29/03/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

    ΤΗΣ «ΚΑΡΦΩΣΑΝ» ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΟΙ ΦΙΛΕΛΕΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΦΟΝΙΑΔΕΣ – ΒΡΑΖΕΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

    Κοινοποίηση:
    1

    Η επιστολή, που απευθύνεται στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, αναφέρει μεταξύ άλλων πως ένας 15χρονος μετανάστης που έχει πολεμήσει δεν έχει ίδια ψυχή με αυτή που έχουν τα «δικά μας 15χρονα παιδιά». Ο σάλος που δημιουργήθηκε οδήγησε την πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης σε παραίτηση. Μάλιστα, θα περάσει και από το πειθαρχικό του κόμματος

    Παράλληλα, ως προς το θέμα της εκπαίδευσης των παιδιών αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως θα υπάρχει πρόβλημα στο σχολείο με τα σεξουαλικά πειράγματα των μουσουλμάνων στα κορίτσια από την Ελλάδα ενώ σημειώνει πως αν τα παιδιά μεταναστών είναι πολλά τότε τα δικά μας παιδιά είναι καταδικασμένα να μην μάθουν γράμματα στο σχολείο.

    Αναλυτικά η επιστολή της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης:

    onned434

    ΣΥΡΙΖΑ: ΟΝΝΕΔ Πεντέλης όπως Χρυσή Αυγή

    «Η επιστολή της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, με αφορμή τον σχεδιασμό για παραχώρηση πτέρυγας του νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ για τη στέγαση μεταναστών, αποτελεί πιστό αντίγραφο των εκστρατειών μίσους που είχε οργανώσει η Χρυσή Αυγή για αίμα και τρόφιμα «μόνο για Έλληνες», τονίζει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, που εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην ΟΝΝΕΔ Πεντέλης. Ειδικότερα αναφέρει: «Στο κατάπτυστο αυτό κείμενο, είναι συγκεντρωμένα όλα τα ρατσιστικά και ακροδεξιά στερεότυπα τα οποία μολύνουν με φυλετικό μίσος την κοινωνία μας. Ούτε λίγο ούτε πολύ, η ΟΝΝΕΔ Πεντέλης απαιτεί τον αποκλεισμό των προσφύγων και των μεταναστών από τις υπηρεσίες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και εκπαίδευσης για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες. Είναι τέτοιο το μίσος τους, που φτάνουν στο σημείο να επικρίνουν ακόμα και τους ανήλικους πρόσφυγες που έχουν βιώσει την φρίκη του πολέμου προβαίνοντας στην εξής αποκρουστική διατύπωση: «Ακόμα όμως και ένας 15χρονος που έχει πολεμήσει, έχει στην πραγματικότητα ψυχή ανηλίκου; Και συγκρίνεται με τα δικά μας 15χρονα»; «Η υποκρισία του δήθεν κεντρώου και προοδευτικού προφίλ που επιχειρεί πάση θυσία να στήσει ο αρχηγός της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, για το κόμμα του, κατέρρευσε με πά-ταγο. Η θλιβερή αυτή εξέλιξη τον υποχρεώνει να λογοδοτήσει άμεσα για αυτές τις χυδαιό-τητες. Το οφείλει πρωτίστως στην ελληνική κοινωνία που γίνεται αποδέκτης του δηλητηρίου των κομματικών του οργανώσεων», αναφέρει μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ.

