ΤΩΡΑ! ΑΠΟΦΑΣΗ – ΤΟΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ…

    Κοινοποίηση:
    kyriakos-mitsotakis-3-768x512

    Σε μια πολύ μεγάλη παρέμβαση προχωράει η κυβέρνηση Μητσοτάκη καταργώντας τον ΣΔΟΕ!

    Η Ειδική Γραμματεία του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος και η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας μετά από 24 χρόνια λειτουργίας παύει να υφίσταται.

    Στόχος της κυβέρνησης είναι να δημιουργηθεί  μια νέα ελεγκτική δομή που θα υπάγεται στον υφυπουργό Οικονομικών ,Απόστολο Βεσυρόπουλο.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα 84/2019 που δημοσιεύθηκε χθες στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης συνιστάται στο υπουργείο Οικονομικών Γενική Γραμματεία Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας.

    Στη νέα Γενική Γραμματεία μεταφέρονται ως σύνολο αρμοδιοτήτων, θέσεων, προσωπικού και εποπτευόμενων φορέων η Διεύθυνση Φορολογικής Πολιτικής της Γενική Διεύθυνση Οικονομικής Πολιτικής (ΓΔΟΠ) του υπουργείου Οικονομικών, η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας, η Ειδική Γραμματεία του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος και η αυτοτελής Διεύθυνση Ερευνών Οικονομικού Εγκλήματος.

    Η Διεύθυνση Ερευνών Οικονομικού Εγκλήματος η οποία έχει ως αποστολή τη διενέργεια ερευνών, προκαταρκτικής εξέτασης ή προανάκρισης για την εξακρίβωση τέλεσης μείζονος ποινικής απαξίας φορολογικών εγκλημάτων που προβλέπονται από τον Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας, διατηρείται αν και παραμένει άγνωστο το εάν ο Εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος θα εξακολουθήσει να έχει την καθοδήγηση και το συντονισμό λειτουργίας της υπηρεσίας.

    Με το ίδιο Προεδρικό Διάταγμα η Γενική Γραμματεία του υπουργείου Οικονομικών και η αντίστοιχη θέση του Γενικού Γραμματέα καταργούνται. Υπάγονται δε εφεξής στον υπουργό Οικονομικών το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτικής Σχεδίασης Εκτάκτου Ανάγκης, το Αυτοτελές Τμήμα Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, το Αυτοτελές Τμήμα Νομοθετικής Πρωτοβουλίας, η Αυτοτελής Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργάνωσης η Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Κι απάνω που χαλάρωσα, Κούλη, με φτιάχνεις πάλι. .
      Μερκελομαζώματα, Μερκελοσκορπίσματα,
      ευραιοποντικοχέσματα.

    2. Συνεχίζεται η «εκδίωξη» των αριστεροθολωμένων από την εξουσία, από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

      Έτσι ανάμεσα στους νέους Γενικούς Γραμματείς, βρίσκουμε εκτός των προκλητικότατων περιπτώσεων Μαυρωτά και Τσουβάλα και άλλα «δεξιά» στοιχεία, από εκείνα που ήθελαν οι ψηφοφόροι να διώξουν και γι αυτό ψήφισαν Νέα Δημοκρατία…

      Έχουμε λοιπόν, την περίπτωση,

      του Γενικού Γραμματέα Ανώτατης Εκπαίδευσης Αποστόλη Δημητρόπουλου, ο οποίος έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης του Υπουργείου Παιδείας στη σύνταξη του νόμου 4009/2011 για την ανώτατη εκπαίδευση, δηλαδή επί υπουργίας της Άννας Διαμαντοπούλου!

      αλλά και του Γενικού Γραμματέα Θρησκευμάτων Γιώργου Καλαντζή, ο οποίος από το 1996 έως το 1999 υπηρέτησε σε θέση ειδικού συμβούλου του τότε Υπουργού Εξωτερικών Θόδωρου Πάγκαλου, και στις 9/10/2009 ανέλαβε Διευθυντής του Γραφείου του κ.Παγκαλου ως τότε Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου!

      Έτσι λοιπόν, ευτυχώς που ψήφισαν κάποιοι Νέα Δημοκρατία, για να φύγει η αριστερά και να έλθει η δεξιά.

