ΤΩΡΑ! ΧΟΥΝΤΑ! ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ

    Κοινοποίηση:
    XOUNTA MERKEL TSIPRAS

    Αυτή είναι η χούντα της Αριστεράς

    Δρακόντια μέτρα έχει προγραμματίσει η Ελληνική Αστυνομία για την επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ στην Αθήνα, η οποία θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Παρασκευής.

    Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, για την υλοποίηση των μέτρων ασφαλείας θα χρησιμοποιηθούν πάνω απο 2.000 αστυνομικοί όλων των υπηρεσιών, ενώ θα κλείνουν οι δρόμοι κατά τις μετακινήσεις της κ. Μέρκελ, αφού πρώτα θα ελέγχεται πολύ σχολαστικά κάθε διαδρομή που πρόκειται να ακολουθήσει.

    Απαγορεύτηκαν επίσης οι συγκεντρώσεις και πορείες στο κέντρο της Αθήνας, τα νότια και τα βόρεια προάστια και την περιοχή του αεροδρομίου.

    Ανακοινώνεται ότι με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στη Χώρα μας της Καγκελαρίου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας κας ANGELA MERKEL, δεν επιτρέπεται για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία κατά το χρονικό διάστημα :

    α. Από 06:00 ώρα της Πέμπτης 10 Ιανουαρίου 2019 μέχρι και την 13:00 ώρα της Παρασκευής 11 Ιανουαρίου 2019, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς/ Λεωφόρους: Ιπποκράτους (από τη συμβολή με τη Λ. Αλεξάνδρας) – δεξιά Αλεξάνδρας – αριστερά Πανόρμου – αριστερά Κηφισίας – δεξιά Δημ. Βασιλείου – Πλατεία Αγίας Σοφίας – συνέχεια Γρηγ. Ξενοπούλου – δεξιά Λ. Μεσογείων – αριστερά Π. Κανελλοπούλου – δεξιά Κοκκινοπούλου – συνέχεια Γκανογιάννη – συνέχεια Γεωργίου Παπανδρέου – συνέχεια Ούλωφ Πάλμε – συνέχεια Υμηττού – δεξιά Ηλιουπόλεως – συνέχεια Καρέα – αριστερά Τιμολέοντος – συνέχεια Βούρβαχη – συνέχεια Χατζηχρήστου – συνέχεια Ροβέρτου Γκάλλι – συνέχεια Αποστόλου Παύλου – δεξιά Αγίων Ασωμάτων – δεξιά Ερμού – αριστερά Αιόλου – δεξιά Κολοκοτρώνη – συνέχεια Αμερικής – αριστερά Σόλωνος – δεξιά Ιπποκράτους (μέχρι τη συμβολή με τη Λ. Αλεξάνδρας), συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων και πεζοδρομίων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής.

    β. Από 06:00 ώρα της Πέμπτης 10 Ιανουαρίου 2019 μέχρι και την 16:00 ώρα της Παρασκευής 11 Ιανουαρίου 2019:
    (1) Στην περιοχή του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης που περικλείεται από τις οδούς/ Λεωφόρους: Λ. Κ. Καραμανλή (από συμβολή με οδό Ακτής) – συνέχεια Αθηνάς – αριστερά Λ. Βάρης/ Βάρκιζας – δεξιά Ελευθερίας – συνέχεια Φλέμινγκ – δεξιά Βάρναλη – αριστερά Αθηνάς – δεξιά Κρόνου – δεξιά Ηλίου – συνέχεια Ακτής (μέχρι τη συμβολή με Λ. Κ. Καραμανλή), συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων και πεζοδρομίων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής.
    (2) Στην ευρύτερη περιοχή τοπικής αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, καθώς και κατά μήκος της Αττικής Οδού και της Περιφερειακής Υμηττού σε βάθος ακτίνας -100- μέτρων ένθεν και ένθεν των τμημάτων των εν λόγω οδών, ως και επί των γεφυρών, ανισόπεδων κόμβων, διαβάσεων που υφίστανται κατά μήκος αυτών.

    γ. Από 06:00 ώρα της Πέμπτης 10 Ιανουαρίου 2019 μέχρι και την 24:00 ώρα της ιδίας, στην περιοχή του Δήμου Πειραιώς που περικλείεται από τις οδούς/ Λεωφόρους: Νεωρίων (από συμβολή με Ακτή Μουτσοπούλου) – δεξιά Τζαβέλλα – δεξιά Λ. Αλ. Παπαναστασίου – συνέχεια Λ. Β. Παύλου – συνέχεια Ακτή Κουντουριώτου – συνέχεια Ακτή Μουτσοπούλου (μέχρι τη συμβολή με οδό Νεωρίων), συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων και πεζοδρομίων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής.

