ΜΠΑΧΑΛΟ Η ΕΘΝΙΚΗ! ΑΙΧΜΕΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ. ΆΝΩ ΚΑΤΩ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ – ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΑΣ – Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΚΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ «ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ» (BINTEO)

    Κοινοποίηση:
    2148696_1

    Η κατηφόρα στη “γαλανόλευκη” συνεχίζεται. Κατηφόρα τόσο στο γήπεδο όσο και έξω από αυτό. Ενδεικτικό των σχέσεων των διεθνών με τον εκλέκτορα, ο “διάλογος” που διεξήχθη παράλληλα, live, σε διαφορετικές συνεντεύξεις Τύπου, μεταξύ του αρχηγού και του ομοσπονδιακού τεχνικού.

    Οι δηλώσεις του έμπειρου αμυντικού, αφοπλιστικά ειλικρινείς και με ξεκάθαρη στόχευση. Δεν θα αναλύσουμε τώρα το background, ούτε τα όσα οδήγησαν τον άσο της Άρσεναλ στην εν λόγω απόφαση και προφανώς αφορούν τα όσα γίνονται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά την αλλαγή στην τεχνική του ηγεσία. Το περιεχόμενο τόσο σαφές που δεν χρίζει ερμηνειών: “Είτε φεύγει ο προπονητής, είτε εγώ“.

    Και το “εγώ“, είναι σχετικό, αφού προφανώς αν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποφασίσει να αποχωρήσει από την Εθνική Ελλάδας, τότε δεν θα είναι ο μόνος.


    Θα ακολουθηθεί από τον Κώστα Μανωλά, τον Βασίλη Τοροσίδη, πιθανότατα από τον Ανδρέα Σάμαρη, χωρίς ακόμη ακόμη και ο Κώστας Μήτρογλου να είναι σίγουρο πως θα θελήσει να παραμείνει. Και αυτό είναι μόνο η αρχή, αφού δεν αποκλείονται και άλλες εκπλήξεις.

    Το κακό της ιστορίας; Πως όσο και αν ο αρχηγός δημοσιοποίησε μια κατά 99,99% κοινά αποδεκτή άποψη, όχι μόνο στα αποδυτήρια, αλλά και σε media και κοινή γνώμη, φαίνεται πως οι υπεύθυνοι της ομάδας δεν συμμερίζονται το… διάβημά του. Η απάντηση του Άγγελου Μπασινά πως “δεν θα ακούμε τις δηλώσεις παικτών“, δημιουργεί προφανώς και δεδομένα για τον ίδιο.

    Υπόθεση εργασίας. Αν δηλαδή σε αυτό το τελεσίγραφο που ουσιαστικά εκ μέρους των διεθνών απευθύνει προς τη διοίκηση της ΕΠΟ ο αρχηγός της ομάδας, η ομοσπονδία αποφασίσει να συνταχθεί με την πλευρά των ποδοσφαιριστών, τότε, πέραν της απομάκρυνσης του προπονητή, δεν είναι αυτονόητο πως θα απομακρυνθεί και ο τεχνικός διευθυντής; Πώς, μετά και τη χθεσινή του τοποθέτηση, θα παραμείνει στο πόστο του σε περίπτωση απομάκρυνσης του προπονητή;

    «Με στενοχωρεί αυτή η δήλωση του αρχηγού»
    Για την προσπάθεια της Εθνικής στο ματς: «Κάναμε γύρω στις 15 πλαγιοκοπήσεις στο πρώτο ημίχρονο. Μην αδικείτε τόσο τα παιδιά. Κάντε κριτική σε μένα, αλλά μην αδικείτε τα παιδιά. Εγώ εστιάζω στην προσπάθεια που γίνεται. Εάν την έκανε αυτή την δήλωση ο αρχηγός της Εθνικής, με στεναχωρεί. Εμείς και χωρίς αυτόν θα συνεχίσουμε και θα τα καταφέρουμε. Εάν είμαστε εδώ μέχρι το τέλος εγώ και τα παιδιά αυτά, θα το κάνουμε πραγματικότητα. Βλέπω τους αντιπάλους και τα παιδιά τα δικά μου. Αυτή είναι η απάντηση η δική μου και στον κύριο Παπασταθόπουλος και σε όλους. Εγώ είμαι στην διάθεσή τους. Εμένα το συμβόλαιό μου είναι μέχρι τον Νοέμβριο και να πάω εκεί την Εθνική. Εάν δεν κάνω, θα φύγω. Εάν το κάνω όμως; Ελάτε να τα ρωτήσετε τα παιδιά. Έχουμε κάνει πολύ μεγάλα βήματα».

    Δείτε τις δηλώσεις του Αναστασιάδη:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ Ο ΑΓΓΕΛΑΡΑΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΙΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ??Ασε ρε πριμαντονα παπασταθοπουλε γαμω τα λεφτα που παιρνεις!!δημοσιοι υπαλληλοι καταντισατε!! τις διακοπες τα συμβολαια σας και τα μπανακια σας σκεφτεσται μονο ρε τουριστες!!Μια ζωη την πληρωνει ο προπονητης!!Μια φορα να την πληρωσουν και τα χαιδεμενα οι βεντετες οι παικτες!!

    2. Παπασταθόπουλος μάθε πρώτα να μιλάς εεεεεεεεεεεεε και μετά να έχεις άποψη για τον προπονητή

    3. ….Σαν αναλαμβάνεις την ευθύνη τι έγινε; Ζημιώθηκες σε κάτι; Όλοι μάθετε, πολιτικοί κλπ, να λέτε αναλαμβάνουμε την ευθύνη για λόγους εντυπωσιασμού και μόνο αφού δεν σας στοιχίζει κάτι.
      Όταν αναλαμβάνεις μια ευθύνη την ολοκληρώνεις κιόλας έχοντας το θάρρος να πεις ποιοι ευθύνονται γι΄αυτή την κατάσταση γιατί για τον Αναστασιάδη το γνωρίζουμε όλοι μας ότι κακώς κακίως κάκιστα βρίσκεται σε αυτό το πόστο και εμείς οι απλοί φίλαθλοι δεν το λέμε τώρα. Δεν θα επεκταθώ παραπέρα γιατί δεν ξέρω και αν έχει νόημα.

    Comments are closed.