ΣΟΚ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΠΑΓΚΑΛΟΣ: ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΙΦΑ ΑΥΤΑ τα λέει μόνο κάποιος που είχε να δει το ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ ΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ! ! ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

Κοινοποίηση:
Χωρίς τίτλο

Είναι πραγματικά να τον λυπάσαι!
Δεν ξέρει τι λέει! Είναι σαν να έχει πάθει δέκα εγκεφαλικά. Δεν καταλαβαίνω γιατί οι συνάδελφοι του ΣΚΑΙ τον βγάζουν στον αέρα! Είναι κρίμα, μην του δίνουμε σημασία, έχει να δει το τσουτσουνι του εδώ και 50 χρόνια. Αυτό αναγκαστικά χτυπάει στο μυαλό.

Υπέρ της άποψης «όποιος κραδαίνει όπλο να πυροβολείται, όπως συμβαίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες» τάχθηκε ο Θεόδωρος Πάγκαλος με αφορμή την υπόθεση του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

«Είχε όπλο ή δεν είχε; Εγώ είμαι της άποψης όποιος κραδαίνει όπλο να πυροβολείται από την αστυνομία όπως συμβαίνει στις ΗΠΑ και τις σκανδιναβικές χώρες» είπε o πρώην υπουργός, μιλώντας στον Σκάι.

Ερωτηθείς για τη στάση που θα πρέπει να κρατήσει η Ελλάδα απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις, ο κ. Πάγκαλος απάντησε «εγώ θα έλεγα να μην τους δοκιμάσουμε γιατί η Τουρκία είναι μια μεγάλη δύναμη, αυτό πρέπει να το παραδεχθούμε, αλλά η ανθρώπινη ζωή δεν έχει ίδια αξία στην Ελλάδα και την Τουρκία. Η Τουρκία είναι μια χώρα του 3ου κόσμου όπου σφάζουν χιλιάδες ανθρώπων χωρίς να τους πει κανείς κάτι».

«Η Ελλάδα πρέπει να απαντά διεθνώς σε διπλωματικό επίπεδο. Όλοι οι χειρισμοί για την Τουρκία θα έπρεπε να αποφασίζονται από ένα εθνικό συμβούλιο εξωτερικής πολιτικής» πρόσθεσε ο κ. Πάγκαλος.

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

100 Σχόλια

  1. Μπλα μπλα μπλα….. Μια σφαιρα στο κεφαλι για παραδειγματισμο !!!!! Μονον τοτε θα το βουλωσουν και οι υπολοιποι .
    Μαθητουδια καινε σημαιες αλβανικες …! και εμεις απλα βριζουμε τον σακο με τα σκατα…, ΕΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΤΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ;;;;;;;

  2. Αυτό το ΛΕΣΙ όταν χεσει πάει ο υπηρέτης του κ τα μαζεύει με φτυάρι!!!!

  3. Βρωμοπασοκοσκυλο,σιχαμενο υποκειμενο,αλητη,προδοτη για στησιμο στον τοιχο εισαι ,κι εσυ και ολοι σας που καταστρεψατε την πιο ενδοξη χωρα στην ιστορια της γης.
    Σε πληρωνουμε αλητη για να μας διασυρεις
    Στον τοιχο αληταρα,ξευτυλισμενο παχυδερμο

  4. ΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΑΓΚΑΛΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

  5. Απο πιο μαυσωλειο ξεθαψαν αυτη την αποτυχια ανθρωπινου ειδους ?

    Και να φανταστεις οτι αυτο το πραγμα το πληρωνει ο Ελληνας φορολογουμενος απλα για να γελαει μαζι του

  6. ΠΑΝΣΚΑΤΟΣ ? ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΙΟ Η.Π.Α , ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟ 1996 ΣΤΑ ΙΜΙΑ ? ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ? ΕΕ? ΤΙ ΕΙΠΕΣ? ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΠΕΣ? ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΗ ΠΟΥ ΜΕΙΛΑΣ ΚΛΕΨΤΗ …..

