ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ – ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ

    Κοινοποίηση:
    tora

    Νέες υπερπτήσεις πραγματοποίησαν τουρκικά F-16 πάνω από τη νησίδα Παναγιά και τις Οινούσσες πριν λίγα λεπτά.

    Συγκεκριμένα δύο τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από την Παναγιά και τις Οινούσσες σε ύψος 28.000 ποδών, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Όλα έγιναν γιατί πήγαν δικά μας F16 στην Κύπρο στην άσκηση αλεπού και δεν τα κατάλαβαν τα μεμετια. Να γράφουμε ολοκληρωμένα είναι καλύτερο για όλους.

    2. ΤΑΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΤΩΡΑ…… ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΓΚΑΖΕ…………………ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΣΚΗΣΟΥΛΕΣ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΣΕ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ……………………………………………………

    3. ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;

      1. Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ…………………………………ΣΤΙΝ ΚΝΕΣΣΕΤ ΠΟΥΧΟΥΝΕ ΦΤΙΑΞΗ ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΑΔΕΣ

    4. Γι’ αυτό δεν ήθελα να ήμουν αξιωματικός στον ελληνικό στρατό! Θα τους είχα καταρρίψει και θα με πέρναγαν από στρατοδικείο οι γραικύλοι! Λυπάμαι ώρες ώρες τους Έλληνες Αξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων. Αλλά και τους θαυμάζω για την ψυχραιμία τους! Ο Κύριος Ιησούς Χριστός κι η Παναγία να είναι μαζί μας! Δόξα Σοι ο Θεός!

    5. Εεε..και τι εγινε.. Απ’ το ’74 μας εχουν κανει σουρωτηρι και εμεις “κατα παγια τακτικη” αναγνωριζουμε και αναχαιτιζουμε.. Οχι δεν εχουμε “κοτες” στην ηγεσια.. Οι κοτες εχουν αξια.

    6. Το τι θα κάνει ο κάθε Κούλης, Αλέξης, Γιώργος, κ.ο.κ λίγη σημασία έχει. Το τι θα κάνουν όλοι αυτοί που τους ψηφίζουν να αναρωτιέσαι…… όταν θα έρθει η ώρα…..!

      Γιατί έρχεται σύντομα απλά με τι μορφή δεν ξέρω ακόμα………! Μπεεεεεεεεεε!

    7. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!! ΑΣΦΑΛΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ.

      1. ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;

    8. απειλείται η Λαϊκή Δημοκρατία της Νότιας Βαλκανικής από τους Τούρκους;;;;;;

    9. Κουλη τι κανεις; ξερω…καταδικαζεις… οταν κανουνε ντου στην Ελλαδα τι θα κανεις τοτε;; …θα το καταδικασεις απ την Ελβετια που θα βρισκεσαι;;;

    Comments are closed.