ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΡΕ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΑΚΑ ΡΕ ΑΠΛΥΤΕ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΕ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ! ΑΝΗΚΟΥΣΤΕΣ ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΚΝΕ … «ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΝΕΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΠΡΩΧΝΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΗΓΑΔΑ»! ΣΠΑΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ….ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΑΖΕΙ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΜΕΛΙΓΑΛΑ

    Τόλμησε και τους έπιασε στο στόμα του ο ατάλαντος γελωτοποιός Χρυστόφορος Ζαραλίκος. Τόλμησε να σπάει πλάκα με Έλληνες πατριώτες, τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας που σφαγιάστηκαν από τους Εαμοβούλγαρους με δρεπάνια και κονσερβοκούτια στου Μελιγαλά. Όλα έγιναν στην μάζωξη των άπλυτων της νεολαίας του ΚΚΕ στο «Πάρκο Τρίτση» στο Ίλιον στο φετινό Φεστιβάλ της ΚΝΕ πριν από λίγες ημέρες. Για περισσότερα από 15 λεπτά ο Χρυστόφορος Ζαραλίκος ασελγούσε πάνω στους νεκρούς μας. Κάποια στιγμή, δείχνει στην μεγάλη οθόνη ηλικιωμένη κυρία πολύ και λέει: «Κοιτάξτε πόσο νέα φαίνεται. Κοιτάξτε… Κυρία Κατίνα. Είστε 87 ετών. Πού οφείλεται αυτή η μακροζωία, κι αυτή η λάμψη στο δέρμα; Μήπως τρώτε πολύ μέλι και γάλα; Καλέ, τι μέλι και γάλα; Μελιγαλά! Από τα 16 έσπρωχνα φασίστες στην Πηγάδα». Το αισχρό αυτό αστείο του Ζαραλίκου εις βάρος των χιλιάδων αθώων θυμάτων της Πηγάδας του Μελιγαλά προκάλεσε θύελλα ενθουσιασμού στους κομμουνιστές νεολαίους. Δείτε το βίντεο με την εξύβριση των νεκρών μας από τον Χρυστόφορο Ζαραλίκο

    Η αιματοβαμμένη γη που ξεπούλησαν οι προδότες της Δεξιάς και αφάνισαν τα σκέρια των εαμοβούλγαρων.

    Δείτε το αφιέρωμα της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ 2.000 ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΕΣ. ΤΟ ΔΡΑΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ»: «ΟΥΤΕ ΓΑΤΙ ΖΩΝΤΑΝΟ, ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΤΑΞΕΙ Ο ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ. ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΑΖΑΝ ΑΙΜΑ».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Ρε πατριώτες απο το 49 δεξιά και παρακρατικοί κυβέρνησαν την Ελλάδα ,

    2. Ούτε Παπαδόπουλοι ούτε χρυσαυγήτες που γράφετε πολλοί εδώ μέσα ότι χρειαζόταν να κυβερνούσαν. Ένας νεώτερος Ιωάννης Μεταξάς με Πάγκαλο και Πλαστήρα. Όχι αύριο αλλά από το 1980 και η Ελλάδα θα ήταν σήμερα μια ευημερούσα χώρα χωρίς ντροπιαστικά μνημόνια, γύπες δανειστές και την οικονομική πολιτική διαπλοκή που προηγήθηκε 35 χρόνια πριν τα μνημόνια και είναι υπεύθυνη αυτή η οικονομική πολιτική διαπλοκή της ατιμίας εθνοπροδοσίας πουστιάς και για την πτώχευση κάθε ηθικής και κοινωνικής αξίας της ελληνικής κοινωνίας. Αν είχε ευτυχίσει η Ελλάδα να κυβερνηθεί από το 1977 από ηγέτη όπως ο Ιωάννης Μεταξάς, σήμερα ο ελληνικός λαός ξεκαθαρισμένος από σκουπίδια και καθάρματα θα κατείχε την χώρα του και την εθνική του κυριαρχία. Ένας λαός αμιγής φυλετικά καθαρός. Χωρίς ανάμεσα του πάκι αφγάνια αραπάδες και λοιπούς εισβολείς λαθρομουσαφίρηδες που εισβάλλουν σαν ακρίδες, εγκαθίστανται με μόνιμες άδειες παραμονής και βιοπορίζονται με επιδόματα ενοικίων, κάρτες κοινωνικής αλληλεγγύης, κάρτες επιδοτούμενων μεταφορών στα ΜΜΜ, δωρεάν παροχές ηλεκτρικής ενέργειας, δωρεάν βρεφονηπιακούς σταθμούς, δωρεάν νοσηλεία και μάλιστα κατα προτεραιότητα στα νοσοκομεία εις βάρος των ελλήνων φορολογούμενων πολιτών. Μακελειό ούτε βρίζω απειλώ κανέναν. Ούτε και βρίζω λοιδορώ θεσμούς νόμους ή το Σύνταγμα. Από καταβολές έλληνας ιθαγενής απόγονος ελλήνων και πολιτειακά έλληνας πολίτης είμαι. Παρακαλώ να δημοσιεύσεις το σχόλιο μου. Όποιος ενοχλείται να με καταγγείλει στην Δίωξη, στον Ρουβίκωνα, στον πολιτικό καθοδηγητή του, στον ιμάμη του στον Σόρρος ή και στον Προφήτη του αν επιθυμεί.

