ΣΟΚ ΣΤΗ ΣΑΜΟ! ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΣΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ – ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟ ΝΗΣΙ [ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

    Κοινοποίηση:
    ΤΥΘΥΤΡΘ

    Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγο στο στενό του Ξενία Σάμου, καθώς αλλοδαπός που πιθανότατα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, επιτέθηκε χωρίς λόγο σε δημοτική υπάλληλο καθαριότητας.

    Παρόν στο περιστατικό ήταν ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου Μιχάλης Μητσός, όπου προστάτευσε την υπάλληλο απο τον αλλοδαπό και ενημέρωσε την αστυνομία να σπεύσει στο σημείο.

    Μετανάστες προσπάθησαν να ηρεμήσουν τον νεαρό, ο οποίος βρίσκονταν σε κατάσταση αμόκ, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

    Στη συνέχεια τον οδήγησαν στην είσοδο του κέντρου ψυχικής υγείας, ζητώντας να τον αφήσουν να εισέλθει στο εσωτερικό του κτιρίου.

    Έντρομοι οι υπάλληλοι του κέντρου κλείδωσαν την κύρια πόρτα.

    Στο σημείο βρέθηκαν τρεις αστυνομικοί όπου τελικά του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό τμήμα Σάμου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Ήθελε να “επενδύσει” με το σπέρμα του ρε,ρατσιστές που θα τον κακολογήσετε κιόλας,δεν θέλετε πολυπολιτισμό?φάτε τον τώρα και μην ξεχάστε να ξαναψηφίστε Αλ6 και Κούλη

    2. ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! ΡΟΥΦΑ ΤΗΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΤΩΡΑ

    3. ΧΑΧΑ,,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΑ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΣΑ ..ΧΑΧΑ…ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΙ

    4. Δεν την πηδηξε?? Κριμα…γιατι και αυτη η Κουλη η Αλεξη η Φωφη ψηφιζει σιγουρα. Αλλα ξεχασα,η Χρυση Αυγη φταιει για ολα… Περαστικα σας νεοραγιαδες

    5. ειμι γιουφτο προσφυγας και τελι τσιαμπα λεφτα, τσιαμπα!!!

    6. ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΊ ΕΤΣΙ ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΆΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΆΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΔΏ.

    7. Σταματήστε να μιλάτε για ψυχολογικά προβλήματα . Δεν έχουν κανένα πρόβλημα , είναι απλά νεγροειδεις , κάτι μεταξύ ανθρώπου και ζώου…. και αυτή είναι η φυσιολογική συμπεριφορά τους πάνω στην οποία διαμορφώνεται και ο “πολιτισμός” τους , που είναι αυτός που ξέρουμε , της μέσης ανατολης και Αφρικής . Δεν πρόκειται να αλλάξει .

      1. Φιλε μου αν εσεις της χα δεν ειχατε αυτες τις ηλιθιες ιδεες για τους συνανθρωπους σας, αν μπορουσατε να λυσετε το προβλημα με το μεταναστευτικο, χωρις βια, φονους και απειλες τυπου “ολοι σε σαπιοκαραβα και φουντο στη θαλασσα”. Aν σταματουσατε να βαρατε χαιλ στις συγκεντρωσεις σας και δεν ειχατε σαν προτυπο σας τους ναζι, θα εισασταν σχεδον μονιμη κυβερνηση στη χωρα.

    8. Μη περαξετε το προφυγα σας γαμησα εεε.
      Θα στειλω στο νησι σας 8.000.000 ακομα,αμα τον ακουμπησετε.

    9. “Αχ οι καημενοι και κατατρεγμενοι προσφυγες δεν εχουν στον ηλιο μοιρα”, ετσι ελεγαν τα αριστερα αποληφαδια της φασιστερας και του σταλινισμου. Θελατε κουλιδες και τσιπρες που υποστηριζουν τετοιου ειδους τακτικες, καθιστε τωρα και φατε τα πιθηκια στην μαπα σας και σκασμος.

    10. ΛΑΤΡΕΎΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΉ ΚΟΙΝΩΝΊΑ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΕΊΠΕ;

    11. Φανταστείτε ποσοι ειναι αυτοι που εχουν ψυχολογικά προβλήματα. Ε ρε τι μας φέρνουν!! Κι εμεις δεν μιλαμε. Σαν τα πρόβατα. Επρεπε εδω και χροοονια να αντισταθούμε σε ολα αυτα. Αλλα τοτε είμασταν στην κοσμάρα μας. Δεν περιμέναμε να ερθει το πρόβλημα εξω απο το σπιτι μας. Και που ειστε ακομα….εχουμε να δουμε και να πάθουμε….ουουου, πολλα. Καλα να τα πάθουμε ομως. Οταν καποιοι φώναζαν τους έλεγαν φασιστες και ρατσιστές.

    12. Ο/Η Αριστερος Αναρχικος Ανθελληνας Απλυτος ΣυριζοφασισταςNeodimokratis λέει:

      κακοιμορα προσφυγακια ταξικα μας αδερφια.

    Comments are closed.