ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΑΓΚΙΑ! ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ! ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΡΤ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ…

    Κοινοποίηση:
    kiriakos

    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ. ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ Ή ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑ  ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ;

    Δεξιά Κυριάκο. Δεξιά! Ξέρεις τι σημαίνει ή είναι τέτοια η αγωνία σου να κυβερνήσεις που έχεις ξεχάσει -ιδεολογικά- τι πρεσβεύει ο χώρος που ανήκεις;

    Δύο πράγματα πρέπει να κάνεις και έχεις την αυτοδυναμία στο τσεπάκι. Το θέμα είναι να διαθέτεις τα… γκατς, που λένε και οι Αμερικανοί, να τα κάνεις πράξη.

    Πρώτον να πείσεις τον κόσμο, ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με το Μακεδονικό και ότι παίρνεις πίσω ακόμα και το τελευταίο κόμμα που έβαλε στη συμφωνία ο μπολσεβίκος που μας κυβερνά.

    Δεύτερον να ξεκαθαρίσεις το λαό, ότι θα τελειώσεις με τους παράνομους μετανάστες. Μία και καλή.

    Και τα δύο θέλουν μαγκιά και αποφασιστικότητα. Την διαθέτεις; Τόσο το πρώτο όσο και το δεύτερο θέμα, αφορούν τη στάση που πρέπει να κρατήσεις απέναντι σε ειλημμένες αποφάσεις των Αμερικανών.

    Ο “πόλεμος” Κυριακούλη, δεν γίνεται κατά της ΕΡΤ, που δεν τη παρακολουθεί κανείς, αλλά απέναντι σε σοβαρά θέματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια της χώρας και την εθνική της κληρονομιά. Χωρίς αυτά δεν υπάρχει χώρα. Χωρίς ΕΡΤ υπάρχει.

    Χ.Δ.Ρ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Τα τρία μας θα πάρει η βρωμοοικογένεια. Για κάντε μια βόλτα στο δρόμο και ρωτήστε για αυτόν. Ειδικά Θεσσαλονίκη…

    2. Δηλαδή μόνο αυτά είναι τα προβλήματα της χώρας μας???????Η εξαθλίωση του λαού,η γενοκτονία των Ελλήνων, η κατοχή ουσιαστικά της πατρίδας μας από τούς τοκογλύφους αυτά γιατί δεν τα παρουσιάζετε???????? Όλο το σύστημα παρουσιάζει σαν μοναδικό πρόβλημα το όνομα της Μακεδονίας και αγνοεί σκόπιμα ότι η χώρα μας δεν είναι ελεύθερη!!!!!!!! Όλη η δημόσια περιουσία έχει ξεπουληθεί!!!Τι συστήνετε στον λαό να ψηφίσει ένα κόμμα που που χρωστάει τόσα εκατομμύρια , και θα ακολουθήσει την ίδια πολιτική με τούς σημερινούς διότι μέσα στη ΕΕ δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά!!!!!! Ντροπή !!!!!!

    3. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΝΤΑΗΛΙΚΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΛΑΧΑΝΑΚΙ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ!!!

    4. Όχι δεν τα είπε όλα να μας πει ο Κυριακούλης τι θα κάνει και με την οικονομια Με τη φορολογία με τους μισθούς Με τη μαύρη εργασία Το δικαίωμα όλων να έχουν ένσημα στη δουλειά τους με Τις ελαστικές μορφές εργασίας Με τις εταιρείες επινοικίασης εργαζομένων Που κάνουν Συμβάσεις για 1 Με2 μηνες, για τον ΕΝΦΙΑ Να πει συγκεκριμένα πράγματα μέ νουμερα οχι Αοριστολογίες μπουρδολογίες. Πως σκοπεύει να δια πραγματευθεί με τους ευρωπαίους σχετικά με τα ληστρικά μνημονια και δάνεια Και να μας πει τουλάχιστον αυτός αφου οι αλλοι δεν λενε τίποτα για που θα πάνε όλα τα λεφτά από τα κοιτάσματα που βρίσκονται στην Ελλάδα .
      Ρε πάτε καλα ο Επίγονος του κρατικοδίαιτου Μητσοτακεικού Μαζί με τη σαπίλα της νέας Δημοκρατίας Με αντιπρόεδρο τον Χατζιγακη Τον μπουλη τον ονεδιτη Που 20 χρόνια Καθόταν κα εξινε Στην ευρωβουλή χωρίς να κανει τιποτα ,Που χαριστικά έδωσε συντάξεις ,εφάπαξ Στα καλοζωησμένα καλόπαιδα της ολυμπιακής περιμένατε χαΐρι. Όσα κόμματα έχουν κυβέρνησει ως τώρα είναι σάπια, Ένα πράγμα ξέρουν καλά να Να Να λένε ψέματα και να παίρνουν ψήφους. Ξυπνήστε Ξυπνήστε και ψήφιστε οτιδήποτε άλλο πέρα από αυτά τα κόμματα Δεν ξέρω ποιο Ας ψάξει ο κανένας Μόνος του

    5. ΚΥΡΙΑΚΟ Η “ΠΡΕΣΒΕΙΑ” ΚΑΙ Η SINGULAR LOGIC ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΧΟΥΝ.

    Comments are closed.