ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ- ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ – ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ ΟΙ ΠΕΖΙΚΑΡΙΟΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ – ΤΟ ΥΣΤΑΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    eumak11111

    Οι πραγματικά δύσκολες ώρες για την Εύβοια, μόλις ξεκινάνε.

    Χωρίς το φως του ήλιου τα εναέρια μέσα που επιχειρούσαν, 5 ελικόπτερα, δεν θα μπορούν να πετάξουν, με αποτέλεσμα να δώσουν την μάχη μόνες τους οι επίγειες δυνάμεις, με την φωτιά ολοένα και να θεριώνει.

    Το ειδικό σχέδιο αντιμετώπισης για αυτή την συγκεκριμένη κατάσταση που έρχεται, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την άμεση δημιουργία όσο το δυνατόν περισσότερων αντιπυρικών ζωνών.

    Κάτι το οποίο ήδη συμβαίνει στα Ψαχνά.

    IMG_9556

    Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έδωσε πριν από λίγο εντολή για τη δημιουργία αντιπυρικής ζώνης προληπτικά έξω από τα Ψαχνά.

    Όπως εξήγησε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής κ. Βαθρακογιάννης η απόσταση του πύρινου μετώπου από τα Ψαχνά είναι μεγάλη, πάνω από δέκα χιλιόμνετρα ωστόσο τα μηχανήματα του Στρατού της Περιφέρειας και της Λάρκο δημιουργούν μια αντιπυρική ζώνη.

    «Όλα γίνονται για καθαρά προληπτικούς λόγους, ήταν προγραμματισμένες αυτές οι ενέργειες και όπως εξήγησε οι ζημιές που έχουν καταγραφεί μέχρι αυτή τη στιγμή σε σπίτια – στα χωριά που εκκενώθηκαν αφορούν κυρίως στη ρύπανση τους.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    1 Comment

    Comments are closed.