ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ: “ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ;;;” (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
exo

Αποστομωτική απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη από τους Μακεδόνες που μάχονται καθημερινά για να ανατρέψουν την Συμφωνία των Πρεσπών.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Χθες κατά ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μια ομιλία στην Βέροια, εκεί ξαφνικά εμφανίστηκαν Μακεδόνες αγωνιστές και τα έψαλλαν στον αρχηγό της αντιπολίτευσης για το ότι θα σεβαστεί την Συμφωνία των Πρεσπών (όπως έχει δηλώσει ο Κ.Μητσοτάκης) καθώς και για άλλα που έχει ψηφίσει η Ν.Δ σχετικά με το θέμα.

Δείτε τα βίντεο από τα όσα έγιναν χθες και προσέξτε τα όσα λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους πατριώτες που του τα έχωσαν:

H απάντηση στα όσα καταλόγισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους Μακεδόνες που του διαμαρτυρήθηκαν ήρθε πριν από λίγη ώρα από την ομάδα “Μακεδόνες Δραμινοί”:

xemprost.jpg 2.jpg exo

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. ΚΟΥΛΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ …..ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΟΥΛΗΣ ΤΟ ΕΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΗΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ…….ΤΟ ΕΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΚΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΒΟΥΛΗΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙ ΔΥΣΤΗΧΟΣ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΧΑΘΕΙ……ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟΥΦΕΚΙΑ

  2. ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΙΟΝΙ ΤΟΥ SΟRΟS ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕRKΕL

  3. Aμαν Κουλιηη μπραβους και εσυ κουλιηηη….. μπραβους ο αριστερος…μπραβους και ο δεξιος?…τι ειστε εγκληματικη οργανωση?…τι ειστε νυχτερινα κεντρα ε?….

  4. ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΝ ΑΠΟΧΩΡΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ,ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ.ΜΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΑΣΜΑ.ΑΠΟ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΟΙ ΟΠΩΣ ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΝΑΙ ΚΑΚΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ,ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ Η ΝΟΣΗΡΗ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ?ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣΑΝΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ?ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΤΥΠΟΙ Η ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΟΦΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ.ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ.ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΠΡΟΔΩΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ.

  5. ο μητσοτακης πατηρ ηταν ανεψιος του μπεν-ζιλον [βενιζελου] ο υιος μητσοτακη τι θα ηταν? απόγονος των περιουσιων,ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

  6. Ε δεν ειπαν και ψεμματα οι ανθρωποι….οι Ελληνες ξυπνανε Κουληηη…

  7. Οι Μακεδόνες όταν ψήφιζαν σύριζα που τους κορόιδευε με τον πάοκ και το πρωτάθλημα ο τσίπρας κι’ ο τσακαλώτος δεν ήξεραν τι ψηφίζουν; Τώρα τους φταίει η νουδούλα;

  8. Μόνο ο Κυριάκος μπορεί να ΤΣΑΚΙΣΕΙ τους “Μακεδονίες Ξακουστές” εθνικόφρονες, ρατσιτστές, ναζιστές, χουντολάγνους μέσω του επόμενου μνημονίου. Μόνο από φτώχεια καταλαβαίνουν αυτοί οι σκατόψυχοι.

    Ο Τσίπρας τους πολεμάει στα λόγια αλλά από πίσω τους έχει στα επιδόματα και στα δωράκια τους αμορφωτο-άεργους.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ.

  9. Ο κουλης μητσοσκατακης να απαντησει στους Ελληνες ψηφοφορους
    Τι ακριβως εννοουσε με την ΔΗΛΩΣΗ-ΔΕΣΜΕΥΣΗ ” θα παταξω τον νατιβισμο” ενωπιον του ΟΗΕ στο Ισραηλ ;;;;;;;;;;;
    Οποιος προτιθεται να ψηφισει κουλη , και το ακουει αυτο χωρις να σιχαινεται τον εαυτο του ειναι νοητικα καθυστερημενος .

  10. ΟΠΩΣ ΔΙΩΧΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΦΟΥΣΚΛΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΚΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΟΛΑ ΟΜΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΙΟΝΙΑΚΟΣ,ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ,ΦΙΛΟΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ.ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ?ΜΑΛΛΟΝ…….

  11. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΕΛΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΟΙ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΙ….. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ……! ΑΛΗΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!

  12. ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

  13. χειροκροτάνε τα βόδια.
    δεν σέβονται ούτε των εαυτό τους
    ψέμα ψέμα ψέμα ψέμα ψέμα ψέμα ψέμα ψέμα ψέμα

    ξύπνα βόδι Έλληνα σας δουλεύουν.

  14. Mην ασχολειστε Ελληνες. Και αυτος ανθελληνας ειναι. Στις εκλογες θα τους δωσουμε το μαθημα τους.

  15. ΕΥΓΕ στον ¨”συντονιστη” για την απαντηση που εδωσε στον “πατριωτη” κουλη. Μια απντηση πυ εκφραζει ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ Ελληνα που αγαπαει την Ελλαδα μας.

    Χιλιες φορες ΕΥΓΕ, ευστοχη μια καταθεση ψυχης, οργης εναντια στην αδικια των εθνομηδενιστων.

    Ευγε αδερφε !!!

  16. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

  17. Η Ν.Δ. ένα νεοφιλελεύθερο διεθνιστικό κόμμα. Δεν έχει σχέση με την λαϊκή πατριωτική ΔΕΞΙΑ.
    Ψάξτε σε μικρότερα κόμματα για πατριωτική ΔΕΞΙΑ, όχι στη ΝΔ του Κούλη!!!!!!

  18. Ολα το κομματα εντος ειναι μασωνικα και πιαζουν θεατρο για τα γιδια που πιστευουν σε καλους και κακους.

Comments are closed.