ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΡΕ! ΣΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ- ΝΑΥΑΡΧΟ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΕΟ ΥΠΟΥΡΓΟ AΜΥΝΑΣ. ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΑΓΡΙΑ Ο…..! ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΚΟΜΑΝΤΟ! ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΡΕ…

    Κοινοποίηση:
    apostolakis

    Απίστευτες βόμβες του δρ. Αθανάσιου Δρούγου στο makeleio.gr για τον νέο υπουργό Εθνικής Άμυνας.

    drougos

    ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ.ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ

    1)ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ.
    ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ/ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕ ΠΟΤΕ.ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ.ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ Ή ΣΤΟΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.

    2)ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑ.ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΥΩΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΝΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ -ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΟΥΡΕΛΙΩΝ./ΣΑΣ ΜΙΛΩ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ.ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑΔΗΛΑΔΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ 6 ΤΣΟΝΤΕΣ.ΑΥΤΑ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Ο Αποστολάκης είναι ο πλέον χρήσιμος ηλίθιος και άσχετος που θα μπορούσαν να βρουν. Ιδιαίτερης ΚΑ(Υ)MΜΕΝΙΚΗΣ οσφυοκαμψίας και αναμφισβήτητης ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΕΙΚΗΣ ΠασοκοΝεοδημοκρατικοΣυριζαικής ΑΞΙΑΣ. Κλασσική επιβράβευση για την υποτακτικότητα στον Πάιατ. Τι θα κάνει ως νέος Υπουργός για τις Πρέσπες;ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ Α Μ Α Σ Η Τ Ε Σ και θα συνεχίσει ακάθεκτος για την Παϊατογενή συνθηκολόγηση για θέματα ΘΡΑΚΗΣ-ΑΙΓΑΙΟΥ-ΚΡΗΤΗΣ……Προφανώς υπεδείχθη από τον Καμμένο για να μην βάλει αυτός ο ίδιος υπογραφή στις Πρέσπες και να έχει και να λαδιάρικα νώτα του καλυμμένα.

    2. ΣΙΓΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΑΝ ΤΙΜΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΙΓΑΝΕ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΡΕ ΟΥΣΤ ΡΟΥΛΙΔΕΣ

    3. ΣΙΓΑ ΤΟΝ Ο.Υ.Κ.Α…… ΟΙ Ο.Υ.ΚΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΙΝΟΥΝ ΔΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ! ! ! Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ,ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΉΣ ΆΜΥΝΑΣ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ,ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ; ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ; ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ, ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ! ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ,ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ……ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ! ! !
      ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΟΥ…….ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΣ, ΣΩΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ,ΑΞΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

    4. Μπενί σελόν κατά κόσμον ελευθέριος Βενιζέλος ο εβραίος που μέχρι σήμερα αποκαλούν εθνάρχη,πρότεινε για Νόμπελ ειρήνης τον τούρκο σφαγέα των ποντίων,παράτησε τον ελληνικό στρατό ξεκρέμαστο,κατάργησε τη ζέα κλπ.Μητσοτακέικο, τα παρακλάδια του Μπένι τα οποία κολατσίζουν επί χρόνια το χρήμα των Ελλήνων μαζί με τους Βαρδινογιάννηδες.Ο εκλογικός χάρτης πράσινος επί χρόνια μονίμως και τώρα ρουζουλίδες.Αν πατήσετε στο google ζωοκλέφτες θα βγάλει φυσικά τους μεγάλους υπερπατριώτες Κρητικούς.Έχω μία απλή απορία θεωρείστε ανώτεροι από τους Έλληνες όλης της χώρας,πιο μάγκες.πιο δυνατοί,τι ακριβώς ρόλο βαράτε?

    5. Αυτος ειναι ο ξεπουλημενος ναυαρχιδας (οι ναυαρχοι εχουν και αρχιδια και δεν συμφωνουν με το ξεπουλημα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) κ. Κοτοπουλακης.

    6. Ποιος να σηκωσει κεφαλι το πασοκοσκυλο ο υπασπιστης του πασοκοκλεφτη Γιαννου? το ανθρωπηδιο που οταν ηρθε ο Ερντογαν στιν Αθηνα για επισκεψη πεταξε την στολη και τον υποδεχτηκε με κουστουμακι…..ποιος να σηκωσει κεφαλι το ΡΕΘΥΜΝΙΟΤΙΚΟ Μασσονοσκυλο το κολληταρι του Βαρδη?……..Εχουν τα καταλληλα ανθρωπαρια στις καταλληλες θεσοις παει για αμαχητι διαμμελισμο ο χωρος ποια που ζουμε και αφηστε αυτα τα τομαρια να παιζουν θεατρο για το θεαθηνε……..

