ΣΥΓΚΙΝΕΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ- ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο 35ΧΡΟΝΟΣ ΗΡΩΑΣ.

    Κοινοποίηση:
    09

    Σε θρίλερ εξελίσσεται η διαλεύκανση της υπόθεσης του θανάτου του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Αργά το βράδυ της Δευτέρας, οι γονείς του πέρασαν κάτω από απόλυτη μυστικότητα στο ελληνικό έδαφος και κατέθεσαν σε Έλληνες αστυνομικούς, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που είχε διατάξει ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ιωαννίνων, Αργύρης Δημόπουλος, όπως πρώτο έγραψε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και η εφημερίδα μας, στο φύλλο της Δευτέρας.

    Οι γονείς του 35χρονου ομογενούς επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο συγγενικού τους προσώπου και μετέβησαν στην Κακαβιά. Σε ειδικό χώρο, που παραχωρήθηκε για τον σκοπό αυτό, συνάντησαν τρεις αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., στους οποίους και έδωσαν κατάθεση. Τους είχε ζητηθεί να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα του Κωνσταντίνου Κατσίφα και όσα άλλα επίσημα έγγραφα είχαν στο σπίτι.

    Οι γονείς του 35χρονου κατέθεσαν ότι ο γιος τους είχε διπλή υπηκοότητα, ότι ήταν εγγεγραμμένος στα δημοτολόγια του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, ενώ για το περιστατικό δήλωσαν ότι δεν γνώριζαν κάτι, καθώς δεν ήταν παρόντες. Οι δύο αυτές καταθέσεις προστέθηκαν στον φάκελο της δικογραφίας που άνοιξαν οι ελληνικές Αρχές, οι οποίες διερευνούν, μετά την εντολή του εισαγγελέα Αργύρη Δημόπουλου, εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση εις βάρος των Αλβανών αστυνομικών. Ο φάκελος της υπόθεσης εστάλη χθες από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας.

    Μυστήριο παραμένει το τι απέγινε το κινητό τηλέφωνο του 35χρονου, το οποίο δεν έχει ακόμα βρεθεί, χωρίς να αποκλείεται να έχει κατασχεθεί από τις αλβανικές αστυνομικές Αρχές. Οι γονείς του και οι αδελφές του έχουν κάνει νομικές ενέργειες προς την Εισαγγελία Τιράνων να τους παραδοθεί, αν βρίσκεται στον φάκελο της σχετικής δικογραφίας.

    «Η τελευταία επιθυμία του θανόντος είναι, αν μπορεί να συνδράμει κάποιος, ήταν να υλοποιηθεί η σκέψη του για μια εκκλησία στο χωριό του. Είναι το μόνο που ήθελε αυτή η ελληνική ψυχή που χάθηκε» είπε ο κ. Γιοβανόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Δυστυχώς χάνονται οι άξιοι και οι Έλληνες και εδώ μένουν όλα τα Ανθελληνικά αποβράσματα και απολειφάδια! κάτι υπέρμαχοι αναρχοκουλτουριάριδες των ΜΚΟ και του κάθε βρωμιάρη! Πότε θα έρθει η ώρα εμείς οι Έλληνες να καθαρίσουμε αυτό τον καημένο τόπο;;;;;;

    2. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ , ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΝΕΟΛΑΙΕΣ –ΚΚΕ–ΑΝΤΑΡΣΥΑ–ΣΥΡΙΖΑ–ΠΑΣΟΚ– ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ;
      ΝΑ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ , ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ;

    3. Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΗΡΩΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ ΗΛΙΑΚΗ ,ΤΟΝ ΝΤΕΡΤΙΛΗ ,ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ,ΤΟΝ ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ,ΕΖΗΣΕ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΑΠΟΡΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ. ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ,ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ. ΜΑΤΑΙΑ. ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ. ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΟΜΩΣ. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΠΞΑ ΣΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ. ΗΡΩΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ.

    4. —-ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.—
      –ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑΖΙ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

      1. Μπηκε στο Πανθεον των Ηρωων μαζι με τους Σολωμου, Ισαακ, Λεωνιδα και τοσους αλλους.

    Comments are closed.