ΜΩΡΗ ΜΠΕΚΡΟΚΑΝΑΤΑ ΠΟΣΕΣ ΒΟΤΚΕΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ ΠΡΟΤΟΥ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ; Ο “ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ” ΓΙΟΥΝΚΕΡ, ΜΠΑΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΞΙΔΙΑ ΘΙΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ… ΑΕΡΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    makeleio junker

    Μην χαίρεστε! Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την ενημέρωση των Ελλήνων Πατριωτών και όποιος δεν αντέχει ας κοπανήσει και κανένα σφηνάκι…ξυδάκι ή μήπως όχι; Σίγουρα ο “τελειωμένος” (σ.σ απερχόμενος από το προεδριλήκι) Γιούνκερ θα ξέρει καλύτερα μιας και είναι λάτρης του “Τζόνι που περπατάει”… Κάτι θα ξέρει παραπάνω, έτσι δεν είναι;

    Όπως διαβάζουμε λοιπόν:

    Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, καταδίκασε παλαιότερο σεξιστικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό» το οποίο στοχοποιούσε Ελληνίδες υπουργούς, στελέχη της κυβέρνησης και τη σύζυγο του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

    Στην επιστολή του, με την οποία απαντά σε σχετικό ερώτημα του ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδημούλη, ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ τονίζει ότι «η Κομισιόν καταδικάζει κάθε μορφής διάκριση ή συμπεριφορά μη ανοχής, καθώς βαίνουν αντίθετα στις αξίες πάνω στις οποίες έχει δομηθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση».

    Ολόκληρη η απάντηση του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ στον Δημήτρη Παπαδημούλη, αναφέρει τα εξής:

    «Αξιότιμε Ευρωβουλευτή

    «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την επιστολή σας με την οποία καταδικάζετε το άρθρο και τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στην ελληνική εφημερίδα “Μακελειό”.

    “Αρχικά θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι η Κομισιόν καταδικάζει κάθε μορφής διάκριση ή μη ανεκτική συμπεριφορά, καθώς βαίνουν αντίθετα στις αξίες πάνω στις οποίες έχει δομηθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση. Η ισότητα των φύλων είναι δομικής σημασίας για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η αρχή της ισότητας μεταξύ γυναικών και ανδρών περιλαμβάνεται στη Συνθήκη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων.

    »Η Ε.Ε. αντιμετωπίζει νέες προκλήσεις, όπως η οπισθοδρόμηση έναντι στα δικαιώματα των γυναικών, η κινητοποίηση ενάντια στην ισότητα των φύλων, και τα λαϊκιστικά και εξτρεμιστικά κινήματα. Αυτά τα κινήματα εκδηλώνονται με σεξιστική και ρατσιστική γλώσσα και αντιδράσεις ενάντια στην πρόοδο επί των δικαιωμάτων των γυναικών και των κοριτσιών κατά τις τελευταίες δεκαετίες. Η καταπολέμηση της βίας λόγω φύλου, συμπεριλαμβανομένης της “ψηφιακής” βίας, είναι μία από τις πέντε προτεραιότητες της Κομισιόν στη “Στρατηγική Δέσμευση για την Ισότητα των Φύλων 2016-2019”. Αυτό το πλαίσιο ορίζει τους στόχους και δράσεις για την εργασία της Επιτροπής για την επίτευξη της ισότητας των φύλων.

    »Η Κομισιόν, επομένως, διασφαλίζει, εντός των ορίων των αρμοδιοτήτων της, ότι αυτά τα θεμελιώδη δικαιώματα αποτελούν αντικείμενο σεβασμού -συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος της αξιοπρέπειας ή του δικαιώματος μη διακριτικής μεταχείρισης».