    7. ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.
      ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.
      ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.

    8. O PANOS KAMMENOS EFIGE, ALA, PIRE KE TIN KAREKLA POU KATHOTANE MAZI TOU,SINBOLIKA ANIKSE TON DROMO KE GIA TOUS IPOLIPOUS,DROMO MAZI ME TIS KAREKLES SAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    9. Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ…
      ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΑ 5 ΜΕΤΡΑ .!!.!!.!!.!!.!!.!!.!!
      ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ

    10. ΟΫΚΑΣ?ΒΑΤΡΑΧΙ?

      Κύριε Δρούγο έχετε απόλυτο δίκιο!

      Δεν μπορείς κύριε Αποστολάκη να ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ με χέρια και πόδια ,με ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ την ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟ(Ρ)ΠΙΑΝΟΥΣ.
      Τα καθίκια (συγγνώμη από τα καθίκια γιατί χρησιμεύουν στο να τοποθετούνται τα σκατά) που το επάγγελμά τους είναι ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΙΣΘΩΝ (βολευτές) κάνουν ότι κάνουν γιατί ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΞΕΡΟΥΝ δηλαδή να ταίζουν σανό τα ζωοειδή ανθροποειδή (Λαός,μέσα και ο γράφων αυτές τις γραμμές) και ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.
      Δεν τους ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ έννοιες όπως: ΠΑΤΡΙΔΑ,ΕΘΝΟΣ,ΠΑΡΑΔΟΣΗ,ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.Λόγο του Ελληνικού πολιτισμού υπαρχουμε ακόμη σαν ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ,έστω και στο τέλος,λίγο πριν τον ΣΟΡΡΙΚΟ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ.

      Εσύ λοιπό,αυτό που κάνεις είναι να δίνεις το ΤΕΛΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΣΟΥ.

      ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ…ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΠΟΙΚΙΛΟΜΟΡΦΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ!!!!

      ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ,ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΦΤΑΙΧΤΕΣ,Ο ΛΑΟΣ…

      ΕΜΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ “ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥΣ” ΤΩΝ ΖΩΏΝ ΜΑΣ,ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ….

    11. Μ’ αρέσει που δήλωσε ότι “του ζητήθηκε” να αναλάβει Υπουργός και ως καλός στρατιώτης (πιέστηκε δε λέω) είπε ναι!!!! Δηλαδή θα μας πει ότι ΥΠΕΚΥΨΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΕΣΕΙΣ; ΕΛΕΟΣ!!! Ούτε ο Βαρδινογιάννης δεν το πιστεύει!
      Μήπως μπήκε από Καμμένο για να εξασφαλίσει τα νώτα του, δηλαδή την μη τυχόν έναρξη διερευνήσεων υποθέσεων (τουλάχιστον μέχρι τον Μάιο ή τον Οκτώβριο ή όποτε γίνουν εκλογές) ώστε να μπορέσoουν οι ΑΝΕΛ να κάνουν προεκλογικό αγώνα χωρίς «δικαστικές υποθέσεις/διερευνήσεις» του Υπουργείου;

    12. Κυριε Στρατηγε στα γιουβαρλακια το αυγολεμονο το ριχνεις οταν βραζουν η μολις σβησει η φωτια για μην κοψουν?

    13. Τι κομαντο ρε….τα 300 γραμμαρια ζαχαρη η 2 κουπες αλευρι και μια κουταλια μπεικιν μπαουντερ…..για κανα κεικ σοκολατας καλος ειναι….

    14. Ρε που πολέμησε η κρητικιά κότα και είναι και κομάντο?
      Ρε είστε όλοι άσφαιροι και μας έχετε κάνει ξεφτίλα σε τούρκους,Αλβανούς,πακιστανούς παντού.Γεμίσαμε δημοσίους υπαλλήλους ένστολους και μη,όλοι οι ραγιάδες πατάνε το pin.Οι κρητικοί να σταματήσουν να ψηφίζουν,μας ΄έχουν ζαλίσει τα αρχίδια τόσα χρόνια.Προδότες και ραγιάδες επαε πρότεινε για Νόμπελ ειρήνης το κεμάλ που έσφαξε τους πόντιους και τον έχουν για πατριώτη τον μπενί σελον ακόμα.Γραικύλοι

    Comments are closed.