  7. Ότι έχει μέσα στη σαπιοκοιλιά του έχει και μέσα στο κεφάλι τους.
    Προσκυνημένος, νενέκος, προδότης

  8. ΤΟ ΓΕΛΟΊΟ ΑΥΤΌ ΥΠΟΚΕΊΜΕΝΟ (Σαπιοκοιλιάς), ΤΟ ΟΠΟΊΟ, ΠΟΛΛΟΊ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΎΣ ΨΗΦΟΦΌΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΎΡΙΖΑ (Από το υπόλοιπο Αττικής) ΤΟ ΨΉΦΙΖΑΝ, ΠΑΡΌΛΟ ΤΟ ΞΕΠΟΎΛΗΜΑ ΣΤΑ ΊΜΙΑ ΚΑΙ ΘΈΣΕΙΣ ΌΠΩΣ ΌΤΙ Ο ΜΈΓΑΣ ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΣ ΉΤΑΝ ΑΛΒΑΝΌΣ ΈΧΕΙ ΑΚΌΜΑ ΆΠΟΨΗ??? Α ΡΕ ΤΙ ΣΑΒΟΎΡΑ (Με την βοήθεια του σοφού…. Ελληνικού Λαού) ΈΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙ ΑΥΤΌ ΤΟΝ ΤΌΠΟ??

  9. ΤΟΝ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΤΟ 1998 ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΠΙΣΤΟΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΣΥΝΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ;

  10. ΠΑΓΚΑΛΕ ΤΟΣΗ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΑΜΙΖΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝΕ ΕΤΣΙ Η ΣΟΥ ΚΑΝΑΝ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΣΠΑΣΕ ΛΙΓΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΗΘΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΥΠΕΡ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΛΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ….ΣΕ ΣΕΒΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣ ΓΝΩΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΥΠΕΡ ΜΑΣ………..

  11. είδα πολλά σχόλια σε βάρος του Πάγκαλου, Οκ δεν τον πάμε, είναι αντιπαθής και αισθητικά απαράδεκτος- σαλιάρης, αλλά είπε μια αλήθεια. Όταν μπαίνει κλέφτης σπίτι μας θέλουμε να μπορούμε να τον πυροβολούμε- αμυνόμενοι, αν κάποιος κυκλοφορεί κραδαίνοντας ένα όπλο (πιστόλι-τουφέκι λίγη σημασία έχει ) πρέπει να τον ρωτάμε τα πιστεύω του πρώτα? Αν στην θέση του Κατσίφα ήταν ένα τζιχάντι καλά θα έκαναν να τον πυροβολήσουν? Μη μασάτε, μαλακία έκανε το παλληκάρι που πήρε το όπλο, τους έδωσε δικαιολογία (αφορμή) να τον σκοτώσουν. Διάβασα ότι ήταν ενεργό και δραστήριο μέλος της Μ.Α.Β.Η. (Μέτωπο για την Απελεύθερωση της Βορείου Ηπείρου- δεν ξέρω αν είναι αλήθεια -καλά έκανε), απλά κρίμα, θα πρόσφερε πολλά περισσότερα αν ζούσε, λυπάμαι τους γονείς του και αυτόν φυσικά, αλλά τι το ήθελε το όπλο?

  12. ΚΑΛΑ ΑΝΤΕ ΞΕΚΑΨΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΜΑΡΑΚΙ…Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ….ΠΑΕΙ….ΤΟΝΥ ΣΦΗΝΟΣ…11880…ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ….

  13. ΜΑΝΙΑΤΗΣ1 ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΒΟΥΒΑΛΟΣ ΛΕΠΙΔΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ …

  14. Μήπως και οι ηρωες του ΄21 επρεπε να εκτελεστούν που σήκωσαν όπλο κατά του κατακτητή Τούρκου; Τι είναι αυτά που μας λες βρε Πάγκαλε πάλι. Καλύτερα να μασάς τελικά παρά να μιλάς.

    1. Μαράααααακιιιι !!! που εισαι καυλα μου να σε χαιδεψω;;;… ελπιζω να εισαι χειρουργειμενη και να μην εχεις αφησει τα παπαρια σου να κρεμονται….

  15. Ο καλύτερος υπ.εξωτερικων που ειχε ποτέ η ελλαδα
    Αλλα ειστε τοσο πορωμένοι φασιστες εθνοκάπηλοι που τα ματια σας ειναι γεμάτα μαύρη τσίμπλα μαύρη σαν την σκατοψυχή σας!!!

    1. Μαράκι τα έφαγες μαζί του και λες ότι ήταν ο καλύτερος υπουργός ένας μ—–ς ήταν .ΙΜΙΑ ΟΤΣΑΛΑΝ ΣΗΜΑΙΑ Ο ΑΕΡΑΣ Να τον χαίρεστε!!!!

  16. Κατερινα
    Σχολιάζουμε ανθρώπων απόψεις, αξίζει τον κόπο να ασχοληθούμε με τι το λέγεται από κάποιον που ανήκει στη χωρία των υπανθρώπων;;;; Από αυτό το υποκείμενο έχουμε πολλά “δείγματα γραφής” τι να πρωτοθυμηθούμε, την υπόθεση Οτσαλάν, την παρωδία των Ιμίων που με το άλλο θλιβερό ανθρωπάκι, εθνικό μειοδότη Σημίτη οδήγησε στο γκριζάρισμα της περιοχής ή ξεχάσαμε τον ισχυρισμό “πήρε ο αέρας τη σημαία” εδώ μλάμε για την επιτομή της δειλίας….. αλλά “οία η μορφή τοιάδε και η ψυχή”…. και …ο νοών νοήτω…. γεια σου λεβέντη Στέφανε, είμαστε μαζί συυ….

    1. κανεις λαθος κατερινα….δεν ειναι η επιτομη της δειλίας…ειναι η επιτομη της προδοσίας…

  17. Αυτούς τους πολιτικους ψηφιζει ο κοσμος για να μας μισουν και να μας εχουν στην πεινα….. ξυπνατε ρε ζωα

  18. Aυτος ο χοιρος με τα 95 ακινητα …ο καταδοτης του ηρωα των κουρδων Οτσαλαν στους τουρκους ,,,ο αρχικλεφτοπασοκος του κερατα ,, ο δωρητης των Ιμιων στους κολοτουρκους ….δειτετον σαν νεο βουλευτη του κλαφτοπασοκ …ειναι σαν τον Σταθη Ψαλτη …και καντε συγκριση πως μπηκε και πως βγηκε

  19. καλά τώρα καταλάβατε πόσο σκουπίδι είναι η φάλαινα όρκα?

  20. ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ ΠΑΓΚΑΛΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΗΡΙΟ ΤΟΦΤΙΑΞΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΤΟΥ ΟΤΣΑΛΑΝ..ΕΣΥ ΡΕ ΑΜΑ ΠΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 5ο ΟΡΟΦΟ ΘΑ ΑΠΛΩΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟ ΖΕΛΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ..ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ. ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΧΑΡΑΜΙΣΩ…

        1. ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ…ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΗΡΙΟ..Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΝΗΜΗΣ…ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΙΖΕΙΣ ΡΕ..

    1. Μολις σε περιλάβω με κανα ρόπαλο και σε στειλω με μπαταρισμενο κεφαλι και σπασμένα χέρια ισως να βάλεις μυαλο ψυχανωμαλε

      1. ελα ρε μουλε….θα σε ανοιξω σαν σαρδελλα….δεν εχεις ιδεα με τι ψυχακια πας να τα βαλεις…δωσε τηλεφωνο ρε μουνι…θα σε φαει ο βρυκολακας….αν θες κανε κινηση….υολμα ρε..

      2. θα μου κλασεις ταρχιδια…..τσουσεκια σαν εσενα τα τσακιζω για πλακα…θαρθεις μονος σου ομως ετσι μωρη λουλου….μονος σου….αν εχεις αρχιδια ελα μνος σου….και τοτε ισως καταλαβεις με τι τερας πας να μπλεξεις..

  21. Επειδή και οι μολότοφ είναι όπλα τότε θα έπρεπε η Αστυνομία να πυροβολεί και τους μπαχαλάκηδες.

  22. ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΤΑ-ΛΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΠΑΣΟΚΕ

  23. ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ

  24. Όχι δεν θα ασχοληθώ με το βόδι, αλλά με τους τουρκοφιλους του Σκάι. Τι νομίζουν εκεί μεσα ότι μπορούν με κάτι τέτοιους να διαμορφώνουν την άποψη του κόσμου; Τους έχουμε πάρει είδηση πια και απλώς περιμένουμε την σπίθα από έναν αληθινό ηγετη που θα μας οδηγήσει.

    1. ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ Κ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΓΙΔΙΑ ΚΙ ΕΧΕΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ …

      1. Σημασία δεν έχει αν το παρακολουθείς, αλλά να μπορείς να αντιληφθείς τι σκοπούς έχουν αυτά που λένε και να διαμορφώνεις την δική σου άποψη. Σε σχέση με παλαιότερα πάντως όλο και περισσότερος κόσμος παρόλο που τους βλέπει καταλαβαίνει..

  25. ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ αφησε για λιγο τις σπαλομπριντζολες τα παιδακια εκει στου ΜΟΥΡΟΥΖΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΚΑΙ ΕΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ οπως παντα κανει ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ…….Α ΡΕ ΚΩΛΟΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΚΑΙ ΚΗΡΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΓΚΡΙΖΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ σκυλια

  26. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΓΕΡΟ ΔΙΑΟΛΟ ΧΑΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΒΟΔΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΛΗΤΑΡΑ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΙΜΙΑ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΚΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΣΦΑΙΡΑ Η ΑΠΟ ΡΟΔΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ

  27. Οι τσέπες των άλλων να αδειάσουν, τα παιδιά των άλλων να πεθάνουν, οι οικογένειες των άλλων να πεινάσουν………Ποτε θα τιμωρηθούν , αυτα τα χαμένα σαρκια ;;;

  28. ΛΙΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΤΕΙ ΟΤΙ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ ΟΞΕΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΙ ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ,ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ!!!!!!!!!!!
    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΑΥΤΑ! ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ, ΑΥΤΟΣ ΕΤΡΩΓΕ ΜΕ 100 ΜΑΣΕΛΕΣ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ!

  29. Να βρε παιδιά έλεος!!!Μην ασχολείστε με αυτό το κήτος!!!!!Κρίμα να χαλάμε φαιά ουσία για τέτοια υποκείμενα!!!!!Δεν υπάρχει Έλληνας που να ακούει αυτά που λέει εκτός από τα συστηματικά δημοσιογραφικά καθάρματα που ευθύς για την παραπλάνηση της κοινής γνώμης!!!!!

  30. ελληνες μην ξεχνατε οτι εδω μεσα βρισκεται πρωτιστως ο υπεριθμον ενα θανασιμος και μισητος εχθρος του λαου μας ο εαμοβουλγαρος αναρχοκομουνιστης φασιστερος! συνηδειτος προδοτης ,μισελληνας που μισει την πατριδα μας και τον λαο μας περισσοτερο απο τουρκαλμπαν μπουλγκαρομακεντονσκι ισλαμιστες και τουρκους μαζι!
    μετα ολα ταλλα καθαρματα αφου καταφερουμε εμεις οι εθνικολαικες δυναμεις να επικρατησουμε εδω μεσα εξοντωνοντας τον θανασιμο εχθρο τους γενιτσαρους φασιστερους μισελληνες ολων των κομματων….
    ολοι οι ελληνες (δεξιοι κεντρωοι μεσαιοι ακραιοι πατριωτες εθνικιστες ακροδεξιοι φιλελευθεροι λιμεραλιστες ευρωπαιστες αμερικανιστες αντιευρωπαιστες αντιαμερικανιστες βασιλικοι αντιβασιλικοι χουντικοι αντιχουντικοι μνημονιακοι αντιμνημονιακοι μεχρι τιςπαρυφες της σοσιαλδημοκρατιας )ενωμενοι εναντιον των φασιστερων καθε αποχρωσης και των λαθροεισβολεων επιβητορων τους!
    ειμαστε ακομα πλειοψηφια εμεις οι ελληνες ειμαστε τα 2/3 του κοσμου εδω αλλα κυβερναει το 1/3 των φασιστερων προδοτων 44 χρονια τωρα εις βαρς της βουλησης της πλειοψηφιας του ελληνικου λαου

  31. Ε ρε μπουχεσα με την κόρη την μπουχεσα…. Σκατουλομηχανη είσαι ρε….

  32. Οταν σε αυτό το ανθρωποειδές μίασμα ,επιτρέπεται να αναπνέει και να ζει ,αφοδεύοντας από δύο τρύπες (πρωκτός +στόμα),μολύνοντας τον πλανήτη,τότε ο περιβάλλων του χώρος και οι ιθαγενείς που τον κατοικούν,δεν έχουν καμμία τύχη…

  33. Όταν κάποιος κατούρα καθιστός στην τουαλέτα σαν γυναίκα, περιμένετε να έχει αντρίκια ψυχή και Ελληνική καρδιά? Το ορκ έχει κουραστεί να μας αποδεικνύει καθημερινός ποσό χοντρό μαλακας φαφλατάς και προδότης είναι. Και όπως ξέρουμε καλά… μια φορά προδότης πάντα προδότης.