    «Άδειασμα» από την Κεντρική ΟΝΝΕΔ

    Μετά από όλα αυτά, εκδόθηκε ανακοίνωση από την κεντρική ΟΝΝΕΔ, η οποία «αδειάζει» την Οργάνωση της Πεντέλης. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται: «Η θέση της ΟΝΝΕΔ είναι σαφής και ανυποχώρητη: Είμαστε δίπλα στην Κυβέρνηση στη διαχείριση τόσο του προσφυγικού, όσο και του μεταναστευτικού με τρόπο δίκαιο και αποτελεσματικό, χωρίς φωνές εντυπωσιασμού είτε από τη μία, είτε από την άλλη πλευρά. Τα κρίσιμα ζητήματα απαιτούν μέτρο και νηφαλιότητα. Η επιστολή της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης δεν υπηρετεί αυτή την κατεύθυνση, παρ’ όλο που πηγάζει από ενδιαφέρον για την περιοχή της. Για το λόγο αυτό, θα κινήσουμε άμεσα τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να εξηγηθεί η θέση μας σε όλες τις οργανώσεις. Τέλος, ευχαριστούμε το κόμμα της Μόριας και της Ειδομένης για το σημερινό μάθημα ανθρωπισμού. Το υποκριτικό τους ενδιαφέρον για ένα ζήτημα που αφορά ανθρώπους και τοπικές κοινωνίες είναι εδώ και χρόνια διαπιστωμένο με πικρό τρόπο, δεκάδες νεκρούς και αμέτρητα προβλήματα».

    ΟΝΝΕΔ Πεντέλης: «Αλλοιώθηκαν τα λεγόμενά μας»

    Λίγη ώρα αργότερα, ακολούθησε νέα «διορθωτική» ανακοίνωση από την Οργάνωση Νέων της ΝΔ στην Πεντέλη, στην οποία γίνεται λόγος για «αλλοίωση των λόγων». Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ύστερα από όλες τις προκλήσεις και τις αλλοιώσεις των λόγων μας, κατανοούμε ότι στη δημοκρατία δεν υπάρχει χώρος για πολλές απόψεις. Από εδώ και πέρα σιωπούμε και αφήνουμε τους υβριστές να αναπτύξουν τους δικούς τους λόγους. Εμείς ζητήσαμε να ληφθούν υπόψη όλα τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν, όπως δημιουργήθηκαν και στη Γερμανία, στα νησιά μας, στη Νότια Ιταλία και αλλού. Ο προσεκτικός σχεδιασμός πιθανώς να μπορεί να τα λύσει. Η ζωή των ανθρώπων που έρχονται στην Ελλάδα και τα έθιμα τους, είναι καθολα σεβαστά. Για να υπάρξει ομαλή ένταξη χρειάζονται προϋποθέσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ και τα φερέφωνά του που μας εγκαλούν, με τον όρο ένταξη προφανώς εννοούν το κολαστήριο της Μόριας που δημιούργησαν. Εμείς είμαστε οι μόνοι που καταθέτουμε επιχειρήματα στη συζήτηση και αναμένουμε από όλες τις πλευρές να ακούσουμε το πως θα επιλυθούν, στα Μελίσσια των λίγων σχολικών συγκροτημάτων, του κακού οδικού δικτύου και άλλων πολλών προβλημάτων. Σιωπή λοιπόν».

    Παραιτήθηκε η πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης Φαίη Νικητοπούλου

    Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την επιστολή της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη η πρόεδρός της Φαίη Νικητοπούλου υπέβαλε την παραίτησή της στην ΟΝΝΕΔ, η οποία και έγινε δεκτή. Μάλιστα, η κυρία Νικητοπούλου αναμένεται να παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ τη Δευτέρα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. Η ΝΔ καταντησε χλεχλεδοκοσμος….
      ο Κουλης εγινε ο Λακης ο Γλυκουλης!

    2. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Κυρία Νικητοπούλου!Με την θέση της ,απέδειξε ότι υπάρχει ακόμα ελπίδα για τον τόπο….

    3. ΞΕΝΟΙ ΚΥΚΛΟΙ-,ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ- ΚΚΕ- ΜΜΕ- ΑΝΤΙΦΑ- ΛΑΘΡΟ-ΜΚΟ- ΝΑΤΟ ΗΓΕΣΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ μια ομαδα…
      δεν βλεπω διαφορα…

    4. Συγχαρητήρια στην κ.Νικητοπούλου!
      Οι απόψεις της ταυτίζονται με εκείνες των Ελλήνων Πατριωτών!

    5. Αγαπητέ Στέφανε,

      Μίλησα Προηγουμένως με 3 Φίλους μου Έλληνες που Ζούν και Εργάζονται και Εκείνοι στο Εξωτερικό, Λονδίνο, Φρανκφούρτη και Στοκχόλμη, Όλοι Είδαμε την Είδηση της Αποπομπής της Φαίης Νικητοπούλου, και Πραγματικά Απορίσαμε για Ποιό Λόγο Συνέβη Αυτό.

      Η Κοπέλα Είπε την Πραγματικότητα για Αυτό που Συμβαίνει στην Ελλάδα με τους Λαθρο-Μετανάστες. Σε ότι Είπε, Έχει Δίκιο 1000%. Ας Κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης Ένα Γκάλοπ ΜΟΝΟ στους Ψηφοφόρους της ΝΔ, να Καταλάβει Ποιά Είναι η Γνώμη μας για τους Χειρισμούς του Μεταναστευτικού και Μετά να Κάνει Αποπομπές. Αλλά να Παρουσιασθούν τα Σωστά Στοιχεία και όχι Παραποιημένα που θα Δείχνουν Οποιαδήποτε Διαφωνία και Αλληλεγγύη στους Λαθρο-Μετανάστες, για παράδειγμα.

      Αλλά και από Ότι Μαθαίνουμε από Ελλάδα, ο Κόσμος Λέει, ότι αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης Ακολουθήσει την Πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεταναστευτικό, δεν θα Βγάλει η ΝΔ το 2020. Άραγε, Ακούν τι Λέει και Πως Αισθένεται ο Κόσμος;

      Μιλούν για Αποσυμφόρηση των Νησιών, Παίρνουν Κόσμο από τα Νησιά, τους Μεταφέρουν στην Ενδοχώρα, και την Ίδια Στιγμή, Έρχονται Κάθε Ημέρα στην Ελλάδα, 300 με 400 Άτομα. Επομένως, για Ποιά Αποσυμφόρηση Μιλούμε;

      Πολύ Φοβάμαι Αγαπητέ Σέφανε, Ότι με τους Συγκεκριμένους Χειρισμούς στο Μεταναστευτικό, Τουλάχιστον από Όσα Διαβάζουμε Έως Σήμερα, ΔΕΝ θα Αντέξει ο Κυριάκος, Όχι Βέβαια πως θα Επιστρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ, σε Καμία Περίπτωση.