    δ. Από 06:00 ώρα της Παρασκευής 11 Ιανουαρίου 2019 μέχρι και την 16:00 ώρα της ιδίας:
    (1) Στην περιοχή του Δήμου Αμαρουσίου που περικλείεται από τις οδούς/ Λεωφόρους: Λ. Ολυμπιονίκου Σπύρου Λούη (από συμβολή με Λ. Κηφισίας) – δεξιά Πιτταρά – δεξιά Αμαρυσίας Αρτέμιδος – συνέχεια Παραδείσου – δεξιά Αιγιαλείας – δεξιά Κατίνας Παξινού – συνέχεια Καλομοίρη – δεξιά Ριζαρείου (μεχρί τη συμβολή με Λ. Κηφισίας), συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων και πεζοδρομίων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής, ως και επί των γεφυρών, ανισόπεδων κόμβων, διαβάσεων που υφίστανται κατά μήκος αυτών.
    (2) Στην περιοχή του Δήμου Χαλανδρίου που περικλείεται από τις οδούς/ Λεωφόρους: Λ. Κηφισίας (από τη συμβολή με τη Λ. Εθνικής Αντιστάσεως) – δεξιά Παλαιολόγου – δεξιά Εθνικής Αντιστάσεως – αριστερά Ιωάννου Αποστολόπουλου – δεξιά Τζαβέλλα – αριστερά Εθνικής Αντιστάσεως (μέχρι τη συμβολή με Λ. Κηφισίας), συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων και πεζοδρομίων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής, ως και επί των γεφυρών, ανισόπεδων κόμβων, διαβάσεων που υφίστανται κατά μήκος αυτών.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ

    Τι έλεγε ο ΤΣΙΠΡΑΣ το 2012 για την επίσκεψη ΜΕΡΚΕΛ στην ΑΘΗΝΑ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    40 Σχόλια

    1. ΕΣΕΙΣ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ………………ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΡΑΔΑΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΤΣΙΡΑΚΙ ΚΑΠΟΤΕ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΕ ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ………….Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΦΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΤΟΥ ΜΑΥΣΩΛΕΙΟΥ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!

      1. Χαχα από που έρχεστε;;;τι θα φέρεται στον Ελληνισμό;;;;χαχα βρε χαχαχαχα
        ΟΥΣΤΤΤΤ

    2. ΜΑΝΙΑΤΗΣ1 ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΡΕΕΕΕ…ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΗΡΘΕ Η ΓΙΑΓΙΑ…

    3. ΩΞΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ….ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ….Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ……Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ….ΜΑΣΟΝΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΣΥΓΩΝΕΙ….ΜΑΣΟΝΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΣΥΓΩΝΕΙ….ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ….ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ….ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ MACRON ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΙΟΝΙΣΤΩΝ…..

    4. Mονο στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ απηγορευσαν την συγκεντρωση.

        1. Μαλλον πασχεις απο το συνδρομο της Στοκχολμης,η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κατεστρεψε την Ελλαδα?

          1. @μανιάτης: η ΧΑ φίλτατε είναι ένα ακόμη μεγάλο παραμύθι και το ψευτο-ποίημα της με αφήνει παγερά αδιάφορο… κινήσεις κάποιου εντυπωσιασμού και καλά πατριωτιωτικες, με κρυψίνες τις απόψεις τους περί νεο-ναζισμού… ας μιλούσαν καθαρά, ας τα έβαζαν με αυτούς που πρέπει και όχι με τα “μικρά” ψάρια και τότε ναι, θα είμασταν και εμείς μαζί τους… αλλιώς είναι άκρως επικίνδυνοι και δαύτοι!!!

      1. Κανονικά έπρεπε κ από σενα να απαγορεύσουν τον ελεύθερο λόγο χιτλερακο!!

    5. Η φώτο είναι τελείως ΑΚΥΡΗ ο Παπαδόπουλος μπορεί να απαγόρευε τις συγκεντρώσεις αλλά η Ελλάδα ήταν περήφανη και οικονομικά ανεξάρτητη και δεν πείναγε κανένας και γνώριζε πολύ καλά τι κουμάσια ήταν οι “Αριστεροί” προδότες..
      Αυτοί έχουν κάνει τους Έλληνες να πεινάνε είναι ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ και απαγορεύουν τις συναθροίσεις για να ξεπουλήσουν τη χώρα, να τσεπώσουν λεφτά του Σόρος και να κουβαλάνε παρείσακτους λάθρο στους οποίους δίνουν προνόμια που δεν έχουν οι Έλληνες..

      Καμιά σχέση Τα Τα σκουπίδια με τον Παπαδόπουλο. τελείως ΑΚΥΡΗ σύγκριση.

    6. Αχα! Δεν Βλεπω σημερα τα αναρχοκομμουνια και λοιπους απλυτους μπαχαλακηδες αντιεξουσιαστες ,ρουβικωλες , ναρκομανεις , και συνηθεις καταστροφεις που ειναι η πραγματικη αστυνομια του τσιπρα να βγαζουν κιχ. . Τι εγινε απλυταρια ;;;;; σας εχωσαν καροτο στο στομα και μπουκωσατε;;;;;;

    7. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΣΥΝΤΑΚΤΗ,ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕΤΡΟ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑΚΟ ΠΡΟΣ Κ ΑΠΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΤΛΠ.ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ “ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ” ΠΑΡΑΛΥΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΛΟΓΩ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΞΕΝΟΥ ΗΓΕΤΗ.ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΛΟΥΤΒΑΦΕ……..ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΡΙΚΑ ΤΣΕΠΕΣ,ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΑ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ,ΠΟΥ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ.

      1. Τα λες πολύ σωστά κοπέλα μου,δεν σέβονται τίποτε τα νεοταξιτικα τομαρακια της αριστεράς.

        1. …δηλαδή όλοι οι προηγούμενοι, δεν διατάρασαν την ομαλότητα των μετακινήσεων, κλπ, στην Αθήνα, όταν ερχόντουσαν ξένοι;;; Είπαμε, σκ@τιάρηδες οι τωρινοί, αλλά όλοι το ίδιο κάνουν… διότι αν πχ. η κάθε Μέρκελ, φάει καμιά σφαιρούλα, τότε σκέφτεστε τι θα συμβεί στην Ελλαδούλα;;; Πόσο ρόμπα διεθνώς θα γίνουμε εξεπήτιδες από τίποτα Τουρκαλάδες, Αλμπανιάριδες, Γυφτοσκοπιανούς, κλπ;;;; Και μετά, τουρισμός γιόκ και δώσ’του πάλι κλάμα… απλά, αντί να μας σκίζουν την ελευθερία κινήσεων μας, να τρέχουν όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες, κλπ, κάλλιστα θα μπορούσαν όλες αυτές τις μεταφορές των επίσημων προσώπων να τις έπραταν με ελικόπτερο και όχι πομπωδεις αυτοκινητιπομπές… πόσο μυαλό θέλει πιά;;;;;;;;;;;;;

          1. Ας την έτρωγε φιλε την σφαίρα και μετά θα είχαμε ποιο πολύ τουρισμό…θα ερχόταν όλοι οι ξένοι να δουν ποια είναι αυτή η χώρα που ξεπάστρεψε την Εβραία βασανίστρια των εθνών!

            1. …είπαμε, μην το ρίχνουμε στο ανεγκέφαλο ουόα και ουάγκα-ουάγκα, όπως οι Τσυριζαίοι πχ. “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ”, “ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ”, κλπ, πριν κυβερνήσουν και τα ισοπεδώνουμε όλα απερίσκεπτα… υπάρχουν πιό έξυπνοι τρόποι να σφάξουμε με το γάντι την κάθε φράου Μέρκελ… και μυαλό έχουμε πανάθεμα με, αλλά παρασυρόμαστε σε μ@λακίες… και εν πάση περιπτώση, εν προκειμένω, σφαιρούλες, γιαούρτια, ντομάτες, κοτρώνες, κλπ, ας τις τα ρίξουμε ΕΚΤΟΣ Ελλάδος και ο νοών νοείτω!!!

      2. Της Βερμαχτ παρακαλω.Η Βερμαχτ (ο ναζιστικος στρατος ξηρας) ηταν η σκληρη.

    8. Ειναι Εβραία η μερκελ!!! Στο πρωτοσέλιδο την η ελεύθερη ωρα εχει την εβραϊκή της ταυτότητα!!

    9. Nα γραφουμε μπινελικια επιτρεπεται?…η μονο οτι θελει ο Αλεξης?…Οξυγονο να αναπνεουμε?…η να αγορασουμε μασκες οξυγονου?….Σπιτι ΤV και Νανι…αυτη ειναι δημοκρατια….δουλεια δεν εχει…αντε μεχρι μονο τον ΟΑΕΔ επιτρεπεται να πας για να ελπιζεις….Αλλιως στα γραφεια του Συριζα μονο μπορεις να πας για να. Βρεις δουλεια…500 ευρω αν κανεις πιπες παει ο μισθος 550 …αν πεις οτι Αλεξανδρος ηταν γυφτος σλαβος Αλβανος παει 620 …αν κατεβασεις βρακακι ο μισθος παει 700….αν παρεις πιπα σε ανωτερο στελεχος του Συριζα 780 ….πιπα σε γενικο γραμματεα διοριζεσαι απευθειας ως κλητηρας στο δημοσιο….πιπα σε υποψηφιο βουλευτη δημαρχο νομαρχη….διοριζεσαι απευθειας ως γενικος γραμματεας σε Δεκο….πιπα σε υπουργος γαμησετα κερδισες τζοκερ….πιπα σε πρωθυπουργο εγινες υπουργος παρα του πρωθυπουργου γραφειο για να εισαι κοντα να μην κουραζεσαι….

    10. που ειναι ρε τ απλυτα και οι βομβιστες να διαμαρτυρηθουν στην υποτελεια και τον εξευτελισμο??
      που ειναι ρε οι επαναστατες που ερχαιτε σημερα η θεια Μερκελ και ειναι υπευθυνη για τι τοσες αυτοκτονιες??
      που ειναι οι μπομπες στους πολιτικους που συνεργαστηκαν και ιδιαιτερα ο συριζα??
      ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ…ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΦΡΑΟΥ
      Βαλτε τωρα και μια μπομπα στο πατο σας μπας και κερδισετε το τζοκερ

    11. Ρε τι βαζετε την εικονα του ηγετη Γ.Παπαδοπουλου αναμεσα στα δυο κουμμουνοσκυλα,την κομσομολα και τον αχρηστο;Τι σχεση εχει ο Γ.Παπαδοπουλος ως προσωπο και ως διακυβερνηση ειδικα με τον λετσο της αριστερας;Βαλτε τον Τσαουσεσκου η τον Σταλιν που ηταν και πνευματικοι πατερες και των δυο.Κι αυτοι χουντα χουνταρα σκληρη δικτατορια και μαλιστα κοκκινη ειχαν εφαρμοσει.Ο Παπαδοπουλος ηταν η απολυτη δημοκρατια μπροστα τους.

      1. ΠΟΥ ΣΩΣΤΗ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΟΥ ΦΙΛΕ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ..

        1. Και συ καμία σχέση δεν έχεις με αρχαίο Μακεδόνα…για στραβοχυσιά ανατολίτικη μου κανεις….

    12. Εγώ θα πρότεινα να κοπεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων από την Λάρισα και κάτω. Επίσης να επιτρέπεται η κυκλοφορία μόνο στους πολίτες ηλικιών 1-6 και 99-115 ετών. ΕΓΓΎΗΣΗ! Ο ΡΟΥΒΙΚΟΝΑΣ θα δώσει το παρόν; Μήπως οργανώσει δεξίωση προς τιμή της Μέρκελ;

    13. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΚΟΛΟΓΗΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ.Η ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑ.ΣΑΝ ΦΙΛΗ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΣΕΒΗ ΤΗΣ.ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ,ΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΑΣ.

    14. Θα σας κανονισει ο αλεξης
      με τους γερμανους ελληναρες που το παιζατε μαγκες.. Τουρλωστε το πισινο τωρα ερχεται η μερκελ με μαστιγιο πεκινουα σκυλακια..

    15. Τα 2/3 του συριζα δεν θα εκλεγουν ποτε ξανα, ωρε γλεντια που εχουν να γινουν χωρις αστυνομικη προστασια, που σε πονει και που σε σφαζει. Το κυνηγι του κρυμενου συριζαιου εχει να γινει. Η ζωη σας προδοτες θα ειναι σκετος εφιαλτης. Και μην σκεφτητε να την κανετε για εξωτερικο μερια, γιατι εκει εχει περισσοτερους ελληνες απο
      οτι στην ελλαδα.

    16. ΦΡΑΟΥ ΓΚΟΥΤΡΟΥΜ , ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ , ΟΥΣΤ-ΟΥΣΤ , ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΛΑΜΨΗ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , ΣΑΣ ΑΡΕΣΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΗ , Η ΑΟΡΑΤΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ , ΝΑΖΙ.

    17. Στο ιδιο εργο θεατες , επι ζαβου ειχε ερθει παλι η Μερκελ στην Αθηνα , και απαγορευσαν ακομη και στο κοσμακι να περπατα στο κεντρο , το ιδιο κανει και ο Τσιπρας , δηλ. να δηξει στην αφεντρα του ποσο ησυχη πολη ειναι η Αθηνα , και πως ο κοσμος την αποδεχεται αδιαμαρτηρητα , ξυπνατε ελληνες ξυπνατε !!!

