ΣΑΛΟΣ! ΦΟΡΕΣΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΗΒΕΝΟ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΞΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ! ΝΥΧΤΑ ΝΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! ΕΔΩΣΕ… ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ!

    Κοινοποίηση:
    xeni_dimitriou_koufontinas_

    Στην αναίρεση του βουλεύματος με το οποίο μπήκε «μπλόκο» στην έβδομη άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα προχώρησε, αργά το βράδυ η εισαγγελέας του Αρείου, Ξένη Δημητρίου λίγες μόνο ώρες μετά την μεταφορά του στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου Βόλου.

    Πρόκειται για μια απόφαση που έχει προκαλέσει την αντίδραση πολλών, όπως αυτή τουλάχιστον εκφράζεται στα κοινωνικά δίκτυα εδώ και λίγα λεπτά!

    Γράφεται μάλιστα στο twitter πως “φόρεσε την κομματική τήβενο…”.

    Να σημειωθεί πως η εισαγγελέας με την αναίρεσή κατά του βουλεύματος του Τριμελούς Δικαστικού Συμβουλίου Βόλου οδηγεί την υπόθεση στο Ποινικό Τμήμα του Ανώτατου Δικαστηρίου το οποίο καλείται να αποφασίσει αν θα ζητήσει εκ νέου κρίση της υπόθεσης ή θα απορρίψει το αίτημα της κ. Δημητρίου.

    Στην περίπτωση που αναιρεθεί το βούλευμα θα πρέπει να συνεδριάσει και πάλι το αρμόδιο Συμβούλιο, με διαφορετική σύνθεση, για να κρίνει εκ νέου το αίτημα του πολυισοβίτη κρατούμενου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΖΑΝ. ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΥΝΟΙΑΣ! ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΑΘΩΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΞΩ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ! ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΑΙ ΘΕΕ ΜΟΥ! ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ Η ΚΟΛΟΓΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΑ!!

    2. ας βγαλουμε ΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ απο τις φυλακες, για να αποδειξουμε το επιπεδο της ΔΙΑΤΑΡΑΧΗΣ ΜΑΣ

    3. Για αλλη μια φορα” μιλησε” η αθανατη αδεκαστη αριστερη δικαιοσυνη!!!!!

    4. Να φορέσουν τα στριγγάκια οι δικαστές οι πουλημένοι.

    5. Εδω, εχει βαλει υποψηφιοτητα, ο Λαμπρου, του Συριζα, που ηταν μαρτυρας, στην δικη, της 17ης Νοεμβρη. Στον Κουφοντινα, θα κολλησουν;;;

    6. Συγχαρητήρια Κυρία Εισαγγελεύς. Αρχίζω να πιστεύω πως η Δικαιοσύνη βρήκε το “Φως” της.

    7. Σαπίλα καί τίποτα στήν χώρα τού πουθενά.

    8. Ντροπή σας κυρία Δημητρίου. Εστειλε στον τάφο τόσους ανθρώπους, κατέστρεψε άλλες τόσες οικογένειες και εσείς του δίνεται άδεια και απολαμβάνει την ελευθερία του. Τα κοκαλάκια των θυμάτων του θα τρίζουν μέσα στα κασελάκια. Αν σας είχα μπροστά μου θα σας έφτυνα… αλλά ούτε γι αυτό δεν είστε άξια.

    9. Μακαρι να εχει την ιδια τυχη με τα θυματα του

    10. Η Ελλαδα διαλυεται. Δεν εχει μεινει τιποτα ορθιο!

    11. Κ.Καραζαμπουκενα το νου σου στους αμερικανους… Πισω εχει ο Τραμπ την ουρα….

      1. Εντολές του τραμπ και της πρεσβείας εκτελεί η συριζοσυντρόφισσα…

        1. Ποιανου τραμπακουλα βρε ταρτουφο,των απλυτων κατσαπλιαδων του Τσιπρα εκτελει εντολες.

    Comments are closed.