ΤΕΛΟΣ! ΤΗΝ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ – ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Η ΓΚΑΓΚΑΚΗ

    Κοινοποίηση:
    3070_mpakogianis_gkagkaki_18092019_1

    Την παραίτησή της τόσο από τη θέση της υπευθύνου του τομέα Πολιτισμού του δήμου Αθηναίων, όσο και της προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της Τεχνόπολης, υπέβαλε η Κατερίνα Γκαγκάκη, υπό το βάρος των αντιδράσεων που προκάλεσε ο σχολιασμός σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος φοιτήτριας του ΑΠΘ στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, στο πάνελ της οποίας μετέχει η κυρία Γκαγκάκη.

    Την αποπομπή της Κατερίνας Γκαγκάκη είχε ζητήσει από τον δήμαρχο Αθηναίων ο επικεφαλής της παράταξης «ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ», Παύλος Γερουλάνος και όπως έγινε γνωστό, την Τετάρτη η υπέυθυνη του τομέα Πολιτισμού στον δήμο της πρωτεύουσας έθεσε την παραίτησή της στη διάθεση του Κώστα Μπακογιάννη. Μένει πλέον να αποδειχθεί αν θα γίνει τελικά δεκτή.

    «Η κυρία Γκαγκάκη δεν μπορεί και δεν θα έπρεπε να παραμείνει στη θέση της, ως ένδειξη κατανόησης ότι συμπεριφορές όπως η δική της στην επίμαχη τηλεοπτική εκπομπή δεν έχουν θέση ούτε στον χώρο ευθύνης της, ούτε στην ελληνική κοινωνία», είχε ξεκαθαρίσει σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Γερουλάνος, παρά τη δημόσια συγγνώμη που είχε ζήτησει (στη φωτογραφία κάτω) η ίδια για την ενεργό συμμετοχή της στον εμετικό σχολιασμό της εκσπερμάτισης νεαρού πάνω στη φοιτήτρια του Αριστοτελείου.

    Από την πλευρά του , ο Γιώργος Λιάγκας, αφού προηγήθηκε η παρέμβαση του ΕΣΡ και η παραπομπή του παρουσιαστή στο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ, δήλωσε στην εκπομπή του απογοητευμένος από τους συναδέλφους και φίλους του που δεν τον στήριξαν σε μία τέτοια δύσκολη στιγμή (δύσκολη βέβαια λόγω των χαχανητών με τα οποία δοκίμασε να σχολιάσει μία σεξουαλική επίθεση). «Εγώ ξέρεις τώρα… αυτές τις μέρες, μετράω ποιοι μου στέλνουν μηνύματα. Είναι σημαντικό αυτό», είπε, τονίζοντας πως μερικές φορές «το συγγνώμη πρέπει να γίνεται δεκτό […] ειδικά άμα είναι ξεκάθαρο και ειλικρινές».

    Οι χορηγοί πάντως, δείχνουν να έχουν άλλη γνώμη, καθώς κατά πληροφορίες ήδη δύο μεγάλες εταιρείες (η μία μάλιστα πολύ γνωστή πολυεθνική) ενημέρωσαν τη διοίκηση του ΣΚΑΪ ότι αποσύρουν τις διαφημίσεις των προϊόντων τους από την εκπομπή του κ. Λιάγκα.  Θα ήταν πιο πρακτικό να μεταφέρουν το Πολυτεχνείο στην Κατεχάκη, άντε στη ΓΑΔΑ που είναι και πιο κοντά

    Η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ και το makeleio.gr προχώρησαν σε αποκαλύψεις “φωτιά” για τον “βίο και πολιτεία” της συγκεκριμένης κυρίας

    Δείτε τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας μας  την Τετάρτη 6 ΝοεμβρίουΠΑΡ 6 ΝΟΕΜ

    Και την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου

    Δευ 11 ΝΟΕ

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Παει την πιτσιλισε και αυτην ο Μπακογιαννενας.

    2. μπράβο στέφανε – επιτέλους η @ουτα@α τσο@υλα ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ …
      ΧΑΧΑΝΙΖΕ ΤΩΡΑ …ΓΑΜ@ΟΛΑ ΓΚΑΓΚΑΚΗ …
      ρε παιδιά η ΓΝΩΣΤΗ …ελενα ακρίτα …ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΙΑ @ΑΛΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ για αυτό το ΣΥΜΒΑΝ ???
      μάλλον ειναι φίλη με τον λιάγκα ….

    3. Η ποιο σωστη ενεργεια απο τοτε που ανελαβε Δημαρχος !!!!!Ειδωμεν για τα υπολοιπα εκκρεμει προβληματα της τριτοκοσμικης…πολεως του Αθηναϊσταν περιμενει ο κοσμος ποτε θα ξυπνησεις απο τον υπνο του δικαιου οπως και ο ηλιθιος των ηλιθιων ……….” γνωστος” σου,αυτου νου η βλακεια και η πολιτικη ασχετοσυνη που τον διακατεχει γκρεμιζει βυζαντινο καστρο συθεμελα !!!!

    4. ωχου, ελεος ρε παιδια με το κλαρινογαμπρο,
      χαλατε το μελανι.!

    5. Και τώρα καλέ, τι θα κάνουμε χωρίς Γκαγκάκη στο Δήμο μας;;; Τεράστια απώλεια… άντε και ένα ουστ από την τηλεόραση, να γλιτώσουμε και από δαύτην και τη γυάλα της, που χρόνια τώρα ζει…

        1. Έτσι ακριβώς, φίλτατε Σαμουήλ! Σου λεω, χωρίς Γκαγκάκη, δεν θα φάμε απόψε το βραδάκι.

    6. Δηλαδη ο βλαχοδημαρχος δεν ζητησε την παραιτηση της. Δηλαδη για τον γιδοβοσκο-σαβουρογαμη δημαρχο δεν υπαρχει τιποτα μεμπτο στη συμπεριφορα της γελοιας γκαγκακη. Να χαιρονται οι Αθηναιοι τον ΜΑΛΑΚΑ που εχουν για δημαρχο

    7. Βλέπω και το ανίψι ίδια τακτική με τον λεχρίτη σατράπη τουρκομόγγολο αυγουλομάτη πρωθυπουργό ακολουθεί. Προσλαμβάνει και τοποθετεί άτομα στα ψηφοδέλτια μονάχα αν είναι από την τουρκογέννα!

      1. Επικά σχόλια κανεις εσύ ε??? Χαχαχαχα χαχαχαχα συνέχισε έτσι…. Αχαχα να σαι καλα

        1. Τα ουστ στην εητζιάρα νεγρόφιλη μάνα σου λαθρόλαγνε νεοδημοκράτη γιδοβοσκέ

    Comments are closed.