    18. Τι λε ρε παιδί μου… Κι όλα αυτά τα μέτρα για να υποδεχτεί η δύσμοιρος Ελλάς την πρώην κομουνιστική προσκοπίνα της ανατολικής γερμανίας (αλήθεια, έχουμε μάθει ποτέ πόσα παιδάκια και γονείς αυτών των παιδιών κάρφωνε εις τας κομουνιστικάς αρχάς της χώρας της η φράου μέρκελ λόγω έλλειψης απαραίτητης κομουνιστικής ‘πίστης’;) που μας έχει ψήσει (σε αγαστή συνεργασία με μπουμπούκια του ελληνόφωνου πολιτικαντισμού) το ψάρι στα χείλη και θέλει λυσσωδώς να επιτευχθεί και το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της Μακεδονίας μας…
      Μεγάλη η “χάρη” της…

    19. ΕΡΧΕΤΕ Η ΦΡΑΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ , ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΓΟΡΕΥΕΤΕ Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ . ΜΟΝΟ ΣΕ δημοκρατικα ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΑΥΤΑ . ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ , ΤΡΕΜΕΤΕ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΣΑΣ .ΟΥΤΕ Ο ΜΑΔΟΥΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ . ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗ .

    20. Για το φοβο των Ιουδαιων,επιτρεπουν στους αναρχοανταρσιες να συγκεντωθουν στα Προπυλαια.Αυτοι στο τελος βεβαιως-βεβαιως θα μπαχαλεψουν το κεντρο των Αθηνων,για να μη τολμηση κανεις να εναντιωθη στις επιθυμιεςΜερκελ & Σταλινοκυβερνησης.Ρε λεβεντες ο Κουφοντινας επεστρεψε στις Αγροτικες φυλακες απο την εορταστικη αδεια του η θα τον δουμε σημερα στα Προπυλαια;

    21. Αλέκο εσύ δεν έλεγες κάποτε “μαντάμ Μέρκελ γκο χομ” , τι έγινε τώρα ??????

    22. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν υπαρχουν μαζικες μηνυσεις εναντιον αυτου του καραγκιοζη που λεγεται αστυνομικος διευθυντης Αθηνων , απο τους κατοικους της Στουρναρη , Τοσιτσα κλπ. , οταν παραβιαζει το καθηκον του και τον ορκο που εχει δωσει , και αφηνει να καταστρεφονται , μαγαζια , αυτοκινητα , να εισπνεουν καρκινογονα δακρυγονα οι κατοικοι των Εξαρχιων κλπ. κλπ. Δεν μπορουν να τσονταρουνε οι κατοικοι εκει να προσλαβουν εναν δικηγορο πρωτης γραμμης να ταρακουνησει λιγο τα νερα ? Παρ’ολα αυτα 2000 αστυνομικους βρισκουμε στα τακα τακα για την Μερκελ.

    23. Τα κουμμουνοσκυλα της εξουσιας του Ελλαδισταν της χοντροσκατοσακουλας ΜΕΡΚΕΛ επι των εργων……..πανε να της γλυψουν την χοντροκωλαρα…………….βγαζοντας ολο το σκυλολοι τους στους δρομους μην τυχον μας παθει τιποτε…ΑΕΙ ΣΙΧΤΗΡ ΓΕΡΜΑΝΟΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ

    24. Οι Γερμανοι ειναι φιλοι μας…ως φιλοι ερχονται….Φτου και ξανα φτου σας…Σκυλοι βρωμεροι….
      Και τωρα οι αλητες μιλανε για αυξηση του κατωτατου μισθου λες και ειμαστε σας τις πορνες τις γυναικες τους να ξεπουλιομαστε….ΟΧΙ… δεν θελουμε αυξηση του μισθου μας…ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ….Και την Μακεδονια θα παρουμε και αυτα που μας αξιζουν Προδοτες….

    25. Τα συνήθη μέτρα ασφάλειας όταν επισκέπτονται την Ελλάδα ξένοι επίσημοι, είτε είναι είτε δεν είναι αρεστοί. Αν γίνονταν μπάχαλα, θα κατηγορούσατε τους αναρχικούς ότι “αμαυρώνουν” την εικόνα της χώρας.

    26. Αστυνομία: ένοπλη μονάδα προστασίας και καταμερισμού κερδών.

      Polizei: bewaffnete Einheit für Schutz und Gewinnbeteiligung.
      (1842 – 1914), genannt Bitter Pierce, US-amerikanischer Journalist und Satiriker

    Comments are closed.