ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ! ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ 15 ΧΡΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΙΝΑΝ ΣΕ Ι.Χ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΕ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ. ΠΗΡΕ ΚΡΥΦΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    a2

    Σοβαρό τροχαίο με τρεις νεκρούς και έναν τραυματία σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή Τερψιθέας κοντά στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ένα Ι.Χ. στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα συγκρούστηκε με φορτηγάκι στην έξοδο προς την εθνική οδό.

    28

    Απ’ το τροχαίο έχασαν τη ζωή τους τρεις 15χρονοι μαθητές που επέβαιναν στο Ι.Χ, κι ο οδηγός του άλλου οχήματος είναι ελαφρά τραυματισμένος.

    Ο 15χρονος οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε στο Ρίο καθώς χρειαζόταν εισαγωγή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα άφησε την τελευταία του πνοή.

    32

    a2 a3 a a1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Αυτό που έγινε σε σε όλα τα σχολεία ΕΠΑΛ και ληκεια χωρίς δίπλωμα πηγαίνουν σχολείο με μηχανές και με αυτοκίνητα!! Ας το δουν η αστυνομία και οι διευθυντές των σχολείων!!!

    2. Χιο πες και τις εθνικοτητες των εμπλεκομαινων στο τροχαιο οχι οτι παιζει ρολο αλλα για να ξερει ο κοσμος τη κυκλοφορη και πως εξω στους δρομους

    3. Ενας αλβανος χωρις διπλωμα και οδηγος του οχηματος 15 χρονων ενας βουλγαρος και ενας ελληνας συνεπιβατης ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ σε τρακα με ενα φορτηγο με Ρουμανο οδηγο πολυ παγκοσμιοποιημενο τροχαιο

    4. Από τη στιγμή που οι ίδιοι γονείς τα ανεβάζουν στο αυτοκίνητο και τα μαθαίνουν οδήγηση…..

      1. εσύ φτιάξε κανα αυγό τηγανητό καί τα υπόλοιπα άστα στούς άλλους

      2. Την είπες την μαλακία σου. Συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο από αυτό που λες. Οι γονείς δεν βάζουν τα παιδιά από μικρά σε ελεγχόμενο χώρο να οδηγήσουν και παίρνουν κρυφά τα αυτοκίνητα μια τα μηχανάκια και εκείνα τα λίγα λεπτά προσπαθούν να τα ξεζουμίσουν. Τα έχω κάνει κι εγώ και ευτυχώς δεν σκοτώθηκε αλλά κυρίως δεν σκότωσα κανέναν. Ο γιος μου είναι 10 ετών και οδηγεί καλύτερα από 30αρηδες και ξέρεις γιατι; Γιατι τον έχω βάλει στο τιμόνι από 3 χρόνων. Αυτοί που μαθαίνουν να οδηγούν στα 18 και 20 τους χρόνια δεν μάθουν ποτέ να οδηγούν. Δεν έχουν καμία αίσθηση της οδήγησης. Και το ότι έχει ο καθένας δίπλωμα δεν σημαινει ότι ξέρει να οδηγεί. Για μένα αυτοί που είναι άξιοι να κατέχουν δίπλωμα είναι κάτω από το 10% από αυτούς που εχουν ήδη. Η παιδεια που εχει ενα παιδι που εχει μαθει απο μικρο να οδηγει σε σχεση με ενα που εμαθε να οδηγει κρυφα ειναι η μερα με την νυχτα. Η παιδεία στην οδήγηση θα έπρεπε να ξεκιναει απο πολυ μικρη ηλικία μέσα από τα σχολεία. Και κάτι άλλο. Δεν υπάρχει στον κόσμο πετυχημενος οδηγός αγώνων ο οποίος ξεκινησε να οδηγει στα 18. Οι γονείς αυτών λες να ήταν χαζοί;

    Comments are closed.