ΠΑΝΙΚΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ! ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ- ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ- ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

     

    Συναγερμός στις ιταλικές αρχές ύστερα από καραμπόλα με αλυσιδωτές εκρήξεις, κοντά στο αεροδρόμιο της Μπολόνια – Τουλάχιστον 55 τραυματίες, εκ των οποίων οι 14 σε κρίσιμη κατάσταση – Τρομακτικές εικόνες από φλόγες και πυκνό καπνό να καλύπτουν τον ουρανό – Βίντεο και φωτογραφίες από την ισχυρή έκρηξη
    Καραμπόλα με φορτηγό που μετέφερε αυτοκίνητα και άλλα τρία ΙΧ σημειώθηκε σε αυτοκινητόδρομο, λίγο έξω από την Μπολόνια, κοντά στο αεροδρόμιο της ιταλικής πόλης. Η σύγκρουση προκάλεσε και την έκρηξη αυτοκινήτων σε διπλανή αντιπροσωπεία.

    Σύμφωνα με το RAI News, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και τουλάχιστον 55 τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι 14 νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.
    Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικά οχήματα, ασθενοφόρα και περιπολικά. Η γέφυρα της περιφερειακής οδού Casalecchio είναι κλειστή και προς τις δύο κατευθύνσεις, ενώ μέρος της κατέρρευσε!

    H ισχυρότατη έκρηξη γύρω στις 13:50 τοπική ώρα συντάραξε μεγάλο μέρος της πόλης, δίνοντας την αίσθηση σεισμού στους κατοίκους καθώς έτρεμαν τα τζάμια.

    Τα πρώτα βίντεο που ανέβηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν πυκνούς μαύρους καπνούς, ενώ ένα τεράστιο, πύρινο «μανιτάρι» υψώθηκε στον ουρανό της πόλης με τους πολίτες να προσπαθούν έντρομοι να αντιληφθούν τι έχει συμβεί.

    Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες

     

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: