«ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΣΙΠΡΑ»! ΣΠΙΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ. ΣΤΑ «ΚΑΓΚΕΛΑ» ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΈΛΛΗΝΕΣ! Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΕ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΚΑΤΣΙΦΑ – Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΖΑΚ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΤΗΣ Β. ΗΠΕΙΡΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΛΗΣΤΗ!

    Κοινοποίηση:
    TSIPRAS

    Oργή επκρατεί σε όλο τον Ελληνισμό τόσο με την δολοφονία του Κ. Κατσίφα, όσο και με την αδιαφορία της Ελληνικής Κυβέρνησης. Οι Αλβανοί δολοφόνησαν τον Κώστα Κατσίφα και ο τρόπος που το έκαναν προκαλεί βάσιμες υποψίες ότι ήταν ένας φόνος εκ προ μελέτης κι όχι μια πράξη άμυνας των αστυνομικών…
    Τι κάνει όμως το Μ. Μαξίμου και η ΕΛ. ΑΣ; Κάποιοι λοιπόν, έχουν αναλάβει εργολαβικά τη σπίλωση του νεκρού Κωνσταντίνου Κατσίφα, από τα όπλα των αλβανικών ειδικών δυνάμεων, ανήμερα της εθνικής επετείου του ΟΧΙ. Η πρώτη διαρροή ήρθε μέσω τηλεγραφήματος υπό τον τίτλο “Δεν υπάρχουν στοιχεία σύνδεσης της συμπλοκής στην Αλβανία με τη σημαία” και αποδόθηκε σε αρμόδιες πηγές της ΕΛ.ΑΣ., με τις πληροφορίες να χρησιμοποιούν ακόμα και το όνομα του ίδιου του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου, σύμφωνα με τις οποίες επικοινώνησε με τον Αλβανό ομόλογό του.
    Η δεύτερη διαρροή, μέσω τηλεγραφήματος και πάλι, αυτή τη φορά υπό τον τίτλο “Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας ήταν σεσημασμένος για ναρκωτικά σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.”, κάνοντας λόγο για σύλληψη του Κατσίφα το 2008 στο Χαλάνδρι για κατοχή μισού κιλού ακατέργαστης κάνναβης.

    Παράλληλα, ανακύπτουν νέες πληροφορίες, συμπληρώνοντας αργά, αλλά σταθερά το παζλ αυτής της τραγωδίας. Ένα βίντεο από την ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ του ομογενή και των αστυνομικών στις Βουλιαράτες έδωσε στη δημοσιότητα το αλβανικό κανάλι REPORT TV. Σε αυτό εμφανίζεται ο Κατσίφας ντυμένος με ρούχα παραλλαγής. Κρατάει ένα καλάσνικοφ ενώ το βίντεο έχει τραβηχτεί από το καφενείο του χωριού.

    Την ίδια στιγμή, ο Α. Τσίπρας απαντάει στη μάνα Κωστόπουλου και αδιαφορεί για τον εθνομάρτυρα!

    «Όσα συνέβησαν και οδήγησαν στο θάνατο του Ζακ συνιστούν έναν εφιάλτη» αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας στην απαντητική του επιστολή προς την κα Κωστοπούλου. Την επιστολή φέρνει στη δημοσιότητα την Τρίτη (30.10.2018) η Εφημερίδα των Συντακτών.

    Ο πρωθυπουργός χαρακτηρίζει εφιάλτη όσα συνέβησαν και οδήγησαν στο θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου, στις 21 Σεπτεμβρίου στην οδό Γλάδστωνος στην Ομόνοια. Ο Αλέξης Τσίπρας εκφράζει στη μητέρα του 33χρονου ακτιβιστή την ευγνωμοσύνη του για την επιστολή της και την προσκαλεί να συναντηθούν την επόμενη φορά που θα βρεθεί στην Αθήνα.

    Τα όσα έγιναν στο κοσμηματοπωλείο τoυ κέντρου αλλά και στη συνέχεια έγιναν «αφορμή για να αναδυθεί ο κοινωνικός κανιβαλισμός, που επικροτεί την αυτοδικία και δεν ανατριχιάζει στην όψη της ωμής βίας απέναντι σε αυτόν που είναι από κάτω», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας. Σημειώνει δε ότι μέρος των ΜΜΕ υποδαύλισε αυτόν τον κοινωνικό κανιβαλισμό και υποκατέστησε τη δικαιοσύνη.

    Τονίζει πως συμφωνεί με την έκκληση της μητέρας του Ζακ Κωστόπουλου για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης. «Αυτή τη βούληση έχω εκφράσει δημοσίως και προς τους αρμόδιους θεσμούς του κράτους και της δικαιοσύνης», αναφέρει ο πρωθυπουργός.
    Όλη η επιστολή του Αλέξη Τσίπρα

    Αξιότιμη κυρία Κωστοπούλου,

    Θα ήθελα κατ’ αρχάς να σας εκφράσω τα θερμά του συλλυπητήρια για την οδυνηρή απώλεια του Ζακ. Αλλά και την ευγνωμοσύνη μου, που, σε μια τόσο δύσκολη στιγμή, θελήσατε να μοιραστείτε μαζί μου τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας.

    Όσα συνέβησαν και οδήγησαν στο θάνατο του Ζακ συνιστούν έναν εφιάλτη. Όχι μόνο γιατί η ωμή βία οδήγησε στην απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής, αλλά και γιατί έγιναν αφορμή για να αναδυθεί ο κοινωνικός κανιβαλισμός, που επικροτεί την αυτοδικία και δεν ανατριχιάζει στην όψη της ωμής βίας απέναντι σε αυτόν που είναι από κάτω. Τον αδύναμο, τον διαφορετικό, τον άλλο.

    Δυστυχώς, με μέρος των ΜΜΕ να υποδαυλίζει αυτόν τον κοινωνικό κανιβαλισμό, αλλά και να υποκαθιστά, για ακόμη μια φορά, τη δικαιοσύνη ή, ακόμα χειρότερα, να προσβάλλει, προς χάριν της τηλεθέασης, έναν συμπολίτη μας που έχασε με αυτόν τον απάνθρωπο τρόπο τη ζωή του.

    Συμφωνώ απόλυτα με την έκκλησή σας για διεξοδική διερεύνηση όλων των πτυχών της τραγικής υπόθεσης και της απόδοσης ευθυνών, σε όσους πιθανά με τις πράξεις τους ή τη στάση τους προκάλεσαν ή επέτρεψαν την απώλεια της ζωής του Ζακ. Αυτή τη βούληση έχω εκφράσει δημοσίως και προς τους αρμόδιους θεσμούς του κράτους και της δικαιοσύνης.

    Αυτή η υπόθεση, όμως, δεν τελειώνει με την εξιχνίασή της. Η αντιμετώπιση του κοινωνικού κανιβαλισμού και των φαινομένων βίας και μίσους χρειάζεται συντεταγμένη παρέμβαση από την Πολιτεία με στόχο τη συνολική πρόληψη του εγκλήματος, αλλά κυρίως η διαπαιδαγώγηση της κοινωνίας. Για να διαμορφωθούν νέες συνειδήσεις και να προστατευθούν οι πιο αδύναμοι συμπολίτες μας.

    Δεσμεύομαι προσωπικά, ότι θα εργαστούμε με ακόμη μεγαλύτερη αφοσίωση σε αυτή την κατεύθυνση.

    Με αυτές τις σκέψεις, θα ήθελα και πάλι να σας εκφράσω τα θερμά του συλλυπητήρια και να σας προσκαλέσω σε συνάντηση, την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στην Αθήνα.

    Η απώλεια του Ζακ δεν θα ξεχαστεί, τουλάχιστον από όσους και όσες από εμάς παραμένουμε αφοσιωμένοι στον αγώνα για μια κοινωνία, που η ανθρώπινη ζωή θα είναι η υπέρτατη αξία.

    Με εκτίμηση
    Αλέξης Τσίπρας

    Την ίδια στιγμή, στην χθεσινή συνεδρίαση της βουλή, βουλευτής κόμματος πήρε τον λόγο και ζήτησε να τηρηθεί από την βουλή ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    41 Σχόλια

    1. Καθάρματα Έλληνες κοροϊδα που ψηφίσατε αυτούς τους άθεους κουμμουνιστες ,που είναι χαρά τους να βλέπουν κάθε τι που υποστηρίζει την πατρίδα μας ΝΕΚΡΟ ψηφισατε τον πολακη τον ανθελληνα που είναι απόδειξη του ανθελληνισμου και ΕΊΠΕ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ ΕΘΝΟΣ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ….. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ …

    2. ΛΕΟ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΡΗΞΕΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ, ΑΛΒΑΝΑΡΙΟ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ Η ΠΑΚΙ ΑΠΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΡΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟ, Η ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΟΥ ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΑΜΟΙΒΑΔΕΣ…………………ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.

