ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΣΟΥΛΤΑΝΕ ΞΕΒΡ@ΚΩΤΟΣ ΣΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ; ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ “ΕΔΩΣΕ” ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΤΑ “ΣΚΥΛΙΑ”

    Κοινοποίηση:
    erdogan-klama-1

    Την ανησυχία του εκφράζει και το Κρεμλίνο για το μνημόνιο συνεργασίας Τουρκίας – Λιβύης, περί καθορισμού θαλάσσιων ζωνών, δίνοντας έμφαση στην αποτροπή δημιουργίας μιας έκρυθμης κατάστασης στην Ανατολική Μεσόγειο.

    Η ρωσική κριτική για τις προκλήσεις της Τουρκίας φτάνει, παρά το ρωσοτουρκικό διπλωματικό φλερτ, και ύστερα από τη δήλωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ με την οποία καθιστά σαφές ότι οι ενέργειες της Άγκυρας αυξάνουν την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο.

    Σε παρόμοιο μήκος κύματος κινείται και η θέση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών. Μήνυμα στην Άγκυρα και την Τρίπολη να επιδείξουν πολιτική σύνεση και να μην οξύνουν ακόμα περισσότερο τη δύσκολη κατάσταση στη Λιβύη και συνολικά στη Μεσόγειο, έστειλε η Μόσχα.

    «Ευελπιστούμε ότι τα μέρη που υπέγραψαν τα προαναφερθέντα μνημόνια θα επιδείξουν πολιτική σύνεση και δεν θα προβούν σε βήματα τα οποία είναι ικανά να οξύνουν ακόμα περισσότερο την ούτως ή άλλως δύσκολη κατάσταση στη Λιβύη και συνολικά στη Μεσόγειο» ανέφερε συγκεκριμένα η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

    Κληθείσα να σχολιάσει το μνημόνιο κατανόησης που υπέγραψαν η Τουρκία και η Λιβύη σχετικά με την οριοθέτηση των θαλάσσιων ζωνών, η κ. Ζαχάροβα δήλωσε πως μια νομική αξιολόγηση αυτών των εγγράφων μπορεί να δοθεί μόνο αφού εξεταστεί το περιεχόμενό τους, το οποίο προς το παρόν δεν ανακοινώνεται.

    Παράλληλα, η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας κάνει ειδική αναφορά στην εκτίμηση του ειδικού εκπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για τη Λιβύη, ότι το έγγραφο μπορεί να ακυρώσει την προετοιμασία της διεθνούς συνάντησης για τη διευθέτηση του Λιβυκού ζητήματος στο Βερολίνο, που έχει προγραμματιστεί στα τέλη του τρέχοντος έτους, σημειώνοντας ότι ανακύπτουν πολλά ζητήματα και άμεσα προς τον αλ Σάρατζ (επικεφαλής της κυβέρνησης εθνικής ενότητας της Λιβύης).

    Όσον αφορά το μνημόνιο συνεργασίας στον τομέα ασφάλειας, η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών αναφέρει πως η εμφάνισή του έδωσε την αφορμή για ισχυρισμούς περί αποπειρών της Τουρκίας να νομιμοποιήσει τη στρατιωτική της υποστήριξη προς την κυβέρνηση της Τρίπολης, στην αντιπαράθεσή της με τον Λιβυκό Εθνικό Στρατό του Χαφτάρ, όπως και μέσω της απροκάλυπτης παραβίασης του εμπάργκο όπλων.

    Η ανακοίνωση της κ. Ζαχάροβα καταλήγει ως εξής: «Ελπίζουμε ότι τα δύο μέρη των προαναφερθέντων μνημονίων θα επιδείξουν πολιτική σύνεση και θα αποστούν από πράξεις που θα επιδείνωναν περαιτέρω την ήδη δύσκολη κατάσταση στη Λιβύη και στη Μεσόγειο συνολικά».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. σημερα και αν μου θυμιζει τον GADDAFI, στην ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ομιλια, στον ΟΗΕ.