      Ευχαριστώ,

      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,

      Άγγελος από Μιλάνο

    6. Ο Μέγας Αντώνιος έχει προείπει (Δ’ αιών μ.Χ.) ότι κατά τά έσχατα έτη τής μεγάλης καί άνευ προηγουμένου αποστασίας τών Χριστιανικών λαών,η πλειονότης τών ανθρώπων θά διαβιούν μέ πράξεις αι οποίαι εναντιούντε εις τό Θέλημα Τού Θεού καί συνεπώς στρεφόμεναι εναντίον τού ιδίου των συμφέροντος (προσκαίρου καί αιωνίου) καί ότε βλέπουν κάποιον ευσεβή καί Θεοφοβούμενον Χριστιανόν θά ορμούν μέ λύσσα καί μανία εναντίον του νά τόν λυντζάρουν επειδή δέν θά τούς ομοιάζει.Οι λογικοί καί ευσεβείς Χριστιανοί θά ευρεθούν εις πολύ δύσκολη καί δυσμενή θέση ζώντες ανάμεσα εις παλαβούς καί ξεμωραμένους.Αυτό δεικνύουν τά κάτωθι ρητά εκ Τού Λόγου Τού Θεού.””Τούς σοφούς καί συνετούς φαύλους καλούσιν””(Παρ.ΙΣΤ’21).””Ούτως οι εγκαταλειπόντες τόν νόμον (Τού Θεού) εγκωμιάζουσιν ασέβειαν”” (Παρ.ΚΗ’4). “”Ουαί οι λέγοντες τό πονηρόν καλόν καί τό καλόν πονηρόν,οι τιθέντες τό σκότος φώς καί τό φώς σκότος,οι τιθέντες τό πικρόν γλυκύ καί τό γλυκύ πικρόν”” (Πρ.Ησα·ί·α Ε’20). “”Ός δίκαιον κρίνει τόν άδικον,άδικον δέ τόν δίκαιον,ακάθαρτος καί βδελυκτός παρά Θεώ”” (Παρ.ΙΖ’15,ΙΣΤ’21,ΚΗ’4,ΚΔ’15,Πρ.Ησα·ί·α Ε’20,Μιχ.Γ’9,Σ.Σειρ.ΙΑ’29-31). “”Ο δόλιος τά αγαθά εις κακά μεταστρέφει””(Σ.Σειρ.ΙΑ’29-31). “”Καί πάντες δέ οι θέλοντες ευσεβώς ζήν εν Χριστώ Ιησού διωχθήσονται””(Β’Τιμ.Γ’12). “”Ει Εμέ εδίωξαν καί υμάς διώξουσιν”” (Ιωάννη ΙΣΤ’,ΙΕ’20) προειδοποιεί Ο Κύριος καί Θεός καί Σωτήρ ημών Ιησούς Χριστός τούς γενναίους καί ανδρείους Χριστιανούς οι οποίοι εισίν αποφασισμένοι νά Τόν ακολουθήσουν αψηφώντας τούς κινδύνους πού θά προβάλλει ο αποστατημένος άκοσμος κόσμος καί ο διάβολος,διότι βλέπουν μακρόπνοα,βλέπουν τήν ημέρα τής φοβεράς καί αδεκάστου Κρίσεως καί έχουν ως κύριον μέλημά των τό πώς θά ευαρεστούν Τόν Θεόν Δημιουργόν.Τοιουτοτρόπως ενεργούν καί διαβιούν οι αληθώς έξυπνοι.

    7. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΠΕ Η ΟΝΝΕΔΙΤΙΣΣΑ.
      ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΒΟΜΑΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ, EMAIL, SMS ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΤΗΣ ΝΔ.
      ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΚΚ. ΚΡΑΖΑΝΕ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΑΚΟΥΓΕ, ΥΠΑΚΟΥΓΕ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΣΟ ‘ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ’ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝΕ ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.
      ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ, ΓΙΝΑΤΕ ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ Η ΝΔ ΟΥΔΕΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.
      ΒΛΑΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΝΔ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΕΧΕΤΕ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΚΒΙΑΖΕΙ Η ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΜΑΣ ?
      ΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΙΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΑΙΗ, ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΙΔΙΚΑ Η ΗΓΕΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΔ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΙΧΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ?
      ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΨΗΛΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ,ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ?
      ΤΕΛΟΣ, ΗΛΙΘΙΟΙ ΘΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΑΙΟΙ, ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ? ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΑ ΑΠΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΝΕΚΡΩΘΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΡΕΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΚΛΠ ΕΙΔΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΠΙΔΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΗ Η ΒΙΑΣΜΕΝΗ ΨΥΧΗ.
      ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥΣ, ΨΥΧΡΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ, ΒΙΑΣΤΕΣ, ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΥΣ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ.
      ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ, ΜΕ ΕΝΑ 25ΧΡΟΝΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΦΗΒΟ. ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΙΑ. ΕΔΩ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΑΠ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΜΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΒΙΩΣΑΝ. ΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ Η ΨΥΧΗ ΕΝΟΣ ΕΝΗΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΤΑΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ?
      ΟΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΠΕΙΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΛΙΒΥΗ, ΣΥΡΙΑ, ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΣΟΥΔΑΝ, ΚΟΓΚΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΕΜΦΥΛΙΕΣ ΣΥΡΡΑΞΕΙΣ, ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ‘Η Η ΚΑΝΗ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΤΟΥ ?
      ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΛΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ. ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ.
      ΟΥΤΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΕΔΩ ΒΑΖΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΣΟΥΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΙΙΤΕΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΧΑΛΑΛ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΕΠΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΥΛΩΝ, ΕΘΙΜΩΝ ΚΛΠ.
      ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ.
      ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΕΛ, ΧΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

      1. Πολύ σωστό αυτό ειδικά περί ψυχολογικής κατάρρευσης πάρα πολλών στρατιωτών, ειδικά αν είναι κ μικρότεροι των 18.Εχει αποδειχθεί στους Αμερικανούς που είναι κ πολύ πιο μαθημενοι στους πολέμους εδώ κ 100 χρόνια.

