28/03/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

    ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ! ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΓΑΜΟΣ! «ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ» ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ! ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

    Κοινοποίηση:
    1

    Ένα πολύ περίεργο περιστατικό (βέβαια όχι και τόσο «περίεργο»{ εάν σκεφτεί κανείς τι γίνεται στην Πάτρα με τους… «πρόσφυγες»)  σημειώθηκε στην πόλη και συγκεκριμένα στο ναό του Αγίου Ανδρέα, την ώρα που γινόταν ένας γάμος!

    Ένας άνδρας εισέβαλε στην εκκλησία κατά την διάρκεια της γαμήλιας τελετής στη Πάτρα, ο οποίος είχε περίεργη συμπεριφορά ενώ δεν τον γνώριζε κανείς από τους παρευρισκόμενους.

    Ο άνδρας, πιθανόν αλλοδαπός, καθόταν για αρκετά λεπτά σε περίεργη στάση στη μέση του ναού, κάτι που κίνησε την περιέργεια των καλεσμένων που κάλεσαν την αστυνομία.
    Άνδρες της ΕΛΑΣ έσπευσαν στο σημείο, έλεγξαν τον άνδρα και βρήκαν πάνω του δυο μαχαίρια με αποτέλεσμα να προχωρήσουν στη σύλληψή του!

    ΓΑΜΟΣ 1.jpg

    sillipsi.jpg

    Πηγή: patrastimes

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Όλα αυτά γίνονται γιατί αφήνουν να έρχονται σε χώρες που μένουν άνθρωποι , γενετικά καθιζήματα , ανθρώπινα σκουπίδια , στην συνέχεια διαπιστώνουν την κατωτερότητα τους και προσπαθούν να βρουν κάτι για να τους ανεβάσει στρέφονται στα ψέμματα του ισλαμ και το βρίσκουν σαν αφορμή να ξεσπασουν τα κόμπλεξ που έχουν.
      Αν αυτά τα πιθήκια έμεναν στο μπουρδέλο που το λένε πατρίδα δεν θα είχαμε τέτοια προβλήματα !
      Η Ελλάδα δεν έχει ούτε για τους Έλληνες θα ζήσουμε τους πίθηκους ; Αν θέλουν να έρθουν εδώ μόνο σαν σκλάβοι υπάρχει χώρος σαν σκλάβοι αλυσοδεμένοι να δουλεύουν μέρα-νύχτα για ένα κομμάτι ψωμί αν τους αρέσει ! Αυτό μπορεί να δώσει η Ελλάδα στα σκατά αυτά !

    2. ΑΙΝΤΕ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ!!!!Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ!!!

    3. Αυτα ειναι τα χαλια της Ελλαδας των τσιπρα και Καμμενου.Ενας απλυτος λαθραιος Ισλαμιστης μασκοφορος που εισβαλει μεσα σε Ορθοδοξη εκκλησια.Εικονες απο το κοντινο και μαυρο μελλον της Ελλαδας των απλυτων κακοποιων λαθρομεταναστων.

      1. Εικόνες από το όχι και τόσο μακρινό μέλλον με τόσα πιθήκια να αναπαράγονται θα πολλαπλασιαστούν οι ντόπιοι ισλαμοπίθηκοι που αφού τα καταλαβαίνουν ότι πρόκειται για κατώτερα όντα γονιδιακά απορρίμματα θα κατευθυνθούν στην θρησκεία για να τους ανεβάσει και φυσικά να έχουν μια αφορμή για να κάνουν εγκλήματα !!
        Όσο για το ισλαμ με πάνω 100 σούρες στο κοράνι και 20 περίπου στα χαντιθ που προτρέπουν σε εγκληματικές ενέργειες κατά των απίστων και λαμβάνοντας υπόψη τις διανοητικές δυνατότητες αυτών των πιθήκων το μέλλον προδιαγράφεται πολύ ζοφερό !!!

    4. Δεν θα μαχαιρώσουν ούτε θα βιάσουν τον Τσίπρα και τα παιδιά του, δεν θα σφάξουν κανέναν που αποφάσισε για εμάς χωρίς την θέληση μας, γιατί έχουνε μπράβους να τους φυλάνε. Τα δικά μας παιδιά θα βιάσουν και τους δικούς μας θα σφάξουν. Άρα όποιος δίνει την ψήφο του σε αυτά τα καθάρματα που τους θέλουν τότε καλά να πάθει και αυτός και όλο του το σόϊ. Πρώτοι και καλύτεροι θα πάνε οι αλληλέγγυοι απο το φίδι που έθρεψαν. Οι υπόλοιποι τι φταίνε που δεν έκαναν αυτήν την ανθελληνική επιλογή;

    5. ΚΑΜΙΑ ΣΟΥΒΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ , ΝΑ ΤΟΝ ΣΟΥΒΛΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΔΙΑΚΟ , ΤΙ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΖΑΝΕ ΞΥΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ,

    6. ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΑΤΖΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΕΘΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ OVER OVERRR

    7. ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ…ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΛΙ ΤΣΙΠΡΑ ΔΑΓΚΩΤΟ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ….ΔΕΙΤΕ

    8. Εφεραν τον εχθρο στην ελλαδα ολα τα κομματοσκυλα και οι προσκυνημενοι αλλυλεγγυοι υπο την καθοδηγηση εβραιων αλλυλεγγυων και κατοχικων κυβερνησεων. Η αλλωση της ελλαδας υπο την εα οθωμανικη αυτοκρατορια ειναι πλεον ορατη και ο κινδυνος μεγαλος. Τετρακοσια χρονια ο ραγιας εκανε να ελευθερωθει και τωρα ξαναθρεψε το φιδι στον κορφο του.. ΘΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΟΥΣ. Και εκτος οτι οολοι αυτοι που ερχονται ειναι νεοι αντρες απο τα βαθη της ασιας και κρυφοτζιχαντιστες δεν δεχωνται αλλη κουλτουρα ουτε δεχωνται τον δυτικο τροπο ζωης διοτι πολυ απλα ειναι ΒΑΡΒΑΡΟΙ. ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΖΑΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

      ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΙΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΕΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ. ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΔΕΧΘΗΚΑΤΕ.

    9. Καλως τα δεχτηκαμε. Περαστε, περαστε!!! Τι να σας τραταρουμε; Λιγο χοιρινο μηπως; Σε γαμο πηγε ο ανθρωπος. Να ζησετε ηθελε να τους ευχηθει …σφαζοντας τους.

    10. ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ;; ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ..

    11. Μπραβο στους ανθρώπους που φώναξαν την αστυνομία!Αυτός ο μουλος λαθρομετανάστης φασίστας ισλαμιστης ήταν έτοιμος να σφάξει 100% !!! Πρέπει να ενημερωθουνε οι Έλληνες τώρα για τις γιορτές ότι είναι αυξημένος ο κίνδυνος γιατι τα σκυλια του ισλαμ έχουν λυσσάξει!

    Comments are closed.