ΣΟΚ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 14ΧΡΟΝΟΣ ΒΡΩΜΙ@ΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΚ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ 13ΧΡΟΝΗ- ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

    Κοινοποίηση:
    aselgeia

    Δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά!

    Συγκλονισμένη όλη η Γερμανία για άλλη μια φορά.

    Μια εβδομάδα μετά την δολοφονία 8χρονου, που βρήκε τραγικό θάνατο καθώς Αφρικανός από την Ερυθραία τον πέταξε στις ράγες του τρένου (το makeleio.gr είχε αναφερθεί αναλυτικά), η χώρα δεν λέει να συνέλθει.

    Ένας 14χρονος από το Ιράκ, προσπάθησε σε μια δημόσια πισίνα της πόλης του  Μόναχο να βιάσει μια 13χρονη.

    4,w=1489,q=low,c=0.bild

    Για την πράξη δεν υπάρχουν λόγια.
    Ο 14χρονος συμμαθητής της 13χρονης Γερμανίδας, οδήγησε το κορίτσι στα αποδυτήρια. Κλείδωσε την χόρτα αναγκάζοντας την να βγάλει το μαγιό της απαιτώντας να τον ικανοποιήσει στοματικά.

    1,w=1134,q=low,c=0.bild

    Η κοπέλα άρχιζε να κλαίει. Μόνο τότε ο 14χρονος την άφησε να φύγει λέγοντας της «αν πεις κάτι θα σε σκοτώσω».

    Η 13χρονη ανέφερε το συμβάν στον ναυαγοσώστη της πισίνας. Ο εισαγγελέας διέταξε την σύλληψη του Ιρακινού.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. Ότι να ναι όπως να ναι , αμα θελετε να φυγουν οι αλλοδαποι από την ελλαδα θα πατε εσεις να δουλεψετε στα χωράφια και της οικοδομες? όχι γιατι ειστε αχρηστοι τεμπέληδες και φασιστες

    2. Σαλτα και πηδηξου ρε ναζιστρουλα η αδολφα σου είναι χωμενη βαθεια στο βερολινο εκει εφαγε τρελη πουτσα απ τον κοκκινο στρατο λεχριτη ταγματαλητη!

    3. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η Ελλάδα είναι εκείνος που προέρχεται από τους λαθρομετανάστες.
      Το άσχημο είναι ότι ο αριθμός τον ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΟΝ αυξάνεται συνεχώς με αποτέλεσμα, λόγω της υπογεννητικότητας των Ελλήνων, σε τριάντα περίπου χρόνια, από κυρίαρχο στοιχείο θα γίνουμε μειονότητα στην χώρα μας.

    4. ..διαβάζω τα σχόλια εναντίον μου.Σας απαντώ, η Έρις μεταξύ μας,δεν θα γίνει έρως κατά τον Ζουράρι,ο καθηγητής ελπίζει ματαιως.Σ.Χιο η Έρις ,κάποια στιγμή θα δώσει πόλεμο και αίμα.Οπως την περίοδο 1944-49.Μην το ξεχάσεις…!!

      1. Αφου δεν θελεις εριδες, βαλε το μυαλο σου να δουλεψει κανονικα και οχι αριστεροστροφα. Βλακα.

    5. Εγώ ένα ξέρω Είμαστε στη χώρα του Ωχ Αδελφέ μου ακόμα και τώρα που είμαστε σε κίνδυνο και που έχουμε όλα αυτά τα σκουπίδια στη χώρα μας το είδα και σε σούπερ μάρκετ προχθές ούρλιαζε ένας αλλοδαπός και ήθελε να περάσει και πρώτος στο ταμείο λες και εμείς δεν έχουμε δουλειές και τελικά βάλανε ειδικό ταμείο για την πάρτη του για να μη γίνει φασαρία και έτρεμε Ψυχούλα τους στο μαγαζί οι υπεύθυνοι που είναι πάλι ανεύθυνοι ενώ αν εγώ διευθύνω το μαγαζί τον είχα πετάξει ήδη έξω

