ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΙΣ “ΕΥΛΟΓΙΕΣ” ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ “ΝΕΑΣ ΣΥΡΙΖΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” ΕΚΑΝΕ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ – ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ;

    Κοινοποίηση:
    kybernisi1

    Βραδυφλεγής βόμβα στα θεμέλια της Νέας Δημοκρατίας χαρακτηρίζεται από πολλούς νεοδημοκράτες και όχι μόνο η απόφαση της κ. Κεραμέως να συναινέσει στην κατάργηση της αναγραφής Θρησκεύματος και Ιθαγένειας στα πιστοποιητικά σπουδών.

    Ηδη, εφημερίδες προσκείμενες προς την κεντροδεξιά, επιτέθηκαν στην κ. Κεραμέως με πρωτοσέλιδα για την απόφασή της αυτή με τίτλο «Η νίκη των αθέων – Η Κεραμέως (ως μη όφειλε), συντάσσεται με τους εχθρούς της Ορθοδοξίας». Το πρωτοσέλιδο μάλιστα, επισημαίνει ότι βαδίζει στα χνάρια της κ. Διαμαντοπούλου και του κ. Γαβρόγλου αφού καταργεί την αναγραφή της Ιθαγένειας και του Θρησκεύματος στα σχολεία, υιοθετώντας απόφαση της αρχής προσωπικών δεδομένων, παρότι υπάρχουν δύο αντίθετες δικαστικές αποφάσεις.
    Ενδεικτικό του τι θα ακολουθήσει κατά της κ. Κεραμέως και της κυβέρνησης, είναι η σημείωση για το βίο και τη Πολιτεία της υπουργού Παιδείας και τις σχέσεις της με ΜΚΟ, αλλά και τις επισκέψεις στη λέσχη Μπίλντεμπεργκ.

    Πράγματι, η απόφαση της κ. Κεραμέως, φαίνεται να κινείται σε εντελώς διαφορετικό κλίμα από τις απόψεις των περισσότερων νεοδημοκρατών αφού σήμερα ο πρώην υπουργός Παιδείας επί ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Φίλης, δήλωσε ότι:

    «Η απόφαση της υπουργού Παιδείας να συμμορφωθεί με την απόφαση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και να καταργήσει την αναγραφή του θρησκεύματος και της ιθαγένειας στους απολυτήριους τίτλους σπουδών, είναι θετική. Αυτό ακριβώς είχαμε παροτρύνει την κυρία υπουργό να κάνει αμέσως μόλις εκδόθηκε η απόφαση της Αρχής. Δυστυχώς, για την κυβέρνηση και για το σύνολο του πολιτικού μας συστήματος, η θεσμοθέτηση ενός αυτονόητου δημοκρατικού δικαιώματος γίνεται με καθυστέρηση πολλών ετών, ως συμμόρφωση στην απόφαση μιας Ανεξάρτητης Αρχής και όχι ως πρωτοβουλία και επιλογή της Πολιτείας.
    Οι αντιδράσεις από ακροδεξιούς παράγοντες και ΜΜΕ εναντίον της απόφασης της υπουργού Παιδείας δεν μας προκαλούν έκπληξη. Προέρχονται από τους ίδιους σκοταδιστικούς, παρεκκλησιαστικούς και εθνικιστικούς κύκλους, με τους οποίους είχε συμπαραταχθεί η ΝΔ και η ίδια η κυρία Κεραμέως σε ποικίλα μέτωπα αναχρονισμού, από τις ταυτότητες παλαιότερα, μέχρι τη μάχη εναντίον μου για τα νέα προγράμματα των Θρησκευτικών, την αντίδραση κατά της εφαρμοζόμενης και τιμώμενης σήμερα «προδοτικής» συμφωνίας των Πρεσπών και τη λυσσώδη εναντίωση σε κάθε βήμα χωρισμού Κράτους- Εκκλησίας.

    Το Υπουργείο Παιδείας και προσωπικά η κυρία Κεραμέως, μπορούν να υπολογίζουν στη συμπαράστασή μας απέναντι στις επιθέσεις που ήδη δέχονται από τους σκοταδιστικούς κύκλους».

    Δήλωση πρωτοφανή από έναν πρώην υπουργό ΣΥΡΙΖΑ που δηλώνει συμπαράσταση στη σημερινή υπουργό Παιδείας.
    Η ιδεολογική προσέγγιση και η κριτική του κ. Φίλη είναι κόλαφος για τη ΝΔ και προσωπικά για την κ. Κεραμέως.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Χαχαχα ! ακόμα δεν έχετε δει τίποτα ! Όταν ΟΛΟΙ θα βλέπουν ,τότε ΘΑ ΔΙΝΕΤΕ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΠΙΑ. ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΜΗΣΕΙ ΜΙΑΑΑ ΧΑΡΑΑΑ !.

    2. Η Κα Κεραμεως να αφησει τη θρησκεια και την ιθαγενεια ως εχουν και να παει στα τσακιδια, αν πηγε στο Παιδειας για να υπηρετησει σκοπημοτητες ξενων κυκλων!!!!!!!! Γι’ αυτο τους ψηφισαν τα γιδοπροβατα, για να συνεχισουν την πολιτικη των Αθεων;;;;;;;;

    Comments are closed.