ΕΚΤΑΚΤΟ – ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΟΙ… ΒΡΩΜΟΓΥΦΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΜΙΑΣ ΤΣΙΓΓΑΝΑΣ! ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ! ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ… (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    3198c74d178a6629de09666384b7c47d_L

    Τρεις νέοι άνθρωποι (δύο άντρες και μια νεαρή γυναίκα) σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα απόψε λίγο μετά τις 7 το βράδυ στο Καλό Νερό.
    Δύο ακόμη, ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου και μια γυναίκα, νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο άνδρας έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κινδυνεύει να μην καταφέρει να επιζήσει. Και οι πέντε επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο, ενώ οι πρώτες συγκεχυμένες πληροφορίες μιλούν για αρπαγή μιας τσιγγανοπούλας, που κατέληξε σε αυτή την απίστευτη τραγωδία περίπου 300 μέτρα από τη διασταύρωση στο Καλό Νερό.

    Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είναι μεγάλη η πιθανότητα το μοιραίο αυτοκίνητο -το οποίο βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με ένα τζιπ- να το καταδίωκε ένας άλλος Ρομά, ενδεχομένως συγγενής της κοπέλας που φέρεται να είχε απαχθεί. Οι ίδιες πηγές μιλούν μάλιστα για ένα τηλεφώνημα στο κέντρο άμεσης δράσης της Αστυνομίας για την απαγωγή της νεαρής Ρομά, γι’ αυτό και υπήρχε αστυνομική παρουσία στη διασταύρωση του Καλού Νερού.

    Τα δύο αυτοκίνητα των Ρομά φαίνεται ότι έρχονταν από τη μεριά της Καλαμάτας με κατεύθυνση προς τη Ζαχάρω, αλλά στην ευθεία μετά τη διασταύρωση, ο οδηγός του προπορευόμενου οχήματος με τους 5 επιβαίνοντες έχασε τον έλεγχο, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το τζιπ, ενώ στη συνέχεια εξετράπη. Οι επιβαίνοντες στο τζιπ ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους και μόνο ο ένας τραυματίστηκε ελαφρά.

    Οι πυροσβέστες και οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στον τόπο του δυστυχήματος έδωσαν μάχη για να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες ώστε με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ να μεταφερθούν αρχικά στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας για τις πρώτες βοήθειες.

    Ο οδηγός του οχήματος που ακολουθούσε το αυτοκίνητο με τους 5 Ρομά είναι στα χέρια της Αστυνομίας.

    eleftheriaonline.gr

    Προηγούμενη ενημέρωση:

    Μετωπικά συγκρούστηκαν γύρω στις 7 σήμερα το απόγευμα δύο αυτοκίνητα στην Εθνική Οδό Κυπαρισσίας – Πύργου στο ύψος του Καλού Νερού.

    Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά δύο άτομα είναι νεκρά, ενώ έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας ακόμα 3 άτομα, κάποιοι εξ αυτών σε κρίσιμη κατάσταση.

    troxaio_2troxaio-nekroi

    Πληροφορίες από την περιοχή αναφέρουν πως ένα αυτοκίνητο με επιβάτες ρομά… καταδίωκε άλλο όχημα με ομόφυλους τους (πιθανόν λόγω αρπαγής μίας κοπέλας) και .300 μέτρα από τον κόμβο, πάνω στο κυνηγητό το ένα όχημα ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε με τζιπάκι στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

    Λίγα μέτρα νωρίτερα τα δύο οχήματα πέρασαν με μεγάλη ταχύτητα αστυνομικό μπλόκο.

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. αυτοι κανονικα λέγονται ελληνογυφτοι. Οπως ελληνογαλλος, ελληνοαμερικανος. δεν πρεπει να τους μπερδευουμε με το γυφτελληνα. τον ελλαδιτη που νομιζει οτι είναι πιο εξυπνος απο τους αλλους και λειτουργει αδικοντας τους συνανθρωπους του προς το δικο του ωφελος. Λογω συμπεριφορας χωρις να μπορει να αναγνωρισει λογω χαμηλου πνευματικου και μορφωτικου επιπεδου ανταγωνιζεται στην συμπερφιροά το ελληνογυφτα και πολλες φορες τον ξεπερνα. δεν μπορεί να διακρινει τιποτα χωρις το τσοπανη ενος κομματος για το οπιο ορκιζεται οτι μονο αυτο θα σωσει το τοπο. η καμμενη γη που αντικρυζουμε σημερα είναι αποτελεσμα των πραξεων του γυφτέλληνα. είναι αυτος που λέει πως δεν φταιει για τιποτα….

