ΟΡΓΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! AΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ Ο ΚΛΑΡΙΝΙΣΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ- ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ..!

    Κοινοποίηση:
    BeFunky Collage

    Μια τυχαία συνάντηση με τον δεξιοτέχνη του κλαρίνου, Γιώργο Μάγκα, είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά την περιοδεία του στην Βοιωτία σήμερα το πρωί.

    Περπατώντας στον πεζόδρομο της Λιβαδειάς, ο λαϊκός μουσικός ήταν ανάμεσα στους πολίτες που περίμεναν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να τον υποδεχτούν στην πόλη τους.

     

    «Να ξανακερδίσεις για να μπορέσεις να βοηθήσεις τον απλό κόσμο», του ευχήθηκε αγκαλιάζοντάς τον και καλώντας τον να μείνει… αιώνια. Ο Αλέξης Τσίπρας του απάντησε χαμογελώντας «όχι ρε φίλε αιώνια, αιώνια είναι η τέχνη η δικιά σου».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. όλοι οι γύφτοι ψηφίζουν λαθροσύριζα,ωραίους ψηφοφόρους έχετε εκεί στο απόκομμά σας

    2. ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΓΥΦΤΟ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΛΑΡΙΤΖΗ. ΣΠΟΥΔΑΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ! ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ!!! ΟΥΣΤ ΚΟΛΟΓΥΦΤΕ!

    3. Τι λες ρε ψευτομαγκα κλαριτζη, σκατογυφτα, ρε ΟΥΣΤ,

    4. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΠΡΙΝ

    5. ΓΥΦΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!! ΚΥΛΗΣΕ Ο ΤΕΝΤΖΕΡΗΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΠΑΛΙΟΓΥΦΤΟΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΡΑΔΙΚΙΟΥ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    6. Μαγάρισε την Λιβαδειά ο Άξελ!
      Για τον κλαρινοπαίχτη, το ότι είναι καλός με το κλαρίνο δεν τον καθιστά ευφυή.
      Όσο για τους γιούφτους, ατιμη ράτσα, χωρίς ηθικές αναστολές εμπρός στο κέρδος. Δεν πρόκειται να ενταχθούν ποτέ σε καμία κοινωνία. Θεωρούν τους εαυτούς τους πιό έξυπνους και πονηρούς ώστε να επιβιώνουν εις βάρος των ηλιθίων μπαλαμών. Όταν πέσουν σε ζόρια και δεν έχουν διαφυγή, αρχίζουν το κλάμα και το γλύψιμο.
      Δεν είναι τυχαίο ότι σε όσες χώρες υπάρχουν γύφτοι, οι ντόπιοι λαοί δεν τους έχουν σε υπόληψη.
      Τέλος η παράδοση το έχει, γύφτος σιδεράς (είχαν παράδοση σαν σιδεράδες παλαιότερα) να έφτιαξε τα καρφιά που χρησιμοποίησαν οι Ρωμαίοι στον Χριστό. Τεράστια γυφτόκαρφα.
      Όποιος έχει τρυπηθεί από κοινό γυφτόκαρφο, ξέρει πόσο πονάει το διαόλι. Φαντάσου εκείνα!
      Για όσους δεν τα ξέρουν, είναι τετραγωνικής διατομής, εξαιρετικά μυτερά και όσο πλησιάζεις προς το κεφάλι τους τόσο παχύτερα γίνονται. Οπότε κάθε χιλιοστό που εισχωρούν στο σώμα ο πόνος είναι αφόρητος και αυξάνει διαρκώς ώς το τέλος.
      Δεν ξέρω άν έχει αληθινή βάση η ανωτέρω παράδοση, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι οι γύφτοι έχουν ένα θεματάκι με τα καρφιά γενικότερα…

    7. Μην το κουράζετε και πολύ.
      Οι γύφτοι ανήκουν στα ρυπαρά γένη – ρέμπελο πο έλεγε και ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ.
      Τι σημαίνει αυτό άραγε;;;
      Πολύ απλά ότι ανήκουν στα μη ευλογημένα έθνη. Στους υπηρέτες του Σατανά. Παράσιτα που δεν αφομοιώνονται όπως και οι υπόλοιποι λαθροπίθηκοι.
      Η λύση γνωστή και είμαστε κοντά.-

    8. Φτυστε τον τον πανιβλακα καραγκιοζη κλαρινιτζη οπου τον δειτε. Τι λες βρε νουμερο? Τι λες βρε θεατρο? Ποιον γλυφεις ρε νουμερο?? Τον ανθελληνα αθεο γλυφεις?? Ου να χαθεις Μαγγα πανιβλακα.

    9. Τον δουλευε ρε.
      Ετσι εκφραζονται χαριεντιζομενοι με τους μπαλαμο οι τσιγγανοι.
      Αμα κανεις κουμπαριο με αυτους τοτε θα καταλαβεις πως μας μισουν και μας βλεπουν για κοροιδα.

      1. Δεν τν δουλευε ολοι οι γυφτοι Συριζαιοι ειναι τους εδωσε επιδοματα κ αλωνιζαν οπου ηθελαν εκλεβαν, σκοτωναν, πουλουσαν παρανομα τν πραματια τους χωρις ελεγχο κ εκανε νομο ν επιτρεπετε η ζητιανια

    10. οταν σε απογοητευουν οι ιδιοι οι ελληνες δεν εχω καμια απαιτηση απο γυφτους. αν και σχεδον ολοι του “καλλιτεχνικου” ειναι ιδιοι. εχουν αυτη τη χαζοχαρουμενη λογικη να προσπαθουν να γινονται αρεστοι σε ολους

    11. Καμμια απογοητευση στους Ελληνες. Εδω ισχυει το ειδε ο γυφτος την γενια του και αγαλιασε η καρδια του(καθοτι και οι δυο μουλοι ειναι)

    12. Αιώνια πρέπει να μείνεις στην εξουσία,είπε ο κωλογυφτας στον ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ χοντρομπουτα

    13. ΡΟΜΑ = ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΌΝΤΑ ΠΟΥ ΟΎΤΕ ΞΈΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΊΝΟΝΤΑΙ. ΜΠ@ΣΤΑΡΔΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΆ ΜΕ ΚΛΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΗΘΗ ΕΛΛΗΝΙΚΆ, ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ. ΟΙ ΓΕΛΙΟΤΕΡΟΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΟΜΠΡΩΣ ΣΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΑΦΈΝΤΗ. ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΑΥΤΆ ΌΝΤΑ ΘΈΛΟΥΝ ΑΠΟΒΟΛΉ ΑΠΌ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΚΑΙ ΧΏΡΑ Τ Ο Τ ΆΛΛΟ.

      1. Άστα.. μένω κοντά τους..Και λίγα είπες… τα σαλιγκάρια γλύφουν λιγότερο…

    Comments are closed.