    3. Αφού ο Τσίπρας είναι από την Λουψίστα, χωριό τουρκαλβανών!

    4. Ό Τσίπρας είναι ένα σίχαμα, ένας προδότης.Εάν εύχομαι το θάνατο κάποιου προδότη πολιτικού, αυτός είναι ο Τσίπρας.Πρώτη φορά η Ελλάδα έχει πισωκούνα για Πρωθυπουργό.

    5. ΛΕΟ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΡΑΒΑ ΠΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΕΡΙΑ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΧΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΩΚΤΟ ΕΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙΣ ΜΕ ΠΑΝΕΣ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΧΡΗΣΤΙΚΟ,ΤΟ ……………………….ΑΚΟΝΤΙΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΛΑ Η ΒΡΑΔΙΑ. ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΩΝ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΟΥ. ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΓΙΑ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ.

      1. Σιγουρα οταν ήσουν μικρούλης εκανες τσιμπ@υκια τον πατέρα σου σε βίαζε η μάνα σου και ολα αυτα σε εχουν δημιουργήσει ψυχολογικά τραύματα και προσπαθείς στο ιντερνετ να το παίξεις αγοράκι!!!!δεν εισαι ομως….λουγκρα εισαι που προσπαθεί να κρυφτεί!!!

    6. Ο Τσίπρα την δουλειά που έχει αναλάβει κάνει και πολύ καλά όπως φαίνεται. Αν δεν συμφωνείτε μην βαρεθείτε να πάτε να ψηφίσετε προφασιζόμενοι ότι δεν βρίσκεται τον τέλειο πολιτικό όπως τον φαντάζεστε. Απλά ψηφίστε να φύγει ψηφίστε ακόμα και Τζοχατζόπουλο η Ελλάδα δεν γονάτισε με τα 10εκ του Τσοχατζόπουλου κα γονάτισε με την προδοσία του Γιωργακη και του Τσιπρα. Πάρτε τον στιλό και μαύρο και κάτω

    7. ΣΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΟΤΙ ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ……….ΜΟΝΟ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΗΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ,Μ Ε ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ…………..ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ …..Η ΚΥΡΙΑ Η ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΨΕΓΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΙ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΟΥΣ ΒΟΘΡΟΤΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΑΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ. ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.

      1. ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΟ ΚΟΝΤΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΟΝΤΙΟ ΧΩΣΤΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΣΟΥ

    8. η μάνα της ζαχαρούλας θα πρέπει να τον απαντήσει έξυπνα λέγοντας τον ότι συν λυπάται η
      ίδια και την μάνα του Κωνσταντίνου.

    9. ΡΕ ΠΙΘΗΚΕ, ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ..ΑΜΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ…. Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΕ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΣΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΖΑΡΟΥΛΙΑ…ΑΝΑΡΧΟΧΙΜΠΑΤΣΗ ΗΛΙΘΙΕ

    10. Οι ρουφιάνοι της ΧΑ που είναι να βγάλουν ανακοίνωση;;;
      Ντερλικωνουν τον παχυλό μισθό τους;;;;
      Ο κλασιδιαρης…..αυτή η ντροπή της βουλης…που κρύφτηκε και δεν παίρνει θέση;;;;
      Αυτά τα ρεμάλια θέλουν να λέγονται κ εθνικιστές;;;;
      Ουσττττ

      1. Κοιμάσαι με τα τσαρούχια…. Εδώ έγινε πόπεμος μέσα στην Βουλή..

    11. Αφού είναι πούστης στην ψυχή λογική είναι η αντίδραση του. Όσο για την Ζακι, με τέτοια ζωή που έκανε ήταν αναμενόμενο κάποια στιγμή να πεθάνει νέος, πέρα απο την αρρώστια του, φλέρταρε με τον θάνατο και προφανώς τον ήθελε κιόλας. Πάντως αν ψοφήσει το τσιπρίδιο θα κάνουμε ένα μεγάλο πάρτυ, η μόνη που θα τον κλαίει θα είναι η μάνα του που δεν τον έπνιξε στην κούνια.

