ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: “ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΘΑ ΣΑΣ ΜΗΔΕΝΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ” “ΠΕΡΝΑ ΕΞΩ, ΜΗΝ ΤΡΑΒΑΣ ΒΙΝΤΕΟ, ΤΙ ΠΟΥΛΑΣ ΑΝΤΡΙΛΙΚΙ;” EXAΣΑΝ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΓΕΡΟΙ ΣΥΡΙΖΟΦΡΟΥΡΟΙ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    exofyllo ekdilosi

    Άνω κάτω έγινε η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο δημαρχείο της Πτολεμαΐδας.

    Σε ανοιχτή εκδήλωση, (όπως επικαλούνταν) του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο δημαρχείο της Πτολεμαίδας, εξέφρασαν την άποψη τους Έλληνες πατριώτες τονίζοντας ότι το Μακεδονικό πάτωσε τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές και αυτό θα τον μηδενίσει στις εθνικές εκλογές.

    Αμέσως πετάχτηκαν οι ΣΥΡΙΖΟφρουροί και έβγαλαν έξω τους πατριώτες που εξέφρασαν την άποψη τους ανοιχτά σε μια …ανοιχτή εκδήλωση.

    Δείτε το βίντεο:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Εγώ έτοιμος είμαι, εσύ έρχεσαι χαχααχααααααααααααααααά.. μου έφτιαξες την νύχτα…. νύχτα ξελογιαστρα, νύχτα όμορφη….κρατα κάμερα για γυρίσματα…. πρέπει να ολοκληρώσουμε την ταινία…

    2. Χαχαχαχα …σαρεσει εεεε!!!!…. να τρως καλαμαράκια φλοκος διεγείρουν τον εγκέφαλο χαχαχαχαααααααααααα.. ρούφα ένα τρομπόνι.

    3. Δυστυχώς ακόμα υπάρχουν βολεμενοι ο κόσμος πεινάει και αυτοί ακόμα είναι υπέρ του συριζα που πούλησε την Μακεδονία στους γυφτοσκοπιανους

    4. Μαζευτείτε ρε μαλάκες 10 άτομα και πλακώστε στα χαστούκια τους κωλόγερους!!

    5. Κλείστε τούς γέρους και τις γριές στα σπίτια καί πάρτε τούς τα κλειδιά. Έχουν σύνδρομο Στοκχόλμης η μάλλον μαλακίας..

      1. που σε δρακουλιαρη βλαντ ,εχω κατι παλούκια για την καρδουλα σου φτιαγμένα από πετροκερασιά καρπαθιων, ετοιμασου.

    6. Ο Παπαδόπουλος ήτανε πολύ μπροστά από την εποχή του γατάκια…

      1. ναι οντος εστειλε τα πολιτικα σκουπηδια του τοτε για διακοπες στα Παρησια σταιλνοντας τους τον βουλευτικο μοισθο…. ενω αυτοι οταν ξαναμπηκαν στα πραγματα τους αφησαν να σαπησουν στιν φυλακη πολυ μπροστα οντος για την εποχη του………………………….και την πληρωσανε και αθωοι απλοι στρατιωτικοι ΚΑΙ ΞΕΡΕΙς ΓΙΑΤΙ? γιατι ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΣΕ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΤΑ ΕΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΤΖΑΚΙΑ ΠΟΥΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ….ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ…………

    7. περήφανε κουμμουνιστη,με αυτα που γραφεις ενα εισαι..περηφανος μαλακας και καραγκιοζης εισαι βλακα κομιτατζη εαμο βουλγαρε του κερατα…

    8. Eσυ περηφανε πανηλιθιε κομμουνιστη βγαλε τον σκασμο μη ξαναζησεις το τελος σας στον συμμοριτοπολεμο που κλαιγατε σαν τις γιδες.

    9. H NEOI ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ….ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ….??? Η ΕΧΟΥΝ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ …????ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΓΕΡΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΖΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΝΕ ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ…??? ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ….ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΑΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΚΟΜΑ…???? ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕ….!!!!

    10. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ… !!!!
      Αυτό έπρεπε να γίνετε ΣΕ “ΟΛΟΥΣ” ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΝΑΣ !!!
      ….αλλά ΕΛΛΗΝΕΣ με @@ υπάρχουν λίγοι !!

    11. Ολοι οσοι ειναι εκει μεσα ειναι ανθελληνες ραγιαδες ξεπουλημενοι τομαρια πολιτες. Γλυφτες νεοκομμουνιστες ανθελληνες πολιτες. Η εκκαθαριση της νεοελλαδας πρεπει πρωτα να ξεκινησει εκ των εσω. Μονο ετσι θα γινει η παλια καλη Ελλαδα.

      1. Όποιοι ονειρεύεστε “εκκαθαρίσεις”, ετοιμαστείτε να ξαναζήσετε μελιγαλάδες.

        1. Όποιοι ονειρεύεστε «μελιγαλάδες», ετοιμαστείτε να ξαναζήσετε Γράμμους και Βίτσια.

        2. Περήφανος κομμουνιστής; Δηλαδή μας λές πως είσαι περήφανο αρχίδι. Το κομμουνιστής είναι βρισιά στην εποχή μας, μετά απο τα εγκλήματα που κάνατε ακόμα να το καταλάβεις. Κοκορέψου για τα χάλια σου, άλλωστε είστε πρώτοι στην σχιζοφρένεια και στην υπεροψία εσείς τα κομ-μούνια.

    Comments are closed.