“ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΦΤΩΧΗ ΚΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΚΕΡΑΤΩΝΕΙ”! ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟ

    Κοινοποίηση:
    BeFunky-collage-27

    Μία μαρτυρία “κλειδί” περιλαμβάνεται στη δικογραφία για τη δολοφονία της Αδαμαντίας Αντύπα, στη Νέα Αλικαρνασσό, στο Ηράκλειο Κρήτης. Η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής (22.12.2019), όταν ο 54χρονος πυροβόλησε δύο φορές με καραμπίνα την 33χρονη σύζυγο του, η οποία έπεσε νεκρή μέσα στο σπίτι τους. Εκείνη την ώρα, το -μόλις τεσσάρων ετών- παιδί τους, με ειδικές ανάγκες, κοιμόταν…

    Σύμφωνα με την κατάθεση μάρτυρα, ο οποίος ήταν γείτονας της οικογένειας και ενοικιαστής ακινήτου που ανήκει στον συζυγοκτόνο, λίγο πριν από τη δολοφονία, σημειώθηκε ένας καβγάς. Όπως είπε ο μάρτυρας, είχε παρκάρει παράνομα το όχημα του στη δική τους θέση για ΑμεΑ. Η Αδαμαντία Αντύπα ζήτησε τον λόγο από τον γείτονα, γιατί πάρκαρε εκεί το αυτοκίνητο του και στην κουβέντα παρενέβη ο σύζυγός της, ο οποίος του είπε: “Μην της δίνεις σημασία. Την πήρα φτωχή και αυτή με κερατώνει… Από εδώ και πέρα, τα ενοίκια θα τα δίνει σε μένα και όχι σε αυτήν. Με κατάλαβες, δεν θα δίνεις τα ενοίκια σε αυτήν”.
    “Γιατί το λες αυτό; Θα πας κάπου;”, τον ρώτησε ο γείτονας.
    “Θα μάθεις σύντομα”, του απάντησε ο 54χρονος.

    Στη συνέχεια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ κυριακάτικης εφημερίδας, το ανδρόγυνο μπήκε στο σπίτι και η γυναίκα πήγε να κοιμηθεί στον ξενώνα. Όταν ο 54χρονος διαπίστωσε πως η 33χρονη πήγε να κοιμηθεί αλλού, πήρε την καραμπίνα. “Γιατί με κερατώνεις;”, της είπε και πριν εκείνη προλάβει να απαντήσει, την σκότωσε.

    Μετανιωμένος ο συζυγοκτόνος
    Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο συζυγοκτόνος είχε υποψίες πως η γυναίκα του διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση και είχε παγιδεύσει το αυτοκίνητο της με ένα μαγνητόφωνο. Μάλιστα, μία ημέρα πριν από τη δολοφονία είχε ελέγξει όσα κατέγραψε το μαγνητόφωνο και -όπως είπε στους αστυνομικούς- όσα άκουσε τον εξόργισαν και ήταν βέβαιος πως η γυναίκα του τον απατούσε. “Έβραζα, αλλά δεν ήθελα να χαλάσω την οικογένεια μου”, φέρεται να τους είπε, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την πράξη του.

    “Είμαι συγκλονισμένος. Έχω πραγματικά μετανιώσει. Ζητάω συγγνώμη από όλους. Από την οικογένεια της Αδαμαντίας, από το ανήλικο παιδί μου και από όλη την κοινωνία”, δήλωσε μέσα από τη φυλακή και μέσω της συνηγόρου του, Αλεξάνδρας Σπανάκη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση , παρουσιάζει μεγάλες μεταπτώσεις στη συμπεριφορά του και ανησυχεί τι θα απογίνει το άρρωστο παιδί του. Μάλιστα, ζητά από τους δικούς του ανθρώπους να φροντίσουν το ανήλικο παιδί και να το βοηθήσουν.