    Και τώρα ας θυμηθούμε μερικές από τις αξέχαστες στιγμές του – Γελάστε με την ψυχή σας

    Υπενθύμιση: Αυτός ο τύπος είναι πρόεδρος… μην το ξεχνάτε

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Nα τον παρει Η Μπουταρενα να μπεκρουλιαζουν παρεα τωρα που θα μεινουν μονοι σαν το Παγωνι(jason antigoni)

    2. Οι αξίες πού έχει δομηθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση.Ποιές αξίες ρέ τρεκλιάρη πού τίς ρίξατε εσύ
      καί η Μέρκελ στούς υπονόμους;Ο πασίγνωστος μέθυσος είναι πρόεδρος τής Ευρωπαϊκής
      Ένωσης.Αυτός ο σαρδανάπαλος κάνει κουμμάντο στήν Ευρώπη.Ο Ζάν Κλόντ Γιούνκερ θά
      μπορούσε άριστα νά λάβει μέρος σάν κομπάρσος στήν περίφημη ταινία τού αείμνηστου καί
      μεγάλου ηθοποίού Ορέστη Μακρή “Ο Μεθύστακας”.Μέ τό τσιφτετέλι ίσως νά έπαιρνε καί κάνα
      Οσκαρ.Κακό ψοφο νάχεις μισέλληνα.
      Γιάννης

    3. Ολοι οι “πατριωτες” εχουν το ΘΡΑΣΟΣ να μιλουν για την Χρυση Αυγη.
      .
      Ακομα κι ο “πατριωτης” της νεας δεξιας(ΝουΔου νο 2)…
      .
      Α ρε φαηλο, βγανεις ΟΠΟΥ θελεις στα ΜΜΕ κι ΑΚΟΜΑ τωρα κατηγορεις την Χρυση Αυγη.
      .
      ΡΕ δημοκρατη εxεις να πεις τιποτα για την ΦΙΜΩΣΗ περιπου 400χιλιαδων Ελληνων απο την ΠΟΥΤΑΝΑ δημοκρατια ΣΟΥ, εε;;;
      .
      ΚΡΙΜΑ την πουλαδα που φοραγες !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    4. Λιγο κρασακι ρε παιδια,λιγο κρασακι…που ελεγε κι ο αειμνηστος Ντινος Ηλιοπουλος στο “Φωναζει ο κλεφτης”.

    5. Αν ηθελα να τον περιγράψω γραπτος σε ενα μυθιστόρημα για να μεινει στην ιστορια σε εποχή που δεν υπήρχε βίντεο, θα το εγραφα ετσι:
      ..
      ..ήρθε χεσι φεσι ο στουπιαρης στην εκδήλωση. Τρέκλιζε τα πόδια του προσπαθώντας να κρατήσει την ισορροπια του πάνω στο ολοκαίνουργιο κόκκινο χαλι• και θα μπορουσα να πω και την νοητική του ισορροπία – έδειχνε σαν να τα είχε εντελώς χαμένα. Σήκωνε ελαφρά τούς ώμους, άλλοτε χοροπηδώντας σαν ανόητο παιδί και άλλοτε πέφτωντας πάνω στους καλεσμένους χτυπωντας τους στην πλάτη και στο μάγουλο• έμοιαζε σαν κοκορομαχεία. Έκανε συνεχως απρεπείς χειρονομιες, πασπάτευε ολους τους παρευρισκομένους και έκανε σαχλά χωρατά και γνεφολογήματα. Προσπαθούσε να συννενοηθεί με παντομίμα και αστειότητες, αλλά το μόνο που κατάφερνε ήταν να προκαλεί την αμηχανια και την ανεκτικότητα των άλλων. Έμοιαζε σαν να μην γινόταν μια επίσημη συνάντηση σοβαρων και εγκρατείς ανδρων που εχουν επωμιστεί στους ωμους τους τα βαρη και την ευθυνη τόσων κρατων, οπως με τόση ευκολία, αυστηρότητα και σοφιστικέ ύφος διατυμπανίζουν στις επιστολες τους, αλλά σαν να παιζόταν ενα θεατρο σκιων με λαμπρους, κουστουμαρισμένους καραγκιοζοπαίχτες.
      .
      Άνια

      1. ο τιτλος του βιβλιου,
        η ευρόπη στον γαμο του καραγκιόζη

    6. Αντε γαμισου ρε ανθελληνα απατεωνα…..λουγκρα λουλου….

    Comments are closed.