    3. Ωστε τωρα θα πληρωνουν και οι Ιουδαιοι ΦΟΡΟ ?

    4. Ελληνάκο όπως κατάλαβες αν δεν έχεις οφσορ εταιρεία, αν δεν είσαι κολλητάρι με τους μεγαλοδικηγόρους του Κολωνακίου να κλέβεις εκατοντάδες εκατομμύρια και να είσαι έξω, αν δεν είσαι λαθρέμπορας ή πρεζέμπορας τότε απλά προορίζεσαι για σκλάβος στη γαλέρα της ΝΔ. Με τις υγείες σου.

    5. Ο Κούλης θέλει κρέμασμα θέλει καραμανιολα
      γιατί αλλά έλεγε από πριν
      κι’αλλα θα κάμει τώρα.

    6. ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ!ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.2.9% και ανεβαίνουμε!ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!ΖΗΤΩ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗΧΟΥ!ΖΗΤΩ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ!ΕΓΕΡΘΗΤΙ!ΧΑΙΛ!

      1. ΕΤΣΙ ΗΘΕΛΕ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ,Ο ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ,ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ.ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ.ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙΣ ΑΘΑΝΑΤΕ ΕΛΚΛΗΝΑ,ΡΑΓΙΑ,ΣΑΝΟΦΑΓΕ ΚΑΙ ΑΜΝΗΜΩΝΑ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΜΗΓΥΡΙΖΕΙΣ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ….

    7. ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΕΣΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ , ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΤΑΙ ,ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΖΕΤΑΙ , ΟΠΩΣ & ΟΙ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΟΙ , ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ & ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΨΩΝΙΖΟΥΝΕ , ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΗ & ΦΟΡΟΥΣ , ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟ-ΟΡΚ , ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ
      ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ , Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ , ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΕΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ , ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ.

      1. Ο/Η Πήγαινε να βγάλεις το δημοτικό ρε κακομοίρη θες και σχόλια λέει:

        Να σου πω εγώ τι θα κάνει. Θα μαζέψει όλους τους άντρες σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης, θα τους ξεβρακώσει, θα τους δώσει βιάγκρα δωρεάν προσφορά του ελληνικού δημοσίου και μετά θα σε πετάξει εσένα στη μέση να σε ξεπατώσουν μπας και στρώσεις χαρακτήρα αμόρφωτο ρατσιστόμουτρο.

      2. WORLD MILITARY LEGION περιμενεις να διωξει τους μεταναστες και να βαλει σειρα ο κουλης ειπες;;
        Η λεξη μ@λακας εχει χασει το νοημα της με ολους εσας δεξιους, συριζαιους, πασοκους και λοιπους.. δεν υπαρχει λεξη ουτε βρισια να χαρακτηρισει την διανοητικη σας κατασταση..

    8. Μπραβο Κουλε….ασε τα λαμογια να κατακλεβουν ανενοχλητα….Να τον χαιρεστε αυτοι που τον βγαλατε ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ…

    9. Ρε ΝΔούλοι αυτό εννοούσατε όταν λέγατε ανάπτυξη;;; Ανάπτυξη για τους κλέφτες τους απατεώνες τα λαμόγια και τους λιμοκοντόρους;;; Ούτε 10 μέρες δεν έχουν τα άτομα στην εξουσία και έχουμε αποφυλάκιση φλώρου – κατάργηση ΣΔΟΕ – επαναφορά σε θέσεις εξουσίας των χειρότερων του ΣΥΡΙΖΑ – αποθέωση συμφωνίας πρεσπών ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ!

      Άμα ξανακόψει κανείς απόδειξη στη Μύκονο εμένα να με χέσεις. ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΝΔ οι 5λιτρες βότκες και και οι 6λιτρες σαμπάνιες!

    10. Αλλιως…χεστήκαμε που κλαναμε ενω κατουρουσαμε!!! Αποτ ην μια βγαζουν εξω το φλωρο και απο την αλλη θα κάνει τομες. Η καλυτερη τομη που θα μπορουσε να προσφερει αυτος και αλλοι στην πατριδα θα ήταν μια εγκαρσια στο λαιμο του. Τα υπολοιπα είναι για χαζους.

    Comments are closed.