ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ! ΑΘΟΡΥΒΑ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΙΚ@! ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΠΕΤΣΙΤΗΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟ… ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ – Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ

    Κοινοποίηση:
    petsitis01-mesa-1-750x430

    Ένας από τους συντελεστές της στρατηγικής ήττας του ΣΥΡΙΖΑ ,ο γνωστός πλέον στο πανελλήνιο κ.Πετσίτης , αντιλαμβανόμενος ότι δεν θα έχει στο εξής την προστατευτική ομπρέλα των πρώην κυβερνητικών φίλων του , προσπαθεί όπως όλα δείχνουν , να εξαφανιστεί όχι μόνο από το προσκήνιο αλλά και από την τσιμπίδα της Δικαιοσύνης.

    Μετά το γνωστό σκάνδαλο , ‘όπου εμφανίστηκε χρηματοδοτούμενος από μεγαλοεπιχειρηματίες που είχαν όμως ανοιχτά μέτωπα με τη Δικαιοσύνη ,με κύριο προσόν τη φιλία του με τον Νίκο Παππά αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα ,αφού ταξίδεψε στο Λονδίνο ,στη συνέχεια εγκαταστάθηκε στην Κύπρο.

    Τώρα όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα εβδομαδιαίας εφημερίδας, ο Πετσίτης πήγε ακόμη πιο μακριά από το ενδεχόμενο… έκδοσης. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα Κατεχόμενα της Κύπρου ,στην Τουρκοκυπριακή πλευρά.

    Λέγεται μάλιστα , ότι άλλαξε και το κινητό του , έτσι δύσκολα μπορεί κανείς να επικοινωνήσει μαζί του. Πώς μπόρεσε και μπήκε εκεί μέσα; Τον φυγάδευσε ο Τσίπρας μαζί με το νέο του φίλο τον Ερντογάν; Είναι ωρολογιακή βόμβα τελικά αυτός ο Πετσίτης και όσα ξέρει σίγουρα μπορεί να δημιουργήσουν νέους Τσοχατζόπουλους.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

      1. Μην ξεχασεις την βαζελινη συντροφε,μουαχαχαχαχα.

    1. Είναι γνωστό άλλωστε πως όλοι οι εγκληματίες από Ελλάδα μέση Ανατολή κλπ φυγαδευονται στα κατεχόμενα,τα οποία είναι η “λατινική Αμερική “της Μεσογείου.Ο “ντελιβερας”της κουμουνδουρου που έμπαινε μπροστινός για να εισπράττει “χορηγίες” για χάρη του Παππά και Τσίπρα τελείωσε τις αποστολές του,και τώρα απολαμβάνει τους καρπούς του “αγώνα”του,ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ να περάσει αυτή η μεταβατική περίοδος χειραγώγησης της Ελληνικής δικαιοσύνης,και να σιγουρευτει πως δεν θα έχει “τρεξίματα” όπως του έχουν τάξει!!!

    2. Μιας και η Βενεζουέλα πέφτει λίγο μακριά , πήγε να βρει κατάλυμα και για τις υπόλοιπες κομουνιστικές λέρες.

    Comments are closed.