    6. Ισλαμολάγνε παπάρα Κωστόπουλε,πάρε την μπούρκα και τους τριτοκοσμικούς ταλιμπάν,που υποστηρίζεις και δρόμο από την πατρίδα μας..Το κατάλαβες ρατσιστή κατά των Ελλήνων..Πούλο γίδι…

      1. ..την πατρίδα την έχετε..ζαλίσει.Εσυ να πάρεις δρόμο και θα πάρεις για να βρεις εργασία.Τον πουλο βαλτον εκεί που ξέρεις βούρλο νεοέλληνα..!

        1. Βούρλο είσαι εσύ ραγιά Εθνορατσιστή,γιατί μισείς το Έθνος μας,και θέλεις να γίνει η Ελλάδα τριτοκοσμική χώρα.Είσαι ένας εφιάλτης πηλιογούσης,γιατί υποστηρίζεις αυτούς μας μισούν και μας θεωρούν άπιστους.Εδώ θα μείνουμε βλακάκο,έχουμε εργασία,δεν θα αφήσουμε την Ελλάδα σε άτομα όπως εσύ..Πηλιογούση Μισέλληνα.

    7. Το χρήμα του Σόρος κανονίζει τα όρια των πολιτικών μας ελευθεριών και του τρόπου ζωής μας.Επιβάλλουν στους ευρωπαίους πολίτες την νέα τάξη πραγμάτων για να διατηρήσουν τα πλούτη τους μειώνοντας το βιοτικό μας ΑΛΛΆ και το πολιτιστικό μας επίπεδο. Θέλουμε την Πατρίδα μας χωρίς βιαστές και μαχαιροβγάλτες.

    8. Έχω φίλη στη Γερμανία και η κατάσταση είναι τραγική. Όλα τα νοσοκομεία, πισίνες κλπ. είναι γεμάτα με τους λαθρομετανάστες και έχουν πάντα προτεραιότητα έναντι των Γερμανών. Οι Γερμανοί δεν μπορούν να κάνουν τίποτα στην ίδια τους τη χώρα. Υπάρχει νόμος και αν τολμήσεις να πεις κάτι για τους λαθρομετανάστες σε συλλαμβάνουν οπότε αυτοί κάνουν ανενόχλητοι ότι γουστάρουν, όπως και στη Σουηδία που έχουν καταλάβει περιοχές και δεν μπορεί να πάει ούτε η αστυνομία. Σε λίγο θα γίνουν και εδώ αυτά.

    9. NΙκο Κωστόπουλε , οι Έλληνες της Γερμανίας δεν βιάζουν , δεν μαχαιρώνουν , δεν ληστεύουν και δεν πουλάνε ναρκωτικά στους πολίτες . Δεν εισέβαλαν παράνομα στην Γερμανία ….. ηλίθια ορνιθα , σκέψου πριν γράψεις σαχλαμάρες
      Παπάρα ε παπάρα…!

    10. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !
      ΤΟ ΑΚΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΝΔ ;

      1. Σιγά μη τους διώξει. Οι εντολες ειναι ακριβως οι αντίθετες. Δηλαδη φέρτε κι αλλους. Μα ο άνθρωπος το είπε…το κράτος εχει συνέχεια….βεβαια αυτο το είπε για την συμφωνία των Πρεσπών, αλλα πιςτευω πως μιλούσε γενικα, για ολα. Οι πολιτικοι ….μας…. τα λενε, εμεις οι ηλίθιοι δεν ακούμε. Και ο Τσιπρας είχε πει πριν βγει, πως θα φέρει και τις οικογένειες των λαθρο, τι φταίει αυτος αν εμεις ειμαστε ηλίθιοι και δεν ακούμε και τωρα μας γέμισε με λαθρο;;;;; Αυτος φταίει;;;; Μωρε καλα μας κανουν!!! Και αυτα που γίνονται στην Γερμανία λιγα ειναι, εδω να δειτε τι εχει να γινει. Σε λιγο θα μας πετάνε εξω απο τα σπιτια μας για να μπουν αυτοι.

