ΠΡΩΙΝΕΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ! ΑΠΟΧΩΡΕΙ, ΑΛΛΑ …

  Κοινοποίηση:
  ΑΠΕ- ΜΠΕ/ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΕΘΑ /STR

  «Ψηφίστε κατά συνείδηση για Πρέσπες, αλλά παραιτηθείτε από υπουργοί»

  Με μια «ντρίπλα» σκέφτεται ο Πάνος Καμμένος να λύσει τον γόρδιο δεσμό των σχέσεών του με την κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά, αλλά και να συντηρήσει την Κ.Ο. του και να βγει απ’ τα αδιέξοδα των τελευταίων ημερών, χωρίς να απολέσει τα προνόμια του αρχηγού κόμματος.

  Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τις τελευταίες ώρες ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. σε συζητήσεις που είχε με στενούς συνεργάτες του και αν κάτι δεν αλλάξει δραματικά, κατέληξε στην εξής πρόταση προς την Κ.Ο. του που την έχει συγκαλέσει πριν την καθοριστική του συνάντηση με τον Α. Τσίπρα:

  • Να ψηφίσουν κατά συνείδηση οι βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. για την Συμφωνία των Πρεσπών, χωρίς να αποσύρει την εμπιστοσύνη του από την κυβέρνηση. Αλλά οι υπουργοί του κόμματός του να δεσμευτούν ότι θα τον ακολουθήσουν στην έξοδο απ’ την κυβέρνηση.

  Διαβάστε επίσης: «Κλείδωσε»: Πότε θα γίνουν οι Εθνικές Εκλογές 2019

  Με αυτή την πρόταση, εφόσον βέβαια γίνει αποδεκτή, ο κ. Καμμένος και διασώζει τα προσχήματα σε ό,τι αφορά στην Συμφωνία των Πρεσπών και διατηρεί την (σοβαρότατα τραυματισμένη) συνοχή της Κ.Ο. του και δείχνει συνεπής με την διακήρυξή του για αποχώρηση απ’ την κυβέρνηση, ενώ αποφεύγει την σύγκρουση με βουλευτές του αφού δεν θα αποσύρει την εμπιστοσύνη του απ’ την κυβέρνηση. Το τελευταίο, όπως είναι γνωστό, απορρίπτουν τέσσερις βουλευτές του κόμματός του, οι οποίοι δεν είναι διατεθειμένοι να τον ακολουθήσουν σε άρση της εμπιστοσύνης απ’ την κυβέρνηση.

  Στην ουσία η δέσμευση για αποχώρηση από την κυβέρνηση, που θα ζητήσει ο Π. Καμμένος θα αφορά στην Έλενα Κουντουρά, στον Β. Κόκκαλη, τη Μ. Χρυσοβελώνη και τον Γ. Μαυραγάνη, αφού ο ίδιος και η Μ. Κόλλια-Τσαρουχά θα αποχωρούσαν έτσι κι αλλιώς, ενώ ο Τ. Κουίκ έχει κόψει κάθε δεσμό με τον αρχηγό των ΑΝ.ΕΛ.

  Απομένει να δούμε, πως θα αντιδράσουν οι προαναφερθέντες, εφόσον τελικά ο Π. Καμμένος επιμείνει να τους ζητήσει τις παραιτήσεις, με αντάλλαγμα την κατά συνείδηση ψήφο, καθώς επίσης και πως θα αντιδράσει ο Α. Τσίπρας.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  4 Σχόλια

  1. ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΙΣΘΑ ΜΕΧΡΙ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ-ΠΟΛΕΜΟ Ο ΠΙΝΟΚΙΟ; ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΑ ΓΟΥΣΤΑ Κ ΖΩΗ

  2. ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΤΑ ΕΝΙΑΜΕΡΑ . Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ . ΜΕΤΑ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΒΡΟΧΗ .

  3. Ό,τι και να κάνεις αλήτη είσαι καταδικασμένος από το λαό και την ιστορία. Η προδοσία του Εφιάλτη είναι μικρή μπροστά στην δική σου και του φίλου σου του Αλέξη. Ψάξε λαγούμι να κρυφτείς και χάσε και κανένα κιλό να χωρέσεις μέσα.

  Leave a Response