΙ, είχαν βγάλει «πράσινη» κάρτα στον δολοφονημένο αρχινονό για να μπορέσει να εξασκείτε στα όπλα σε ιδιωτικό σκοπευτήριο, όπισθεν του μεγαλοπρεπούς κτιρίου της ΕΛ.ΑΣ στην Κατεχάκη και σε εγκαταστάσεις που ανήκουν στο  Ελληνικό Στρατό, αλλά σε χώρο που έχει ενοικιάσει νόμιμα και χρησιμοποιεί ως σκοπευτήριο ο πολύ γνωστός έμπορων όπλων της εταιρείας  «Καλκατζάκος». Η ιστορία για το … χαμένο κύρος της Ασφαλείας Αττικής είναι για γέλια και για κλάματα, αφού εκεί εξασκούνται ως γνωστών εκτός από υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της αστυνομίας και δικαστικοί λειτουργοί, Ανακριτές και Εισαγγελείς, που αποτελούν στόχο πληρωμένων δολοφόνων ή και τρομοκρατικών οργανώσεων. Δυο -κατά πληροφορίες- «τρόφιμοι» κυρίως του 11ου ορόφου της ΓΑΔΑ, είχαν υποδείξει στον βασικό ύποπτο για φόνους Εμμανουήλ Καραγιάννη το μέρος για να εξασκείται νόμιμα στα όπλα μετά την αποφυλάκισή του που ήρθε πριν από έναν χρόνο! Η εταιρεία «Καλκατζάκος» βεβαίως δεν είχε την παραμικρή υποψία για το ένοχο παρελθόν του 45χρονου τον οποίο και «σύστησαν» οι επίορκοι αστυνομικοί που ήθελαν να τον … προστατέψουν από τους λυσσαλέους εχθρούς του.

    Στην οδό Αίαντος ωστόσο το πρωί της Τετάρτης ήταν πολύ βαρύ το κλίμα όχι λόγο καιρικών φαινομένων αλλά λόγο του ότι είχε δολοφονήθηκε ο Εμμανουήλ Καραγιάννης, ο αρχινονός που επί μια δεκαπενταετία πήγαινε «χέρι-χέρι» με ορισμένους αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών  και με τους τελευταίους να το δικαιολογούν πως αυτό γίνεται «μέσα στα πλαίσια των … πληροφοριών».

    karagiannis2

    Το ίδιο εξάλλου είχε συμβεί και με τον έτερο αρχινονό του Πειραιά Βασίλη Γρίβα, που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά την ώρα που άφηνε στο δημοτικό σχολείο τον γιο του. Ο Γρίβας, διατηρούσε άριστες σχέσεις κυρίως με το Τμήμα Εκβιαστών και με αστυνομικό που όλος τυχαίος  και ενώ έχει υποβαθμιστεί απ΄ τα καθήκοντά του, εντούτοις παραμένει σ’ αυτό το Τμήμα, κάτι που σε τέτοιες περιπτώσεις για «λόγους γοήτρου» δεν συνηθίζεται και ο θιγόμενος ζητεί από μόνος του την μετακίνησή του.  Ας γυρίσουμε όμως στο «βαρύ κλίμα» που επικρατούσε εκεί πίσω από την επιβλητική  εκκλησία της Παναγίτσας στο Παλαιό Φάληρο, επειδή εφονεύθει  το άλτερ έγκο, κάποιων αξιωματικών του περιβόητου Τμήματος Ανθρωποκτονιών. Ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο είχε αποκλειστεί και με συνδρομή αστυνομικών της Σήμανσης, έκαναν φύλλο και φτερό τα επίμαχα σημεία …

    stefanakos-xios

    Η κινητοποίηση ήταν πρωτοφανής για την αποκάλυψη των δραστών όπως ασφαλώς και θα έπρεπε κανονικά να επιβάλλεται σ’ όλες ανεξαιρέτως αυτές τις περιπτώσεις. Βέβαια το ίδιο δεν συνέβη με την δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου στο Χαϊδάρι, όπου τα σαΐνια του Ανθρωποκτονιών, απέδωσαν στην οικογένεια μόλις 1,5 ημέρα μετά την θωρακισμένη μαύρη λιμουζίνα αν και μέσα  σ΄αυτή και στη θέση του οδηγού δολοφονήθηκε ο πιο ξακουστός «Βασιλιάς της νύχτας», προδομένος από τις προσταγές της συνείδησής του «… καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται»! Ο Στεφανάκος βέβαια είχε υιοθετήσει το δόγμα «καλύτερα … άνεργος παρά συνεργάτης των μπάτσων».

    grivas

    Αυτοί οι ένστολοι που γινόταν το «μαξιλάρι» του Καραγιάννη, δεν είναι τυχαίο πως δεν πέρασαν ούτε απ’ έξω από την  εκκλησία της Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη, όταν δολοφονήθηκε στην Παλλήνη [1η Μαίου] ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΚΑΜ Σπύρος Παπαχρήστος. Και παρά το γεγονός πως στην επιμνημόσυνη δέηση έδωσαν το «παρόν» ο πρώην Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Γιώργος Αγγελάκος, ο θρύλος της δίωξης ναρκωτικών Γιάννης Ραχωβίτσας και πολλοί άλλοι, αφού ο αποθανών ως αξιωματικός βρέθηκε στην πρώτη γραμμή πυρός με κορυφαίο περιστατικό τον θανάσιμο τραυματισμό Τούρκου ναρκωέμπορου στον Έβρο το 1991. Εξάλλου ο 57χρονος αποτελούσε τον προσωπικό φρουρό του Πάρι Κασιδόκωστα  και στην Φανερωμένη εκτός από τον νεαρό κροίσο εμφανίστηκε συντετριμμένη και η μητέρα του Μαριάννα Λάτση, καθώς γνώριζε πως επίδοξοι απαγωγείς δεν μπόρεσαν να πειράξουν ούτε τρίχα απ’ τα μαλλιά του Πάρι όσο βρισκόταν δίπλα του ο Σπύρος Παπαχρήστος. Δακτυλοδεικτούμενη όμως ήταν και η ηχηρή απουσία του νέου διοικητή Ασφαλείας Αττικής Γεώργιου Ψωμά, πρώην διοικητή και της ΕΚΑΜ,  που γνώριζε προσωπικά το θύμα της δολοφονίας. Ο κ. Ψωμάς, δίνει την εντύπωση ενός διοικητή «αποστασιοποιημένου» λες και στον 11ο όροφο όλα τα στελέχη του έχουν προέλθει από «παρθενογένεση» και θεωρεί δεδομένο πως επί παραδείγματι ο Χασιώτης, προϊστάμενος του Ανθρωποκτονιών πράττει στο ακέραιο τα καθήκοντά του επειδή είναι «καλό παιδί» και εκ του γεγονότος ότι είναι γιος απόστρατου αξιωματικού. Η δολοφονία Καραγιάννη ήρθε ως αντεκδίκηση της εκτέλεσης Στεφανάκου αλλά κυρίως ως απάντηση της πισώπλατης δολοφονίας του απόστρατου ΕΚΑμίτη. Και μια λεπτομέρεια με την σημασία της: Ο Παπαχρήστος, εκτός από συνάδελφος υπήρξε και συμμαθητής με απόστρατο αξιωματικό του ΥΔΕΖΙ, που υπηρεσιακά καθόρισε τις τύχες τόσο του Χασιώτη αλλά όσο και του σημερινού ΥΔΕΖΑρχη Ντουίτση. Ούτε αυτός ο απόστρατος εμφανίστηκε στην κηδεία του συναδέλφου του αν και ο ίδιος σήμερα βρίσκεται ως «σεκιουρητάς» υπό τη σκέπη ευαγούς φιλανθρωπικού ιδρύματος που ανήκει σε μεγάλη εφοπλιστική οικογένεια.

    Το θύμα πάντως της δολοφονικής επίθεσης στο Παλαιό Φάληρο είχε κατηγορηθεί την τελευταία 15ετία για σωρεία εγκληματικών επιθέσεων κι εκβιάσεων κι είχε αποφυλακισθεί στις αρχές του 2017. Αυτό είχε συμβεί λίγο καιρό μετά από μια απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του -εντός Κορυδαλλού- με μαχαίρι, από δύο Αλβανούς κρατούμενους . Οι ίδιοι Αλβανοί ενεπλάκησαν αργότερα στην δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου αλλά και στις επιθέσεις εντός των φυλακών εναντίον του αντιεξουσιαστή Νίκου Μαζιώτη και άλλων. Ο Μανώλης Καραγιάννης μετά την φυλάκισή του λάμβανε πολλά μέτρα ασφαλείας αφού είχε πολύχρονη εχθρότητα με τον ποινικό Βασίλη Στεφανάκο που δολοφονήθηκε τον Ιανουάριο του 2018 στο Χαϊδάρι. Πριν την δολοφονία του 57χρονου πρώην αστυνομικού στην Παλλήνη ο Καραγιάννης είχε θεωρηθεί ο ιθύνων νους της εκτέλεσης  –στις 18 Απριλίου 2018- του ποινικού Γιώργου Λίτσα, στους Αγίους Αναργύρους. Οι αξιωματικοί «φίλοι» του Καραγιάννη, από την πρώτη στιγμή της δολοφονίας Παπαχρήστου, δεν έπαψαν ούτε στιγμή να διαδίουν σε «παπαγαλάκι» τους πως «ο 57χρονος απόστρατος, δεν διέφερε και πολύ από τις ομάδες των μπράβων σε ζητήματα προστασίας καταστημάτων και παροχών υπηρεσιών φύλαξης». Δεν είναι τυχαίο πως αυτός ο λιβελλογράφος του διαδικτύου φέρει το προσωνύμιο «Σπιναλόγγας», για την «χολή» που στάζει και κατά τις προσταγές κάποιων στο μαρμάρινο κτίριο της Λ. Αλεξάνδρας!

    Γιάννης Κολοζώφ- ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: