ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ; ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ…. AΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ! ΦΥΓΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ “ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ”! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    karanikas-tsipras-1200x630

    Δε διαβάζεις τα σχόλια ρε Αλέξακο. Φύγε όσο είναι νωρίς. Θέλουν να σε κρεμάσουν… «Μην κατηγορούμε τον κλόουν που φέρεται σαν κλόουν!!! Εμείς φταίμε…. που πήγαμε στο τσίρκο»

    «Η Ελλάδα του χθες, της χρεοκοπίας, της διαπλοκής και της διαφθοράς, τελείωσε. Τον επίλογο, τον έχει ήδη γράψει ο ελληνικός λαός, που είναι ο μόνος και ο απόλυτος κυρίαρχος σε αυτό τον τόπο».

    Τάδε έφη Αλέξης Τσίπρας, λόγια που ανάρτησε και στην προσωπική του σελίδα στο Facebook. Ο άνθρωπος που πούλησε τη Μακεδονία μας, που ζητά από τους γέροντες να ζήσουν με 300 ευρώ, που κουκούλωσε δεκάδες σκάνδαλα, μιλά για την Ελλάδα του… χθες, λες και ζει σε άλλη χώρα…

    Ο κόσμος φυσικά, στα σχόλια που του κάνει δεν του χαρίζεται. Ενδεικτικά σας παραθέτουμε κάποια από αυτά:

    -«Μόνο να μιλάς ξέρεις και λες μπορούσες λόγια χωρίς νόημα. Εμείς ζούμε στο εξωτερικό φύγαμε από την Ελλάδα. Την Ελλάδα που εσείς φροντισατε να ξεπουλήσετε. Που Βοηθάει ότι ξεπουλησες την Μακεδονία;»

    -«Πως μπορείς να έχεις τη συνείδηση σου καθαρή και να Κοιμάσαι ήσυχα την στιγμή που δυο παιδιά είναι κλεισμένα στη φυλακή Οι Έλληνες πεινάνε τους Έκλεψες Καί τους φτωχοποίησες…..»

    -«Μην κατηγορούμε τον κλόουν που φέρεται σαν κλόουν!!! Εμείς φταίμε…. που πήγαμε στο τσίρκο»

    -Πιο δειλή και ανθελληνική Κυβέρνηση δεν υπήρχε.

    – πως βρεθηκε αυτος ο καραγκιοζης στον υπολογιστη μου?

    -Τσίπρα είσαι ψεύτης Τσάτσος, σε εμπιστεύτηκε ο λαός και τον εξαπατησες. Κρεμάλα άμεση θες και εσύ και οι συνένοχοι σου

    Έρχεται καταποντισμός

    Το αίτημα για άμεσες εκλογές θεωρείται βέβαιο ότι θα επαναλάβει αύριο, μεθαύριο και όλες τις ημέρες της καλοκαιρινής ραστώνης, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Όπως λένε στελέχη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, η Ν.Δ. θέλει εκλογές τώρα, «γιατί η χώρα δεν μπορεί να πηγαίνει προς τα πίσω, δεν μπορεί να συμπιέζονται συνεχώς οι πολλοί υπέρ των ισχυρών, των φίλων, των ημετέρων της κυβέρνησης».

    Χ.Δ.Ρ.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: