ΣΤΟ ΔΙΑΦΘΟΡΕΙΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΧΩΡΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ “ΝΑΜΜΟΣ”, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ Ο ΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΓΔΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ “ΠΑΡΔΑΛΕΣ”, ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ “ΖΩΝΤΑΝΟ SEX ” ΣΤΙΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ. ΖΕΥΓΑΡΙ “ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ” ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ-ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    larnak1

    Κατάντησαν μια περιοχή, Βαβυλωνία. Πρόκειται για το μέρος μπροστά από το LUSH LOUNGE στην παραλία Μακένζυ. Το αποκαλούμενο και νέο “Νάμμος”.  

    “…Αίσχος μπροστά από οικογένειες κ παιδιά”, μας αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες όχι κανενός ηθικιστικού κατηχητικού σχολείου, αλλά σοβαροί οικογενειάρχες που πήγαν να κάνουν μπάνιο και να πιουν έναν καφέ και έπεσαν πάνω σε σεξουαλικές περιπτύξεις, ζευγαριών που έκαναν σεξ μπροστά σε ανήλικα παιδιά, χωρίς να σέβονται τον δημόσιο χώρο( και πάνω απ όλα τον εαυτό τους), ξαναμένοι από το πάθος , το αλκοόλ και πιθανόν κι άλλες ενεργές “ουσίες”.

    Για να μην ξεχνιόμαστε: Η περιοχή είναι στο Δήμο Λάρνακας, εκεί όπου έχει απλώσει τα “πλοκάμια” του, ο νέος δήμαρχος μπολσεβίκος.  Ο γνωστός και μη εξαιρετέος, Ανδρέας Βύρας, πρώην διευθυντής στη συνεργατική Κάτω Βαρωσίων ,ο οποίος κατηγορείται ακόμα ότι έκανε του κόσμου τις περίεργες δουλειές και τον κάλυπταν ο Μούσκαλλης Αντρέας , πρόεδρος της συνεργατικής, βουλευτής του ΑΚΕΛ και πρώην προπονητής.

    vyras

    Για τον εν λόγω, λέγεται και σχολιάζεται ότι πρόσφατα ταξίδεψε με γνωστό δικηγόρο στον Λίβανο (Χ.Λ.)  και ζήτησε “χάρες” από Λιβανέζο επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην Λάρνακα. Αλήθεια, ψέμματα;

    tsonta-paralia-2

    Ας μας απαντήσουν και οι δύο. Δημόσια. Εδώ δεν κρύβουμε τίποτα.

    Το σκάνδαλο του συνεργατισμού

    Για τον νυν δήμαρχο Λάρνακας (ο οποίος κατηγορείται ότι έχει μεταβάλλει την τουριστική περιοχή σε διαφθορείο με τέτοια αίσχιστη κατάντια όπως αυτή των βίντεο που παρακολουθούμε εμβρόντητοι), έχουν καταγγελθεί πολλά από αντιπολιτευόμενα κόμμα της Κύπρου και έχουν αφεθεί πολλές σκιές.

    Ο ΔΗΣΥ θέλοντας να κτυπήσει το ΑΚΕΛ έχει αφήσει στο παρελθόν, αιχμές και σκιές για τη δράση στελεχών και μελών που διόρισε στον Συνεργατισμό. Μία κίνηση που όπως αναφέρουν πολιτικές πηγές θα δώσει την αίσθηση πως για τον Συνεργατισμό φταίνε όλοι και γι αυτό ακριβώς τον λόγο θα αναγκαστούν τα κόμματα να το αποσιωπήσουν με στόχο να αποφύγουν την όποια φθορά. Καθόλου τυχαία η αναφορά του κ. Νεοφύτου στο Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λάρνακας και Αμμοχώστου, όπου όπως είπε «δεν έμεινε φορολογικός παράδεισος που να τον αφήσουν εκτός». Κίνηση που δεν ονομάτιζε αλλά φωτογράφιζε τον πρώην βουλευτή του ΑΚΕΛ Ανδρέα Μουσκάλλη αλλά και τον νυν δήμαρχο Λάρνακας Ανδρέα Βύρα.

    tsonta-paralia-1

    Κατά σύμπτωση, τώρα οι ίδιοι άνθρωποι, πίσω απο την Βαβυλωνία της αμαρτωλής περιοχής. Ντροπή. Λίγη καταισχύνη, δεν βλάπτει κύριε Δήμαρχε. Τι είναι αυτά τα πράγματα; Αυτός είναι τουρισμός ή οίκος ανοχής; Αλλά ξεχάσαμε: Στον μπολσεβικισμό, όλα επιτρέπονται. Έτσι;

    4 from makeleio tv on Vimeo.

    3 from makeleio tv on Vimeo.

    2 from makeleio tv on Vimeo.

    1 from makeleio tv on Vimeo.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ με τα σκουπίδια της Κύπρου. Εδώ έχουμε τεράστια θέματα στην χώρα μας και ασχολούμαστε με παπαριες.

    2. Έχουν χαθεί κάθε ανθρώπινες αξίες, τόσο ηθικές όσο και προσωπικές. Με λίγα λόγια λειτουργεί το σεξιστικό ένστικτο όπως και στα ζώα. Η αποκτηνωση αυτή από κάπου η κάποιους δημιουργήθηκε και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους υσχηρους του πλανήτη που διαμορφώνουν συνειδησεις…… διότι δεν πρέπει να υπάρχει σεβασμός ούτε στην προσωπική ,ωη του καθενός αντιθέτως να μην ντρέπονται που έχουν καταντήσει σαν κολλημένα σκυλιά στην ύπαιθρο.

    3. Πως σχετίζονται μπολσεβίκοι και ιδεολογίες με πρόσωπα πολιτικών ή μη με αυτό το βίντεο των ξαναμένων στις ξαπλώστρες ένας θεός ξέρει, τρικυμία εν κρανίω έχεις αρθρογράφε. μήπως ζήτησαν και άδεια από τον μαγαζάτορα? Αντί να τραβάει βίντεο ο “σοκαρισμένος” μπορούσε να παρέμβει μιλόντας στο μαγαζί αλλά κάθησε είδε και δεν είπε κουβέντα. Και να αληθεύουν όσα γράφονται εδώ για τον δήμαρχο το βίντεο αποτελέι ντροπή μόνο για τους εικονιζόμενους και για κανέναν άλλο. Α, και για αυτόν που τραβουσε το βίντεο.

    4. H Βαβυλωνα ελληνικη αλλα μπουκαραν τα σοια της Ρουθ μεσα στην πολι και την εκαναν μπουρδελο οι βαρβαροι….οι οποιοι καταφεραν να κατηγορουν τους πολιτισμενους που ειχαν σπιτια και οι ανωμαλιαρηδες σκηνητες εγιναν και αγιοι !!!!! οποτε και αυτο το ζευγαρι διακατεχεται απο αγιοσυνη που ηρθε ”’απεξω”’ και θα παει στον παραδεισο και πρεπει απο σημερα αυτη η παραλια να γινη ”γαμστρονα”’ για να πηγαινουμε ολοι στον παραδεισο …..με βαση παντοτε την τσομπαναρια της ερημου του Σινα.

    5. αυτο ειναι ανθρωπινος ξεπεσμος μιας ολοκληρης κοινωνιας του μπουρδελονησιου… θα ηθελα ομως να ηξερα τωρα που θα το δει live o δημαρχος τι θα κανει;;;; θα παρει μετρα;;;; θα ζητησει την βοηθεια του φιλου του, πρωθυπουργου;;;;

    Comments are closed.