Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΤΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 7 ΠΡΟΣΑΧΘΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ! ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΡΑΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ: «ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ – ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ»…!!!

    Κοινοποίηση:
    1

    Ο γιος του Νίκου Βούτση ήταν ανάμεσα στα άτομα που προσήχθησαν μετά τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και λίγο αργότερα αφέθησαν ελεύθεροι.

    Ο γνωστός αντιεξουσιαστής Γιώργος Βούτσης- Βογιατζής, γιος του προέδρου της Βουλής, ήταν ανάμεσα στους επτά που προσήχθησαν μετά την επίθεση που έγινε στη διμοιρία των ΜΑΤ, έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

    Συνολικά η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή επτά ατόμων για τα επεισόδια, ενώ αργότερα όλοι αφέθησαν ελεύθεροι γιατί δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.

    H AΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Ν. ΒΟΥΤΣΗ 

    Ο Νίκος Βούτσης σχολίασε την προσαγωγή του γιου του, μετά τα επεισόδια έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι δεν είχε καμία σχέση με τα όσα συνέβησαν στην Κουμουνδούρου.

    «Διασκέδαζε σε χώρο και χρόνο που δεν είχε καμία σχέση με τα επεισόδια και για αυτό αφέθηκε ελεύθερος», επισήμαναν συγκεκριμένα από το γραφείο Τύπου του προέδρου της Βουλής.

    TI EΓΙΝΕ ΧΘΕΣ

    Ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ στη διμοιρία των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, περίπου 40 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

    Να σημειωθεί πως από την επίθεση με μολότοφ σημειώθηκαν υλικές ζημιές σε μία μηχανή, τέσσερα ΙΧ και το υπηρεσιακό όχημα των ΜΑΤ.

    Επεισόδια σημειώθηκαν τη νύχτα και στην περιοχή των Εξαρχείων όπου η αστυνομία δεν έκανε συλλήψεις ή προσαγωγές.

    Οι επιθέσει κουκουλοφόρων με μολότοφ ξεκίνησαν στις 00:20 στην οδό Μπουμπουλίνας.

    ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν εκφοβιζόμαστε»

    Άμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ που εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας ότι το κόμμα δεν φοβάται, ενώ παράλληλα κάνει λόγο για «εγκληματικές ενέργειες που προσιδιάζουν σε αυτές του υποκόσμου».

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εκφοβίζεται από εγκληματικές ενέργειες περιθωριακών στοιχείων που προσιδιάζουν σε αυτές του υπόκοσμου. Η επίθεση δεν στρέφεται ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ενάντια στη δημοκρατία».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΗ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΚΙΑ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΕΧΕΙ Ο ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΓΙΩΡΓΗΣ ΒΟΥΤΣΗΣ ΠΟΥΤΣΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ

    2. Ό,τι τα σκατά και το φτυάρι…

    3. Καλά ρε το μνημονιακο αναρχοκουμμουνοπαιδο βγαζει τα φρυδια του?μηπως γουσταρει και καροτα?

    4. Καλημέρες!

      Καλά,δεν ξέρουμε ότι η επίσημη εταιρεία του Σόρρος και της Μέρκελ,με τον Τακτικό της Στρατό στην γνωστή πλατεία Κυβερνάει την Ελλάδα?
      Γιατί πέφτετε από τα σύννεφα με τον τύπο αυτό?
      Αυτός δεν υποδέχεται τον αρχιδολοφόνο όταν του δίνουν άδεια τ αφεντικά τους?
      Τα παιδιά του ποιητή δεν τα έχουν συλλάβει σε ανάλογες περιπτώσεις???
      Η “Επανάσταση” παράγει χρήμα και προστασία στου τεμπέληδες και στου εξυπηρετητές της Ελίτ,η οποία μέσα από το Χάος της “Επαναστατικής Αταξίας”,παράγει ΧΡΗΜΑ και ΕΞΟΥΣΙΑ για την Ελίτ και τα Σκυλιά της…

      Συνεχίζεται….

    5. ΝΑΙ , ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ . ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠ ΕΚΕΙ ΚΩΛΟΒΛΑΧΟΙ.

    6. Μην το κατηγορειτε μπρεεε το παιντι,κατα τυχη μπερνουσε αποκει και το συνελαβαν οι μπουρτζοβλαχοι.

    7. “Οικογενιαρχης” με τα ουλα του ,δεν πα να αυτοκτωνησεις ρε αναρχοφασιστα που θες να βαλεις και…..ταξη στην βουλη των Ελληνων και οχι των αναρχοαπλυτων βαλε πρωτα ταξη στα του οικου σου και ασε τους Ελληνες να βαλουν ταξη αυτοι ξερουν !!!!!!!!!!

    8. Αντε ρε βλακα βουτση, νεοταξιτη και προδοτη, την προηγουμενη φορα που συλλαβανε τον κανακαρη σου παλι ετυχε να βρισκετε εκει κοντα; Τελικα εσεις οι αριστεροι πρεπει να εισται πολυ πιο βλακες απο οσο νομιζουμε. Α και να ρωτησω κατι, εισητηριο για το ελικοπτερο εβγαλες η το αφησες για τελευταια στιγμη; XA XA XA

      1. Αυτο το ελικόπτερο απο το 2011 το περιμενουμε κ ακομα να φανει δυστυχως

    9. Κι εμείς σύντομα θα βρισκόμαστε τυχαία εκεί που πρέπει να τακτοποιούμε τέτοιες Αλβανόφατσες.-

    10. Μαζέψτε τις αποβολές σας εκεί στον Σύριζα γιατί τελειώσατε και θα πάτε πακέτο στον αγύριστο. Δείτε φάτσες ελλήνων υποτίθεται. Μογγολοειδή, ο πατέρας το γουρουνάκι και ο γιός το αγριογούρουνο.

    Comments are closed.