    2. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΥΦΗ ΓΙΑ ΚΑΛΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΓΩ ΡΕ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΓΑ ΞΕΡΩ ΝΑ ΑΡΜΕΞΟ ΝΑ ΟΡΓΩΣΟ ΜΕ ΤΡΑΚΤΕΡ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΥΛΑΡΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΕΛΙΕΣ ΝΑ ΣΤΙΣΩ ΠΑΓΙΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟ ΤΥΡΙ ΓΙΑΟΥΡΤΗ ΝΑ ΨΑΡΕΨΩ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΔΕΚΑ ΧΩΡΙΑ ΑΚΟΥΩ ΕΚΑΤΟ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑΜΟΥ ΕΣΕΙ ΘΑ ΠΑΣ ΑΔΟΞΟΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΠΕΙΝΑ ΘΑ ΣΕ ΜΑΖΕΒΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΟΠΟΣ ΤΟ ΣΑΡΑΝΤΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΕΛΟΠΟΝΙΣΙΑΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΡΥΠΟΣΟ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΣΕ ΣΠΙΛΙΕΣ ΝΑ ΣΚΑΨΩ ΟΡΙΓΜΑΤΑ

    3. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΚΙΜΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣΟΥ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΓΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΓΡΟΤΗΣ ΞΕΡΩ ΝΑ ΑΡΜΕΞΟ ΝΑ ΣΠΕΙΡΟ ΝΑ ΟΡΓΟΣΟ ΟΤΑΝ ΕΡΘΗ ΟΙ ΠΕΙΝΑ ΘΑ ΣΕ ΜΑΖΕΥΟΥΝΕ ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΚΟ ΑΝΟΝΥΜΟΣ ΑΔΟΞΟΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΩΡΙΑ ΑΚΟΥΟ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ

    4. ΤΣΜΑ ΤΟ ΜΝ ΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΡΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑ ΤΟ ΝΙ

    5. ΠΟΙΟΣ ΑΠΕΛΑΣΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΔΗΠΛΟΜΑΤΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΑΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΤΑ ΜΗΛΑ ΟΙ ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΛΣΕΒΗΚΗΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΗΣΤΟΡΙΑ Ο ΙΒΑΝ Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ Ο ΟΡΛΩΦ Η ΦΗΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Ο ΚΑΠΟΔΗΣΤΡΙΑΣ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΥΨΗΛΑΝΤΗ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΗΣ ΦΥΛΗΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ

      1. ΜΑΘΕ ΡΕ ΡΩΣΟΛΑΓΝΕ ΑΛΒΑΝΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΛΙΓΟ ΣΩΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑ ,ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!!!!

      2. Βάλε κομα όταν τελειώνεις μια πρόταση, μήν είσαι τσοπανος από το Αγρίνιο, να καταλαβαίνει και ο αναγνώστης

    6. Παραπληροφόρηση: ΌΛΟΣ ο κόσμος είναι δίπλα σ αυτή την ισχυρή δύναμη. Η βάση αντιμετώπισής της πρέπει να είναι αυτή.

    7. παπαριες .,.,.,

      ο ημιτρελλος μουεζινης εχει απλωσει τα διχτυα του σε αμερικη και ρωσια και ολοι στεκονται σουζα μπροστα του .,.,.Το θεμα ειναι εμεις τι κανουμε ?
      Με τον κουλη και τον λουλη εξωτερικη πολιτικη δεν γινεται .,.,.

      1. Αγαπητέ συμπολίτη, με τον ανάπηρο διανοητικά Κούλη, τον Λούλη, τον Τσιπρούλη και τα άλλα αγόρια και κορίτσια, αποδεδειγμένα πράκτορες των ξένων δυνάμεων, σίγουρα δεν γίνεται δουλειά. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, υπάρχουν αυτά τα σκουλήκια στην πολιτική σκηνή, για να γίνει η ανάποδη δουλειά… Το θέμα είναι ποιοι ψηφίζουν αυτούς όλους τους εφιάλτες, γιατί τα ποσοστά τους εμφανίζονται υψηλά και τελικά, όντως ψηφίζονται από το όποιο νεοραγιάδικο εκλογικό σώμα ή από την Εβραϊκή Singular logic…….::::::

    8. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟ ΚΟΛΟ[ΝΑΤΟ] ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΠΟΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΝΙΠΤΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
      ΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΛΙΒΥΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.

    Comments are closed.