    8. Καλά να πάθει αφού πήγε στο χοιροστάσιο της ΝΔ! Τώρα ότι και να της κάνουν κι αν της πουν ….

    9. Tωρα πηρε χαμπαρι οτι η ΝΔ που ψηφιζε ο μπαμπακας, ειναι η “επάρατος δεξιάν” η ψοφοδεξιά, η προδοτική
      η καταραμένη…
      Ποτέ δεν ειναι αργα εστω και τωρα να τους τα βροντήξεις και να σηκωθεις να φύγεις μπας και φιλοτιμηθουν κι αλοι..

    10. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ.
      ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ.
      ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.
      Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΣΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ.
      Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ , Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΑΚΑΤΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΟΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ

      1. Ναζιστάκο βγάλε το σκασμό, αλλιώς θα σου βουλώσουμε το βρομόστομά σου εμείς.

        1. Έχει ενημερωθεί η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και σύντομα θα δώσεις εξηγήσεις στην δικαιοσύνη για τις απειλές σου. Νόμιζες θρασύδειλε ότι θα μείνεις ανώνυμος;;

    11. Συγχρονοι εφιαλτες οπου εχουν παραδωσει γη και υδωρ στις αμερικανικες λεγεωνες .

    12. ΒΡΑΖΟΥΝ ΞΕΒΡΑΖΟΥΝ
      ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ… ΡΑΓΙΑΔΟΥΛΗΔΕΣ….400 ΧΡΟΝΩΝ

      Υ.Γ. ΜΙΣΟΣ για το συριζα η διανομη τροφιμων σε ελληνες……….. ο εχθρος είναι εντος λεμε….

    13. ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ βούλωστε το πες ότι μέσα από εκεί αντλειται μελλοντικά ψηφαλακια . Άι σιχτιρ μακάρι να μπουν οι Τούρκοι και να μας διοικούν αυτοί παρά εσας. Σιχαματα βδελυγματα δήθεν δημοκράτες που ξεσκίζεται ότι ελληνικό υπάρχει.

    14. Tα ειπε πολυ σωστα και ελληνικα η κυρια ΟΝΝΕΔΙΤΙΣΑ και ΜΠΡΑΒΟ της.

    15. Φαίη εσύ καλά τα είπες,φύγε όσο είναι καιρός από αυτό το νεοταξιτικο απόκομμα της κακιάς ώρας,δουλεύουν το λαό,υπακούουν μόνο στη μασωνία και την νέα τάξη

      1. Η εμετική ρατσίστρια θα λάβει τη σφαίρα που της αναλογεί όπως κι όμοιοί της.

        1. Βρε μαλάκα αριστεροάπλυτε που μπαίνεις με διαφορετικά ψευδώνυμα να πεις την παπαριά σου, τράβα μπούκωσε το παλαμάρι του αράπη και βούλωστο εσύ, λαθρολάγνα αδερφάρα. Νομίζεις ότι σε φοβάται έστω κι ένας;;;;

        2. σιγα μην εκραγει το ταμπον σου μαλακοπιτουρα χλεχλε.

        3. τί έγινε συντρόφισα; Έφτιαξε τελικά το γονατάκι της αριστεράντζας πού έφαγε τη φωτοβολίδα των συντρόφων της στο πολυτεχνείο;

        4. Ειδοποιήθηκε η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για την απειλή σου και σύντομα θα δώσεις εξηγήσεις στην δικαιοσύνη. Δεν μπορείς ανώνυμα να απειλείς με σφαίρες.

    Comments are closed.