      1. Έλα όμως που άλλες οι βουλές των Αμερικλανοεβραιομασώνων και των εν Ελλάδι τσιράκιων τους.

    3. Είναι που δεξιοί συντηρούν το μίσος με τις γιορτές που οργανώνουν…

    4. Καμια λυπηση σε κανενα αριστερο αναρχοαπλυτο σκουπιδοκομμουνι.Η χωρα πρεπει να ξεβρωμισει απο αυτο το καρκινωμα.Και θα ξεβρωμισει.

    5. Δεν είναι ούτε κομμουνιστές, ούτε φασίστες, ούτε σταλινικοί! Με αυτά κάνεις σήμερα καριέρα στην ελλάδα, σαν προοδευτικός και ποιοτικός καλλιτέχνης. Αν είχαμε χούντα θα έκαναν και αυτοί όπως έκαναν οι αντίστοιχοι καλλιτέχνες επι χούντας

    6. Ανεβάστε το σχόλιο μου για να μην εχουμε αλλα….

    7. Την Ιστορία την ξέρουμε και τους κομμουνιστές επίσης, ζουν για την καταστροφή της κοινωνίας και τον θάνατο των αθώων και των ανθρώπων της προόδου.

      Ενας εισαγγελέας δεν υπάρχει σε αυτήν την χώρα;;; Ποιός άλλος θα πρέπει να εφαρμόσει τον νόμο τον οποίο βάναυσα, προκλητικά και κατά συρροήν παραβίασε αυτό το τομάρι;;; Κυρίως όμως, ποιός θα προστατεύσει την μνήμη των χιλιάδων αθώων νεκρών της κομμουνιστικής γενοκτονίας;;; Επιτέλους, Δικαιοσύνη για τους ΕΛΛΗΝΕΣ.

      ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

    8. ….ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΚΚΕ : ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ….ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΔΙΠΟΔΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ….ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΝ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΓΟΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ,ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΟΝΤΑ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ….ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ ΟΙ ΕΓΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ….

    9. ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΦΤΆΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΊΟ ΝΑ ΓΡΆΦΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ, ΟΙ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΊ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    10. Tι να περιμένεις από αριστερά πουτανοσπέρμ@τα ;

    11. Οι περιθωριακοί και γραφικοί υμνητές του χειρότερου φασίστα σφαγέα στάλιν,οι σταλινοφασίστες μιλάνε για φασισμό..Ψυχασθενικά ζώα γι’αυτό είναι μόνιμα στον πάτο της πολιτικής.ΠΡΟΔΌΤΕΣ πουέλγαν ότι τα σύνορα της Ελλάδας είναι μέχρι τον Όλυμπο..Ουστττ σλαβοκούμουνα

    12. Αυτα δεν ειναι αν υβριστή νεκρών, η κανω λαθος;;;;
      Οταν επρεπε δεν τους τελειώσαμε, τωρα καλα να πάθουμε. Και ο χαζός ο Παπαδόπουλος τους έπιανε και τους έστελνε διακοπές στην Μακρόνησο αντι να τους εκτελεί για εσχάτη προδοςια και τοςες και τοςες δολοφονίες αγνών πατριωτών. Τωρα τους εχουμε στο κεφαλι μας να μας λενε πως οι λαθρο ειναι ταξικά τους αδελφια, ενω εμεις οι εχθροί τους. Καταλάβατε τι μακακιες κάνουμε;;;

    13. ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΥΡΟ ΚΑΜΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

      ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ

    14. Αν ψαξετε την ερμηνεια του επιθετου(καταλαβαινεις γιατι τα λεει ο συγκεκριμενος(Τουρκοσπορος-μουλος εν ολιγοις)

    15. Αφου δεν τα εκαναν λιπασμα τα κομμουνια τοτε που επρεπε,τα μπασταρδακια που ξεφουρνισαν,τωρα βριζουν και λοιδορουν.

    16. Φανταστείτε τι γενοκτονία θα κάνανε αν έπεφτε η Ελλάδα στα χέρια των ψυχοπαθών κομμουνιστών το ’49…Τι Στάλιν και τι Πολ Ποτ.

    Comments are closed.