ΞΕΚΙΝΗΣΕ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ – “ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΑΝ” ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΝΕ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΠΟΥ ΦΥΛΑΓΑΝ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΑΠΠΑ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    toxo

    Έγινε με τρόπο που λίγοι πρόσεξαν!

    Το δικό τους μήνυμα απέναντι σε όσους πρόδωσαν την πατρίδα φαίνεται να πέρασαν τα ΜΑΤ στην Βέροια, εκεί όπου φύλαγαν τον Νίκο Παππά και την συνοδεία του.

    Ορισμένοι από τους αστυνομικούς των ΜΑΤ έφεραν στο πίσω μέρος του κράνους τους, τον Ήλιο της Βεργίνας!

    Είναι ένα σύμβολο που υπάρχει και σε άλλα σημεία της στολής τους, ωστόσο το να το τοποθετήσεις και στο πίσω μέρος του κράνους είναι από μόνη της μια κίνηση με ιδιαίτερο μήνυμα.

    Μην ξεχνάμε ότι όσοι περιφρουρούνται από τα ΜΑΤ βλέπουν κυρίως το πίσω μέρος του κράνους..!

    mak.jpg epan toxa 2

    Σίγουρα οι εξοργισμένοι Έλληνες περιμένουν πολλά περισσότερα από τα ΜΑΤ και τους αστυνομικούς όταν περιφρουρούν προδότες και ξεπουλημένους, ωστόσο την συγκεκριμένη εικόνα θα μας επιτρέψετε να την προσάψουμε στα συν… και ίσως είναι η αρχή για κάτι “μεγαλύτερο”.

    ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Αν θελουν να αποκαταστησουν την υποληψη τους να αφησουν ροπαλα καο κρανη στο πεζοδρομιο , οπως εκαναν οι Ιταλοι αστυνομικοι επι κυβερνησης Ρεντζι , αρνουμενοι να χτυπησουν τους αγανακτησμενους αδελφους τους
      Αλλα οι δικοι μας απλα θελουν να φιλιουνται με οποιον θελουν και οπου θελουν , αυτη ειναι η ανθρωπινη υποσταση τους , για τα σκατα!!!!

    2. Το’χουμε ξαναπεί, όταν οδηγηθούν στους φούρνους και τις κρεμάλες οι δημοκράτες πολιτικοί και ψηφοφόροι θα αρχίσει η αναγέννησις του Έθνους.

    3. Εφεραν μπάτσους από τα Σκόπια για αυτό και ο ήλιος …

    4. ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΥΤΟ……. ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΟΠΗΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΡΑΙΛΕΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΙ ……ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΟΙΝΑΣ ΕΠΕΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΚΡΟΙΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΑΠΟ ΠΑΛΕΙΑ ΘΑΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΣΤΑ ΚΡΑΝΟΙ……

    5. οι κομμουνιστόμπατσοι κολλάνε διάφορα στα κράνη τους, προφανώς ήταν κολλημένα από πριν αυτά, τους Έλληνες θα τους έδερναν με ευχαρίστηση οπότε ας κολλήσουνε κανένα αυτοκόλλητο από τσίτος καλύτερα.

    Comments are closed.