ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ… ΤΖΑΚΡΗ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΠΕΡΙΔΡΟΜΙΑΣΑΝ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠ΄ΕΞΩ! ΤΡΕΜΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΣΥΡΙΖΟΦΡΟΥΡΩΝ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Untitled-1

    Στις 16.15 ξεκουμπίστηκαν τα πολιτικά κοπρόσκυλα μέσα σε γιουχαΐσματα.

    Ένταση σημειώθηκε  όταν ομάδα πολιτών προσπάθησε να επιδώσει επιστολή διαμαρτυρίας (δείτε παρακάτω το έγγραφο) σχετικά με την ονομασία των Σκοπίων. Οι άνδρες της ΟΠΚΕ τους απαγόρευσαν την είσοδο, ενώ κατά την αποχώρηση του υπουργού οι πολίτες τραγουδούσαν το Μακεδονία Ξακουστή.

    «Δεν κάνουμε διάλογο ούτε με φασίστες, ούτε με τους χιτλερικούς. Ορισμένοι από αυτούς ήταν σήμερα στα Γιαννιτσά». Αυτό δήλωσε ο υπ. Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, για τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε σήμερα από πολίτες στα Γιαννιτσά που τον αποκάλεσαν «προδότη», μετά την συμφωνία με τα Σκόπια.

    Μάλιστα πρόσθεσε ότι «είχαν έλθει εκεί για να εκφράσουν με αυτόν τον τραμπούκικο τρόπο που ξέρουν την αντίθεσή τους. Λίγοι ήταν, λίγοι θα μείνουν και θα ελαχιστοποιούνται, διότι η συμμορία της Χρυσής Αυγής, έχει καταλάβει ο κόσμος και τι είναι και τι επιδιώκει».

    Σε σχέση με το ίδιο περιστατικό, ο κ. Κοντονής σημείωσε πως πληροφορήθηκε ότι σε μία άλλη ομάδα, «πάλι 10-15 ατόμων, υπήρξαν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας», κάτι που απέδωσε στη «μεγάλη ταραχή» όπως είπε, που «βρίσκεται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

    Σε ο,τι αφορά τη συμφωνία Αθήνας-Σκοπίων, δήλωσε: «Ήταν μία συμφωνία απολύτως θετική για τη χώρα. Διασφαλίζονται τα εθνικά δίκαια και κλείνουν πληγές ετών, οι οποίες θα μπορούσαν να πυροδοτήσουν σοβαρά προβλήματα στο μέλλον».

    Αυτή την ώρα Τζάκρη και Κοντονής τρώνε σε καφε-εστιατόριο στους καταρρακτες της Έδεσσας. Οι ένστολοι συριζοφρουροί δεν αφήνουν κανέναν να μπει μεσα στο μαγαζί για να μην λιντσάρουν τους πολιτικούς προδότες που ξεπούλησα την Μακεδονία μας. ΔΕΙΤΕ τι γίνεται. Θα πέσει το κραξίδι της αρκούδας όπως και στα Γιαννιτσά. Δεν θα τολμάτε να πηγαίνετε πουθενά μετά την παράδοση της χώρας στους γυφτοσκοπιανούς. Θα θέλετε ένα μάτσο ασφαλίτες και ΟΠΚΕ να σας φυλάνε.

    edessa3 edessa4 edessa5 edessa6 edessa7 edessa1 edessa2
    Άγριες αποδοκιμασίες δέχθηκαν ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδώρα Τζάκρη από πολίτες κατά την επίσκεψή τους στην Εισαγγελία στα Γιαννιτσά.

    Την στιγμή που αποχωρούσαν από το κτήριο όπου στεγάζεται η Εισαγγελία και το Ειρηνοδικείο Γιαννιτσών, κόσμος που ήταν στους γύρω δρόμους άρχισε να τους αποδοκιμάζει με ένα παρατεταμένο «ουυυ» και να τους αποκαλεί «προδότες».

    Χαρακτηριστική είναι η εικόνα στο βίντεο του δημοσιογράφου Αμιτζόγλου Λύσανδρου, όπου διακρίνεται η κ. Τζάκρη να φεύγει με σκυμμένο το κεφάλι.

    «Προδότη» φώναζαν τον Κοντονή στα Γιαννιτσά

    Στη συνέχεια ο κ. Κοντονής και η κ. Τζάκρη θα επισκεφθούν την Έδεσσα, όπου θα έχουν συνάντηση με δικαστικούς. Και στις δύο πόλεις πάντως έντονη είναι η αστυνομική παρουσία.

    Το κλίμα αποδοκιμασίας κατά των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, είναι γενικευμένο.

    Λάρισα: Αποδοκίμασαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παπαδόπουλο

    Αποδοκιμασίες δέχτηκε κατά την διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Λάρισας, Νίκος Παπαδόπουλος.

    Οι αποδοκιμασίες που ακούγονταν έντονα από το ακροατήριο για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων σε Βόρεια Μακεδονία, διέκοψαν τον γνωστό για την αγροτοσυνδικαλιστική του δράση Λαρισαίο, που αποχώρησε φανερά ενοχλημένος από το βήμα.

    Οι διαμαρτυρόμενοι ζητούσαν από τον Νίκο Παπαδόπουλο να πάρει πίσω την υπογραφή του, εννοώντας την στήριξή του στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την διαδικασία της περασμένης εβδομάδας στη Βουλή.

    Την ίδια ώρα ακυρώθηκε, για λόγους ασφαλείας, η συνάντηση της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά με τον δήμαρχο Χερσονήσου, Γιάννη Μαστοράκη, υπό το φόβο επεισοδίων, όμοιων με αυτά που σημειώθηκαν χθες στα Χανιά.

    Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης της υπουργού, η συνάντηση με το δήμαρχο Χερσονήσου επρόκειτο να γίνει αμέσως μετά το ραντεβού με τον δήμαρχο Ηρακλείου, στις 12.30 το μεσημέρι, ωστόσο με πρωτοβουλία της ίδιας ακυρώθηκαν και οι δύο συναντήσεις.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: