ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΖΙΑΖΙΑ! ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ! «Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ…»

    Κοινοποίηση:
    ziazias-758x400

    “Η μαζική παράνομη μετανάστευση, με τις διαστάσεις εισβολής που έχει προσλάβει και με την ανεξάντλητη δυναμική που διαθέτει, έχει αναχθεί πλέον στο σημαντικότερη εθνικό θέμα και αποτελεί, εάν δεν ανασχεθεί και ελεγχθεί εγκαίρως και αποτελεσματικά, άμεση απειλή για την εθνική και κοινωνική συνοχή της χώρας, την πολιτιστική της ταυτότητα, την εθνική της ασφάλεια και το εθνικό της μέλλον.

    “Η μεταφορά των παρανόμων μεταναστών από τα νησιά στην ηπειρωτική Ελλάδα, εάν δεν συνδυασθεί με αυστηρό έλεγχο των συνόρων και αποτελεσματική αποτροπή, δεν λύνει κανένα πρόβλημα. Αντιθέτως, επιβεβαιώνει το ρόλο των νησιών ως προγεφυρωμάτων για τον σταδιακό κατακλυσμό όλης της χώρας με παράνομους μετανάστες-εποίκους. Η εμμονή στην πολιτική των ανοικτών συνόρων και η διαχείριση του προβλήματος, με την αποδοχή της μόνιμης εγκαταστάσεως των παρανόμων μεταναστών στην Ελλάδα, είναι συνταγή καταστροφής για τη χώρα.

    “Η χώρα δέχεται υβριδικό πόλεμο, χάνει μέρα τη μέρα την εθνική της συνοχή και κυριαρχία……και το πολιτικό σύστημα ερίζει για θέματα που έπρεπε να ασχολείται η ελληνική Δικαιοσύνη ….και τυρβάζει σε γιορτές και πανηγύρια …..και ταυτόχρονα «κλαψουρίζει» ζητώντας βοήθεια από την Ευρώπη, χωρίς το ίδιο να πράττει τα αυτονόητα για αντιμετώπιση του εθνικού αυτού προβλήματος .

    “Δυστυχώς όμως, σε αυτή την δύσκολη περίοδο για την Χώρα μας και οι θεσμικοί μπροστάρηδες της κοινωνίας, όπως τα μέλη της Ακαδημίας Αθηνών και η Σύνοδος των Πανεπιστημιακών Πρυτάνεων, νυν και πρώην κεφαλές των Ανώτατων Δικαστηρίων της Χώρας, Επιστημονικές Εταιρείες, Σύλλογοι, Επιμελητήρια, οι ΗΓΕΤΕΣ της Εκκλησίας μας, Πρέσβεις επί τιμή, αλλά και οι πρώην ΑΡΧΗΓΟΙ των ΚΛΑΔΩΝ και των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας, σιωπούν εκκωφαντικά.
    “Κανένας τέτοιος θεσμός ηγητόρων δεν βγήκε μπροστά, αυτή την γκρίζα εποχή , όχι για να παραγκωνίσει τους πολιτικούς και να αμφισβητήσει τους όρους της δημοκρατίας μας,αλλά για να γίνει η φωνή του αδύναμου κοινωνικού σώματος, που λοιδορείται σε κάθε αντίδραση του για την κατάσταση στην χώρα, για να γίνει η έκφραση της αξιοπρέπειας των Ελλήνων.
    “Όλοι όσοι σήμερα σιωπούν , ενώ θα μπορούσε να έχει απήχηση η φωνή τους, έχουν χρέος να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στην κοινωνία και στην ΠΑΤΡΙΔΑ που τους έταξαν μπροστάρηδες. Δεν είναι πατριωτικό ορισμένοι να αναζητούμε, να επαιτούμε από το πολιτικό σύστημα , μια καρέκλα εξουσίας ,μια θέση «βουλευτού» η μια κρατική θέση έναντι της σιωπής μας. ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΟΓΜΑ «ΜΗ ΜΙΛΑΣ, ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΩ» φαίνεται ότι έχει εκμαυλίσει την πνευματική και όχι μόνο ηγεσία του τόπου…….

    “ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΕΞΟΔΑ……….ΟΠΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΨΕΛΙΖΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΕΛΕΧΗ …… ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΚΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ , ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ , ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙ , ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

    Αυτά αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο στρατηγός ε.α. Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, πρώην αρχηγός ΓΕΣ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    47 Σχόλια

    1. Εμείς θα πούμε: Oι Ενώσεις Αποστράτων Αξιωματικών τί κάνουν; Μάλλον, τίποτα, όπως οι θεσμικοί μπροστάρηδες που αναφέρει ο στρατηγός: Tα μέλη της Ακαδημίας Αθηνών και η Σύνοδος των Πανεπιστημιακών Πρυτάνεων, νυν και πρώην κεφαλές των Ανώτατων Δικαστηρίων της Χώρας, Επιστημονικές Εταιρείες, Σύλλογοι, Επιμελητήρια, οι ΗΓΕΤΕΣ της Εκκλησίας μας, Πρέσβεις επί τιμή, αλλά και οι πρώην ΑΡΧΗΓΟΙ των ΚΛΑΔΩΝ και των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας, άλλοι φορείς και “πνευματικοί άνθρωποι”. Συνέλληνες: “Η χώρα εάλω” από τους εσωτερικούς εχθρούς, όπως και η Κωνσταντινούπολη. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια…

    2. Η χώρα έχει χαθεί και εμείς τσακωνομαστε εδώ μέσα για το ποιος είναι πιο πατριωτης από τον άλλο..

    3. ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ Ε Α !!!ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ???? ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΡΓΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕ ΟΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΟΣ !!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΜΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ !!!ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ !!!! ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΕΣΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ !!!! ΚΛΑΦΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΑΜΟ !!!!

      1. Πολύ καλά του τα λέτε, αλλά ποιος ακούει

    4. Αν έχεις αρχ@@δια κήρυξε τώρα στρατιωτικό νόμο επικαλούμενος το μείζον εθνικό θέμα και σε μερικές μέρες μάντρωσε όλους τους πωλητικούς, τους λάθρο και τους ΜΚΟ σ’ ένα ξερονήσι να αλληλοσφαγούν……….

    5. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΠΟΣΤΑ ΜΑΣ . ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΛΟΓΩ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΩΝΟΤΗΤΑ .ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ .

    6. ΜΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΑΦΗΣΑ…ΜΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΑΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ, ΕΜΒΟΛΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΑΕΝΑΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΟΥ ΙΣΧΥΟΣ – ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΟ ΑΝΕΧΤΗΚΑ, ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΠΛΑΣΤΕΣ-ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΞΙΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΑΤΕ…ΕΠΡΟΔΟΣΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ…ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΖΗΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ – ΝΑ ΔΩΣΩ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ…ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΩ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΦΛΟΙΟ ΕΝΟΣ ΚΡΕΜΜΥΔΙΟΥ – ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΑΣ…ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ…ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΣΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ

    7. Είναι να απορει κανεις με την μαλακια του ελληναρα εδώ μεσα,βριζουν ένα στρατηγο που για να μην κανει τις εντολες των αφεντικων παραιτηθηκε,κατι που δεν εκανε κανεις μεχρι τωρα. Σημερα συσσωμο σχεδόν το ελληναριο τον βριζει.Αξιοι της μοιρας .

    8. Γιατί παραιτήθηκε; Γιατί δεν έμεινε να παλέψει για τον τόπο του που τον τίμησε να φτάσει στα ανώτατα κλιμάκια της στρατιωτικής ιεραρχίας; Γιατί δεν έκανε κάτι για την πατρίδα του; Τι να τον κάνουμε τώρα που μας προειδοποιεί; Μας είναι άχρηστος. Ας πάει να τα πει στο καφενείο παρέα με άλλους συνταξιούχους.

      1. Εάν δεν ειχε παραιτηθη θα του ελεγες δεν παραιτήθηκες γιατι ησουν βολεμένος,τωρα που παραιτηθηκε του λες γιατι;Τοση βλακεια σε μυαλο ανθρωπου πως χωραει αραγε.

    9. Έλληνες πατριώτες , πρέπει να ξυπνήσουμε από την βαριά παραισθησιογόνα στην οποία μας έριξαν οι ανθέλληνες εχθροί μας. Δεν καταλάβατε οτι μας έριξαν στην καλοπέραση και φαγοπότια για να λεηλατήσουν το μεγάλο και μοναδικό μας έθνος ; Τώρα γίνεται ένας σιωπηλός και “ευγενικός ” πόλεμος .Ένας πόλεμος ύπουλος και σατανικός μαίνεται υπογείως εναντίον της Ελληνικής φυλής μας.

    10. Έχετε ακούσει για “ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ”; Προετοιμαστείτε!!!
      Ίσως η εξαναγκαστική λύση του να συμβιώσεις με ανθρώπους που δεν θέλεις, μόνο και μόνο για να βγάλουν χρήματα διακινητές και ΜΚΟ, οδηγήσει σε τέτοιες καταστάσεις, ή όχι;

    11. ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΒΗΚΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΟΥ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ : ΛΥΠΗΘΗΚΕΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ : ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΩΡΑ. ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΕΣ κ. ΖΙΑΖΙΑ

      1. ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΠΟΣΟ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ..ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ …ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟς ΚΑΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟς ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ…ΔΩΣΕ ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΓΚΕΙΜ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΚΟ , ΔΩΣΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΠΕΡΜΑ, ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ ΑΚΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟ

        ΕΠΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 85% ΤΩΝ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΩΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ..ΟΙ 9 ΣΤΟΥΣ 10.
        ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟΥ ΡΩΤΟΥΣΕΣ ΠΡΙΝ ΚΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ. ΟΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ…ΟΙ 10 ΣΤΟΥΣ 10

        ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΠΑΔΙΑ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΠΡΟΒΑΤΩΝ ΤΟΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΣΚΟΙ ΤΟΥΣ

    12. ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΚΟΒΕΤΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΤΕΚΟΡ!!!!🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

    13. Απ’το 70 και μετα τελειωσε η Ελλαδα με ενα πολυ οργανωμενο σχεδιο να γινεται πραξη σιγα σιγα.

      1. Απ’το 73 και μετα τελειωσε η Ελλαδα με ενα πολυ οργανωμενο σχεδιο να γινεται πραξη σιγα σιγα.

    14. Κανένας αρχ…τις υπάρχει να του τα πεις άντε να πάμε για το μεγάλο ντου να ξεχωρίσουμε!!!!

      1. καποτε υπηρχε ενασ συνταγματαρχησ και μετα τον ειπατε χουντικο,,,οτι θα κανατε και τωρα

    15. Κανένας αρχ…τις υπάρχει κυρ στρατηγέ να πας να του τα πεις να ξεκινήσει κ εμείς ακολουθαμε ντου θέλει η δουλειά τώρα!!!!

    16. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΞΕΡΟΛΕΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ…
      ΠΡΙΝ ΑΜΟΛΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΑΣ ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ…ΤΙ ΕΝΝΟΩ..

      1/ Ο ΖΙΑΖΙΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ , ΤΟ 2012…ΠΡΙΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΑΡΑΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

      2/ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ … ΠΑΡΑΤΗΘΗΚΕ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ…
      Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΑΥΤΟΣ ΑΞΙΟΣ, ΟΠΩς ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ…ΠΑ-ΡΑΙ-ΤΗ-ΘΗ-ΚΕ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΗΔΗ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ

      ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΖΕΙ…ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ (ΠΛΗΝ ΤΑ ΚΑΡΑΒΑΝΟΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΑΓΕΙ) ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Ως Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΕ ΚΑΚΚΑΛΑ

      ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΙ…

      1. Μπαιναν ομως οι αλβανοι ,οι βουλγαροι,οι ρουμανοι ,ελευθερα και ληστευαν και βιαζαν και σκοτωναν,αποστρατος εν αποστρατεια κι εσυ μαλλον

        1. Μαλλον μπερδεψες την π@υτσα με τη βουρτσα μεγαλε… Η εισαι τελειως λοβοτομημενος και δεν εχει παρει χαμπαρει που ζεις…Τι σχεση ο στρατος με αυτα που λες εσυ ρε μεγαλε; Ο στρατος κανει οτι του λεει η κυβερνηση που εσεις ψηφιζατε…Οπως και αστυνομια, λιμενικο κλπ

          Παρτε το χαμπαρι ρε απολιτικα και αγραμματα γιδια… Στρατος αστυνομια κλπ ειναι εκτελεστικα οργανα…Εκτελουν εντολες γιατι αυτο πρεπει.Αν τον στρατο του πουν ανελαβε εσυ κανε οτι γουσταρεις, τιναξε τους στον αερα η βυθισε τους … Σε μια βδομαδα εχουν εξαφανιστει ολοι οι λαθροπιθηκοι…

          Και μετα εννοειται θα βγουνε ολα τα βολεμενα πασοκοσυριζονεοδημοκρατοσκυλλα σαν τον μπαμπα σου η τον παππου σου που δεκαετιες τωρα ψηφιζουν αυτους που σε εχουν φλομωσει στο λαθροπιθηκι και εσυ ο λοβοτομημενος ελλαδιστανος τους ξαναψηφιζεις…Ξανα και ξανα για να βολευεις το τομαρι σου
          Θα βγουνε κλαι θα λενε οι φασιστες οι δολοφονοι κλπ…Οπως βγηκαν πιο παλια

          Όπως και αν στον στρατο πουνε να γινει να γινει φιλιππινεζα των λαθροπιθηκων, θα γινει… Γιατι για αυτο το λογο υπαρχει ρε οργιο , Για να εκτελει. να εκτελει οτι του λενε…

          Την αστυνομια αμα την πουνε ξεβρωμισε την Αθηναμπουλ και το Εξαρχισταν απο τα λαθροπιθηκια και τα αναρχοαπλυτα συριζομαστουρια αντιστοιχα, σε μια βδομαδα θα το εχει κανει…

          ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ εξυπνοπουλι μου…ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ αυτο θα πρεπει ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ, που πχ να του πουνε να διαολοστειλει τα λαθροπιθηκια

          ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ΑΘΑΝΑΤΕ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΕ

    17. Οταν ησουνα ομως εν ενεργεια,δεν ελεγες τιποτα στρατηγε,τοτε δεν υπηρχανε αυτα;
      Αλλα ξεχασα,τοτε εκανες το κοροιδο και στεκοσουνα προσοχη στα κομματοσκυλα για να ανεβεις στην ιεραρχια και να παρεις τα γαλονια.Τωρα που βγηκες στη συνταξη ξαφνικα τα θυμηθηκες;
      Αφηστε τις διαπιστωσεις απο λογια εχουμε χορτασει τα βλεπουμε ολοι αυτα που λες,το θεμα ειναι οτι κανενας απο σας δεν εχει τα @ να οργανωσει ενα νεο πραξικοπημα και να ανατρεψει τους προδοτες πολιτικαντηδες.
      Ολοι ειστε στα λογια και μονο αφου εξασφαλιστητε και βγητε στη συνταξη,οσο ειστε στην ενεργεια ολοι μοκο.

      1. ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ…ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ

    18. Α ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ ; ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ , ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΠΟΔΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΛΕΣ , ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΜΝΗΣΤΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ , ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!!!

    19. Καλα τα λες στρατηγε, αλλα επειδη το κακο εχει παραγινει με την λαθροεισβολη, εδω χρειαζονται εργα και οχι μονο λογια!!!!!!!!! Απεδειχθει δυστυχως οτι ψευτοαριστεροι και ΝΔ στο θεμα αυτο εχουν περιπου τα ιδια μυαλα και αφηνουν τα συνορα ανοιχτα να ερχεται καθε μερα καθε καρυδιας καρυδι, αδιαφοροντας για την αλλοιωση του πληθυσμου με τον εποικισμο λαθρομουσουλμανων, οι οποιοι το χερι που τους ταιζει τωρα, υποκηνουμενοι καποια στιγμη απο τους Τουρκους, θα το …..δαγκωσουν!!!!!!!!! Αλλα τοτε θα ειναι αργα, τωρα πρεπει να γινει κατι και γρηγορα!!!!!!!!

    20. Οταν αποστρατευτουνε δια μαγειας εμφανιζονται και τα λενε δημοσια
      Οταν ησουν εν ενεργεια δηλαδη ειχες την δυναμη και την εξουσια στρατηγε γιατι εκανες τουμπεκι?
      ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ!

      1. Το κλανουν γιατι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να το κανουν. Ειναι στρατιωτικό αδικημα η αναμιξη τους εστω και με δηλωσεις με την πολιτικη.

    21. Άλλος ένας μετά Χριστόν προφήτης. Που ήσουν ρε μάγκα και τι έκανες για την πατρίδα όταν είχες την δύναμη; Οπότε…στρατηγούλη μου, ρούφα το αυγό σου κι άντε Κι εσύ στο ράφι της ιστορίας, εκεί που είναι όλοι οι άχρηστοι. Από σχολιαστές έχουμε μπόλικους, από άνδρες πάσχουμε…και μάλιστα άνδρες που να τιμούν τα παντελόνια και τους όρκους τους…

    22. Γεμίσαμε από αυτονόητες ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ συνταξιούχων καραβανάδων.
      Αυτά τα ξέρουμε κι εμείς.
      Διαπιστώσεις κάνουν όλοι, πολίτες, αναλυτές, πολιτικοί, δημοσιογράφοι κλπ.
      Το θέμα είναι ποιος μπορεί να κάνει πράξεις.
      Και πράξεις (κίνημα, επανάσταση, χούντα, “φόυντα”) ανέκαθεν γίνονταν από αξιωματικούς με διδύμους γεννητικούς αδένες εν ενεργεία.
      Όταν δέχεσαι να βαράς προσοχή στον Μπεγλίτη, στην Φώφη και σε κάτι άλλους ανεκδιήγητους ΥΕΘΑ,για να ανέβεις στην ιεραρχία και να γίνεις ΑΓΕΣ, τότε εκ των υστέρων ο λόγος σου είναι αναξιόπιστος.
      Απλά λες το αυτονόητο για να μπεις σε κανά κομματικό ψηφοδέλτιο και να εκλεγείς βουλευτάκος, όπως και άλλοι συνταξιούχοι καραβανάδες.

    23. Να μην ανησυχει ο στρατηγος ε.α.τα καστανα απο την φωτια θα τα βγαλει παλι ο λαος και αυτο θα γινει μολις τους δει εξω η και μεσα στο σπιτι του.Ηδη εχουμε παρει τα πρωτα χαλαρα μηνυματα και πιστευω θα ακολουθησουν σκληροτερα.

    24. Κανείς δεν ανεβαίνει ψηλά στην οποιαδήποτε ιεραρχία αν δεν πάρει το χρίσμα από τα αφεντικά του.Και τι νομίζετε ότι θα κάνει μετά; Τον ήρωα που θέλει να σώσει τον τόπο, ή το πιστό σκυλί αυτών που τον διόρισαν εκεί;

    25. Διάβασα με ενδιαφέρων αυτά που έγραψε ο απόστρατος σωστά!!!!!!! Και αυτά που σου λένε σωστά!!!!! Ποιο πολύ κλείνω προς το δεν υπάρχει?????? Ένας Έλληνας αξιωματικός απόστ…….??? η εν υπηρεσία?????? Με άρχειδια????? Με πατριωτικές αξίες????? Γιατί πολιτικός δεν υπάρχει……….ποτέ δεν αργά για μια φιλική εταιρία……..και ο λαός εδώ είναι να υπερασπιστεί την πατρίδα………αρκετή δημοκρατία φάγαμε από βολεμενους εργατοπατερες………ξεπουλημενους γερμανοτσολιάδες….που έλεγε κ ο τσιμακος…τα έλεγε πριν χρόνια μέσα από τα τραγούδια του κ κατακραυγή αναρχικός τρελός γραφικός κτλ .. κόβουν τα δένδρα κτίζουν μεζονέτες κάνουν τα παιδιά μας μαριονέτες……κτλ μουσουλμάνοι ξεχύθηκαν στο σύνταγμα….και δεν έχουμε τερμααααααααα αχ Ευρώπη….κτλ αλλά δεν ακούει κανείς….οπότε ξανά γυρνάω στον αποστρατο έχεις δίκιο τι κάνουμε?????

    26. Ο/Η Πριν μουγκα εις την στρουγκα τωρα μαγκας εκ του ασφαλους λέει:

      Αλλος ενας ηρωας μετα την αποστρατεια,γεμισαμε χεσμενολακεδες,μπλα,μπλα,σκατα και βρωμοαρωματα.

    27. τα αστέρια που έχει θα μπορούσαν να είναι ήλιοι του ΠΑΣΟΚ, όλα αυτά είναι κομματόσκυλα που δεν έχουν καμμία σχέση με την θέση που κατέχουν, εδώ δεν μπορείς να γίνεις υπάλληλος στα ΚΕΠ χωρίς να είσαι κομματόσκυλο.

    28. Μόνο ο Παπαδόπουλος φορούσε παντελόνια… Όλοι οι άλλοι ένστολοι σήμερα… ζαρτιέρες….

    29. Στο ιδιο εργο θεατες…μετα Χριστον προφητης…εν ενεργεια δε τα εβλεπεςοταν ησουν;Οταν φωναζε κοσμος τους λεγατε φασιστες και ακραιους…Κατσε στη συνταξουλα σου και ασε τους στοχασμους

    30. κλειστες δομες ,,πισσα και πουπουλα για τους λαθρογυφτους ετσι ωστε να καταλαβουν οτι η ΕΛΛΑΔΑ ειναι αφιλοξενη και οχι η γη της επαγγελιας.,.,
      Τερμα τα ξενοδοχεια με τις πισινες ,τελος οι μισθοι , τελος τα ωραια .,.,.,
      Υποχρεωτικοι εργασια σε συγκεκριμενους ελεγχομενους χωρους για να κερδιζουν το ψωμακι τους μεχρι να απελαθουν .,.,
      Βεβαια το κορανι δεν μιλαει για γη της επαγγελιας ….οποτε οι λαθροπιθηκοι χωρις να γνωριζουν απλα το ζουν !!

    31. ….εμαθες να ”’κυκλοφορεις” μεσα στον στρατευμα σαν πονηρουλης αρακτουλης δεκαετιες σαν πετυχημενος ενστολος καριεριστας ποντικομαμος , και τελειος ”’πυραμυδας”’ και μιλαει και για αξιοπρεπεια των ελληνων!!!!! Εμεις γιαγια βελη της Χαλκιδας ειχαμε αξιοπρεπεια και μιλαγαμε ΤΟΤΕ στην αρχη της καταστροφης σαν ανδρες και οχι σαν ναουμ , μουνες , δηλαδη και ακομη ορθιοι ελληνες ειμαστε ….ΕΣΥ παιξε μπαλα καθως πρεπει και ασε τα ουρλιαχτα τα ”’πολιτικα” σου ΕΠΙΤΗΔΕΙΕ για αλλους , που θελεις να παιξεις και συ πινγκ-πονγ σαν βουλευτης στην βουλη….[μπηκες στην ομαδα …..και συ…]

    32. Οσο ειστε εν ενεργεια ομως,δεν κανετε τιποτα στρατηγε μου.Εκτελειτε πιστα τις εντολες των πολιτικων και σκουπιζετε τα κωλαρακια των λαθρομεταναστων.Οταν βγειτε στην αποστρατια ανοιγετε ολοι απο ενα φειςμπουκ και γραφετε πατριωτικους λογους.Λογους και μονο λογους.

    33. αντε στρατηγε καντε μια επανασταση να στειλουμε τα δημοκρατικα ζομπι στον διαολο

    34. Στρατηγέ συγχαρητήρια, για την άποψή σας αλλά δεν περιμένουμε απο εσάς μόνο άρθρα, αυτά τα διαβάζουμε και απο αλλού…..

      1. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΖΙΑΖΙΑΣ…ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ… ΓΑΒΓΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΚΑΝΕ

    35. !!!!“Η χώρα δέχεται υβριδικό πόλεμο, χάνει μέρα τη μέρα την εθνική της συνοχή και κυριαρχία……και το πολιτικό σύστημα ερίζει για θέματα που έπρεπε να ασχολείται η ελληνική Δικαιοσύνη ….και τυρβάζει σε γιορτές και πανηγύρια …..και ταυτόχρονα «κλαψουρίζει» ζητώντας βοήθεια από την Ευρώπη, χωρίς το ίδιο να πράττει τα αυτονόητα για αντιμετώπιση του εθνικού αυτού προβλήματος .!!!! Ειμαι τοσο, μα τοσο υπερηφανη γι ατους ελληνες που μετα απο χρονια καταλαβαν οτι η ελλαδα βρησκετε σε υβριδικο πολεμο. Τωρα που ο πολεμος χαθηκε και η ισλαμοποιηση της ειναι στα τελειοματα ο ελληνας εξεισε το αριστερο και δεξι κερασι του……αι ισχτιρ επιτελους…. οι φωτοδοτες της υφηλιου ξεινοντε…… αι σιχτιρ

    36. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΑΝΑΧΩΡΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΗ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΩΝ ΑΣΥΛΟ! ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΙΣΩ;
      ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ, ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ, ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΝΑΝΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ, Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΝΩ ΤΟ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΝΑ ΕΠΟΙΚΙΣΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ.
      ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟ 70 ΜΕ 80 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ (ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ) ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ “ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ” ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ “ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ” ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ!

    Comments are closed.