ΠΛΗΡΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ: 43.000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ Ά ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ…! ΠΑΜΕ ΓΙΑ “ΑΛΛΟΙΩΣΗ” ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ-ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ

Κοινοποίηση:
παραδοση

Κάνουν τα πάντα για να ξαναεκλεγούν!

Σωρηδόν εκλογικά βιβλιάρια σε αλλοδαπούς δίνει η κυβέρνηση σύμφωνα με δημοσιεύματα, στα οποία αναφέρεται η ένταξη στους εκλογικούς καταλόγους δεκάδων χιλιάδων αλλοδαπών οι οποίοι με τον ένα τρόπο ή τον άλλον κατόρθωσαν να αποκτήσουν ελληνική ταυτότητα.

Σύμφωνα με στοιχεία για την κατάσταση στην Α’ Αθηνών, στους εκλογικούς καταλόγους έχουν εγγράφει το τελευταίο χρονικό διάστημα 43.000 αλλοδαποί.

Το 2015, στην ίδια εκλογική περιφέρεια, τον ΣΥΡΙΖΑ είχαν ψηφίσει 78.431 πολίτες και τη ΝΔ 77.630 πολίτες.

Σύμφωνα με αυτά σε δειγματοληπτικές καταμετρήσεις, από τον Οκτώβριο ως τον Δεκέμβριο του 2018 το υπουργείο Εσωτερικών έχει απονείμει την ελληνική υπηκοότητα και έχει πολιτογραφήσει (αν και σε μικρότερη κλίμακα από την πρώτη κατηγορία) 1.515 πρόσωπα.

Κορυφαία όλων φαίνεται να είναι η 18η Οκτωβρίου, αφού είχαν καταμετρηθεί 274 πράξεις σε ένα… 24ωρο, αριθμός που μάλλον θα μείνει στην ιστορία του φαινομένου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΊΚΟΙ ΠΑΡΑΔΊΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΊΣ.

  2. Δεν καταλαβαίνουν τίποτα ούτε Άξελ, ούτε Κούλης γιατί στηρίζουν τη νέα τάξη πραγμάτων που θέλει να μαζευτούν όλα τα λάθρο εδώ μέσα για να μην πάνε πιο Δυτικά (βλέπε Γερμανία κλπ). Η λύση είναι μόνο μία για να δωθεί το μήνυμα πρέπει οι Έλληνες να στηρίζουν Χρυσή Αυγή. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος τελικά.

  3. ΜΟΝΑΧΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΣΤΙΝ ΓΑΛΛΙΑ ΜΠΟΡΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΔΩ ΚΑΘΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ…. ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΛΥΣΗ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΑΝΤΖΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ…………………

  4. ΤΑΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ…ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΡΙ ΝΑ ΥΘΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΑΠΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΥΤΕΣ(ΜΗΤΡΕΣ) ΤΟΥ….ΘΑΟΥΝ ΞΕΩΡΙΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΛΟΓΩ ΦΟΒΟΥ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ…ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΛΑΘΡΟΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ ΘΑΝΑΙ ΦΟΡΗΤΟ..ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΔΙΕΥΘ. ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΝΑ ΨΞΦΙΖΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 3%…ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΤΑΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

  5. Ωραιοτατη λυση ! Αρχιζει μια ευρωπαικη Βενεζουελα……Ο Μαδουρο της Ευρωπης ειναι εδω….

  6. Δεν φταίνε οι αλλοδαποί. Φταίνε τα δικά μας τα ζώα ψηφοφόροι που ψηφίζουν προδότες και λαθρολάγνους. Θα προτιμούσα να εκτελεστούν αυτοί οι ηλίθιοι ψηφοφόροι έλληνες και ας παραμείνουν οι αλλοδαποί. Οι ηλίθιοι πάντα κάνουν το ΄πραγματικό κακό.

  7. Ο δικος μου γιος ειναι στο εξωτερικο απο το 1998,οταν αρχισε τις σπουδες του στην Αγγλια,με εξοδα μου στα προπτυχιακα και υποτροφιες στα μεταπτυχιακα (MSc και PhD) στην πληροφορικη.Εργαζεται τωρα στην Microsoft επι 10 χρονια .Αναγκασθηκε να ξενιτευθει και να σπουδασει με μηδενικο κοστος για το Ελληνικο Κρατος. Υπηρετησε την Πατριδα ( Κ.Νευροκοπι) ,λογω ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ προσοντων και ελλεψει “βυσματος”.Μιλαει αριστα τα Ελληνικα ,αν και απουσιαζει πανω απο 20 χρονια απο την Ελλαδα.Σαν τον γιο μου υπαρχουν 100 αδες χιλιαδες Ελληνοπουλα σε ολα τα σημεια της γης.Πληρωνει εφορια,ΕΝΦΙΑ,κ.λπ.Το Ελληνικο κρατος ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ να ψηφισει!…Ακομη και τωρα τον τιμωρει,ενω η διαδικασια ειναι εξαιρετικα ευκολη.Ξερω ,γιατι το κανουν.ΘΑ ΦΑΝΕ ΜΑΥΡΟ για το κακο ,που τους εκαναν.ΕΙΣΘΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΥΘΜΕΝΑ ΚΑΚΟΗΘΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΙ .Σας περιμενω στη γωνια.Προηγουνται οι εισαγομενοι.Τι λες για ολα αυτα συναδελφε μεγα ΠτΔ κ. Πακη?Κοψε τους δεκαρικους λογους!..

  8. ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ . Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΕΙΠΕ , ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ , ΑΛΑ ΜΑΔΟΥΡΟ ΕΝΟΕΙ . ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ , ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ , ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ .

  9. Μπράβο Αλέκο με τη βοήθεια Πακιστάν, Μαρόκου, Ιράκ, Αφγάν θα καταφέρουμε το σιγουράκι.

  10. Οι Πακιστανοί και οι Αφγανοί που ήρθαν εχθές στην πατριδα μας και μάλιστα παράνομα θα αποφαςιζουν για εμας, για την πατριδα μας και για το μελλον των παιδιων μας. Μας εχουν παραδώσει πισθάγκωνα δεμένους σε ολη αυτην την τρέλα. Αλλα κι εμεις δεν κανουμε κατι. Τα ανεχόμαστε. Οποτε…καλα κανουν. Βρήκαν και τα κανουν.

Comments are closed.