    2. Μόλις γύρισα από Αουσβιτς. Α ρε μεγάλε μισές δουλειές έκανες.

    3. Σε λίγο οι γύφτοι θα είναι περισσότεροι από τους γηγενείς Έλληνες. Αυτή η μικρή, πρόσκαιρη μείωση είναι στατιστικός θόρυβος.

    4. το εθιμο πουχουν οι γυφτοι(και αλλοι λαοι οπως πχ οι αρχαιοι εβραιοι)να κλεβουν τη Νυφη πριν το γαμο φυσικα ειναι επηρεασμενο και παρμενο απτον Θεο μας και την Αγια Γραφη…στον εβραικο παραδοσιακο γαμο υπαρχει το ιδιο εθιμο της Αρπαγης της Νυφης απο τον γαμπρο στα ξαφνικα μες στο σκοταδι και ακολουθει το σαλπισμα/κορναρισμα σαν αποδειξη οτι την εκλεψαν!ετσι θα γινει και τωρα με την αρπαγη της Νυφης απτον Χριστο οπως λεμε τοσο καιρο…ας κανουμε και καμια αναλυση με αφορμη το περιστατικο…πριν την αρπαγη φυσικα ειχε προηγηθει το προξενιο μεταξυ των 2 οικογενειων και ειχαν συμφωνηθει οι “προικες”…Ο Χριστος εδωσε την ζωη του για τη Νυφη και την Εκκλησια Του,τοσο πολυ μας αγαπησε(ιωαννης 3:16)…2 χρονια=2000 χρονια δλδ ο γαμπρος και η Νυφη δν βλεπονται..σε αυτη τη διαρκεια ο γαμπρος στελνει δωρα(του Αγιου Πνευματος) στη Νυφη(σωμενοι χριστιανοι) για να της ξυμιζει την αγαπη Του και την υποσχεση του ενω παραλληλα ο γαμπρος και ο πατερας του(θεος και υιος) χτιζουν το “νεο σπιτι” που θα φιλοξενηθουν οι νεονυμφοι(ιωαννης 14:2-3)…η Νυφη 2 χρονια(2000 δλδ) ετοιμαζεται και προετοιμαζεται για τον γαμπρο και ξεχωριζει τον εαυτο της απτο υπολοιπο κοσμο…μετα λπν την αρπαγη της Νυφης(το 2019) ο γαμπρος και η νυφη παιρνανε 7 μερες στο νεοχτιστο σπιτι μαζι(αρα η νυφη θα φυγει 7 χρονια πριν το γαμο+το ανοιγμα των σφραγιδων)και μετα εχουμε την αναλυση της Γαμηλιας Τελετης και του Γευματος στη Γαμηλια Γιορτη(σαλπιγγες και φιαλες)!θα συνεχισουμε την αναλυση σε αλλο αρθρο!

    5. Αντε επιτέλους να μας δώσει την ευκαιρία ο Ερντογάνης και με βάση τα γραφόμενα να καθαρίσουμε την ΕΛΛΑΔΑ από κάθε λογής παράσιτο και ας μείνουν και 2.000.000 για το restart.
      Ο καιρός γαρ εγγύτατος λαθροσκουίδια και αναρχοάπλυτες

    6. Βρωμόγυφτοι παίρνουν τα επιδόματα και κάνουν ότι γουστάρουν,ενώ εμείς οι ταλαίπωροι φτωχοί ραγιάδες είμαστε απλοί παρατηρητές.Οι ένστολοι δημόσιοι υπάλληλοι της αστυνομίας σταματάνε με ευκολία Έλληνες για να πάρουν μεροκάματο από κλήσεις σε ζώνη και κράνος ενώ σε γύφτους ούτε που πλησιάζουν.Είμαστε οι μεγαλύτερες κότες αφού δεν καίμε δύο τρείς χιλιάδες κάθε χρόνο

    Comments are closed.