ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ! ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΤΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΦΑΚΕΛΟΙ ΜΕ ΥΠΟΠΤΗ ΣΚΟΝΗ ΣΕ ΚΡΗΤΗ, ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

    Κοινοποίηση:
    Untitled-1

    Μετά τη Μυτιλήνη, ύποπτοι φάκελοι και σε άλλα τρία σημεία. Βρέθηκαν στο Πολυτεχνείο, στην Κρήτη και στην Κέρκυρα. ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


    Συναγερμό στις αρχές και την ακαδημαϊκή κοινότητα προκαλεί ο εντοπισμός νέων “ύποπτων” φακέλων σε άλλα τρία σημεία, μόλις λίγες ώρες αφού βρέθηκε άλλος “ύποπτος” φάκελος με άγνωστη ουσία στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στη Μυτιλήνη.

    Μετά το περιστατικό που έλαβε χώρα, την Τετάρτη στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου
    Σε Κρήτη, Κέρκυρα και το Πολυτεχνείο εστάλησαν χθες τρεις ακόμη φάκελοι με ύποπτη σκόνη, μετά το περιστατικό που έλαβε χθες χώρα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

    Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη ένας φάκελος με ύποπτη σκόνη είχε αποδέκτη την πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Χρυσή Βιτσιλάκη, προκαλώντας συναγερμό τις αστυνομικές αρχές στην Μυτιλήνη.

    Στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης έχουν μεταφερθεί τα επτά άτομα που ήρθαν σε επαφή καθ’ οιονδήποτε τρόπο με τον φάκελο: πέντε εργαζόμενοι, ο νομικός σύμβουλος του πανεπιστημίου και αστυνομικός που μετέβη και έπιασε το φάκελο. Όπως έγινε γνωστό, είναι όλοι καλά στην υγεία τους, ενώ τα συμπτώματα ευαισθητοποίησης του βλεννογόνου, που είχαν αναφερθεί από κάποια από αυτά, έχουν υποχωρήσει.

    Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο φάκελος φέρεται να εστάλη στη Μυτιλήνη από την Ινδία με το ταχυδρομείο, είχε αποδέκτη σε αγγλική γλώσσα την πρυτάνισσα του πανεπιστημίου και, όταν ανοίχτηκε από εργαζομένους στο γραφείο της πρυτάνισσας που απουσίαζε

    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τα φυλλάδια του φακέλου με την ύποπτη σκόνη έγραφαν στην αγγλική γλώσσα «Η νίκη θα είναι του Ισλάμ χωρίς τους μουσουλμάνους».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Τι να τους κάνουν τα φακελάκια σκόνης;
      Ένα τόνο δυναμίτη σε κάθε πανεπιστημιακό άντρο της αριστερής πανούκλας, να τελειώσουμε με δαύτους.

    2. Από ένα φακελάκι ισλαμοσκονίτσα στα κομμούνια, ΡΕΠΟΥΣΗ, ΔΡΑΓΩΝΑ, ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ ή πώς τη λένε την καριόλα, και σε κάτι αριστερά ΣΥΡΙΖΟΕΙΔΗ μπιφτεκάκια, όπως ΛΙΑΚΟΣ, ΜΠΑΛΤΑΣ, ΚΟΥΡΑΚΗΣ, ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ, ρε πόσοι είναι τελικά, ρε γαμώτο πόση σκόνη θα χρειαστεί, που να τους ξεπαστρέψουν όλους τους προδότες.
      Μια βόμβα σε κάθε Πανεπιστήμιο να πάνε στα τσακίδια όλες οι παλιοαδερφές

    3. Συμφωνώ και επαυξάνω.
      Όλη η αριστερή χολέρα του μαρξισμού έχει κατακαθίσει στα Πανεπιστήμια, από καθηγητούκλες μέχρι τον τελευταίο παρατρεχάμενο.
      Ν αγιάσει το χεράκι αυτουνού που πήγε να τους ξεπαστρέψει. Μακάρι να ξεκαθαρίσει η αριστερή κοπριά, των κατσαπλιάδων που μας το παίζουν και διανοούμενοι τα καθίκια.
      Να στείλουν και στο Καπποδιστριακό και στο Αριστοτέλειο, ιδίως σ΄’ εκείνες τις σχολές Νηπιαγωγών και Δασκαλίσκων που βγάζουν αριστερομηδενιστές για να κάμουν γενίτσαρους τα παιδιά μας.
      Στο διάολο να πάτε πανεπιστημιακοί λεχρ’ιτες και όλοι οι κατσαπλιοειδείς διδάσκοντες, να σας ξεπαστρέψουν με ισλαμιστικά αέρια, διαβόλοι.

    4. παγκοσμίως, είναι το πρώτο μέρος απ’όπου πρέπει να περάσει το Ισλάμ να βάλει τάξη, φυτώρια κομμουνιστών, φιλελέδων, ομοφυλόφιλων, αντιφάδων και πάσης φύσεως παραβατικού και έκφυλου στοιχείου. θαμπ-απ λοιπόν ακόμα και αν είναι φάρσα με ζάχαρη.

    5. “ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ.”……….. ΑΝΤΡΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Κ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗΣ ΝΟΗΣΕΩΣ ΔΛΔ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
      “ΕΛΛΗΝΙΚΑ” ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ..ΑΝΤΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΩΝ.
      ΗΛΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ…….ΑΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ.
      ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΜΗ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ….

    Comments are closed.