  34. Εχουμε οτι μας αξιζει….εμεις με την ψηφο μας τους καναμε μαγκες ολα αυτα τα χρονια και εκοβαν και εραβαν νομους στα μετρα τους και τα συμφεροντα τους……..και η δικαιοσυνη απουσα ……..μονο οπλο στα χερια αυτων που κυβερνουν ειναι για να αντιμετωπιζουν τις διαφορες καταστασεις οπως τους βολευει.

  35. Του Πάγκαλου όπως και των υπολοίπων ανθελλήνων και εθνοπροδοτών, αξίζει μόνο εκτέλεση μετά από βασανιστήρια, για να μαθαίνουν τα υπόλοιπα τσιράκια της ΝΤΠ, του Σωρος, των Ρότσιλντ κλπ παγκόσμιων παρασίτων ότι δεν θα τους περνάει πάντα

  36. Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΜΕΤΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.

  37. Αυτός πρέπει όταν βγαίνει έξω όχι μόνο να μην μπορεί να καθήσει κάπου από την οργή του κόσμου αλλά ούτε καν να βγαίνει απο την πόρτα.
    Με όσα έχει πει και έχει κάνει θα έρθει η στιγμή που θα πάθει ότι ο Καϊάφας. Θα παρακαλάει να βγει η ψυχή του γιατί ο άνθρωπος ξεχνά ο Θεός όχι. Θα παρακαλάει και αυτή δεν θα βγαίνει

  38. Βρωμοσκυλο ερχετε και σενα η ωρα σου.σαπιμενε.θα σε αναλαβει ο λαος

  39. Αν ήταν Έλληνας ο Πάγκαλος δεν θα έκανε αυτές τις δηλώσεις.

  40. Να ψοφησεις εσυ κ ολοι οσοι εχουν τα ιδια πιστευο.Αρκετα πια ρε βοδι.Ευχομαι τα χειροτερα για σενα κ για τον μπεκροκανατα πουστη εβραιο θεσσαλονικιο που αναθεμα την ωρα κ την στιγμη βγηκατε σ αυτον το κοσμο.Ολα τα αναθεμα να πεσουν πανω σας ξευτιλες προδωτεςΚΑΚΟ ΨΩΦΟ ΝΑ ΕΧΕΤΑΙ

  41. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΟ -ΤΣΟΧΑΤΣΟΠΟΥΛΟ;

    — Ο ΤΖΑΜΠΑ ΠΑΓΚΑΛΟΣ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑΠΑΕΙ,,, π.χ. ….ΛΙΜΝΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ.–
    —- ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ – ΓΙΑΝΝΟ — ΣΗΜΙΤΗ —

  42. Άθλιος – ανάλγητος – ανθέλληνας – υπάνθρωπος

  43. Από το Θεόδωρο Κολοκοτρώνη στον Πάγκαλο αυτή είναι η πρόοδος μας ….

  44. Άνοιξε πάλι το καπάκι του βόθρου και βγήκαν τα σκατα εξω .

  45. Οπλο βαση νομου ειναι κ το μαχαιρι κ η μολοτωφ. Αρα συμφωνα με το παχυδερμο η αστυνομια θα επρεπε να πυροβολει τους κατα αριστερους, μικροκλεφτες, γυφτους, λαθρο και αντιεξουσιαστες..

  46. Εχουμε οτι μας αξιζει.Ποιος τους ψηφιζε;Αυτοι που παραπονουνται σημερα.Κυριως ΠΑΣΟΚ & ΝΔ διακινουσαν & διακινουν ναρκωτικα,σε συνεργασια με Αλβανους,Πακιστανους,Αφγανους κ.α ντοπια & εισαγωμενα λουλουδια.Να & ο λογος που οι εκλογες δεν θα λυσουν τα θεματα που μας βασανιζουν χρονια.Ενοχοποιησαν τον λαο,πετωντας του το κοκκαλο.Ασε που ειναι ετοιμοι να Ελληνοποιησουν ακομη 800.000 λαθρο,για τους ψηφους.Να πιεστουν να δωσουν ψηφο στους ομογενεις μας.Δεν ειναι δυνατον να μας οριζουν οι λαθρο την κυβερνηση μας.

  47. Όταν είσε πουστης στο σώμα πειράζεις το σώμα σου.οταν είσε στην ψυχή τους πειράζεις όλους!!!.παλιοκαργιολι, δεν μπορούν να βρω βρισιά.πουσταριο.

  48. Τι ειναι ο σκαι ο αντ1 ο αλφα και τα λοιπα βοθροκαναλα ; δεν ειναι καθεστωτικα , οσο για το παγκαλο και τους υπολοιπους σταλινο – οπου τους συμφερει τους κανουν ηρωες και οπου δεν τους συμφερει τους φτυνουν καταμουτρα , να τους χαιρεστε οσοι τους ψηφηζετε

  49. Ο πατέρας του ο δικτάτωρ, αλβανόσκυλο κι αυτός, (γι αυτόν έκαναν κι εκείνον κυβερνήτη τότε οι μεγάλες δυνάμεις όπως και τους νυν), πρόδωσε τότε για πρώτη φορά την ανεξαρτησία της Β. Ήπείρου. Βλέπεις το βρωμερό αλβανικό αίμα νερό ελληνικό δεν γίνεται.
    Πάντως κάλλιστα ο πατσοβάρελος θα μπορούσε να είναι πρόεδρος της Αλβανικής χασισοδημοκρατίας. (Εδώ προέκυψαν άλλοι νεότεροι Αλβανοί και τον ξεπέρασαν…) Τι δηλαδή καλύτερος είναι ο γενίτσαρος χασισοβαρώνος, ο Ράμα;

  50. Ζήτω η ηρωίδα οροθετική Ζακ ζήτω η φυσσα δώστε πρέζα και χυσια στη αριστερή και αναρχική κοινότητα να κάνει επανάσταση!!! Τρελαααα

  51. Δεν ήξερα ότι οι κουραδομηχανές έχουν και άποψη. Αλλά πως να μην έχουν αφού τους έκαναν κυβέρνηση κάτι άλλοι πανέξυπνοι ελληνόφωνοι. Άλλη φορά στο παραβάν περιο΄σιε λαέ μου να προσέχεις που τη ρίχνεις (την ψήφο) γιαί μετά έρχεται αυτός που σε κορόιδεψε να σου πει ότι τη σημαία την πήρε ο αέρας και πως τα παιδιά σου κάνανε καλά που τα δολοφόνησαν επειδή ήθελαν ελέυθερη την πατρίδα σου. Τώρα τουμπεκί ψιλοκομένο όλοι μας όσο τελιεώνουν το ξεπούλημα οι μπολσεβίκοι. Αφού δεν έγινε ακόμη το μπαμ να τους πετάξουμε στη θάλασσα, μην περιμένει κανείς μας να αλλάξει κάτι. Αυτό το κάτι δεν αλλάζει μόνο αλλά μόνο από εμάς. Όλοι λέμε να κάνουν κάτι οι άλλοι.

  52. Το να βριζεις τον παγκαλο ειναι ματαιο.δεν αξιζει το μελανι χρονο και σαλιο να χαλασεις.

  53. Κύριε Χίο, είμαι Έλληνας του εξωτερικού τα τελευταία 25 χρόνια και μετά βίας τα βγάζω πέρα. Εάν είχα μείνει στην Ελλάδα θα κοιμόμουν στα παγκάκια η το πιθανότερο θα είχα αυτοκτονήσει. Ειμαι τελειόφοιτος ανώτατου πανεπιστημίου, κ εργάζομαι σε γραφείο τελετών. Ο Πάγκαλος κ η ληστοσυμμορία του με έφεραν σε αυτή τη θέση. Μακάρι να μπορούσα να σας διηγηθώ την ιστορία μου…..
    Ένα πραμα θα σας πω : όλοι θα πεθάνουμε, απλά ορισμένοι θα ξεψυχήσουν με φριχτους πόνους και θα σκέφτονται το κακό που κάναν στην Ελλάδα.

  54. ΑΥΤΟ ΤΟ ….ΕΠΡΕΠΕ ΝΑΗΤΑΝ ΦΥΛΑΚΗ = ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΣΗΜΙΤΗΣ—
    ΠΑΣΟΚ-ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ & ΣΥΡΙΖΑ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ = ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ
    ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΩΣ ΑΘΕΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΟΝΟ ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ . ΟΤΙ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΤΟ ΤΟΥΣ…

  55. Ενα απομεινάρι απο την βρομο-ΠΑΣΟΚ εποχή.
    Παλιανθρωπος οπως και πολλοί άλλοι που δεν ειναι μεσα στην φυλακή.
    Δυστυχώς ο κόσμος δεν ξύπνησε καθόλου.

  56. ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΚΑΡΓΑΚΟΣ:
    Σε αναφορά για την φράση του Πάγκαλου “μαζί τα φάγαμε” είπε ότι μερικοί πολιτικοί έχουν πάθει βλάβη στο πεπτικό σύστημα και αφοδεύουν από το στόμα.

  57. κριμα ………………ετσι για να δουμε ολοι οι ελληνες ποιοι μας κυβερνουσαν ολα αυτα τα χρονια και ποιους πληρωνουμε ακομα να σου γινει καρκινος ρε πουστη οτι εφαγες απο το υστερημα μας ψωφα ρε σκουπιδι σκατα στον ταφο σου καριολη παχυδερμο σκουλικι αντε γα……..σου προδοτη εχεις και αποψη

  58. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΚΑΡΓΑΚΟΣ.
    ΕΙΠΕ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΔΕΥΕΙ.

  59. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ….Η ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΩ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ….ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΑ ΓΑΜΜΗΜΕΝΑ ΜΜΕ…!!! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΜΥΑΛΟ…!!!!

  60. Το χρυσοπληρωμένο κρατικοδίαιτο περίττωμα σε νέα ‘καταπληκτική’ δήλωση…

  61. Ανέκαθεν λυπόμουν τον, παππού και συνονόματο σου, Στρατηγό Πάγκαλο, του οποίου τα κόκκαλα
    θα έχουν εξαϋλωθεί από τη ντροπή για το ανθρώπινο περίττωμα που έτυχε να έχει εγγονό.

  62. τα σκουληκια εχουν στρογγυλοκαθισει γυρω απο τη ροτοντα
    και χτυπουν με ανυπομονησια τα μαχαιροπηρουνα φωναζοντας ρυθμικα
    ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ ΠΕΙΝΑΜΕ ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ ΠΕΣΕ ΝΑ ΣΕ ΦΑΜΕ!!!

  63. Ήμαρτον ρε Χίο…τι μας έβαλες την φωτο του βόθρου;;;
    Ακόμη δεν έφαγα πρωινό αναγούλα ρε….
    Από καρκίνο στα έντερα να ψοφήσει ο π@υστης!!

  64. Αυτοί μας κυβερνούσαν ξυπνάτε ΕΛΛΗΝΕΣ του δίνουν και μιλάει του παχυδερμου!!!!!

    1. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΛΛΗΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
      ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΑΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ

  65. ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΡΑΔΑ ΑΠΟ ΣΚΥΛΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΣΙΧΑΜΑ.

  66. ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΚΑΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ , ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ .

  67. Δεν θέλω να βρίσω. Αν το είχα μπροστά μου θα ταν ότι πρέπει

  68. Τι περιμένεις να ακούσεις από ένα μάτσο σκατα!

  69. ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΠΑΓΚΑΛΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΑΡΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΙΜΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΑΕΡΑΣ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΧΟΝΤΡΟΠΟΥΣΤΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

  70. ΣΚΑΣΕ ΝΑΖΙΣΤΕΡΟ ΦΑΣΙΣΤΕΡΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΕ ΜΠΑΖΟ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥ..ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΠΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΤΣΑΠΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ+Η ΚΟΛΑΣΗ…ΤΥΧΕΡΕ ΘΑ ΛΙΩΝΕΙΣ ΑΙΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΘΑΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!

  71. περιμενατε να ελεγε κατι αλλο δλδ ? ……
    προφανως,ναι……
    αυτη ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ Η’ Κ ΓΙΑ ‘ΠΑΝΤΑ’ ΠΛΕΟΝ,απλα ερχονται στην επιφανεια γεγονοτα….
    αλλα με εκλογες…. θα τα λυσουμε ολα,αυτα….

  72. Τι να περιμενεις απο καποιον που στα Ιμια ειπε οτι τη σημαια την πηρε ο αερας!!!!!!!

Comments are closed.