      2. ο σύντροφος κούλης το έχει δηλώσει ήδη προεκλογικά…
        θα πολεμήσουμε το νατιβισμό (δλδ τους ντόπιους;)

    11. Ανδρείκελο γεμάτα και από αυτά γειτονιές της Θεσσαλονίκης που δεν λένε να την ξεβρωμισουν ακόμα οι υπευθυνοι. Χειρότεροι από τα πακιστανια, παράνομα σιχαμένα εγκληματικά στοιχεία (Αλγερία, Μαρόκο, Ιράκ, Συρία με τη ματσετα στο χέρι)

    12. ΡΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΔΩ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Η΄ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΡΟΝΥΙΖΕΙ ΤΑ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ

    13. Δεν πειράζει,κι αυτοί μας βίασαν,μας κατέστρεψαν και το κάνουν ακόμη με την εμμετική Ε.Ε που εξουσιάζουν μαζί με τους αποικιοκράτες τάχα δημοκράτες Γάλλους.Εσεις πρώτοι ρατσιστές σπευσατε να γράψετε για βρωμιάρη Ιρακινό.Τους Έλληνες εκεί μετανάστες πως να τους λένε οι εθνικιστές Γερμανοί..;;

      1. Νικολακη παιξε το πουλακι σου καλυτερα. και μην ασχολεισαι με αυτα.Ουτε οι Γαλλοι κυβερνανε την Γαλλια ουτε οι Γερμανοι την Γερμανια.Μαλιστα αυτοι ειναι σε πολυ πιο προχωρημενο σταδια σηψης απο οτι οι Ελληνες.2)Οποιος μιλαει ελληνικα η γεννηθηκε στην Ελλαδα δεν σημαινει οτι εισαι Ελληνας (Τουρκοσποροι) 3)Οταν επι αιωνες δεν γνωριζεις οτι Ελληνες Ρωμαιοι,Γαλατες Κελτες Σκυθες(Γερμανοι,Ρωσσοι)δεν γνωριζουν οτι ειναι αδελφια ειναι φυσικο να σκοτωνονται αφου εχουν ολοι υπερβολικο “Εγω” η αλλιως σωβινισμος.Αυτοι που το γνωριζουν και μας μαχονται το γνωριζουν και παιζουν παιχνιδια για να μας εχουν εχθρους

        1. ..εγώ έχω και την παίζω,εσείς είστε ευνούχοι!

      2. Βρε βουρλο, οι Ελληνες δεν πήγαν εκει παράνομα. Τους καλεσε το Γερμανικό κράτος, πέρασαν απο γιατρούς, με λευκό ποινικό μητρώο κλπ. Αυτα τα ..Αντε μη πω…που μας εχουν φέρει εδω, δεν ήρθαν καλεσμένοι, αλλα παραβιάζοντας καθε νόμο και κανόνα. Απο την στιγμη που ερχονται παραβιάζοντας τους νομους μιας χώρας, θα σεβαστούν τιποτα αλλο;;; Κανένας δεν τους καλεσε, κανένας δεν τους θέλει και καμια υποχρεωση δεν εχουμε απέναντι τους. Το ιδιο ειναι να ερθει καποιος καλεσμένος στο σπιτι σου και το ιδιο ειναι να ερθει ακάλεστος, να σου στρωθεί και να εχει και απαιτήσεις;;; Τι σκα@ τα κουβαλάτε μεσα στο ξερό σας και λέτε τετοιες βλακείες;;; Εσεις οι αριςτεροι, αληθεια τωρα, πρεπει να σας δουν γιατροί και γιατροί και να κανουν πειράματα στον εγκέφαλο σας, αν εχετε, ωςτε να δουν πως λειτουργεί ενας εγκέφαλος πιυ εχει υποστεί τετοια σοβαρή βλάβη. Οτι σας λενε στα καταγώγια που καταχωνιάζετε, αυτα παπαγαλίζετε. Δικο σας μυαλό δεν εχετε να διυλίζετε αυτα που ακουτε;;; Τα κατεβάζετε αμασητα;;; Βάλτε το ρημάδι σας να δουλέψει. Κάνετε ζημια και σε μας τους υπόλοιπους. Εξ αλλου δεν μπορεις να συγκρινεις Ανόμοια πραγματα. Αλλο Πακιστανός, Αφγανός κλπ και αλλο Ελληνας. Και δεν ειναι ρατσιστικό, ειναι η αληθεια. Τον ιδι πολιτισμό εχουμε;;; Το ιδιο υπόβαθρο;;; τα ιδια βιώματα;;:; Καποιο ηλιθιο αριστερό ζώο κάποτε μου μιλούσε για τα δικαιώματα των παιδεραστων και οταν του ΜΙΛΗΣΑ για τα δικαιώματα των παιδιων παγωσε και δεν ΗΞΕΡΕ τι να μου απάντηση. Προφανώς δεν το είχε σκεφτεί καν. Απλως αναμασούσε αυτα που του έλεγαν τα …ανώτερα…αριςτερα ζωα. Έλεος πια. Μυαλό εχετε χρησιμοποιήστε το γαμω το!!!