    “Τη χτύπησε όταν ήταν τριών μηνών έγκυος”
    Την ίδια ώρα ο πατέρας της 33χρονης, Ιωάννης Αντύπας, δηλώνει πως ο 54χρονος κακοποιούσε συστηματικά την κόρη του. “Όταν η Αδαμαντία ήταν τριών μηνών έγκυος, τη χτύπησε, με αποτέλεσμα να της χαρίσει ένα παιδί με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Είχαμε την κόρη μου δύο χρόνια εδώ, στην Πάτρα. Ήρθε αυτός από την Κρήτη μετανιωμένος και πικραμένος για να τα ξαναβρεί μαζί της. Δυστυχώς, πιστέψαμε ό,τι μας έλεγε και το παιδί μας συνέχιζε να τρώει ξύλο, δίχως να μας λέει τίποτα”.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Παιδιά γιατί τον βρίζετε που παντρεύτηκε νεότερή του; Με το πιστόλι στο κρόταφο τη παντρεύτηκε; Αυτή δεν ήθελε; Αν η μακαρίτισσα γούσταρε να βρει την αληθινή αγάπη θα την έβρισκε στους συνομήλικούς της δε θα ψαχνότανε με ματσωμένους γέρους. Πόσοι και πόσοι νέοι δεν έχουμε φάει πίκρα γιατί βλέπουμε τις κοπέλες της ηλικίας μας να τραβιούνται με ματσωμένους γέρους;

      Αυτό φυσικά δε δικαιολογεί το φόνο, ούτε το κέρατο. Και οι 2 φταίνε, και το θύμα που έμπλεξε με κάποιον που δε γούσταρε μόνο και μόνο για τα φράγκα, και αυτός που ενώ έβλεπε πως δε τον γουστάρει και τον κερατώνει επέμεινε να τη παντρευτεί και μετά τη σκότωσε. Ρε μπάρμπα, στα 55 σου πας να ξεκινήσεις οικογένεια κι εσύ με μια πιτσιρίκα; Τόσα χρόνια τι έκανες;

      1. Έτσι ακριβώς, πες τα!
        Σαφώς κ ΔΕΝ δικαιολογείται ποτέ ο φόνος, όμως εν προκειμένω ΦΤΑΊΝΕ κ οι δύο!
        Ένας 54χρονος μπάρμπας χοντρός πατσοκοιλιάς κ μια άμυαλη νέα γυναίκα (που μεταξύ μας ΔΕΝ νομίζω να ερωτεύτηκε τις πατσές του, ΟΎΤΕ τα 55 του χρόνια!).
        Η μοίρα των ανθρώπων είναι οι επιλογές τους. Η αχαριστία κ η εκμετάλλευση, πληρώνονται άσχημα πάντα.

    2. Ένας κωλόγερος παντρέφτηκε τη δυνητικά κόρη του (21 χρόνια μικρότερη)…
      το κέρατο λοιπόν ήταν απλά θέμα χρόνου!!!
      κρίμα για το παιδί, την κοπέλλα και την οικογένεια της…

    3. Ένας κωλόγερος παντρέφτηκε τη δυνητικά κόρη του (21 χρόνια μικρότερη)… το κέρατο λοιπόν ήταν απλά θέμα χρόνου!!!

      1. Ναι,ενώ οι μικρές που πάνε με τους κωλόγερους για τα λεφτά είναι αθώα πλασματάκια που δεν ξέρουν τι κάνουν.Ωραία λογική…

        1. Μάστορα σε κόβω απο αδερφή μέχρι ανώμαλο που δεν έχει δει χαρά στα σκέλια του μέχρι σήμερα…

        2. Οι μικρές είναι μικρές κι έχουν το ακαταλόγιστο…
          Οι μεγαλοι που έχουν το μυαλό στο κάτω κεφάλι… δεν έχουν ακαταλόγιστο σύντροφε!!!!

    4. παντρέφτηκε τη κόρη του (21 χρόνια μικρότερη)… το κέρατο ήταν απλά θέμα χρόνου!!!

    5. Και εσυ ρε πατέρα γιατί δεν την πήρες όταν έμαθες οτι την κτυπούςε το σιχαμα

    Comments are closed.