ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ! ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΟ ΡΕΥΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ – ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ

  Κοινοποίηση:
  MAK 1

  Τελικά η κρίση δεν αφορά σε μεμονωμένες οικογένειες που αναγκάζονται να μένουν ακόμη και χωρίς ρεύμα. Μετά την αποκάλυψη ότι στο Βόλο ένα κορίτσι διάβαζε στο πεζοδρόμιο με το φως της λάμπας επειδή δεν είχε ρεύμα στο σπίτι της, νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως.

  Οικογένεια με δίδυμα μωρά ζει επί πέντε χρόνια με κομμένο το ρεύμα

  Το οικογενειακό δράμα που εκτυλίσσεται σε ένα χωριό στο δήμο Ζαγοράς στη Μαγνησία αποκαλύφθηκε όταν μία οικογένεια έκανε αίτηση ώστε να επανασυνδεθεί το ρεύμα.

  Η οικογένεια, που έχει και δίδυμα βρέφη ενός έτους, ζει σε ένα σπίτι που έχει καταστραφεί ολοσχερώς από φωτιά. Στο παρελθόν είχαν καταφύγει σε παράνομες επανασυνδέσεις ρεύματος, με αποτέλεσμα η ΔΕΗ να προχωρήσει σε ξήλωμα της παροχής ρεύματος. Από τον περασμένο Σεπτέμβριο η οικογένεια ζει στο σκοτάδι.

  Η οφειλή προς τη ΔΕΗ φτάνει το ποσό των 9.000 ευρώ και τους εγκρίθηκε από τον δήμο βοήθημα 4.600 ευρώ ώστε να προβούν σε διακανονισμό.

  Από τον δήμο απευθύνεται έκκληση στήριξης της οικογένειας.

  Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το magnisianews, το τελευταίο διάστημα και άλλες περιπτώσεις, σοβαρότερες ακόμη, απασχολούν διευθυντές και καθηγητές σχολείων, οι οποίος τις χειρίστηκαν με απόλυτη διακριτικότητα.

  Σύμφωνα με τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Σωκράτη Σαβελίδη, τους τελευταίους δύο μήνες έφτασαν σε γνώση της υπηρεσίας, δύο πανομοιότυπα περιστατικά που αφορούσαν διακοπή ρεύματος σε σπίτια μαθητών, και συγκεκριμένα στη πρώτη περίπτωση επρόκειτο για την αναπνευστική συσκευή του μικρού αδελφού μαθητή!

  Μιλώντας για το πρόσφατο γεγονός της μαθήτριας που διάβαζε υπό το φως του στύλου, καθώς στο σπίτι της δεν υπήρχε ηλεκτρικό ρεύμα, ο διευθυντής τόνισε ότι δεν είχε ενημερωθεί το σχολείο και έγιναν οι ενέργειες στη ΔΕΗ για να επανασυνδέσει το ηλεκτρικό, κάτι που συνέβη και στις άλλες περιπτώσεις…

  «Πίσω από κάθε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος υπάρχει και ένας μαθητής. Οι διευθυντές όλων των σχολείων της Μαγνησία επιλήφθηκαν. Το συγκεκριμένο γεγονός δεν το γνώριζαν, επιλήφθηκαν όμως άμεσα. Η λύση δεν προκύπτει ούτε από τη Β’θμια ούτε από το σχολείο, αλλά για κάθε παιδί αυτής της χώρας», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο διευθυντής.

  Δίνουν πρωινό

  Ο διευθυντής εξήγησε πως τα σχολεία αντιμετωπίζουν τέτοια γεγονότα με διακριτικότητα, γιατί οι μαθητές είναι περήφανοι και αξιοπρεπείς, με συνέπεια να δυσκολεύονται να απευθυνθούν στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι όμως όταν ενημερώνονται τα επιλύουν.

  Ο κ. Σαβελίδης επανέλαβε πως μόνο στη Μαγνησία σιτίζονται 241 παιδιά με την παροχή πρωινού με τη συμβολή της Μητρόπολης Δημητριάδος και διερωτήθηκε ποιος παρέχει τα υπόλοιπα γεύματα της ημέρας…

  Σύμφωνα με τον ίδιο «δυστυχώς υπάρχουν πολλά τέτοια γεγονότα και η Διεύθυνση θα κάνει εντός των ημερών τις απαραίτητες ενέργειες για να γίνει παρέμβαση στο υπουργείο και σε άλλους φορείς.

  Σημειώνεται πως σήμερα το πρωί στις 10:30 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο ΓΕΛ Αγριάς, ενώ εκδόθηκε και ανακοίνωση από το Γυμνάσιο της περιοχής όπου αναφέρεται στο θέμα του χαρακτηρισμού των μαθητών στην κοινωνία.

  Η δημοσιοποίηση αυτού του περιστατικού φαίνεται να επηρέασε την τοπική κοινωνία, με αποτέλεσμα να αρχίσουν τα παιδιά να είναι δακτυλοδεικτούμενα, ανέφερε ο κ. Σαβελίδης, που ζήτησε οι Πολιτειακοί άρχοντες να επιληφθούν των θεμάτων που προκύπτουν, ενώ ενημέρωσε πως στο Γυμνάσιο Αγριάς δεν φοιτά η παραπάνω μαθήτρια, αλλά η συγκεκριμένη οικογένεια έχει δύο μαθητές Λυκείου και έναν Δημοτικού.

   

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  4 Σχόλια

  1. Σκοτωνουν αργα και σταθερα την Ελλαδα και φερνουν εγκληματιες μουσουλμάνους για αντικατασταση

  2. …..ΞΕΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΒΙΑ….ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ…..ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ….ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΧΙΟ!!!….ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ….ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΠΤΕΙ ΛΟΓΟΣ …..ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥΣ….ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΡΕ ΧΙΟ!!….ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ….

  3. Ποιος τρώει τα επιδόματα που δικαιούνται αυτοί οι άνθρωποι ανεργίας τέκνων κλπ δικηγορικοι σύλλογοι δήμοι λαέ ξυπνά διεκδικήστε τα δικαιώματα σας έχετε υποχρέωση για τα παιδιά σας νόμοι υπάρχουν …..άνθρωποι του πνεύματος βοηθειστε παρακαλώ ,οι πρόσφυγες γιατί λαμβάνουν επίδομα; Γιατί οι ΜΚΟ φροντίζει…….ας φροντίσει κάποιος και για τους Έλληνες αμάν πια

  Leave a Response