    12. ΜΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΑΞΕΛ ΑΜΠΟΤ ΓΝΩΣΤΟς Ως ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΠΡΟΩΘΕΙ ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΣΑΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΤΙΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΥΤΕς ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕς ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΔΙΑΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕς ΑΠΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙς ΣΤΟΕΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΜΙΣΟΥΝ ΠΑΤΡΗΔΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΦΑΝΕΡΑ ΠΟΙΑ……

    13. …..ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΤΡΥΠΙΟ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ….ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΠΩΣ ΧΑΡΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΟΓΕΝΗ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗ…… ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ….

    14. εγω παντως θα ξαναψηφισω τσιπρα . ξερει να κραταει τις ισορροπιες και ειναι ο μονος πραγματικα δημοκρατης αυτη τη στιγμη στο κοινοβουλιο .

    15. ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΕΚΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ”ΕΥΠΑΘΕΙΣ” ΚΑΙ ”ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ” ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΗΓΗ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ…………….ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    16. Για πρώτην ίσως φοράν εις την ιστορίαν της δημοκρατικής ανθρωπότητος πρωθυπουργός χώρας αντί για σύμβολο της σοβαρότητος και αξιοπρεπείας του έθνους του αποτελεί εντροπήν, όνειδος και εξευτελισμόν αυτού, χαρά και γέλωτα μέχρι δακρύων των εχθρών όσον και θλίψιν και απογοήτευσιν των φίλων αυτού .

      Η Ελλάς δυστυχώς αποτελεί πλέον το πιο επιτυχές παγκοσμίως πολιτικόν πειραματόζωον, πειραματόζωον ειρηνικού και ανεπαισθήτου μετασχηματισμού ενός κυριάρχου εθνικού κράτους εις αποικιοκρατούμενον κράτος-όμηρον.

      Ελλάς εάλω.
      Κυριολεκτικώς ¨για μια χούφτα ψηφοδολάρια.¨

    17. Όποιος ψηφίσει ξανά τα ανθελληνικά ξεράσματα είναι συνυπεύθυνος για την προδοσία που συντελείται στη χώρα μας. Μόνο Χρυσή Αυγή είναι πλέον η λύση για τη σωτηρία της χώρας.

    18. ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ αλεκσι ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΠΟΥΣΤΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ ΖΙΚ ΖΑΚ η ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΘΑ ΚΑΛΟΥΣΕΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΞΕΙΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑ , ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΣΑΝ ΕΝΑΝ ΓΝΗΣΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΕΛΛΗΝΑ , ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟ , ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΗΦΙΝΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΑΥΡΟ .

      1. δεν θελουν μαυρο γδαρσιμο και μετα αλατι στις πληγες και μετα εκτελεση οχι στο γουδι γιατι εκει πηγαινανε τους πατριωτες αλλου να πανε τους προδοτες

    19. Δεν θα καλεσει ο Πρωθυπουργος την μητερα του Κωνσταντινου στο Μαξιμου για να της δωσει την Ελληνικη σημαια… ;;;;;;;;
      Τον αφγανοπιθηκα τον καλεσε μαζι με το σοι του στο Μαξιμου , γιατι του πεταξαν , λεει , πετρες στο παραθυρο του σπιτιου του οι βρωμοφασιστες οι Ελληνες.

    20. Αν ηταν ο Κοτσιφας τιποτα τσυριζοαπλυτο κομμουνι θα τον εκαναν αμεσως ηρωα , οπως εχουν ηρωοποιηση ολους τους αναρχοαπλυτους κομμουνιστες και λοιπα ανθελληνικα σκουπιδια , αυτα τα υβριδια δυστηχως κυβερνανε το Ελλαδισταν

    21. Το πολιτικό κόστος απάντων των κομμάτων θα υποστεί πανωλεθρία, εάν δεν απαιτήσετε τα προφανή από την Αλβανία, την παραδειγματική τιμωρία των εκτελεστών και την ΑΠΟΛΥΤΗ προστασία των ομογενών.
      Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, κρατήστε το θέμα ψηλά κάθε μέρα, σε όλα τα διεθνή φόρα, οργανισμούς, κοινοβούλια, καφενεία κ.λ.π, ούτως ώστε, η ζημία που θα υποστεί η Αλβανία απο το γεγονός αυτό, να είναι η μέγιστη δυνατή.
      Αλλως, και θα σας μαυρίσουν στις εκλογές που έρχονται, όσοι αισθάνονται Ελληνες, και δεν θα εξασφαλίσετε στους ομογενείς μας το δικαίωμα στην ελευθερία και την ζωή.
      Κάντε επιτέλους το καθήκον σας προς την Ελλάδα και τους Ελληνες, διαφορετικά …ασφαλείς επι των παχυλών λογαριασμών σας στην αλλοδαπή, ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ !

    22. ΚΑΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΟΧΙ ΑΠΑΤΡΙΣ ΕΙΝΑΙ!!!

    23. διαλεχτε…
      ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΑΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ Η’ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΝΕΣ………………..
      ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ,ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ?

    24. Ποιο μπάσταρδος προδότης πεθαίνεις !!!!!

    25. ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΟΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΡΟ Η ΛΟΑΤΚΙ Η ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.Η ΧΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΣΤΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΛΑΘΡΟΧΑΒΟΥΖΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΑΜΑ ΤΟΥ ΤΑΞΕΙΣ ΕΝΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ ΣΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΟΛΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.

      1. τι λες ρε μαλάκα, λίγο είναι το πενηντάρικο; Να φάμε δεν έχουμε

        1. στειλε μας μια φοτο μωρη να δουμε αν αξιζεις το πενηνταρικο, και μετα κανονιζουμε hotel..

        2. ΣΕ ΚΟΒΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ ΕΣΕΝΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ.

    26. δεν εχετε καταλαβει οτι στον τοπο αυτον αξια εχουν οι πουστ@δες και οχι οι ηρωες….γιαυτο βλεπεις παντου δημοσιογραφους ,κομφερασιε ,δημαχους ,υπουργους και λοιπα εξιωματα απο τραβελια και ανω

    27. Περίμενε καποιος διαφορετικη αντίδραση απο το ανθελληνικο κράτος;;; Παντα συμφωνούν με τον εχθρο, και μάλιστα χωρις να γινει έρευνα, χωρις αποδείξεις, τιποτα. Το ιδιο δεν εκαναν και με τους στρατιωτικούς που αιχμαλωτίστηκαν απο τους Τούρκους;;; Αμέσως βγήκαν και είπαν πως οι δικοί μας πέρασαν σε Τουρκικό έδαφος;;; Πως το ήξεραν χωρις έρευνες κλπ;;;; Μα πολυ απλα, επειδη το είπαν οι Τούρκοι. Το ιδιο κανουν και τωρα, το ιδιο θα κανουν παντα. Μέχρι εμεις τα ζωα να ξυπνήσουμε και να καταλαβουμε πως εχουμε ενα ανθελληνικο κράτος. Ενα κράτος που μισεί τον Έλληνα και την Ελλαδα.

      1. εσυ προφανως πρεπει να ξυπνησεις γιατι δε θες να καταλαβεις οτι αυτο το κρατος που λες,ελληνες… το συντηρουν. τι δε κατλαβαινεις? οι βουλευτες του συριζα πχ… απο που βγαινουν??? απο…κουφαλες δενδρων?….. παμε εξω μια βολτα με εμενα κ θα δειξω σε 3 λεπτα μονον…καμια δεκαρια ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΣ , σου δειχνω κατοπιν κ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ (μειξη φιλελεδων-δεξιων)

    28. ΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
      Ο ΖΑΚ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕ ΔΛΔ?……
      Ο ΚΑΤΣΙΦΑΣ?….
      ΕΠΙΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΕΚΑΤΟΜΥΡΡΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ….
      Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ!!! ΔΕ ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ‘ΤΟΥΣ’…..
      ΞΥΠΝΑΤΕ.

    29. ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ! ! !Η ΣΥΝΓΧΡΟΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ! ! !ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΣΑΝ ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ! ! !Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!!

    30. Απλυτα κομμουνια για παντα ανθελληνες και προδοτες.

    Comments are closed.