ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟ! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ: 40 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΦΥΛΑΝΕ… ΤΡΕΙΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΚΤΗΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΕΙ ΣΥΡΙΖΑ

    Κοινοποίηση:
    SYRIZOFROYROI 2

    Σαράντα Αστυνομικοί και περιπολικά της Πιερίας φυλάνε καθημερινά τα σπίτια των 3 Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τα γραφεία του κόμματος στην Κατερίνη, μετά από αντιδράσεις και τα επεισόδια που σημειώθηκαν με αφορμή την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

    Στην εν λόγω αποκάλυψη προέβη ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας κ. Δημήτρης Φώτης, μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 92,2 FM. Το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αποδυναμώνεται η δύναμη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας για την ασφάλεια των πολιτών, οι οποίοι διαμαρτύρονται εντόνως, ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ, που έχει ξεκινήσει η φύλαξη.

    Μάλιστα, τα σαββατοκύριακα που βρίσκονται οι βουλευτές στην Κατερίνη και παρευρίσκονται σε διάφορες εκδηλώσεις απασχολείται επιπλέον αστυνομικό προσωπικό, φυλάσσοντας τους αντίστοιχους χώρους.

    Άξια αναφοράς είναι η φύλαξη άδειων γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στο Αιγίνιο, τα οποία είχαν ανοίξει το 2015 και τώρα έχουν κλείσει.

    Οι αστυνομικοί φυλάνε απλά ένα άδειο κτήριο επειδή έχει πινακίδα του ΣΥΡΙΖΑ.

    Αυτά που ζούμε είναι πρωτόγνωρα ή όχι; Τα ίδια συμβαίνουν και σε άλλες περιοχές της χώρας!

    Ακούστε χαρακτηριστικό απόσπασμα από την συνέντευξη στο παρακάτω ηχητικό

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666…
      http://www.athanasios.thimiopoulos.com
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ.

      ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΟΤΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΛΛΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ…ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ.
      ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΣΑΝ ΑΓΡΙΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ…

      ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙ ΤΟΤΕ ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΦΥΛΛΑΞΕΙ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΨΗΛΑ…ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΑ….ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ….ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 6Ο ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ…ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΣΑΚΩΣΕ ΤΟ 196Ο Ο ΚΑΡΑΣ ΚΙ ΑΛΗΣ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΡΚΑ ΞΕΠΟΥΛΣΗΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΕΣ.
      ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΕΝΑ ΘΥΜΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ 1947….ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΗΡΕ Η ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΝΑ ΤΟ 1968 ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝΑ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΑΡΟΣ 28 ΕΤΩΝ.
      ΕΣΠΙΣΗ ΣΑΝ ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΠΗΡΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ…ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ….
      ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ.ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΤΟ 1999 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ,
      ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ.ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.ΚΑΙ ΛΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ 27 ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ.

    2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ……ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΦΥΛΑΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΑΝΤΑΜΣ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ

      1. ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΧΑΠΑΚΙ…ΟΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ…ΡΕ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ…

    Comments are closed.