        1. ..έχεις μυαλό εσύ..,;..όχι, είσαι ένας φανατικός βλάκας!

          1. Εσυ φίλε μου εισαι απλως βλάκας. Μια στάλα μυαλό δεν εχεις. Βεβαια σιγουρα θα βάλεις, οταν σε σφάζουν τα ταξικά σου αδελφια, αλλα πολυ φοβαμαι πως θα ειναι πλεον αργα. Γιατι αν νομιζεις πως μας τους κουβαλάνε ολους αυτους εδω επειδη μας αγαπανε, κανεις λαθος. Ουτε εμας αγαπανε ουτε αυτους. Για δούλους τους φέρνουν, για να ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ σαν τους κινέζους για ενα πιατο φαγητό στις πολυεθνικές τοθς, αλλα πουουου μυαλό να το καταλαβετε.
            Το κακό παντως δεν ειναι πως θα πληρώσετε αυτην την ηλιθιοτητα και την απερισκεψία σας μονο εσεις, γιατι αυτο θα ηταν δικαιο, το κακό ειναι πως θα την πληρώσουν και αλλοι που εσεις παιρνεται στον άχρηστο λαιμό σας. Αυτο το σκέφτηκες ποτε;;;; Αλλα για να σκεφτεί καποιος πρεπει να εχει μυαλό. Κι εσεις δεν……

    14. Εσεις ρε @@@ρουνες, τι ψηφησατε στις 7 ιουλιου ???
      Σε λιγο οι ασιατες που μαζεψατε θα σας βολευουν οικογενειακος..
      1.000 δες φορες καλητεροι οι Ναζιστες της Χρυσης Αυγης.
      Θα ειχανε δωσει λυσεις σε 2 απο τα βασικα σας προβληματα…
      Το λαθρομεταναστευτικο.
      Και το κλεφτοληστρικο…!!!!…

      Καλα να παθετε γουσταροοοοοοοοοοοοοοοοοοο

      1. Α μπραβο.
        Πες τα ρε φιλε.
        Τα θελει ο κ@λος τους.

    15. Με τις ευλογιες της νεας ταξης που τους φερνει στην δυση.

    16. Ολα τά αποβράσματα τής Ασίας καί τής Αφρικής κουβάλησε στή Γερμανία η καγκελάριος Μέρκελ
      σέ συνεργασία μέ τόν παγκόσμιο διακοινητή προσφύγων τόν εβραίο Σόρος πού θέλει νά αντικα-
      ταστήσει τούς κατοίκους τής Ευρώπης μέ αφρικανούς,ασιάτες καί μέ κάθε καρυδιάς καρύδι.
      Γιάννης

    Comments are closed.